20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - akselho

Sider: [1] 2 3 ... 32
1
Generelt / Sv: Championship 16/17
« på: 12. Des. 2016, 18:08 »
Bra post Siddis, hadde ikke fått med meg at karantenene ble kansellert.

Championship snudde brått fra oktober til desember må en kunne si. Bunnen og topp to er noenlunde det samme, men se forskjellen på Norwich og Derby! Derby med seks strake under McClaren  :o Norwich med seks tap siste syv  8)

Brighton ser så solide ut at de blir å henge på Newcastle en stunde til tror jeg. Også tror jeg faktisk at både Derby og Villa vil greie å sementere play-off. Reading har jeg ikke tro på.

2
Vi trenger ihvertfall at noen av våre nr10'ere starter produsere mer jevnlig. Både Diame og Perez har vært variable.

Sånn helt btw, Siem De Jong bekreftet at han gjerne ville tilbake og bevise seg i Newcastle igjen dersom opprykk til våren. De Jong er som kjent 10er og scoret mål i helga. Dersom skadefri denne sesongen bør han helt klart vurderes som en slags forsterkning neste sesong om opprykk. Enig?

http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/i-would-like-succeed-newcastle-12305183#rlabs=3%20rt$sitewide%20p$1

Har lyst å være enig, men synes ikke han er verdt å satse på. Han er sikkert en forsterkning når han har vært skadefri lenge og er i kampform, problemet er at det altfor usikkert til satse på imo. Passer nok bedre i en liga hvor belastningen ikke er den samme.

3
Blir en tøff kamp dette ja. Britt Assombalonga er tilbake og han scorer jo for gøy. Tror det blir mål begge veier, men at Newcastle vinner.

Tipper at Mbemba spiller igjen. Dummett er vel ikke skada? Han starter nok hvis ikke. Colback inn for Hayden, Atsu inn for Gouffran og Mitro for Gayle.
Darlow-Anita,Mbemba,Lascelles,Dummett-Shelvey,Colback-Ritchie,Ayoze,Atsu-Mitrovic tror jeg det blir.

HWTL

4
Gleder  meg. Tror det blir målfattig, 0-1 eller 1-1.

Alle tiders mulighet til å seile i fra alene på topp. HWTL

5
Fotballens verden / Sv: VM-kvalik 16/17
« på: 13. Nov. 2016, 20:58 »
Synes Rekdal skal vurderes. Tror han hadde passet godt som landslagssjef. Han er autoritær og det tror jeg den gjengen trenger. Dessuten har han prestert godt som trener stort sett hele sin karrière, han har ikke akkurat hatt de beste troppene og jobbe med. Og ikke minst var han en fantastisk kaptein på landslaget som spiller, så det er vanskelig å betvile hans engasjement når det gjelder landslaget. Så har han scoret i Marseille, Norge står han evig i gjeld for det ;)

6
Kamper / Newcastle - Cardiff lørdag 05.11 kl. 16:00
« på: 05. Nov. 2016, 00:34 »
Newcastle tar i mot Cardiff.

Odds UB: 1.44 4.45 7.50
NB: 1.46 4.40 6.55

Cardiff mangler mest sannsynlig Rickie Lambert. Kanskje får vi se Guiness rekordholderen for mest hårvoks (kg) per hårstrå, nemlig Marouane Chamack! Ellers er de så godt besatt som de kan være waliserne.

Ritchie soner karantene for fem gule. Gayle er usikker, samme er Colback. Ellers er de samme kjeksene ute.

Ingen uavgjorte mellom disse siste seks. Newcastle med fire seire. Folk husker kanskje Solskjærs seier i cupen? Slo de hjemme og borte i serien både da Cardiff var i PL og Newcastle var i C'ship. Cardiffs andre seier av de siste seks var en friendly.

Ellers er Cardiff litt på bedringens vei etter Warnock tok over. Tapte noget ufortjent mot Wigan sist, før det vant de borte mot Forest, uavgjort mot Wednesday hjemme og slo Bristol hjemme. Ser ut som de slipper inn lite skudd på mål etter Warnock tok over. Blir en skikkelig test for de nå når Newcastle er i meget godt driv.

Tipper 2-0 eller 3-0 til Newcastle. HWTL!

7
Spillere som sliter med spilletid/spiller i mindre klubber og som jeg hadde vært veldig positiv til:
Morgan Schneiderlin er topp forslag!
Oxlade-Chamberlain (hadde vært sunt for han å spille uke inn, uke ut)
Wilshere (drøm)
Daniels (meget god)
Loftus-Cheek (spennende)
Townsend (velkommen hjem)
Schlupp (undervurdert)
Targett (prospect)
Gibson (solid)
Trippier (ubrukt)
van Aanholt ;)
Sigurdsson (say no more)
Kingsley (prospect)
Ighalo (markedsverdien daler nå)
Carroll (neida, joda)

8
Generelt / Sv: Championship 16/17
« på: 03. Nov. 2016, 23:53 »
Sist jeg sjekket hadde Newcastle odds på 1.34 (eller var det 1.36?) på å vinne. Norwich sliter tung om dagen, og Sheffield Wednesday er ikke i nærheten. Brighton er sterke, men Newcastle er i en egen klasse. Hvor mange poeng ender vi på? Vi er på 2.267 poeng/kamp nå som gir 104 poeng. Det snittet er det god mulighet for øker til halvspilt sesong med tanke på kampprogrammet. Tror vi tar mellom 2.0 og 2.5 i snitt resten av sesongen. Da blir det et sted mellom 96 og 112 poeng. Høres mye ut, men det er mulig :)

9
Kamper / Sv: Preston - Newcastle lørdag 29.10. Kl. 16.00
« på: 31. Okt. 2016, 18:35 »
Vi har jo hatt en rimelig tøff sesongstart - møtt nr 2, 3, 4, 5, 6 på dagens tabell blant annet. I motsatt ende av tabellen har vi kun møtt 2 av de 7 nederste lagene. Møter flere av de fremover.

Det som er åpenbart er at vi høster frukter av en god bredde i stallen og at vi har dobbel dekning over hele fjøla. Vi benytter oss av denne bredden, og store deler av stallen får matching. Ingen andre lag i divisjonen som kan miste en fyr som Gayle og sette innpå Mitrovic som fortsetter der Gayle slapp. Vi har dog enkelte svakheter i laget. Jeg er veldig spent på hva som hadde skjedd dersom vi hadde mistet egenskapene til Shelvey i en lengre periode (grøss). Lurer på om det kan være årsaken til at Rafa snuste litt på Alan Judge i Brentford som backup?
Kjenner meg litt igjen i forrige gang vi rykka opp. Vi ble den gang sterkere og sterkere utover i sesongen, og plukka etterhvert noen fine storseire. Vi er vel enda kvassere på bortebane denne sesongen. Spilte vel langt flere uavgjortkamper sist?

Ja, borteformen var ikke som nå (hadde mindre poeng totalt og tapte aldri på hjemmebane). Jeg er så enig. Dekningen gjør at vi kan gå inn i hver eneste av de 46 kampene med rimelig friske bein i spillerne. Mitro og Gayle kommer til å levere i bøtter og spann. Det sier jo litt når Daryl Murphy, proven på dette nivået, er langt unna laget (vet han har slitt med skader, but still). Nå kommer det enklere kamper. Oddsen kommer til å være lav på Newcastle helt fram til Brighton borte i februar. Tror ikke vi taper en eneste seriekamp fram til da.

10
Generelt / Sv: EFL Cup 2016/2017
« på: 28. Okt. 2016, 02:10 »
Av topplagene er det Arsenal jeg ville møtt, av den enkle grunn at Liverpool og Man.Utd ikke har noe kontinentalcuper å tenke på. Arsenal derimot går lett videre i Mesterligaen og dessuten er Wenger er glad i å gi unge spillere sjansen, selv i semifinaler mener jeg å huske fra tidligere sesonger.

Drømmen er å møte Southampton/Arsenal i semifinalen og Man.Utd i finalen :)

11
Generelt / Sv: EFL Cup 2016/2017
« på: 27. Okt. 2016, 00:37 »
Ett godt poeng for at vi har forsterket sjanse mot Hull er jo at vi har Blackburn hjemme før den kampen. Benitez kan spare et par-tre spillere i den kampen, og hjemmekamp betyr ingen reising. Hull derimot kan jo aldri tenkes å spare spillere mot WBA(h), som er en kamp de strengt tatt trenger å få med seg poeng i. Dog litt synd at de har mandagskamp etter cupen, mens Newcastle har fredagskamp borte mot Forest.

12
Generelt / EFL Cup 2016/2017
« på: 27. Okt. 2016, 00:33 »
Ser ikke at emnet er her, og i og med at Newcastle-fansen har fått smaken på et cupeventyr er det på sin plass med en tråd for EFL.

Vi har beseiret Cheltenham og Wolves med 2-0, og nå sist PNE med 6-0. Alle på St. James'. Finfine trekninger, og når vi først skal spille borte i femte runde, aka kvartfinalen, så er det jo helt glimrende å møte det dårligste PL-laget, nemlig Hull (de er i mine øyne dårligere enn Sunderland akkurat nå). Hvor rått hadde det ikke vært å spille semifinaler mot Arsenal, Liverpool eller Man.Utd?

Hva tror folket, kan vi realistisk sett ta oss til en finale?  Gjør vi det, skal jeg vertfall gjøre det jeg kan for å reise over med kampbillett. Etter 20 år som fan, og ingen finaler i voksen alder så er jeg sulteforet på en finale!

13
For en overkjørsel dette var! Fantastisk levert! Deilig at Diame og Mitro får en brace hver, nå har vi plenty av matchvinnere i laget :)

Leeds gikk videre på straffer mot Norwich, også har vi Hull som vi garantert er bedre enn. Uansett hvem vi møter neste runde er sjansen god så lenge Liverpool, Arsenal, Mutd/MCit og ev. Chelsea og Southampton roterer sånn som de gjør. Hadde vært så konge å komme til semifinale. Da er det jo kamp hjemme og borte :)

14
Spillere og ledere / Sv: Vurnon Anita
« på: 21. Okt. 2016, 10:08 »
Ingenting galt med innstillingen til godeste Anita vertfall. Begynner å like han mer og mer jeg. Trang fødsel i Newcastle, det tok lang tid før han begynte å bidra. Nå er han en ganske viktig spiller, og gjør jobben. Fin å ha som back og back-up.

15
Kamper / Sv: Barnsley - Newcastle 18.10.16 Kl. 20.45 FLC
« på: 18. Okt. 2016, 19:50 »
Hourihane starter.

Howay the lads!

Sider: [1] 2 3 ... 32