20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1695
1
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 18. Jan. 2021, 23:17 »
Vær så snill å spark mannen i tide. Ingen grunn til å utsette.

2
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 18. Jan. 2021, 09:55 »
Veldig enig i det som skrives her. Slik situasjonen er må vi innfinne oss med at modellen til Ashley nok er den mest fornuftige og realistiske måten vi kan drive på. Og det er også mulig å utvikle seg sportslig og økonomisk - men det fordrer at der er kompetente folk som skal utvikle både lag og enkeltspillere. Jeg tror jo også at det er mulig å få tak i habil manager under rådende forhold. Jeg mener faktisk vi kan sikte noen hyller over Bruce, som antakeligvis aldri hadde fått noen ny sjanse i en annen PL-klubb enn vår.

Det er vel egentlig også sånn sett ideell tid å sparke Bruce på. Midt i en jævlig periode hvor nye impulser hadde vært tiltrengt, samt at det enda er såpass god avstand til nedrykk at det bør være tid å snu det på.

Ellers blir jeg stadig like oppgitt over Bruce. Helt utrolig at en manager i PL meden og en halv sesong samt tre og et halvt transfervindu under beltet presterer si at han enda ikke har fått innarbeidet sine ideer, og latt spillerne i stor grad bestemme hvordan det skal spilles. Det er jo helt krise. Biter meg også merke i et par uttalelser de siste dagene han har kommet med i diverse intervjuer:

Sitat
“So, I’ll never, ever give up. I made a career out of being a bang average player, I got the best out of myself. The same is true in management, I might not be blessed with this, that and the other but I will always roll my sleeves up and get on it with. I’ll never walk away from a challenge, especially when you come under pressure."

Sier vel ganske greit at han er helt middelmådig som manager her? Dessuten stemmer det vel ikke at han aldri har gått fra en utfordring? Mener der er flere ganger han har gitt seg i diverse jobber opp igjennom karrieren.
Uansett - dette er jo alt annet enn betryggend.

Videre, dette i forkant av dagens kamp mot Arsenal:
Sitat
Steve Bruce will ask his players to get back to basics when they run out at the Emirates Stadium tonight.

But what are the basics Bruce means and what will he ask his players to do against the Gunners?

Bruce said:

"What are they?

"Turn up, have a bit of pride in your performance, pass the ball to each other, take part in the game.

"Forget about tactics or analysts, you need that too, but you have to do the basics as well.

"We certainly didn't do it at Sheffield United.

"At Arsenal and the games coming up, we have to get ready for a scrap and a fight because that's where we are at the moment."

3
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 14. Jan. 2021, 08:47 »
Og så er det også et poeng at Rafa aldri har fått så mye midler etter opprykket til PL som det Bruce har hatt til disposisjon. Bruce handlet for nær 40 mill euro i sommer uten at det kom inn noen store salgssummer. Deriblant endelig en god spiss som Rafa aldri fikk kjøpe etter opprykket. Forrige sesong handlet Bruce for netto nesten 40 mill euro medregnet salget av Perez og Joselu. Vi har dermed faktisk netto brukt betraktelig mer penger enn hva Ashley normalt sett gjør når vi er i PL. Uten at det har ført til noen form for fremgang (dog kan det sies at de individuelle ferdighetene til Wilson og ASM har holdt oss flytende).

Til sammenligning brukte Rafa 8 mill euro netto 18/19-sesongen og 25 mill 17/18 hvor vi reetablerte oss etter nedrykk og faktisk havna topp 10. Rafa i PL betyr da net spend ca kr 33 mill euro vs Bruce med sine 80 mill. Altså har Bruce hatt dobbelt så mye midler til rådighet.

Så kan vi videre spørre oss hvorvidt Bruce har evnet viderutvikle både egne talenter og spillere vi har kjøpt inn slik at vi kan oppnå meravkastning. Det synes jeg virker hele tvilsomt - og da rakner jo hele forretningsmodellen vår.

4
Håper Bjørkan holder seg unna så lenge Bruce er manager. Det blir bare å gå nedover.

5
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 13. Jan. 2021, 11:51 »
Vi er værre. Stoke hadde ihvertfall en tydelig identitet :/

Gjentar at jeg alvorlig frykter et nedrykk i år. Ser forbedringspotensiale hos de fleste lagene under oss, det ser jeg ikke hos oss med Bruce.

Begynner å dele din bekymring. Nå begynner det å brenne litt på dass her.
Bruce har overprestert i den form av at han har hatt bedre poenguttelling enn hva prestasjoner tilsier. Vi har rett og slett tatt mer poeng enn fortjent.
Spillemessig ut fra sikkert alle tenkelige parametere går vi bakover - vi blir et svakere fotballag. Flere spillere stagnerer og blir dårligere. Laget fungerer ikke lengre som en godt organisert defensiv enhet, og vi er helt fullstendig planløse offensivt. Berger vi oss fra nedrykk denne sesongen utsetter vi bare det til neste sesong dersom Bruce får fortsette å ødelegge.

Utover at det godt kan sies at Rafa Benitez er en defensivt anlagt manager, og at det ikke alltid var pent å se på - er jeg rett og slett provosert over at der enda kan finnes noen som mener at Bruce er i nærheten av å gjøre en like god jobb. De er på to totalt ulike planetere i klasse.

Så er det også veldig beskrivende at ingenting av det Bruce prater om at han ønsker med laget faktisk vises utpå matta. Han har prata i lange tider om at vi må slutte gjøre enkle feil som fører til farlige ballmist og at dette må rettes opp i. Det var utallige av disse nok en gang i går - spillere som  egen halvdel misser med grunnleggende pasninger. Heldigvis var det ligaens desiderte bunnlag vi møtte.
Videre har han siden dag en pratet om front foot football. Det har vi aldri sett noe til. Nå i forbindelse med FA-cup-kampen mot Arsenal prata han om at vi skulle prøve noe nytt, og stå høyere. Så presterer han gå ultradefensivt ut fra start av mot et lag med 2 poeng og 8 scoringer på 17 matcher - hvor vi knapt skaper en dritt. Fyren har jo mista det totalt.

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 12. Jan. 2021, 19:58 »
Stabilt helt jævlig fotball. Vi er det nye Stoke.

7
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 10. Jan. 2021, 00:52 »
Det er Ashley sin feil, ja. Ikke Bruce sin feil. Beklager om innlegget bar preg av det.
Poenget er at vi lot en manager med visjoner som stilte krav og hadde ambisjoner, til en som ikke gjør det. At vi har en svak manager er selvfølgelig bare symptomet på hovedproblemet.

8
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 08. Jan. 2021, 11:17 »
Sitat
Report: Chelsea set up affiliation with leading junior club in Newcastle

The Mail Online report the Blues have reacted to Brexit restrictions by setting up an affiliation with the reputable Newcastle City Juniors.

Sitat
Chelsea have arranged an affiliation with a leading junior club in the heart of Newcastle and will do the same on the doorstep of other Premier League rivals as they react to Brexit restrictions on overseas recruitment.

The west London club have established a relationship with Newcastle City Juniors, who are based at Newcastle United's former Benwell training ground less than three miles from St James' Park.

Chelsea are in the process of developing similar arrangements around the UK and another affiliate close to Bristol City has been set up.

Such relationships are not allowed to become official under Premier League rules as clubs cannot have development centres more than an hour's drive from their academy base. Chelsea will also have to wait until players turn 14 before they can attempt to sign them.

This new strategy is seen as necessary given the restrictions on overseas recruitment.

Dette her, det er et av resultatene som følger av at Rafa Benitez forlot oss og vi henta inn jævla Steve Bruce.
Mangelen på satsing på treningsanlegg og akademiet vårt, som Rafa krevde at måtte prioriteres.
Det er jo intet mindre enn en forbanna skam at Chelsea inngår samarbeid med en juniorklubb midt i jævla Newcastle by. Samme som at RBK skulle gå hen å inngå samarbeidsavtale med Øygarden i Bergen.

9
Kamper / Sv: Newcastle United - Liverpool
« på: 03. Jan. 2021, 17:41 »
Sementerer vår plass blandt bunnlagene da. Der Bruce mener vi hører hjemme da. Ihvertfall der Bruce alltid har hørt hjemme i Premier League.

10
Kamper / Sv: Newcastle United - Liverpool
« på: 30. Des. 2020, 21:49 »
Helt grei omgang. Lurer på når Darlow får England-sjansen sin. To matchvinner-redninger allerede.

11
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 30. Des. 2020, 20:44 »
https://www.nettavisen.no/sport/vi-har-hatt-en-uredd-tilnarming-og-drete-litt-i-motstandere/s/12-95-3424063591

En slik trenertype med den tilnærmingen er drømmetreneren. Jeg skulle likt å sett en lignende prat med Steve Bruce.

12
Kamper / Newcastle United - Liverpool
« på: 30. Des. 2020, 20:30 »
Årets siste kamp. Avslutter et år som på banen vel må kunne betegnes som nok et kjedelig år uten mål og mening annet enn å eksistere i Premier League. Vært langt mer action bak kulissene. Laget:
Warloe
Yedlin-Fernandez-Schär-Clark
Murphy-Hayden-M.Longstaff-Ritchie
Wilson-Joelinton

Mulig det også er 3 stoppere med Ritchie som vingback og Murphy sammen med Joelinton bak Wilson. Hvem vet om Bruce egentlig har avklart dette i forkant?  :P

Håper vi forsøker da.

13
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 28. Des. 2020, 10:26 »
Det positive, om en kan si det slik, er at det ser ut som om stadig flere av fansen i England også begynner få nok av Bruce. Omsider ser også lokal presse ut til å bli stadig mer kritisk til Bruce.
Bruce har på noen måneder gått fra å si at det er et mål med topp 10, til at hans oppgave er å holde klubben vekke fra nedrykk. Samt at det er forventa at vi skal være på nedre halvdel. Videre - som han tidligere har gjort i både Sunderland og i Aston Villa, skyldt på "mass hysteria" når han blir konfrontert med misfornøyde fans og kritiske medier. Syns det er mange tegn som tyder på at Bruce er på tur å miste det nå. Blir stadig avkledd som en svak manager på dette nivået.

14
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 23. Des. 2020, 14:01 »
Så ikke kampen. Skjønner det slik at vi skapte bortimot nada. Og at vi mot Brentford sitt reserveprega lag la oss bakpå og satset på å ligge dypt og ta de på overganger. Vi hadde da altså i motsetning til Brentford toppa laget vårt.

Og det merkelige er - at vi gikk ikke inn i kampen som favoritter. Det er ingen overraskelse at vi er ute. La oss også påpeke at vi de siste tre kampene har spilt mot tre nyopprykka lag. Fasit: 4 poeng. Ikke alle de fortjent heller.

Jeg klarer virkelig ikke fatte de som evner forsvare Steve Bruce. Langt forbi min fatteevne. Han er fullstendig krise.
Det er så tydelig at han ikke er kapabel til å sette sammen et spillende lag. Alt er tilfeldig. Og talentutviklinga, som jo er virkelig der vi skal hente inn spenna, går jo fullstendig i stampe med Bruce sin inkompetanse.

15
Transfers / Sv: Overgangstråden januar 2021
« på: 20. Des. 2020, 19:54 »
Hehe, ser vel heller at vår trenergud forblir i Bodø litt til :)
Sånn seriøst tenker jeg at Knutsen dersom han ønsker prøve seg utenlands går til en mellomliga i Europa først. Han er en trener på et helt annet nivå enn Bruce, men blir kjapt spist opp i England uten å ha noe navn. Eventuelt hadde det vært morsomt å se han i en Chamionship-klubb som er villig til å gi han tid.

Ellers, Zinckernagel er Bosman. Lite risk, og han har jo vært aldeles sinnsyk i år. Har også blitt en evighetsmotor på ES-nivå. Men stort steg. JP Hauge har tatt nivået i Milan rimelig greit da. Men stoler ikke på Bruce og talentutvikling.

Sider: [1] 2 3 ... 1695