20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Geordie

Sider: 1 2 [3] 4
31
Generelt / FA-Cupen 16/17
« på: 05. Des. 2016, 20:54 »
Starter en tråd om FA-cupen. Trekningen til 3. runde er gjort, og vi møter Birmingham borte en eller annen gang mellom 6. - 9. januar.

Tanker?

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/12/05/fa-cup-draw-live-man-utd-arsenal-liverpool-await-third-round/

32
Ny TV-sendt kamp, denne gang borte mot Nottingham Forest. En del kjente navn i stallen, blant annet klovnen Nichlas Bendtner. Har ikke hjulpet stort for et Forest-lag som ligger på 17. plass. 3 tap, 1 uavgjort og 2 seire på de siste 6, hvorav seirene i de 2 siste kampene.

Newcastle da, en formdupp med 2 tap på de siste kampene. Vært sterke på bortebane dog, så lov til å håpe på opptur i kveld. Ingen store skadeplager som jeg har fått med meg, mangler Hanley, Gamez og kjeksen Aarons, samt Colback er usikker. Noen fler? Vi dominerte tidvis stort borte mot Hull, og Forest skal også være en overkommelig oppgave. Satser på at borteformen holdes ved like, og vi får en kamp der vi stort sett har god kontroll med typisk Rafa-stil. I motsetning til Hull-kampen, så må sjansene settes!. Tror ikke på kalas-siffre men tipper en knapp seier til Newcastle med 1-0.

Vært så mye rotasjoner, så orker ikke begi meg på tipp av lagoppstilling bortsett fra at Darlow må tilbake i kassa, samt Lascelles styrer laget foran sitt gamle hjemmepublikum!

Howay the lads, TOON, TOON!

33
Kamper / Hull - Newcastle Ligacup (sendes på dplay.no)
« på: 29. Nov. 2016, 19:23 »
Ligacup, borte mot Hull. Bør være gode muligheter mot et svakt Hull. Lagoppstillingen? Tipper vi går tilbake til normalen med Gayle på topp. Vinner 2-0 😀

34
YESS! Da er den stusslige landslagsfotballen borte for en stund, og vi er back to business! Laget skal på tur, og det er Leeds United som er verter. Vi har flere spillere i historien som har spilt for begge, deriblant Gary Speed som dessverre døde så alt for ung. Sett snakk om en felles minnemarkering i forbindelse med kampen. Kan nok bli et følelsesladet øyeblikk for begge fanskarer. Andre spillere fra nyere historie er David Batty, Jonathan Woodgate, James Milner og Lee Bowyer.

Kampen er TV-sendt, og blir vel sendt på Eurosport Norge såvidt jeg har fått med meg? Korriger meg gjerne om det er feil. 

Leeds United, som de fleste kjenner til sikkert, har vært på en ørkenvandring opp og ned divisjonene etter en liten storhetstid for +/- 15 år siden. Endte på 13. plass i forrige års Championship.
Om du synes Mike Ashley er en kødd, si hei til Massimo Cellino. Mange rare historier om denne karakteren, og hyppige bytter av manager er deler av den.

Manager er Gary Monk, kjent som spiller og manager for Swansea. Leeds er godt slag, 3 seire, 2 uavgjort og 1 tap på siste 6. Tapet kom mot Derby for en måned siden. Ikke mye kjent i stallen for undertegnede, men du har Rob Green i mål, samt tidligere Brighton og Sunderlandspiller Liam Bridcutt på midten. Han er også kaptein. Ellers spennende å se om Ronaldo Viera er på banen? Flott navn  :)

Vårt lag? 7 strake seire i serien, ikke tapt siden Wolves 17.sept. Utenom Rolando Arons, meldes det om fullt mannskap! Moro å endelig kunne oppleve at skaderommet er glissent! Hva i all verden har de drevet med før? Laget, som vanlig vanskelig å tippe, men tror vi får se noe slikt:

                       Darlow

    Yedlin Lascelles Clark Dummett

            Jonjo  Hayden/Colback

       Richie        Diame        Gouff

                        Mitro

Stort sett disse som har fått tillit i det senere, Mitro har vært i fint slag for både klubb og landslag, og leste det er meldt møkkavær i helga. På en våt og treg bane tipper jeg det satses noe mer i høyden og på rå kraft. Tipper vi og får se Diame foran Ayoze under slike forhold.

Mener å ha sett det er flere medlemmer her som skal over til denne? God tur! Howay the lads, toon, toon!!!

35
Transfers / Transfervinduet januar 2017
« på: 05. Nov. 2016, 15:52 »
Ryktene om overganger for jaunuarvinduet har allerede begynt å florere, så drar i gang en tråd for det forestående overgangsvinduet.

Basert på hva Rafa har sagt i intervjuer tidligere i høst, er det naturlig å forvente spillere inn portene på St. James' på nyåret. Tror heller ikke vi vil se noe annet enn "fringe players" forlate klubben, Rafa vil nok holde troppen inntakt frem til sommeren.

Med flere spillere ute på lån, samt spillere med god form, er det naturlig at flere av våre spillere linkes bort. Av de ryktene jeg har sett hittil:
- Lascelles til Chelsea? Han har selv vært ute og avvist denne, ønsker å være med på å spille Newcastle opp igjen.
- Mitrovic til Napoli? Chronicle påstår Newcastle ikke kommer til å selge noen i januar, og med Mitro's egne utsagn, er ikke denne særlig troverdig.
- Sammy Ameobi til Bolton? Kontrakten går ut til sommeren, vil ikke få ny i Newcastle. Ryktes Bolton vil gjøre overgangen permanent da han har hatt flere gode kamper utover høsten. Ganske så troverdig denne.
- Thauvin? Ryktes at Newcastle har gjort en deal på 9,7 mill pund med Marseille. Håper den stemmer.

Spillere inn?

- Linkes til Daryl Hogan sammen med flere andre Cahmpionshipklubber, bla. Villa og Reading. Helt ukjent for min del? Irsk, 24 år, spiller for Dundalk i den irske ligaen. Nylig kalt opp til det irske landslaget og kåret til "Players' Player of the Year award". 98 kamper og 23 mål for Dundalk siden 2014, kantspiller. Åpenbart en bra spiller, men god nok for PL evt? 
- Alan Judge, playmakertype, denne har jo gått siden i sommer. Ryktes om en deal for Brentfordspilleren etter jul, om han er skaderfri.
- Nikola Milenkovic fra Partizan Beograd, 19 år gammel midtstopper, har landskamp for Serbia og sikkert en Mitro kjenner godt til. One for the future.
- Youri Tielemans, 19 år gamme midtbanespiller fra Anderlecht. Har over 100 a-kamper allerede, blir dratt frem som en av de større talentene i Europeisk fotball. Vært med landslaget, men ingen kamper. Har kamper i CL. Er nok også godt kjent med Mitro og Mbemba, og også one for the future.

Kommer sikkert en haug med nye rykter i tiden fremover, tror det blir et spennende nytt år.  :)

36
Kamper / Preston - Newcastle lørdag 29.10. Kl. 16.00
« på: 28. Okt. 2016, 14:41 »
Ny kamp mot Preston, denne gang borte på Deepdale, Prestons storstue. Manager Simon Grayson er kjent for oss som har fulgt engelsk fotball over noen år, som spiller for bl.a. Leicester, Aston Villa og Blackburn. Etter det en karriere som manager i Blackpool, Leeds, Huddersfield og nå Preston siden 2013. Endte på 11. plass sist sesong i Championship.

Til tross for grusinga på St.James' i ligacupen på tirsdag, er Preston i bra form, med 4 seire og 2 uavgjort på de siste 6 kampene, og de ligger på en 9. plass før runden. Flere kjente spillere i form av Anders Lindegaard, Jermaine Beckford, Aiden McGeady og Alex Baptiste. Newcastle er ordentlig i dytten med 5 seire og 1 uavgjort på de siste 6 i serien, og klatret til topps siste runde.

Mange spillere ble hvilt på tirsdag, tipper Rafa går tilbake til å bruke "serielaget" og vi får se noe slikt i morgen:

                      Darlow

Anita   Lascelles  Clark  Dummett

             Shelvey    Hayden

   Ritchie         Diame        Gouff

                        Gayle

Tror ikke denne blir enkel, et revansjesugent Preston vil nok prøve å reise kjerringa på hjemmebane. Vi har vært solide, med plenty av smultringer på bortebane. Tror det blir målfattig, satser på at vi har kvalitetene til å avgjøre, 0-1.

Kjør debatt og kommentarer! :)

Howay the lads, toon, toon!!

37
Kamper / Newcastle - Ipswich lør. 22.10. kl. 16 FLC
« på: 21. Okt. 2016, 15:10 »
Ny kamp, denne gang hjemme mot Ipswich og The Tractor Boys! Ingen store profiler jeg gjenkjenner, bortsett fra et mulig gjensyn med vår gamle spisshelt Leon Best. Manager er tidligere manager for Mackems, Mick McCarthy. En respektabel 7.plass i fjor, sliter mer i årets sesong. Tydeligvis foran mål det butter, scoret 2 (!) mål på de siste 5 kampene, med 1 seier, 2 uavgjort og 2 tap.

Newcastle er i dytten, 4 seire og 1 uavgort på de 5 siste. Gayle er i slag med 7 mål på 4 kamper. Vi har hatt et par målrike oppgjør de siste hjemmekampene, håper på mange mål til hjemmelaget. Dette skal være 3 nye poeng på tavla! Lagoppstilling? Verdt å merke seg at Rafa etterhvert har noen favoritter som spiller ofte, og tipper han roterer på maks 2+3 spillere fra tirsdag. Tipper på noe slikt?

                     Darlow

Anita - Lascelles - Clark - Dummett

              Shelvey - Colback

  Ritchie     -    Ayoze     -     Gouff

                        Gayle


 Håper dog på at kanskje vi få ser noe annet på backene, samt at Mitro får seg noen minutter.

38
Kamper / Barnsley - Newcastle 18.10.16 Kl. 20.45 FLC
« på: 18. Okt. 2016, 16:41 »
Ny kamp, borte mot Barnsley. Etter en god start på sesongen, har formen droppet som en stein for hjemmelaget. På de 5 siste er det en U og 4 tap, senest 2-4 hjemme mot Fulham på lørdag. Mye mål i kamper med Barnsley. Få kjente spillere for min del, utenom vår egen Adam Armstrong, som ikke får spille mot oss.

Newcastle med 4 seire og en U på siste 5. En kuriositet er at begge lag har sin U mot Aston Villa. Rapporteres om at det forventes 6000 Newcastlesupportere til kampen, kan forvente godt trykk fra bortefansen. Lagoppstilling? Umulig å si, men tipper det roteres noe fra laget på lørdag. Lascelles er usikker.

En kamp vi normalt skal vinne, tipper 1-3. Håper Mitro får en mulighet i kampen!

Howay the lads, toon, toon!!!

39
Kamper / Newcastle - Wolves Tirsdag 20.9 Kl. 20:45 LGCP
« på: 19. Sep. 2016, 18:55 »
Vel, gikk skitt på lørdag, stikker uansett hodet frem og prøver med en ny trådstart. Vårt andre møte med Wolves på noen få dager. Ikke sett noe særlig med referat eller kamprapporter fra helgens match, men skjønte Mbemba var søppel, Diame var dårlig, Anita fikk rødt kort og laget spilte generelt dårlig. Tipper en del får finne seg i en tur på benken, eller ikke med i troppen i det hele tatt. Her blir det rotasjon. Darow tar plass mellom stengene, Mitro eller Murphy på topp, samt Guffen tar plass på ventre kant igjen. Yedlin eller Gamez på back? Er mine tips!

Går denne kampen i dass også, lover jeg langvarig pause som kamptrådstarter!

Howay the lads!

40
Kamper / Newcastle - Wolves Lørdag 17.9. Kl. 16:00 FLC
« på: 14. Sep. 2016, 16:32 »
På hyttetur til helga, så kicker i gang ny tråd i god tid! Bør gi anledning for noen dyptgående analyser fra engasjerte medlemmer!  ;)

Vi møter Wolves hjemme på St.James', til den første av to kamper mot de på kort tid. Møtes igjen allerede på tirsdag i ligacupen. Forventer fulle tribuner og god stemning. Wolves? En klubb i stor endring. Fikk nye eiere i juli som kjapt sparket klubbens manager Kenny Jacket. Inn hentet de den smått legendariske Walter Zenga! For oss som er midt i livet, husker vi han som en stødig keeper på Italias landslag i årene rundt 1990. Etter opprykket fra League 1 i 13/14-sesongen, har de endt på 7. og 14 plass. Stallen består av, for meg, mange ukjente spillere, med et unntak i vår gamle venn, Mike Williamson! Formessig en varierende start for Wolves, med 2 seire, 2 uavgjort og 2 tap. TUT på de 3 siste, og stygt 0-4 tap hjemme på Molineux i går, så ingen god formkurve der altså. Newcastle er i dytten, scoret nest mest, og sluppet inn færrest i ligaen, 5 strake seire, ikke sluppet inn mål siden vi møtte Reading 17.august! Formkurven peker oppover, med stadig bedre spill. Som vanlig vanskelig å spå noen startellever, men kunne godt tenke å se noen av de nye gutta:

                        Sels

Yedlin - Mbemba - Lascelles - Lazaar     

               Shelvey - Hayden

          Ritchie  - Perez - Gouffran

                         Gayle

Tipper Sels nå står fast i serien, med mindre han gjør noen svake kamper. Shelvey og Perez var gode i går, regner med de kan få fortsette. Vært artig å få sett våre 2 nye hurtigtog på backene mot en motstander som fremstår som noe shaky! Tipper Gayle og er inn på laget igjen. Om Williamson spiller, vil det være nyttig med raske spillere. Eneste sikre er vel at laget neppe ser slik ut, hehe... Bør være en overkommelig motstander, satser på en relativt klar H her, uten at man skal ta noe for gitt.

Howay the lads!

41
Kampene kommer "thick and fast" som de sier på balløya! Ny kamp på tirsdag allerede, og klok av skade fyrer jeg i gang kamptråd tidlig  :P.
Rafa lar ikke gutta hvile på laurbæra, og har kalt inntil trening i dag også, for å forberede seg til kamp. Gutta drar til London og møter QPR på gode, gamle Loftus Road. En av stadionene jeg har vært å sett kamp. Om noen skal se kampen, anbefaler The Springbock for en øl før kamp, om du kommer inn!? Tilsvarer vår kjære The Strawberry Pub. God, gammeldags og intim stemning på stadion, der supporterne omtrent sitter oppå spillerne.
I managerstolen finner vi en gammel spisskjempe i Jimmy Floyd Hasselbaink, blir vel ansett som en up and coming manager med en karriere fra Royal Antwerp, Burton Albion og nå QPR. Fikk Burton opp fra League 2, og de lå på toppen av League 1 når han forlot de midtveis i fjorårssesongen, og de rykket jo som kjent opp i Championship i våres. Mye som tyder på at Jimmy Floyd vet hva han driver med. Ser ut til at QPR-eier Tony Fernandez har lært, langt fra like spektakulær stall nå som for noen få år siden, men burde være plenty med kjente fotballspillere, for oss som spiller FM i hvertfall, i Nedum Onuoha (c), Jamie Mackie, Karl Henry, Steven Caulker og vår gamle venn James Perch.
Rafa har som nevnt spillerne inne på trening i dag, og sier at ingen som spilte i går er garantert plass på tirsdag. Vanskelig å spå en oppstilling, men forventer noe a'la:

                          Sels

Anita - Mbemba - Lascelles - Dummett

                Shelvey - Hayden

      Ritchie   -     Diame    -    Atsu

                         Mitro

Vil tro han lar en forsvarsrekke som begynner å sette seg får fortsette, men bytter litt om fremover. Guffen med en smell i går, får kanskje hvile, Gayle er vel en typisk spiller som sliter med strekkskader om han belastes for mye, tipper Mitro får en mulighet her. Men, dette er jo helt i det blå!  :) Bare to spillere på skadelista, bør tyde på en solid benk, uansett hvem som starter. Med vår gode form om dagen, er det godt håp om poeng igjen mot et av de antatt sterkere lagene i divisjonen.
 

42
Kamper / Derby - Newcastle 10.9.16 Kl. 18.30
« på: 10. Sep. 2016, 14:35 »
Haha, sorry for sen åpning av kamptråd  :P

Newcastle reiser til Derby og Pride Park for møtet med The Rams! Før sesongen sett på som en av kandidatene for opprykk. Startet tregt for de, la oss håpe trenden fortsetter. Siste 5 har gitt de 1 seier, 2 tap og 2 uavgjort. Vi har vel 4 seire på rappen om vi inkluderer cup. Manager er nok en gammel kjenning for oss, Nigel Pearson, tidligere trener og caretaker for Newcastle. En del kjente spillere i troppen i Tom Ince, Darren Bent, James Wilson, Will Hughes, Matej Vydra og vår svenske venn Marcus Olson. Kan bli tøff nok denne! Rafa roterer så voldsomt, at jeg kvier meg for å sette opp lagforslag, men går for følgende:

                          Sels

Anita  Mbemba Lascelles Dummett

             Shelvey    Hayden

     Ritchie       Diame    Gouffran

                      Gayle   

Tipper vi får se noen av de nye fjesene i løpet av kampen.

Howay!

43
Spillere og ledere / Daryl Murphy
« på: 28. Aug. 2016, 12:06 »
http://www.nufc.co.uk/articles/20160828/united-complete-murphy-signing_2281670_5842951

Da var han i boks. Blir vel neppe førstemann på lagtavla, men tipper han blir en nyttig fyr som backup, samt tar med seg mye erfaring.

44
Kamper / Newcastle v Brighton Lør. 27.8. Kl 18.30
« på: 25. Aug. 2016, 14:45 »
Da vil jeg påstå det er klart for en av de mer spennende og større oppgjørene denne sesongen, Brighton med vår tidligere trener, assistent, caretaker, manager, Chris Hughton! Ved siden av Chris er det flere kjente spillere for oss Newcastlefans i troppen, med Lewis Dunk og Anthony Knockaert som vi har vært linket til, Steve Sidwell med fortid i flere PL-klubber, samt tidligere Newcastlespiller Kazenga Lua Lua, et kjøp helt tilbake fra Robson-tiden. Brighton har de senere sesongene vært innblandet i toppstriden i Championship, og var et hår unna direkte opprykk i våres. Antas å være en av de argeste konkurrentene om opprykk i år også. Bør bli en spennende kamp, og seier er slett ikke gitt. Denne må vi kjempe hardt for.

Vanskelig å spå noen lagoppstilling med rotasjonen til Rafa, imidlertid er både Gayle og Mitro ute med hodeskade. Kan det bli noe slik:


                          Sels

Anita - Mbemba - Lascelles - Dummett

                Shelvey - Hayden

         Ritchie   -  Diame  -  Gouff

                          Ayoze

 

45
Spillere og ledere / DeAndre Yedlin
« på: 24. Aug. 2016, 21:07 »

Sider: 1 2 [3] 4