20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - darkshark

Sider: [1] 2 3 ... 53
1
Grusomt og grusomt... ja resultatene er i alle fall grusomme. I denne kampen var ikke Everton noe bedre enn oss eller mindre grusomme enn oss, men de har Rooney og andre spillere med PL-nivå og erfaring. Det utgjør den store forskjellen. Det har vi sett i andre kamper også.

2
Tror ikke et par nye spillere vil løse probleme umiddelbart heller, de vil trenge tid på å komme seg inn i systemet.
Det er ofte slik. Å drømme om et oppkjøp og en masse kvalitetsspillere inn i januar i den tro at det snur skuta forblir nok med drømmen. Men klubben er faktisk helt nødt til hente et par spillere med PL-kvalitet og gamble på at det lykkes. Det er en direkte konsekvens av at vi gikk inn i sesongen med en svært begrenset stall med Championshipnivå.

Sommervinduet er det viktigste overgangsvinduet mens januarvinduet er kostbart med et begrenset spillermarked. Men vi er som sagt helt nødt til å hente spillere med PL-erfaring og gamble på at en lykkes med det. Dette er jo bare samme leksa om igjen. Ashley gambler på billige spillere og lave lønns- og driftskostnader ved sesongstart, noe som i teorien gir et positivt regnskap dersom klubben berger plassen. Men så skriver vi januar og halvveis i sesongen, og klubben har ikke maktet å tatt 20 poeng en gang. Da har vi faktisk sett tidligere at Ashley har investert i januarvinduet i et desperat forsøk på å berge plassen og rette mest mulig opp i regnskapet. Så jeg tror nok det kommer inn en spiller eller to i januar uavhengig av om Ashley eier klubben eller ikke.

3
Vi har i snitt sluppet inn 3 mål per ligakamp siden Lascelles ble skadet. Klart han er et savn men det er dessverre mange begrensete spillere på dette laget. Den dårligste stallen i klubbens PL-historie. Samtidig er det mye ungt og urutinerte spillerere. Etablerte PL-lag har jo gjerne en kombinasjon mens vi har alt for få spillere med PL-erfaring. Vi er kanskje også det laget med flest straffespark i mot(?), noe som også indikerer lite kvalitet og rutine.

4
Vi klarer jo ikke å forsvare oss mot innlegg!!
Synes det er langt verre at Chelsea får komme til alle disse innleggene fra sidene hele tiden. Til slutt må det bli dårlig klareringer og markeringene glippe. Svake midtstoppere (eks. Lejeune) blir fort avslørt.

5
Kamper / Sv: Newcastle - Watford lør 25.11 kl. 16:00
« på: 25. Nov. 2017, 17:58 »
Er vel gjerne kombinasjonen der da. Lejeune har MYE å gå på i duellspillet.
Det stemmer at vi fremsto langt bedre organisert bekover med Lascelles. Han vant viktige dueller både defensivt og på offensive dødballer. Vi ser nå at vi er svært sårbare når han er ute, og Clark/Lejeune har overhodet ikke levert sammen.

6
Kamper / Sv: Newcastle - Watford lør 25.11 kl. 16:00
« på: 25. Nov. 2017, 17:37 »
Tredje gangen de får gjøre akkurat det de vil på vår høyre side...

Ja der er vi utrolig svake. Det er også veldig svake markeringer på baklengsmål nr. 1 og 3. Man trodde i forkant av sesongen at Benitez skulle etablere et organisert lag bakover, men 1-9 på de siste fire kampene forteller at det har han ikke maktet å få til ennå.

7
Kamper / Sv: Newcastle - Watford lør 25.11 kl. 16:00
« på: 25. Nov. 2017, 16:51 »
7 tap for øyeblikket. Bare de to bunnlagene (Palace og Swansea) har flere. 4 tap på rad og bare 4 lag har scoret færre. McClaren og Pardew-nivå på det Benitez driver med, men til hans forsvar så har han en av ligaens absolutt dårligste og urutinerte spillerstall.

Tredje kamp på rad at vi slipper inn mål på overtid av en omgang.

8
Kamper / Sv: Newcastle - Watford lør 25.11 kl. 16:00
« på: 24. Nov. 2017, 19:30 »
Jeg er livredd for Deeney.
Er vel fortsatt suspendert etter kvelertaket på Allen.

9
Godkjent 1.omgang bortsett fra at det er utilgivelig at vi plutselig skal ligge under til pause. Avslutningen på 1.omgangen er ikke akseptabel på dette nivået, uansett motstander.

Synes også det er et godkjent antall skudd og skudd på mål til en så tøff bortekamp å være. Som andre påpeker så er det enorm forskjell på spillerstallene og det avgjør egentlig denne kampen.

10
1. omgangen var jo godkjent, mens 2. omgang va dårlig. Bortsett fra siste halvdel av 2.omgangen er vi ganske organisert, men vi havnet raskt i ubalanse da vi mistet ballen.
Etter mitt syn er det kvaliteten på spillerne som virkelig kan bety trøbbel denne sesongen. Joselu og Gayle innehar ikke nivået og det koster oss scoringer. Og på benken i dag satt det egentlig bare spillere med liten selvtillit og som ikke har noe å vise til så langt i sesongen. Litt hodebry for Benitez der altså..

11
Spillere og ledere / Sv: Mikel Merino
« på: 13. Okt. 2017, 15:12 »
Gratulerer! Veldig bra og spennende signering!

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« på: 19. Mai 2017, 15:16 »
Ja. Han har jo vært skadet og hatt det trøblete . Men en ny vår kan fikse dette. Han vil nok bli billig. Og ville vært vår beste ving. (Dessverre) 7 assist på 15 starter. 😂 Noen i Newcastle som har matchet det siste 5 årene??

Passar perfekt til oss då :D

Ikke sant.
En av de aller viktigste oppgavene som må gjennomføres før det besluttes å investere i nye spillere er en grundig gjennomgang av skadehistorikken. De fantastiske drømmene om at spillere skal få en ny vår i klubben har vi gang på gang erfart at ikke kommer til å skje. Det kan absolutt være gode spillere å hente - og til en god pris. Men det gir liten stabilitet og er sjeldent økonomisk lønnsomt i lengden.


13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 20. Mai 2016, 00:48 »
Ut med Colo og Taylor og inn med
...bare få inn noen som tar nivået. Godt mulig denne Dunk burde være aktuell. Lascelles + Mbemba/Ny midtstopper er fremtiden nå og Taylor og Coloccini tilhører en fortid med to nedrykk på merittlista si.

Mye elendighet med nedrykk, men det er jammen godt å vite at det må tenkes nytt og at utskiftninger i spillerstallen må foretas. Colo og Taylor må være noe av det enkleste å erstatte.

14
Spillere og ledere / Sv: Rolando Aarons
« på: 17. Mai 2016, 18:26 »
Han har et stort potensial og nå som det skal spilles championship-fotball er det bare å gi ham en ny sjanse. Men det burde forutsatt en grundig sjekk av helsetilstanden. Han kan ikke satses på dersom skadeproblemene fortsetter. Har hatt noen friske innhopp på vingen men stinket da Frelser McClaren plasserte ham som back. Den tiden er heldigvis over..

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 12. Mai 2016, 11:39 »
Hvis Rafa ikke har tenkt å bli, håper jeg han sier ifra snarest. Da kan spurskampen bli protestaksjon fra fansen. Toon Army har egentlig skuffet litt på dette området. Men jeg skjønner at man gjerne vil være attraktive og "smiske" litt med Rafa om fremtiden er i løse luften. Han er egentlig en kapasitet over denne klubben.
Rafa må få gjøre unna den siste kampen før det kommer en uttalelse om hvor veien går videre. Han har gjort en god jobb og unngår vi tap mot Spurs så har han 6 på rad. Det er i praksis fånyttes nå som nedrykket er et faktum, men la det bli et eksempel på forskjellen ved å ha en dyktig og merittert manager fremfor avdanket vrakgods fra lavere divisjoner. Men nåværende klubbledelse trenger så uendelig mange eksempler før de evner å ta fornuftige beslutninger, at vi må bare innfinne oss i å håpe på det beste.

Protestene kan komme etter kampen og når det bekreftes at Benitez slutter, Steve Bruce etc. kommer inn og Mike Ashley og hans udugelige disipler fortsetter.

Sider: [1] 2 3 ... 53