20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1695
16
Kamper / Sv: Newcastle United - Fulham 19.12.20 Kl 21.00
« på: 19. Des. 2020, 22:01 »
Overgangen fra Glimt - Viking til dette var akkurat så jævlig som forventa.

17
Transfers / Sv: Overgangstråden januar 2021
« på: 18. Des. 2020, 11:34 »
Ser vi er linka til Fredrik Bjørkan av TeamTalk. Antar det bare er tøv, men morsomt læll :)

18
Kamper / Sv: Leeds - Newcastle
« på: 17. Des. 2020, 09:39 »
Jeg klarer ikke se at vi skal kunne rykke ned. Det er ikke fordi vi er gode på noen som helst måte, men fordi der er lag som er enda verre enn oss og at vi har enkeltspillere som bærer dette. Så føler jeg denne sesongen minner litt om sesongen Leicester vant PL. Veldig ustabilt og varierende nivå og ingen lag sålangt som har vist seg overlegne enda.

Jeg tror også det blir rimelig trått på målfronten uten Wilson - men allikevel er det vanskelig å se at vi skal kunne havne bak Sheff Utd, WBA og Fulham. Spesielt de to førstnevnte lagene er skikkelig rævva. Så får vi se om Big Sam kan gjøre noe med WBA.

Ellers veldig god analyse, Andymag.
Longstaff har blitt "bruced", han. Rævva talentutvikler.

19
Kamper / Sv: Leeds - Newcastle
« på: 16. Des. 2020, 20:53 »
Over 300 matcher i PL. Aldri maktet 3 seire på rad.

20
Fotballens verden / Sv: Eliteserien
« på: 10. Des. 2020, 13:37 »
Glimt scora sitt 100. mål for sesongen i Eliteserien i går, på sin 29. kamp. Det er helt elleville tall, og scorer de ett mål i siste serierunde mot Viking hjemme - så smadrer de også scorings-snitt-rekorden, sammen med de mange andre de allerede har tatt. Har altså gålla 33 mål mer enn nestelag på lista. Fullstendig galehus.
Denne sesongen skulle aldri tatt slutt!

21
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 26. Nov. 2020, 14:31 »
Den der var virkelig, virkelig treffende - og syns han toucher litt innom det jeg nevnte litt i Eliteserien-tråden. Nettopp dette med identitet.
Bruce har ingenting å stille opp med fotballfaglig på dette nivået.
Jeg kjenner jeg blir så forbanna sint når jeg tenker på hvor elendig han er på talentutvikling - og at våre to Longstaff-brødre kommer til å ende opp som Wankership-spillere i beste fall dersom Bruce får forvalte talentene deres lenge nok. Spillemessig går vi bakover, og der er vel knapt noen utespiller som har tatt steg i riktig retning. De som virkelig tjener på å spille under Bruce er keeperne, for de får virkelig testa seg hver eneste kamp.

Han er virkelig en "shit manager" på dette nivået - og jeg tror jeg hadde bytta han med samtlige andre i PL. For min del dreper han gleden med Newcastle. Så syns heg faktisk det er tøvprat at vi ikke kan få bedre under Ashley, for så jævlig er det ikke. Bruce har jo fått bedre rammebetingelser enn noen annen manager unde Ashley.
Tar nesten 5 på rad med tap nå fremover dersom det hadde betydd sparking av Bruce.

22
Fotballens verden / Sv: Eliteserien
« på: 25. Nov. 2020, 13:39 »
Takker så meget! Det er mildt sagt helt rått. Er så sjukt stolt over at det er mulig - der er så mange helter i denne storyen. Kjetil Knutsen er for evig hedersnordlening, og et geni.
Så har det atpåtil eksplodert med omtale i svære nyhetsmedier rundt omkring i verden siste ukene. Der Spiegel kalte oss blant annet den nye hipsterklubben i fotballverden. En periode man bare må nyte som Glimt-supporter og nordlening, for selv det å bli seriemester i Norge har alltid virket som en fjern drøm  :)

https://sumo.tv2.no/sport/programmer/underet-i-nord-1612020.html?showPlayer=true

Kjekk liten gratisdokumentar fra TV2 med en liten fortelling om hva som har blitt gjort fra vi rykket ned fra Eliteserien i 2016 til vi 4 år senere står som tidenes mest overlegne lag i toppserien. Nå er dette på et fullstendig annet nivå enn PL, men helt klart ting som er overførtbart i måte å styre en fotballklubb på.

Bodø/Glimt er på en måte alt det motsatte av hva Newcastle har vært i 15 års tid nå. Tydelig identitet, en klar spillestil som har vært forankret i klubben siden 1975 uavhengig av trenere - og perfeksjonert og utviklet av Kjetil Knutsen siste par årene. Gjort med småpenger sammenlignet med konkurrentene.  Viser at en faktisk kan komme ganske langt med en klar, langsiktig plan i det man gjør. Mye av det Rafa etterlyste i Newcastle i grunn.

23
Kamper / Sv: Southampton - Newcastle fredag 06.11.2020
« på: 22. Nov. 2020, 22:11 »
Bruce har også ASM og Almiron. Begge ser ut til å gå bakover i utvikling.

24
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 18. Nov. 2020, 10:23 »
Premier League har via sine advokater bekreftet til supporter-opprettede Newcastle Consortium Supporters per brev at de er i en rettstvist med Newcastle United - så da er det offentlig at der skjer ting i en eller annen form mellom partene. Hvorvidt klubben og Ashley gjør dette for å presse gjennom en overtakelse, eller om det er for å prøve få noen form for kompensasjon er vel enda tidlig å si.

25
Kamper / Sv: Southampton - Newcastle fredag 06.11.2020
« på: 16. Nov. 2020, 15:01 »
Fy faen, Steve Bruce >:(

Er det mulig? Ikke prøv å si at et skadeskutt Southampton spiller for spiller er et bedre lag enn det Bruce kan mønstre ut på der.

Sjekka tabellen i det siste ?  ::)

Hehe. Sent ute her, men 13. plass er da ikke noe å rope hurra for dersom en har et snev av ambisjon og ønsker om fremskritt, vel?
Jeff Hendrick har vel forøvrig vært crap etter karrierebeste mot West Ham i åpninga, og har toppa det med to bedritne kamper kuliminert i rødt kort nå sist for Irland. Stiv Brus har fortsatt valgt han fremfor en åpenbart bedre Hayden.

26
Fotballens verden / Sv: Eliteserien
« på: 09. Nov. 2020, 10:22 »
Jeg kommer nok aldri til å oppleve en så fantastisk sesong som fotballsupporter i hele resten av mitt liv. Denne topper absolutt alt! AC Milan-kampen er egentlig mest frustrerende fordi vi var så nærme å klare det.

Er vel kanskje det mest dominerende laget noensinne i norsk toppdivisjon , og det har vært så gjennomført morsom fotball hele veien. Har stort sett fått samtlige lag til å se ut som Newcastle under Bruce i PL, trukket fra flaksen. Senest i går med 7-0 mot AaFK og 79 % ballinnhav - og et lass med klassescoringer. Tatt med forrige sesong har Glimt gått over 30 kamper på rad med minst 2 mål scoret, og opprettholdes snittet ut sesongen blir det over 100 mål.
Og altgjort uten noen rik bergenser som pøser inn penger eller lokale milliardærer. Glimt har vært ekstremt gode på å finne spillere med ekstremferdigheter, dyrket frem disse ferdighetene og ellers forbedret andre deler av spillet. Nå er vi plutselig attraktive for store norske talenter fra alle deler av landet. Sist ved Hugo Vetlesen som kom fra Stabæk, og som scora i sin første kamp fra start i går.

Er helt sprekkferdig av stolthet, og det er morsomt at Glimt er lagt merke til godt utenfor landegrensene. Senest med artikkel i NYT:
https://www.nytimes.com/2020/11/08/sports/soccer/bodo-glimt-norway.html

27
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 07. Nov. 2020, 22:57 »
Det irriterende er at slik denne sesongen er per nå, kunne vi overrasket med en habil manager. Så førbanna trist med Bruce da.

Edit:
Sitat
Every time there is a little shaft of light which inevitably has the head coach demanding more respect it is followed by a belly flop of massive proportions to remind fans of the paucity of talent within SJP.

Harsh fact, nothing is improving despite what is claimed. This isn't a work in progress because there is no consistent progress.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastles-tactics-one-dimensional-individual-19246402

Fra John Gibson. En av kommentatorene som jeg syns skriver best og mest treffende om Newcastle. Treffer spikeren på hodet her.


28
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 01.011.020
« på: 03. Nov. 2020, 08:08 »
Wilson ser ihvertfall ut som et helt fantastisk kjøp. Når vi skaper så få sjanser som vi gjør er det rimelig mye bedre at vi har Wilson på topp, og ikke Joelinton.

29
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 29. Okt. 2020, 15:07 »
Syns også det er verdt å ta en titt på utviklingen hos spillerne våre.
Lascelles går bakover under Bruce, Schär har prestert veldig mye svakere Sean Longstaff har blitt særdeles mye svakere. Joelinton ser bare mer og mer ut som en spiller som hører hjemme et til to nivå under, og der er liten bedring å spore. Shelvey fikk en opptur i starten under Bruce, men leverer nå ikke til bestått. Så stats som viser til hvordan Jamal Lewis ikke er i nærheten like god offensivt for oss som han var for Norwich forrige sesongen.
Vi har ligaens fjerde eldste lag sålangt denne sesongen. Så har vi jo ASM da.

30
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 28. Okt. 2020, 11:01 »
Armstrong er jeg svært usikker på om er fysisk rustet til å ta steget opp i PL. Når det er sagt, han har aldri fått sjansen, og har uansett trengt spilletiden og tilliten han har i Rovers for å utvikle seg.
Toney syns jeg er interessant da. Han tenker jeg er mer fysisk komplett type i mine øyne.
Blir uansett svært spennende å se disse kara videre. Fortsetter det slik får de før eller siden sjansen i PL.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1695