Andy Carroll debuterte for England

Oppdatert: 18. November 2010

Newcastles spissjuvel fikk 72 minutter på bana mot Frankrike og var hjemmelagets beste spiller.

Stående applaus for Carroll

Før kampen mellom England og Frankrike var skaden til Andy Carroll en av de store snakkisene, men 21-åringen fra Gateshead ble klar til kamp og kunne gå ut foran et fullsatt Wembley med nummer ni på ryggen. Frankrike var det klart beste laget onsdag kveld og det var ikke ufortjent 1-0 til pause etter scoring fra Real Madrids Karim Benzema. Carroll fikk lite støtte på topp og hadde en vanskelig jobb mot Adil Rami og Phillippe Mexes. Likevel var det Carroll som sto bak det lille England maktet å skape i denne omgangen. Etter pause kom England noe bedre med i kampen, men det var Frankrike som gjorde mål. Mathieu Valbuena la på til 2-0 og da virket det kjørt for engelskmennene. Etter 72 minutter ble Andy Carroll tatt av banen til fordel for Jay Bothroyd og fikk med seg stående applaus fra 85.495 tilskuere. Vi gratulerer Andy Carroll med debuten og regner med at det blir flere kamper.

Fornøyd Capello

Don Fabio tok seg nemlig tid på pressekonferansen etter kampen til å gi Carroll litt ekstra skryt på veien hjem.

– Jeg er virkelig glad på Carrolls vegne fordi han spilte bra. Han er en veldig god spiller som har en fremtid på det engelske landslaget. Vi har funnet en god spiller, og det er viktig.

Tamas Kadar debuterte også

En annen av Newcastle sine unge spillere fikk også sin debut for sitt land onsdag kveld. Tamas Kadar fikk sin første opptreden for Ungarn sitt landslag i en kamp som endte med 2-0 seier over Litauen. Kadar kom inn ved pause og spilte andre omgang.

You must be logged in to post a comment Login