20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Geordie

Sider: 1 2 3 [4]
46
Ligacup runde 2 i morgen kveld. Møter et relativt ubeskrevet blad i Cheltenham, nickname The Robins! Spiller i League Two etter å har rykket opp i fjor. Etter mange magre cup-år er det lov å håpe på at Newcastle satser på cupene i år, og setter utpå et sterkt lag. Rafa pratet om at flere spillere så slitne ut etter helgens kamp mot Bristol City, og flere vil spares. Imidlertid er bredden såpass bra nå, at den viss rotasjon vil neppe svekke laget nevneverdig. Cheltenham bør være en svært overkommelig oppgave. Orker ikke prøve å tippe noe lag da Rafa er rimelig uforutsigbar, men tipper bl.a. Darlow, Mitro, Hanley, Janmaat m.fl. får prøve seg, i en 4-2-3-1. Ser det kjøres på med cash-turnstiles til kampen, tyder på laber publikumsinteresse, og tipper det vil være langt fra fulle tribuner.

47
Kamper / Bristol City - Newcastle......
« på: 20. Aug. 2016, 01:51 »
Beklager, sitter på mobilen med lite info, men siden ingen tar ansvaret med å fyre ny kamptråd kjører jeg i gang. Vant tross alt sist gang jeg gjorde det. 😊. Bristol City, vet svært lite bortsett fra at de ikke har solgt flere billetter til en kamp på 22 år. Sier litt om Newcastle egentlig. Vi er big brothers i dette selskapet, og må være skjerpa da alle lillebrødre elsker å lage helvete. Tipper vi får se samme lag som mot Reading. Satser på gutta har fått litt selvtillit, samt at Bristol neppe parkerer bussen på hjemmebane. Bør gi rom for bla. Gayle til å lage litt støy.

48
Kampene kommer tett i Championship, neste kamp allerede på onsdag hjemme mot Reading. Reading er nå inne i sin fjerde sesong i Chanpionship etter nedrykket fra Premier League i 12/13-sesongen. Endt på 7, 19 og sist sesong en 17. plass. Noen kjente spillere i form av Ali Al-Habsi og Chris Gunter, ellers mye ukjent gråstein såvidt jeg kan bedømme. Dette er et lag vi må og skal slå hjemme, uansett!

Rafa har varslet mulige endringer igjen, håper på noe slikt som lagoppstilling med mindre skader gjør noen endringer:

                        Sels

Janmaat  Mbemba  Lascelles  Gamez

             Shelvey     Hayden

     Ritchie         Diame         Aarons

                       Gayle

Må da være mulig å få dette laget til å funke? Ritchie bomber ned høyrekanten med Janmaat på overlapp, Shelvey kan strø krempasninger som Gayle kan løpe på, Diame med offensive løp og rå kraft, Aarons med fart og litt trickery ute på venstre? Hayden som skjerm foran forsvaret og livvakt for Shelvey. Pokker og! Toon, toon, black and white army!!!!

Problemet er vel at motstanderne legger seg lavt, og da må vi enten spille høye baller inn og krige på de, eller ha et kjapt pansingsspill på en-touch og bevegelse. Vi har dessverre ingen av delene for tiden.

49
Transfers / Transfersommeren 2016
« på: 05. Mai 2016, 13:08 »
Snart vet vi hvilken divisjon vi spiller i neste år, og ting har allerede begynt å skje på overgangsmarkedet, samt ryktebørsene girer opp. Uansett hva som skjer de neste par ukene, kommer det til å bli mange overganger inn og ut av Newcastle denne sommeren. Starter med et par overganger som allerede ER bekreftet:

Obertan og Marveux er sluppet på free transfer, da de mest sannsynlig er ute for sesongen. http://www.nufc.co.uk/articles/20160505/obertan-and-marveaux-leave-newcastle_2281670_5544303

The Telegraph hadde en sak tidligere i dag som er fjernet, der det nevnes en nedrykksklausul på 8 mill pund for Townsend. Southampton og West Ham er tydeligvis interessert. Slik Townsend har prestert, vil han nok være en populær mann om vi rykker ned.

Ellers går kontraktene til denne gjengen ut, spennende og se hvem som blir og hvem som går? Steven Taylor, Kevin Mbabu, Rolando Aarons, Liam Gibson, Callum Williams, Freddie Woodman
Mener Mbabu, Aarons og Woodman bør signeres, for så og kanskje lånes ut om vi holder oss i PL. Går vi ned vil jeg tro disse kan satses på i Championship.

Et annet interessant rykte er denne: http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-transfers-top-premier-11283252#rlabs=8%20rt$sitewide%20p$5

 :o :P Om noen legger penger på bordet for denne klovnen, SELG!!!!

Et annet rykte som dukket opp i dag: http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-transfers-ayoze-perez-11286499

Perez til Barca? Er han virkelig god nok for de? Viser tidvis glimt av god fotball, men syns ikke han har prestert all verden egentlig, Noe hypet etter mitt syn, snart 23 år, kan ikke kalles talent lenger.

50
Kamper / Norwich - Newcastle 2.4.2016 kl.16.00 Carrow Road
« på: 01. April 2016, 12:34 »
I de siste møtene på Carrow Road har det endt med 2 seire til Norwich og 2 uavgjort. Siste oppgjøret var på St.James' i høst, og endte 6-2 til Newcastle.

På de siste 6 har Norwich 1 seier, 2 uavgjort og 3 tap. Newcastle har 1 seier, 1 uavgjort og 4 tap. Ingen i direkte storslag akkurat.

Match Facts fra Barclay:
    - Newcastle United have won four and lost none of the last six Barclays Premier League matches against Norwich City.
    - Newcastle scored six goals from six shots on target when they beat the Canaries 6-2 at St James Park in October.
    - Norwich have not lost at home to Newcastle in the top flight since January 1994, winning three and drawing two since then.
    - Rafael Benitez has won all three of his previous league meetings with Norwich.

Lenge siden siste seier på Carrow Road for Newcastle, på tide med en ny!

Skadelisten er lang som vanlig, antar Rafa gjør få endringer ut over det som må til grunnet skader. Tipper noe slikt:

                         Darlow

Janmaat - Mbemba - Lascelles - Anita

 Townsend - Shelvey - Gini - Sissoko

                     Ayoze  - Mitro

51
Kamper / Leicester - Newcastle Mandag 14.3.16 kl. 21.00
« på: 12. Mars 2016, 15:02 »
Det er med en betraktelig større optimisme jeg starter denne tråden, McClaren ut, Rafa inn! En anerkjent manager med vinnervilje, pondus, footballing knowhow, og en klar formening om hvordan lagene hans skal fremstå.

Forventer ingen mirakler til denne kampen, men forventer en bedring, og et lag som byr på innsats og kan be Leicester opp til dans. Ut fra hva jeg har lest om Rafa kan vi forvente følgende:
- Et lag som er langt mer aggresive i presset, noe jeg har savna lenge nå.
- Bedre struktur og klare rollefordelinger
- Et lag som nødvendigvis ikke er defensivt, men balanserte og noe mer forsiktig i sin tilnærming offensivt. "Sets his teams up not to be beat" er en gjenganger
- En manager som tar tak i de som ikke gjør jobben sin

En ting som går igjen hos støtteapparatet også er hardt arbeid, tempo og intensitet. Noe vi har manglet lenge.

Favorittformasjon er ut fra hva jeg leser en  4 - 2 - 3 - 1

Dessverre er ikke alternativene mange, sliter med en del skader, så kan vel forvente noe som dette vil jeg tro, helt som vanlig:

                        Elliot

Janmaat - Colo/Lascelles - Saylor - Colback/Anita

                 Saivet - Jonjo

         Sissoko  -  Gini   -  Perez

                        Mitro

Forventer dog en eller annen overraskelse, kanskje i form av de Jong eller Doumbia??

Håper på et lag som presser hardt i alle deler, et lag som står på og jobber både offensivt og defensivt. Gjør seg spillbare, skaper rom og åpninger fremover, samt jobber hardt i press og ballgjenvinning på defensiven. Og gleder meg vilt til å se Sissoko få første skyllebøtte når han ikke gidder jobbe hjem igjen!!! Disse ingrediensene vil gjøre oss mye vanskeligere å slå, vil gjøre at motstanderen holder mer igjen. Vi har jo fremstått som rundingsbøyer i lt for mange kamper under Pardew/Carver/McClaren.

Leicester er vel som vanlige, presser som faen, kjappe på overgangene. Viktig at vi er oppi de så fort og hardt som mulig.

Håpe på en U?

52
Transfers / Utgående kontrakter
« på: 10. Feb. 2016, 18:37 »
Kontrakten til disse spillerne går ut til sommeren. Hvem vil du beholde, og hvem syns du bør pakke bagen og dra?

Steven Taylor: Skulle gjerne beholdt Sayor, imidlertid for skadeutsatt til at han bør ta opp en plass i stallen

Sylvain Marveaux: Sendes hjem, aldri overbevist, mye skader

Gabriel Obertan: Sendes hjem med samme fly som Marveaux. Aldri overbevist, mye skader

Kevin Mbabu: Signeres ASAP, send gjerne på lån med tilbakekallingsklausul

Rolando Aarons: Signeres ASAP, send på lån neste år med tilbakekallingsklausul

Liam Gibson: Aner ikke

Callum Williams: Aner ikke

Freddie Woodman: fremheves som talent utenom det vanlige. Signeres og lånes ut.

53
Fyrer i gang denne nå, er det god tid til å komme med betraktninger, vurderinger og synsinger rundt de nye spillerne, formasjoner, taktiske grep osv......

Newcastle med 1 seier, 2 uavgjort og 3 tap på de siste 6 kampene. West Ham er sterke med 3 seire og 3 uavgjort. Payet er tilbake med et smell, mål og assist i siste kamp. Newcastle vant jo 2-0 og reddet plassen i tilsvarende forrige sesong. West Ham i bedre form, Newcastle like uberegnelige som alltid? Helt åpen kamp etter mitt skjønn. Vil tro vi kan se noe slikt fra McClaren på lørdag:

                         Elliot

Janmaat - Mbemba - Colo - Dummett

                 Colback - Jonjo

           Sissoko  -  Gini  -  Ayoze

                         Mitro

Tipper Jonjo med PL-erfaring kommer rett inn, Saivet får muligens noen kamper på benk før han starter? Virker imidlertid som de 2 siste kjøpene er handlet inn med en plan, McClaren vet hvor og hvordan han vil bruke de. Intervjuet med Saivet viser det, får vi håpe det følges opp. Colback/Saivet og Jonjo skal rydde og ødelegge for West Ham (Payet), og Jonjo skal bidra med gode pasninger opp fra dypet opp mot de 4 foran. Mye rykter om Tiote skal ut, blant annet fra en seriøs kilde som Sky, regner dermed ikke med at han spiller. Håper Sissoko, Gini og Mitro fortsetter mye av spillet vi fikk se mot Man U, kraft, presisjon, hurtighet, farlige løp, innlegg og vilje. Ayoze må skjerpe seg og gire opp et par hakk. Skulle gjerne sett Thauvin på venstrekant, han er imidlertid tvilsom grunnet skade, og da er det få alternativer. Tviler på Marve eller Gouff får starte. West Ham er gode og i bra form, imidlertid ingen umulighet med poeng og helst en seier her.

54
Kamper / Arsenal vs Newcastle United 2. jan kl. 16:00
« på: 01. Jan. 2016, 16:43 »
Håper på denne oppstillingen:

                          Darlow

Janmaat - Mbemba - Dummet - Mbabu

                            Colo

                    de Jong    Gini

    Ayoze                                    Thauvin
                            Mitro

Ser ikke helt hvordan vi skal få med oss noe herifra, men er jo gjerne disse kampene vi klarer å klore med oss poeng. Vi KAN bare ikke legge iss bakpå i 90 min +, da kommer vi til å bli bomba i filler. Aggresivt press, tørre å holde i kula, kompromissløse i forsvar. Ikke alle som er enig, men tror det kan være en ide å dytte Colo frem. I forhold til Tiote, Colback og Anita så har han teknikk, ro, overblikk og en bra pasningsfot. Mangler fart, jada, imidlertid ikke noen fartsmonster de andre vi har der heller. de Jong er en lederskikkelse, tør holde litt i kula og innehar en viss skapende kraft. Gini er farlig på løp, har gode avslutningsegenskaper. Byttes ut med Sissoko når det gjenstår +/- 20 min. Ayoze har spilt bra på høyrekant før, kreativ, klarer skape ting sjøl. Thauvin må vi bare få i gang, har glimtvis vist gode tendenser. Mitro kan kjempe og slåss, holde ballen oppe til vi får flytta spillere etter.

Regner imidlertid vi stiller opp som i det siste, ubrukelig 442, lavt press og blir rævkjørt i hele kampen.

55
Drar i gang denne umiddelbart etter skuffelsen mot Everton!

Håper på følgende lag:

                             Elliot

  Janmaat   Mbemba   Colo   Dummett/Mbabu

                     Colback/Tiote

     Ayoze   de Jong      Gini       Thauvin

                             Mitro

Få alternativer å velge i, til tross for at sjefsløken McClaren nekta å bytte spillere i Everton-kampen. Mbabu inn for DUmmett muligens?
Tiote/Colback som ryddegutt foran forsvaret.
Ville satset på å bruke de få kreative spillerne vi har i Thauvin, Ayoze og de Jong, sammen med løpskraft/avsutningsegenskaper i Gini, samt Mitro sine egenskaper til å kjempe med og binde opp midtstopperne til WBA. Alternativt byttet ut kreativitet i Ayoze med løpskraft i Sissoko. Må for all del unngå å lage frispark rundt egen 16-meter, da vi er totalt ute av stand til å forsvare oss mot de.

Spyr om vi stiller i samme 4-4-2 som tilfeldigvis har funka ved et par anledninger....

56
Reiser / The Strawberry
« på: 26. Sep. 2015, 13:20 »
Fant ingen tråd for denne temaet :)

Noen gode nyheter fra Newcastle: http://www.chroniclelive.co.uk/whats-on/food-drink-news/take-look-iconic-newcastle-pub-10136368

The Strawberry!  :D :D :D :D :D :D

57
Kamper / Newcastle - Tottenham, søndag 19.04.2015 kl.17:00
« på: 19. April 2015, 11:12 »
Vel, dette er kampen! Håper på glisne tribuner, og at de som møter opp har med protestplakater og synger Ashley out!

Patetisk at de skal gå så langt, men virker å være enste måten å få noe til å skje på. Skjønner seriøst ikke at folk orker å gå på kamp lenger, uansett om man har sesongkort eller ei. Pine seg sjøl gjennom 90 minutter med noe som ikke kan karakteriseres som noe annet enn trist? Kan ikke huske sist jeg syns det var moro/spennende å se Newcastle i en kamp.... Er vel kanskje dette lille fnugget av håp om at i dag snur det?

Antar vi stiller med noe slikt:

                     Krul

Janmaat - Willy - Colo - Raylor/Anita

              Abeid - Colback

   Obertan     Cabella    Sammy

                    Ayoze

Forundrer meg dog ikke om nepa Carver stiller med Gouff på sentral offensiv midbane.

Tipper Spurs vinner 2-0

Sider: 1 2 3 [4]