Alan Pardew på vei til Palace?

Oppdatert: 28. December 2014

Etter kveldens kamp mot Everton har det oppstått en intens rykteflom rundt fremtiden til Alan Pardew. Flere røster hevder at Pardew er på vei til Crystal Palace for å ta over jobben til sparkede Neil Warnock.

Søndag formiddag – altså før kampstart mellom Newcastle og Everton – var Alan Pardew favoritt hos bookmakerne til å ta over som Crystal Palace manager etter at Neil Warnock måtte pakke sakene sine og forlate London-klubben 2. juledag. Ytterligere vann på mølla fikk spekulantene da John Carver dukket opp på pressekonferansen etter kveldens kamp. Pardew var ikke å se etter kampen, og assistent Carver tok hånd om pressen. Da media forsøkte å stille spørsmål til Carver om hvorfor Pardew ikke ville snakke med pressen i ettermiddag, brøt presseansvarlig i Newcastle inn, og avblåste spørsmålet.

Pardew har som sikkert mange vet en spillerkarriere bak seg hos Crystal Palace. Han spilte for klubben mellom 1987 og 1991, og scoret det berømte vinnermålet for Palace i FA-cup semifinalen mot Liverpool i 1990. Pardew som er født og oppvokst i sør-london skal visstnok også inneha en eindom i Caterham som ligger like sør for Croydon hvor Crystal Palace holder fort.

Skulle Pardew ønske å forlate Newcastle til fordel for Crystal Palace, må de betale ut en kompensasjon for Pardew som har igjen fem år på kontrakten i Newcastle.

Vi presiserer igjen at dette kun er snakk om spekulasjoner og kommer tilbake med mer informasjon.

Lokalavisen Evening Chronicle er også i villrede rundt situasjonen, og har ikke uttalt seg noe konkret om situasjonen.

 

You must be logged in to post a comment Login