Alder ingen hindring for Harper

Oppdatert: 23. March 2011

Steve Harper er Premier Leagues fjerde eldste keeperen med sine 36år, men han kommer ikke til å legge hanskene på hylla av den grunn.

Harper fylte 36år forrige uke, noe som gjør han til den fjerde eldste keeperen i Premier League, kun slått av Edwin van Der Sar (40), Brad Friedel(39) og Mark Schwarzer(38).
Harper har vært andrekeeper bak spillere som Pavel Smicek, Shaka Hislop og Shay Given, tidligere i karrieren sin. Men det var først nå mot slutten han virkelig fikk sjangsen mellom stengene.

Harper mener han bare blir bedre med årene og at han kjenner ingen tegn til svakheter på seg selv.
– Som en keeperen vet du mye mer i en alder av 36, enn i en alder av 26. Sier Steve til nufc.co.uk.
– Jeg har noen veldig unge keepere bak meg, så jeg prøver å lære bort all den erfaringen jeg har samlet iløpet av årene.
– Vi keepere ser ut til å bli bedre med årene, siden vi lærer fra alle de situasjonene vi blir satt ut for.

Van der Sar er den eldste keeperen i Premier League og Harper mener han er en legende innen fotball. På spørsmål om Harper selv kommer til å spille til han blir minst 40, svarte han følgene:
– Nei, ingen sjangse med mine kne,
– Jeg har et par år igjen, noe som bringer meg til 38år, og etter det må jeg bare se hvordan det går. Men jeg er sikker på at Van der Sar ikke har kne som jeg har! Svarte han med et smil om munnen.

You must be logged in to post a comment Login