Krampeaktig

Oppdatert: 21. April 2013

Vi leverer nok gang èn bra omgang, og èn forferdelig omgang borte mot West Bromwich. Mangel på effektivitet blandet med en feig andre omgang ga bare et poeng. Fra laget forrige gang var Perch inne i varmen for Tiote, Ben Arfa var fremdeles å finne på benk. Haidara fikk også sin debut fra start i Premier League.

DRØMMESTART
Det skulle bare gå tolv minutter før vi skulle gå opp i ledelsen. Cisse får rom på kanten av 16-metere, og slår et innoverskrudd innlegg som blir møtt av Gouffran. Franskmannen stusser ballen forbi en utspilt Foster i WBA-målet.
Newcastle har grepet på denne kampen, og bør avgjøre den før pause. Steven Taylor får muligheten alene i feltet etter 25 minutter , men Foster er våkent med. Cabaye prøver seg like etter med en volley, før Cisse også gjør det samme, men Foster redder greit.
Etter 35 minutter prøver Olsson å sette spikeren i kista tidlig for eget lag med en forferdelig tversover i feltet. Cisse lukter og får avsluttet alene med Foster, chippen han forsøker på blir dessverre for sterk og i ettertid ser man nok at han burde rundet keeper.
På overtid kommer en diskutabel situasjon. Perch går inn i en tøff takling innafor egen 16-meter på Billy Jones. Han treffer klart ball, og litt merkelig at dommeren blåser. Når han derimot gjør det bør det bli straffe, dommeren trekker den derimot utenfor. Flaks for oss, men meget uheldig for WBA.

Til pause står det 1-0 til bortelaget, i en omgang der vi burde ha puttet et par tre til.

PÅ DEFENSIVEN
WBA bytter inn Shane Long i pausen, og det gir umiddelbare resultater. Den nevnte Long er nærme allerede to minutter ut i andre omgang. Fortune klinker til fra 20 meter og Elliott gir en dårlig retur da skuddet går rett på. Long får til en avslutning, men Elliott har kommet seg ut og redder forsøket.
Fire minutter senere header Lukaku hardt i tverrliggeren fra fem meter etter en corner. WBA hadde fortjent en scoring nå!
Newcastle har mistet all  grep på kampen og ber nærmest WBA om å sette inn en scoring. Shola blir satt inn, som en måte på å få tak i ball. Men forsøket på å coache feiler, at ikke Ben Arfa burde vært førstemann inn er merkelig.
Til slutt kommer scoringen som må komme. WBA kombinerer fint og Billy Jones får avsluttet inne i 16-meteren. WBA utligner etter 64 minutter.
Like etter gjør Elliot en god redning da Morrison header mot mål etter et innlegg fra venstre.

Resten av kampen har WBA kampen uten å skape de største mulighetene. Vi setter inn Ben Arfa, men har får ikke se mye til ballen. Nok en svak andre omgang av Newcastle, men poenget sånn sett er greit, bare måten den kommer på som ikke er bra nok.