Newcastle United > Spillere og ledere

Joelinton

(1/5) > >>

Jonas99:
Fortjener sin egen spalte. Velkommen skal du være Joelinton.

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-confirm-club-record-signing/

Video fra første dagen:
https://www.facebook.com/124119160931672/posts/3166151943395030/

Geordie:
La oss håpe han blir et lys i mørket

Jonas99:

--- Sitat fra: Geordie på 23. Juli 2019, 22:44 ---La oss håpe han blir et lys i mørket

--- Slutt sitat ---

Ja, vi er bare nødt til å håpe på det...

Hughie:

--- Sitat fra: Thomas Beckheim på 18. Aug. 2019, 22:53 ---Joda, det er tidlig å stemple Joelinton som en flopp enda, men vi kan være enig om at trenden ikke er bra. Flere kamper uten mål og presset på han vil ikke bli noe mindre. Han er hentet inn som en som skal ha drakt nummer 9 og i Newcastle skal spillere med trøye nummer 9 score. Det som bekymrer er at jeg tror Joelinton er mer en tilrettelegger enn en målscorer og med Almiron løpende som crazy frog der oppe lukter det bare ikke mål av Newcastle.

Kanskje Joelinton og Gayle kan finne tonen sammen? Gayle klarer fint 20 mål i Championship, han må da kunne klare 10-12 i PL. Pukki viser at det er mulig.

--- Slutt sitat ---

Flytter denne hit jeg. Er enig i at Joelinton ikke bærer preg av å være en storscorer. Det visste vi jo når han ble kjøpt, og bør vel mer regnes som en targetman som jobber, holder ball og bruker fysikk høyt oppe. Alt jeg leser om Joelinton sier noe i disse gater, og statistikken samsvarer godt med det. En spillertype vi trenger, og vi bør forvente tosiftet antall mål for at det er godkjent første sesong slik jeg ser det. Det krever i midlertid at det skjer noe rundt han, og at ballene er til å jobbe med. Så langt er det lite kreativitet å spore i laget.

Noen 9-er som er notorisk målscorer over tid er det lenge siden vi har hatt (dessverre) og Joelinton ser ikke ut som noen ny Shearer han heller.

Det er bare to kamper så langt, en av de mot overlegen motstand. Laget svikter, og taktikken sitter ikke. Jeg mener at det vi ser er en kollektiv svikt som da typisk spisser blir syndebukk for. Som Shearer sier så har han ikke akkurat digge arbeidsforhold. Om fansen vender seg mot han alt nå, så blir veien til poeng bare enda lengre.

Vi trenger minst 50 mål i år tror jeg, sannsynligvis flere enn i fjor for å holde oss. Slik det ser ut nå så ser jeg ikke helt hvor de skal komme fra. Men det er det egentlig andre grunner til enn at Joelinton ikke har puttet i serien enda.

Kristoffer:
Ingen av våre spillere har scoret mer enn ett mål i PL så langt denne sesongen, og vårt rekordkjøp står da altså også bare med sitt ene mål. Ser flere er kritiske på engelske supportersider, mens andre peker på at han ikke har noe å jobbe med. Tar det seg ikke opp vil han nok uansett havne høyt oppe på lista over årets bomkjøp.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning