20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ElvenKind

Sider: 1 ... 137 138 [139]
2071
Fotballspill / Sv: FIFA 10
« på: 22. Juli 2009, 10:44 »
Leste igjennom tråden og skjønte fremdeles ikke helt om CCC er med i Fifa10. Er det mulig å spille "vår" sesong der eller må man da 'editere' som noen snakket om?

Har FIFA 09, men har jo ikke akkurat hatt noe behov for å lete etter CCC, men kanskje nå? Vil jo helst spille med NUFC og da gjerne i 'virkelig' sesong. Hva med spilleroppdateringer og overganger som det er på PL i FIFA 09?

2072
Generelt / Sv: SHEARER ANSATT UT SESONGEN!
« på: 15. Juli 2009, 10:47 »
Ryktet om JK avkreftet av klubben. Se aktuell nyhet på nufc.co.uk.

2073
Chit chat / Sv: Spill
« på: 14. Juli 2009, 11:17 »
Sentimentalitet? Fikk nettopp en pakke med gamle spill til PS3 av frøkna. Inneholdt blandt annet Golden Axe som jeg spillte *mye* som ung på Arcade.

Mimre mimre...

2074
Chit chat / Sv: Spill
« på: 13. Juli 2009, 11:17 »
Det er nesten utrolig at de er soneløse.
Husker det var problemer ang det på PS2 hvertfall.
PS2 er fremdeles ett problem for de av oss med første versjon av PS3. PS2 supporten på den er nemlig låst til soner. Snodige greier. Og jeg som har kjøpt min i Uniten... :(

2075
Chit chat / Sv: R.I.P Tråden.
« på: 13. Juli 2009, 11:12 »
Har også vokst opp med MJ. Uten tvil stor betydning for hvor bransjen er i dag. Noe som alle tar som en selvfølge i dag, musikkvideoen, var han jo med på å sette trenden for. Samt mye annet selvfølgelig.

Hva vedrører alle spekulasjoner om diverse, bryr jeg meg katta om. Vi får nok aldri vite hele sanheten om disse tingene. Men ingen kan ta fra mannen at han var ett musikalsk geni og en trendsetter i bransjen!

MJ!

2076
Takker og bukker :)

2077
Tilbakemeldinger / info / Sv: Nytt design på forumet?
« på: 13. Juli 2009, 09:08 »
For min del er det Chrome hjemme ("surfer" igrunn veldig lite, så alt annet blir omtrent som å ha Photoshop for å kun "se" på bilder). På jobb har jeg lite valg (stor bedrift) og her er det IE6 som gjelder. Ingen oppgradering grunnet noe program-greier som ikke helt takler nyere versjoner av IE enda. Vetta søren...

2078
Ugg. Får bare "Dagens nyheter" via den linken. Rakk ikke kikke innom ila helgen. Noen som har en direkte-link?

Forsøkte se igjennom det som var der, men fant bare Hughtons "oppsummering" av kampen, det lille som var (siden reporteren var mer interessert i salget av klubben).

2079
Tilbakemeldinger / info / Sv: Hvordan fant du NewUtd.no/.com?
« på: 08. Juli 2009, 09:29 »
Ble hektet som NUFC supporter av naboen denne triste sesongen og endte opp her hvor han også hang.

Og jeg som aldri har brydd meg om fotball tidligere... :sukk:

2080
Tilbakemeldinger / info / Sv: Kvalitetspoeng?
« på: 07. Juli 2009, 10:58 »
Har vært borti andre forum der man kun kan gi pluss-poeng. Man kan gi så mange man vil pr. dag, men man må begrunne dem. Dvs at er det en man ikke liker innleggene til gir man dem naturlig nok ikke noen pluss. Og plusspoeng gir man kun hvis man oppfatter ett innlegg som over snittet gjennomtenkt og bra.

Brukeren får dermed sin pluss-poeng basert på gode poster.

Alle slike systemer er vel mer eller mindre misbrukbare uansett hvordan man løser det. Tror det kommer mye ann på "klientellet" og hva de gjør ut av det.

Men uten minus-poeng er ihvertfall "skaden" mobben kan gjøre begrenset.

2081
Tilbakemeldinger / info / Sv: Nytt design på forumet?
« på: 07. Juli 2009, 10:54 »
Det nye designet var jo flotters. Likte spesiellt godt den "annenhver hvit og lys blå" saken.

Eneste jeg "irriterer" meg over er at postene ser litt snodige ut. Det er en tittel, så ett laaaangt opphold i området der avataren vises, så en strek (som for meg betyr at signaturen begynner) og under der igjen står selve posten. Rett og slett masse tom plass inni hver post.

Dette kan ha sammenheng med at jeg bruker IE6, noe jeg ikke får gjort noe med. Kan sjekke hjemme også for å se om Chrome viser dette noe anderledes...

Ellers tipp-topp.

Edit: Ser bedre ut i Chrome ja... Er nok IE6 som lager krøll.

2082
Usikker på om dei vise kampen. Trur nok ein må sjå stream.
Canal+ Sport1, Kommende Kamper

2083
"Kampene" siden kunne kanskje inneholdt resultater når den enkelte kamp er spillt?

Ellers hadde det vært knall med en link til hvor man kan kjøpe supporter-utstyr? Som nyfrelst er dette høyst aktuellt for min del, og Newcaste.no sin ender opp i "Denne butikken er stengt"...

EDIT: Legger forøvrig merke til at det også er laget 2 nyheter om seieren mandag. Forøvrig verdt og feire, men det virket litt ukoordinert? Jadda, jadda. Ny her. Skal ligge lavt i terrenget. Bare tenkte at siden jeg først røpet at jeg snek i kullissene kunne jeg ta alt med en gang :)

Sider: 1 ... 137 138 [139]