20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1695
31
Kamper / Sv: Wolverhampton - Newcastle 25.10.20 kl 1730
« på: 27. Okt. 2020, 08:16 »
Sykt at den britiske heiagjengen til Bruce faktisk våger kritisere han.

32
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 21. Okt. 2020, 21:40 »
Tomtar virkelig av. To nye så langt i kveld.

33
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 19. Okt. 2020, 10:19 »
Verste er jo at jeg syns jo vi har vist mer ambisjoner på overgangsmarkedet enn på lenge under Ashley. Derfor syns jeg det er ekstremt frustrerende at vi har en så svak manager til å forvalte dette.

34
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 19. Okt. 2020, 09:20 »
Sitat
The most worrying statistic is the number of shots Newcastle are allowing on their goal, which could suggest a problem with the midfield balance.

Newcastle United currently allowing shots at a rate of 17.2, after Saturday's defeat to Manchester United.

The last Premier League team to surpass that over a season was Sunderland in 2016/17, who were relegated as the division's bottom club and conceded 69 goals in the process, an average of almost two per match.

Dette syns jeg er et stort tankekors når du ser hvor defensivt anlagt Bruce er. Selv om han er defensivt anlagt makter han jo allikevel ikke være god defensivt heller. Dette er jo en trend videreført fra forrige sesong, bare enda verre nå.

35
Generelt / Sv: "Project Big picture"
« på: 15. Okt. 2020, 10:21 »
Tanken er vel også at det engelske landslaget og spillere i PL skal være bedre rustet til å gjøre gode mesterskap for sine landslag om sommeren.
I tillegg er det vel liten tvil om at ligacupen anses som en tøvturnering blant de bedre klubbene.

36
Generelt / Sv: "Project Big picture"
« på: 15. Okt. 2020, 07:49 »
Hadde kjapt vært kroken på døra for min del også dersom dette hadde blitt vedtatt. Sliter nok som det er med motivasjon med Ashley og Bruce i tospann.

37
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 02. Okt. 2020, 10:50 »
Enig i at Bruce har tatt de mer seriøst i form av at han har stilt sterke mannskap i flere kamper enn sine forgjengere.
Men må være lov å se litt bak resultatene. Vil påstå vi hadde voldsomt med flaks med trekninga sesongen som var, og også denne sålangt. Ofte har vi tidlig møtt god motstand, spesielt i ligacupen.
Forrige sesong måtte vi ha ekstrakamp både mot Rochdale og Oxford i FA-cupen sist sesong, og vi pressa oss såvidt gjennom etter solomål av ASM mot sistnevnte. Så slo vi WBA borte 3-2 før vi røk ut 2-0 hjemme mot Shitty straks det var duganes motstand. Fjorårets ligacup datt vi ut hjemme på straffer etter første kamp, da også mot duganes motstand mot Leicester.

I år slo vi Blackburn etter en rævva kamp hvor vi nesten ikke presterte noe, før vi faktisk overbeviste mot Morecambe med 7 mål, for så å såvidt klare oss forbi Newport. Nå har vi trukket Brentford borte, og der vil jeg jo nesten si sjansene er 50-50 på forhånd. Men igjen, jækla heldig med trekninga.

38
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 02. Okt. 2020, 09:49 »
Syns faktisk også denne var ganske treffende:

39
Hehe. Sier ikke annet. Er vel neppe andre klubber i PL som igjen ville gitt Bruce en ny mulighet, foruten oss da.

40
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 30. Sep. 2020, 13:28 »
Brendan Rodgers er en manager jeg gjerne ville hatt til Newcastle, ja. Jfr. yngre managere som får fin fotball ut av begrensa spillermateriale som jeg nevnte i et innlegg i tråden om Stiv.
Er ferdig med Rafa med at jeg ikke lengre ønsker han tilbake. Han har gjort sitt - og jeg er takknemlig for at han fikk til det han gjorde med mindre handlingsrom på markedet enn Bruce. Jeg vil helst at vi går for en mer spennende manager.
Jeg syns dog det er udiskutabelt at han er en manager på et par hyllere høyere enn Bruce. Litt som Volkswagen vs Dacia.

41
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 30. Sep. 2020, 09:08 »
Og likevel en bedre manager enn det vi kan skilte med. Er ikke det deilig å tenke på?

42
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 28. Sep. 2020, 10:13 »
Må bare skyte inn: Spilte vel ikke 4-4-2 under Pardews knallsesong. Cisse kom inn og spilte spydspiss, mens Ben Arfa og Ba bekledde vingene.
Ba sutra sommeren etter og trua med å forlate dersom han ikke fikk spille spiss. Pardew valgte da å spille Ba spiss og Cisse ving. Alle veit hvordan det gikk for Cisse.

Formasjon er tildels litt avsporing - men ingen tvil om at tida da King Kev og Sir Bobby styrte skuta, så var på mange måter 4-4-2 standarden. Ting har endret seg siden den gang.

Jeg tror også at Bruce har et ønske om at vi skal bli et mer offensivt, spillende lag. Jeg har bare ikke trua på at han er en god nok fremoverlent manager på treningsfeltet for å klare det. Der er flere tilfeller de siste årene på lag som har begrensa spillermateriale, men allikevel har maktet dyrke en mer spillende spillestil under unge, fremadstormende managere. Jeg peker også langt på vei til mitt eget Glimt og arbeidet som er gjort der de siste årene med en klar spillefilosofi, og evnene til å utføre dette av kapabel trener selv med midler langt under hva de store lagene i ES har å rutte med.
Bruce er ikke der, har aldri vært der på PL-nivå, og jeg har vansker for å skjønne at det skal skje når mannen begynner å bli voksen i gamet.

Så ble vi sist sesong reddet utrolig mange ganger av Dubravka. I går var Darlow fantastisk god for oss, og antakeligvis det som gjør at vi tar ett poeng i kampen.

43
JP Hauge har herja i Eliteserien sålangt i år - men derfra til utlandet kan være et steg.
Etter å ha sett han mot AC Milan i går tenker jeg at han vell fint hadde styrka oss. Nå har jo ManU scouta han allerede i år, og det ryktes også at AC Milan ble så imponert over han at de selv vurderer kjøpe han. Så vi stiller  vel dårlig der uansett - og Stiv Brus er kanskje heller ikke den manageren et ungt talent tenker at er rette manageren til å videreutvikle. For Glimt sin del snakker vi uansett kanskje en pris rundt 50 mill - så får vi håpe han blir ut 2020 på utlån slik at vi enda kan være med i gullkampen :)

44
Kamper / Sv: Newcastle - Brighton
« på: 22. Sep. 2020, 18:35 »
Jada. Britiske "eksperter" er blinde straks manageren selv er britisk.

45
Kamper / Sv: Newcastle - Brighton
« på: 22. Sep. 2020, 10:50 »
Newcastle har i 2020 sålangt totalt 2 hjemmeseire i PL og 3 borteseire. Ganske ok bortestatistikk og helt jævlig hjemmestatistikk altså.
Problemet er vel at vi ikke har et spesielt godt grunnspill og ikke evner styre kamper i særlig grad. Steve Bruce har etter min mening fått et av de mer spennende mannskapene vi har hatt på noen år - og det er vel første året vi ikke er tippa å være i umiddelbar nærhet av nedrykk på flere år. Synd at vi har an av Premier Leagues dårligste managere til å forvalte det spillermaterialet da.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1695