20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: 1 ... 1692 1693 [1694] 1695
25396
Transfers / Newcastle supporterene har talt
« på: 02. Juni 2005, 13:55 »
Så at der var svært mange som ville ha vekk Kluivert og Butt, de to minst populære spillerne i Newcastle denne sesongen. Selv ikke Andy O'Brien er like uønska.

25397
Transfers / Ny angriper linket til Newcastle
« på: 02. Juni 2005, 13:53 »
Sitat fra: "Jarle"
Wiltord er en flott tilrettelegger, og i mine øyne også en undervurdert spiller. Ville vært et kanonkjøp i mine øyne.


Jeg støtter meg opp om den konklusjonen.

25398
Transfers / Ny spiss men, hvem???
« på: 02. Juni 2005, 13:51 »
Michael Owen er drømmen over alle drømmer, men dessverre urealistisk, da han gang på gang bekrefter at han vil bli i Madrid.
Men Andy Johnson kan være et mulig scoop, og Robbie Keane seg jeg på som et eventuelt meget godt kjøp.

25399
Transfers / Løse rykter?
« på: 02. Juni 2005, 13:49 »
Det at Nettavisen er en smule svak i engelsk og ikke helt klarer å skille mellom at Boumsong vil spille som partneren til Van Buyten, og at Boumsong skal byttes mot Van Buyten, burde jo dere også skjønne er grunnen.

25400
Kamper / Følg Ambrose, Milner og Taylor i dag
« på: 02. Juni 2005, 13:46 »
Darren Ambrose kommer til å spille spiss sammen med Bradley Wright Phillips.

25401
Fotballens verden / Tippeligaen 2005/2006 trenere!
« på: 02. Juni 2005, 01:36 »
Bodø/Glimt var jo et av de aller beste lagene gjennom 90-tallet, og har hatt mange gode plasseringer. Er jo intet lag bortsett fra RBK og delvis Molde som har vært stabile i toppen over flere år i Norge jo.
Tilbake til topic skjønner jeg ikke hvordan dere kan bare nevne de to trenerne som trener to av laga med mest penger å rutte med.
Keiko Nordli og Drillo har sålangt gjort de største prestasjonene med hver sine lag.

25402
Fotballens verden / Tippeligaen 2005/2006
« på: 02. Juni 2005, 01:32 »
Årets Tippeliga er den mest åpne og uforutsigbare noensinne kanskje. Jeg tør verken tippe vinner eller nedrykkslag enda.

25403
Chit chat / Politikk
« på: 02. Juni 2005, 01:00 »
Sitat fra: "Joakim"
Har jeg sagt at Ap er i ferd med å vende nesa mot venstre? Slik det står i dag, så vet jeg ærlig talt ikke hvor partiet står hen. Og det er synd. Jeg skulle gjerne sett at Arbeiderpartiet kunne fortalt meg bedre hvor hen de står, om de beveger seg mot høyre eller venstre. Helst ser jeg at Ap vender så mye til venstresiden til mulig, for det er der partiets røtter er. Med Gro ved roret begynte dragningen mot høyresiden for Arbeiderpartiet, og man har mer eller mindre forlatt sine røtter. Partiet må finne igjen røttene sine, og da er de tre ordene som ble nokså berømt etter Aps landsmøte "Fagbevegelse, fagbevegelse, fagbevegelse" viktige stikkord. Arbeiderpartiet må vende tilbake til sine røtter, samtidig som de holder tritt med samfunnets utvikling. Men så lenge Arbeiderpartet sikrer en sosialistisk flertallsregjering til høsten, så er jeg happy.

Og ja, revolusjonen er like om hjørnet, så det er best du løper, Magnar :lol:


Du får sette deg ned å høre på intervjuet av Jens Stoltenberg på CDa Rødt, der han forklarer meget greit hvilke verdier hans parti står for.
AP er et stort parti, Norges største. Dette fordi de er til for folk flest, det vil si arbeiderne. Dette forklarer veldig greit deres nære bånd til LO, som alle vet om, akkurat som Høyre og etterhvert KrF blir støttet av kaksene, men noe som også skjer i det skjulte. Ettersom AP er et såpass stort parti er det derfor ofte åpne debatter i AP om viktige spørsmål. Dette er helt naturlig.
De ønsker ikke skattelettelse for de som har mest fra før av, slik dagens regjering vil. Skatter er ikke et onde. Skatten er et spleisalag for at folk flest skal leve trygt og godt, som vi gjør over noen andre i verden, grunnet verdiene staten er bygget opp på. Der vil jeg forøvrig si at samtlige partier forutenom FrP, en populistisk ropert, er klare på hva de vil bruke pengene på og ikke på.
I motsetning til FrP vil ikke AP ha amerikanske tilstander. Helsetjenester, skoletjenester og andre offentlige goder skal ikke legges ut på anbud, og staten skal være til for å gi den tryggheten til alle, enten du er tjener 3 millioner i året eller 120 000.
Hva EU angår, er det et jævla vanskelig spørsmål, såpass vanskelig at jeg er usikker. Store deler av fiskenæringen langs kysten, som i 94 sa klart nei, er nå ja-tilhengere. De klarer ikke å konkurrere med EU-landene rett og slett.

Forøvrig kan jeg med sikkerhet si at Jens Stoltenberg i tillegg til å være en dyktig politiker, også er et utrolig snilt og omtenksomt menneske.

25404
Generelt / Newutd-awards: Årets unge spiller
« på: 02. Juni 2005, 00:47 »
Ingen tvil egentlig. Steven Taylor.
Kunne med fordel nominert Milner og Ramage også. Milner har ihvertfall ikke vært noen skuffelse etter min mening. Har alltid hatt trua på han, men det hadde tydeligvis ikke Souness, og lot han dermed ikke få spille. Men da han først fikk spille, var han vår bestemann den siste måneden, og var flere ganger MOTM. Ramage kunne vært nominert, da han kom fra intet og viste mye å glede seg over mot slutten av sesongen. Glad for at vi har sikra oss underskriften til en slik spiller som vi vet at kommer til å gi alt dersom han får sjansen.

25405
Generelt / Newutd-awards: Årets skuffelse
« på: 02. Juni 2005, 00:43 »
Hvorfor er ikke Craig Bellamy der?
Min stemme går til dritten Craig Bellamy. Fysjom!

25406
Generelt / Newutd-awards: Årets spiller
« på: 02. Juni 2005, 00:42 »
Ingen tvil hos meg. Shay Given har vært årets beste spiller. Fortsatt blant PLs beste keepere, og en synd og skam at han skal leve med klovner som gang på gang bringer klubben og laget ned i gjørma. Dessverre er der sjanse for at han kan forlate oss i sommer, og helt ærlig forstår jeg ham dersom han vil til en klubb som Arsenal. Men jeg håper han blir, for han er sabla viktig.

25407
Generelt / Våre "beste" spillere blir solgt
« på: 02. Juni 2005, 00:38 »
Dette er IKKE Newcastles beste spillere. Dette er spillerne i Newcastle med de beste ferdighetene. Men det gjør de ikke til lagets beste spillere, og i 2 tilfeller er jeg fullstendig enig i at de må ut.
Bellamy har jeg vel sagt hvorfor om i en annen tråd, og det er vel ganske åpenlyst at ingen person skal kunne gå tilbake inn på laget etter å ha vanæret det på en slik måte.
Laurent Robert innehar utrolige ferdigheter, men har blitt dårligere og dårligere, og leverer sjeldnere og sjeldnere. Dessuten er han mer opptatt av å klage enn å spille fotball. Der er spillere, unge spillere, innad i laget som er interessert i å gjøre en innsats for klubben, og dersom Souness er dyktig nok, finner vi erstatter for Robert. På tide å la han gå.
Kluivert er jeg fortsatt usikker på. Mye skada, og alt for uinteressert til tider. Men høy målrate, og enorme ferdigheter. Men langt fra lagets beste spiller, og mulig å erstatte.

25408
Souness sine største verker sålangt i Newcastle er helt klart det han har gjort med badboys Bramble og Dyer. Han har vært hard mot de, men fått akkurat det han ønsket ut av de. Bramble har aldri vært så god som nå, og spilte meget bra også i tiden sammen med Ronny.

25409
Generelt / Hvem har best CV av våre 5 siste managere?
« på: 02. Juni 2005, 00:31 »
Den blir vel slik:
1. Sir Bobby Robson
2. Kenny Dalglish
3. Graeme Souness
4. Kevin Keegan
5. Ruud Gullit

Sir Bobby har vunnet trofeer domestikalt og i Europa, og vært i flere ligaer med god suksess. Har oppdrettet mange store spillere. Kenny Dalglish er en ond mann som har hatt litt vel mye suksess på Merseyside.
Graeme Souness har vunnet endel cuper og seriemesterskap i Skotland.
Kevin Keegan er oppskrytt, og burde vunnet mye med oss med alle pengene han hadde. Dårlig taktiker, men god motivator.
Ruud Gullit er en fallit.

25410
Generelt / Hvordan ser Newcastle ut til sesongstart?
« på: 02. Juni 2005, 00:22 »
Sitat fra: "Nordin"
Ganske enig med Kristoffer, bortsett fra at jeg har liten tro på at Owen kommer. Spesielt ikke til den prisen som spekuleres i mediene for tiden. Jeg tror laget vil bli seende slik ut:

Keane - Shearer
Boa Morte - Emre - Jenas - Dyer
Taylor - Bramble - Boumsong - Carr
Given


Jupp, jeg bare tillater meg å sikle litt da.
Men Keane er slettes ingen dårlig spiller, og etter min mening kraftig undervurdert av mange. En regelmessig scorer for Irland og Spurs som ikke er en idiot og som i år har vært mer målfarlig enn Defoe og hatt flere assist enn noen på Newcastle. Et smart og godt kjøp vil jeg betegne et eventuelt kjøp av Keane som, selv om han ikke er noen Owen.

Sider: 1 ... 1692 1693 [1694] 1695