Ameobi og Ranger etter 3-4 seieren

Oppdatert: 23. September 2010

Etter at Newcastle sendte Chelsea ut av Carling cup, mener Nile Ranger at de er klare til å møte alle senere i cupen. Ameobi på sin side er svært fornøyd med sin egen og lagets innsats. Han hyller også ungguttene.

Nile Ranger hadde en veldig spesiell kamp mot Chelsea. Først sender han en feilpasning som ender med 1-0 til Chelsea, så scorer han 1-1 målet.

– Vi kan møte hvem som helst nå. Fortalte han til ChronicleLive

Det var en kveld vi aldri glemmer

– Vi er svært fornøyd med å gå videre og det er nesten fantasi-fotball å slå ut Chelsea, fortsatte Nile

– Det var en kveld vi aldri glemmer. Vi visste det ville bli en stor kveld for oss unggutter, men vi hadde aldri forventet dette i våre villeste drømmer.

– Jeg er fornøyd med hvordan det gikk, og takk gud for at jeg scorte.

– Å fortsatt være i Carling cup er svært viktig for spillere som meg, sa 19-åringen.

Shola Ameobi var også svært fornøyd etter seieren og beskriver det som en klassiker man kommer til å huske i mange år. Spissen som har fått mye kritikk, viste igår hva han er god for med å score to mål. Og dette er ikke første gang Shola scorer viktige mål. Han har fått ballen i nettet mot både Barcelona og Bayer Leverkusen i Champions League, og for seks år siden scoret han på Anfield, noe som gjorde at det ble Europa-spill for Newcastle.

– Det var et fantastisk resultat for laget, og meg personlig å få to mål, spesielt det avgjørende, som gjorde det til en spesiell kveld.

Han var også svært fornøyd med unggutta: – Ungguttene som Shane, Nile og Haris spilte strålende og det var en god opplevelse for dem.

Når det gjelder neste runde, håper Shola på en hjemmekamp. Men sier at de bare får ta det de får, og ta det derifra.

You must be logged in to post a comment Login