Newcastle trio møtte Virgin-sjef

Oppdatert: 09. January 2012

Virgin Money er som kjent Newcastles nye draktsponsor og har etter 2 kamper vist seg å bringe hell og lykke til Tyneside.Om det er den nye logoen på brystet som har æren for to seire av to mulige, er vel heller tvilsomt. Det som derimot er klart et at Virgin Money, en gren innenfor den suksessfulle “Virgin”-gruppen, kommer til å pryde de svart-hvite draktene de neste 2 årene.

Den talentfulle trioen Mike Williamson, Sammy Ameobi og Davide Santon fikk idag muligheten til å møte den eksentriske sjefen i Virgin-gruppen, den 61-år gamle Sir Richard Branson. Gjengen møttes for fotografering og en prat ved Virgin Moneys filial i Newcastle. Den eksentriske engelskmannen var i sitt sedvanlige humør og hadde flere triks i ermet.

Da han fikk tilgang på en en ball, en svart-hvit Puma selvfølgelig, viste han visstnok fram ferdigheter som ville gjort Maradona forlegen. Det har likevel kommet signaler om at dette skal være noe overdrevent…

Mannen med sølvhåret har teknikken i orden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den siste ukas resultater på banen gikk ei heller ubemerket hen og Branson erklærte at Virgin var et “Lucky brand”, ettersom de også var draktsponsor for Crystal Palace i 1990, da disse kom hele veien til FA-cup finalen det året. En av spillerne med “Virgin” på brystet var da dagens manager Alan Pardew. Finalen ble imidlertidig tapt etter omkamp.

Mike Williamson følte seg litt starstruck etter møtet med Branson og uttalte følgende til nufc.co.uk:
“Det er vanskelig å ikke beundre ham, det han har gjort, oppnåd og den businessen han styrer. Jeg ser på hvordan han oppfører seg, han er pratsom og selv om han har masse penger har han beina godt plantet på jorda”.

Branson viser fram den flotte drakta, så alle i gaten skal få se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seansen tok imidlertid en dramatsik vending da det viste seg at Sir Richard Branson faktisk er Alan Pardews første signering i januarvinduet. Skal vi dømme ut fra draktnummeret, er det vår “flyvende hollender” Tim Krul som vil bli fratatt sin plass på laget =O)

Stolt Branson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi håper dette bare er starten på et suksessrikt samarbeid for begge parter, og hvem vet? Kanskje vil dette bli vår nye eier en dag…?

Twitter: @Matserazzi

You must be logged in to post a comment Login