20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Mats

Sider: [1] 2 3 ... 118
1
Kamper / Sv: Leicester - Newcastle
« på: 29. Sep. 2019, 19:30 »
Kan da umulig finnes noen som var positive til å la Benitez gå og erstatte han med Steve Bruce....

2
Snodig at Benitez ikke godkjente denne overgangen. Men, det er Steve Nickson som vet best.

3
Når det gjelder Benitez så har vel han vært involvert i flere av de mest underholdende kampene vi noensinne har sett. Tenker blandet annet på flere av kvartfinalene hans i CL, og et par semifinaler i CL mot Chelsea. Så vidt jeg vet innehar vel Benitez rekorden for flest antall scorende mål i en enkelt CL kamp-0-8 mot Olympiacos. Det jeg vil frem til er at Benitez ikke er så defensiv som folk skal ha det til. Han tilpasser seg, og spesielt i Newcastle var det nødvendige med defensiv organisering.

4
Det var godt vi kvittet oss med Benitez som var så defensiv.

5
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 11. Aug. 2019, 18:32 »
Ingen overraskelser i dag. Flere nye og usikre kort. Steve Bruce er ingen kvalitetsmanager, og har aldri oppnådd stort å skryte av som manager. Fikk vel fortjent sparken i Sunderland, og i Aston Villa(I Championship, med et sterkt lag). Rykket også ned med Hull, en klubb hvor han fikk en del midler. Gjorde det brukbart i Wigan, men fikk også der en god del midler. At denne statistikken skal snu brått nå, er lite sannsynlig. Med 11 valget inn som ny manager, skal det godt gjøres å holde plassen.

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 03. Juli 2019, 13:48 »
Merkelig med Longstaff og forresten, hvis han blir solgt. En sesong til med enda mer blomstring, og han vil jo være verdt mye mer. Idioti å selge han nå.

7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 03. Juli 2019, 13:46 »
Merkelige greier dette med Perez. Kan det være Ashley som vil cashe ut mest mulig før et evt salg? Hadde ikke overraska meg. Han unner vel neppe klubben noe i fremtiden når han ikke har gjort det som eier heller.

8
Transfers / Sv: Ny manager/trener.
« på: 26. Juni 2019, 14:03 »
Tipper Chris Hughton eller David Moyes. Kanskje Mike Arteta.

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 15:47 »
De fleste Newcastle fans sier jo at de skal slutte å kjøpe drakt, se kamper osv, når disse tingene skjer. Men fakta er at St James Park stort alltid er fullsatt. Selv første gangen de ryklet ned med Mike Ashley, så var stadion fullsatt. Det kommer ikke til å endre seg, og det vet Mike Ashley. Newcastle fansen kommer alltid til å være der. De kommer sikkert med noen ufine bannere og sanger mot ledelsen, men det er alt.

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 15:19 »
Klubben kommer ikke til å bli solgt. Det er jeg helt sikker på. Alt dette med ny eier som gikk ut i media osv, er bare noe utspekulert dritt fra Team Ashley.

11
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 24. Juni 2019, 14:45 »
Ingen overraskelse det her. Tipper Chris Hughton tar over. Det er vel det «tryggeste» Ashley kan gå for. Det var jo en godt likt mann av fansen. Salget blir jo såklart ikke noe av.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 21:02 »
Sånn jeg forsto det så er det familien til eieren av Man City som er god for 150 milliarder pund, og det viste seg vel Sheikh Khalid ikke er i slekt med de i det hele tatt? Noe det ble skrevet at han var til å begynne med. Mulig jeg tar helt feil.

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 18:21 »
Null stress, jeg bare lurte. Har ikke sett noen plass at det står noe om formuen til denne mannen.

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 18:17 »
Nr 5 på den listen der er vel en helt annen person?

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 18:06 »
Hvor står det at formuen til Sheikh Khalid er på 22 milliarder pund?

Sider: [1] 2 3 ... 118