Vinn drømmetur til Newcastle

Oppdatert: 08. April 2011

Newcastle United i samarbeid med NGI og newutd.no arrangerer en stor konkurranse hvor vinneren kan ta med seg kona og et vennepar på en luksuriøs tur i forbindelse med WBA-kampen 22. mai.

Drømmeweekend i Newcastle
Newcastle United ønsker å takke sine norske fans for støtten gjennom tunge år ved å spandere en drømmeweekend på et par der den ene er supporter og den andre rimelig lei av fotball.

Vi søker derfor etter et par – der den ene er skikkelig supporter av Newcastle United og den andre er lei av fotballgalskapen – som skal få reise til NewcastleGateshead helgen 20.-22. mai sammen med et vennepar.

Alle fire får betalt reisen over og to netter på The Town House Hotel. I tillegg får de spandert middag på den prisbelønnede Jesmond Dene House Hotel and Restaurant. Men der stopper fellesaktivitetene.

Supporteren og vennen får en drømmedag på St. James´ Park der de tar plass i VIP-losjen for å se kampen mellom Newcastle og West Bromwich. De får dessuten en eksklusiv omvisning ”behind the scenes”, signerte Newcastle-drakter og møte nåværende og tidligere spillere.

Det betyr ikke at den fotball-leie partneren og vennen må sitte og sture. De får en SPA-behandling på luksuriøse De Vere Slaley Hall, ansiktsbehandling på Elemis spa pod, og et gavekort på 1000 pund – tilsvarende 9000 kroner – til Eldon Square som er det største sentrumskjøpesenteret i Storbritannia. Senteret byr blant annet på Topshop, New Look, River island, Debenhams, Apple og All Saints.

For å bli med i konkurransen registrerer du deg her med fullt navn og kontaktinformasjon, og selvfølgelig en begrunnelse for hvorfor nettopp du fortjener å vinne.

En jury bestående av tidligere Southampton-proff og nå ekspertkommentator i TV 2 Claus Lundekvam og Nordin Chena, leder i Newcastles norske supporterklubb Toon Army Norway vil plukke ut vinneren som dermed får en drømmetur og ”samlivsterapi”.

Frist: 1. mai.

Her er lenken for å være med i konkurransen: www.NewcastleGateshead.com/drommeweekend

PS! Kvinnen trenger ikke å være fotballhater. Det viktigste er at du begrunner godt hvorfor nettopp DU fortjener å vinne denne turen!

You must be logged in to post a comment Login