Åpenhjertige Nolan

Oppdatert: 01. May 2011

Newcastles kaptein, Kevin Nolan, mener det var riktig å selge Andy Carroll til Liverpool i januar.

I et åpenhjertig intervju, der han deler sin oppriktige mening om tingenes tilstand, blir Newcastles hærfører sitert på at det ville vært latterlig å takke nei til den astronomiske summen på £35 millioner.

– Det var det beste for klubben, fortalte den tidligere Bolton-spilleren om Carrolls overgang og fortsatte: – Det fungerer nok best for oss at Andy dro, selv om vi gjerne skulle hatt ham her.

Målfarlig duo; Nolan og Carroll i sine glansdager.

Den nåværende toppscoreren i klubben forteller at salget av Carroll, som for øvrig sliter med en kneskade og er usikker til dagens kamp, vil føre til frisk kapital med tanke på sommerens Silly Season.

– Hadde han vært her, hadde vi mest sannsynlig hatt flere poeng i sekken og vi ville vært i stand til å bygge laget rundt ham, som nok hadde vært fint.

–  Men £35 mill? Helt seriøst. Det er en astronomisk sum. Klubben ville takket ja til £10mill forrige sesong og £4mill da vi rykket ned.

Nolan avslutter med å hylle lagets prestasjoner, spesielt etter Carrolls avgang da mange trodde The Magpies ville møte på problemer, og mener nettopp dette viser at ikke alt dreide seg om én mann, men om laget og hva som bor i det.

– Sett bort i fra noen feilskjær her og der, har vi prestert utrolig godt.

kilde: Skysports

You must be logged in to post a comment Login