And the winner is….BadaBing!

Oppdatert: 16. May 2012

Vår sesonglange Fantasy League-konkurranse er nå over. Den som til slutt stakk av med førstepremien – en komplett tur til Newcastle – var Svein Inge Kvam Østebø som vant med hele 60 poengs forsprang.

Rogalendingen dro inn 50 poeng i siste runde, noe som var mer enn nok til å sikre seieren. Han kan nå glede seg til en velfortjent tur til Newcastle neste sesong hvor Toon Army Norway sponser hotell, kampbillett, omvisning og deler av flybilletten.

Nummer to på lista ble Fredrik Steinrem Edelmann med sitt “Haslum United”. Han kan vente seg en splitter ny drakt som premie.

På plassene under finner vi Aksel Hoffs “FC Hoff 1988”, Gabriel Horsengs “Saglia Bil og Høvel”, og “New Utd” ledet av Mikael Sorensen. Alle disse stikker av med en personalisert TAN-drakt med navn og nummer på ryggen.

Topp 10 i vår sesongkonkurranse

Totalt 119 medlemmer av supporterklubben deltok i årets konkurranse, noe som tilsvarer rundt 35 % av medlemsmassen. Vi håper at flere melder seg inn tidligere neste sesong slik at antallet deltakere blir enda høyere!

You must be logged in to post a comment Login