20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - akselho

Sider: [1]
1
Kamper / Newcastle - Cardiff lørdag 05.11 kl. 16:00
« på: 05. Nov. 2016, 00:34 »
Newcastle tar i mot Cardiff.

Odds UB: 1.44 4.45 7.50
NB: 1.46 4.40 6.55

Cardiff mangler mest sannsynlig Rickie Lambert. Kanskje får vi se Guiness rekordholderen for mest hårvoks (kg) per hårstrå, nemlig Marouane Chamack! Ellers er de så godt besatt som de kan være waliserne.

Ritchie soner karantene for fem gule. Gayle er usikker, samme er Colback. Ellers er de samme kjeksene ute.

Ingen uavgjorte mellom disse siste seks. Newcastle med fire seire. Folk husker kanskje Solskjærs seier i cupen? Slo de hjemme og borte i serien både da Cardiff var i PL og Newcastle var i C'ship. Cardiffs andre seier av de siste seks var en friendly.

Ellers er Cardiff litt på bedringens vei etter Warnock tok over. Tapte noget ufortjent mot Wigan sist, før det vant de borte mot Forest, uavgjort mot Wednesday hjemme og slo Bristol hjemme. Ser ut som de slipper inn lite skudd på mål etter Warnock tok over. Blir en skikkelig test for de nå når Newcastle er i meget godt driv.

Tipper 2-0 eller 3-0 til Newcastle. HWTL!

2
Generelt / EFL Cup 2016/2017
« på: 27. Okt. 2016, 00:33 »
Ser ikke at emnet er her, og i og med at Newcastle-fansen har fått smaken på et cupeventyr er det på sin plass med en tråd for EFL.

Vi har beseiret Cheltenham og Wolves med 2-0, og nå sist PNE med 6-0. Alle på St. James'. Finfine trekninger, og når vi først skal spille borte i femte runde, aka kvartfinalen, så er det jo helt glimrende å møte det dårligste PL-laget, nemlig Hull (de er i mine øyne dårligere enn Sunderland akkurat nå). Hvor rått hadde det ikke vært å spille semifinaler mot Arsenal, Liverpool eller Man.Utd?

Hva tror folket, kan vi realistisk sett ta oss til en finale?  Gjør vi det, skal jeg vertfall gjøre det jeg kan for å reise over med kampbillett. Etter 20 år som fan, og ingen finaler i voksen alder så er jeg sulteforet på en finale!

3
Kamper / Southampton - Newcastle 09.04.2016 kl. 16.00
« på: 09. April 2016, 01:18 »
Så var det kamp igjen, og aktiviteten på forumet representerer poengfangsten siden West Ham og WBA ble slått en gang for lenge, lenge siden. Laber. Husker dere da Shelvey strødde femtimeteres lissepasninger, da Janmaat matet motstanderens boks med baller, da Wijnaldum var seg selv lik? Da det fortsatt var plenty av håp.

Det eneste positive som har skjedd siden forrige seier er at McClaren har fått fyken.

Ett poeng siste seks. Syv poeng opp. Syltynt håp om å redde plassen. Seier mot Soton hjelper dersom Palace eller Norwich tar veldig få poeng i innspurten. Dessverre spiller Palace og Norwich uavgjort 1-1 og Newcastle taper 2-1 på overtid. #gameover


4
Kamper / Newcastle United-Sunderland 20.03.16 kl. 14.30
« på: 17. Mars 2016, 16:54 »
Sesongens viktigste kamp by far, Mackems tar den korte turen og det står uendelig mye på spill.
Dommer for dagen er Martin Atkinson, en av de bedre dommerne i motsetning til dommeren i Wear-Tyne, ubrukelige Robert "Bob" Madley. Atkinson har dømt oss to kamper tidligere denne sesongen, i hjemmekampene mot Villa og Chelsea. Han dømte også forrige gang vi hadde en tilsvarende viktig kamp, nemlig mot West Ham siste serierunde forrige sesong :)

Forrige gang Newcastle vant over Sunderland var i august 2011 (!) med 1-0 på SoL. De siste seks kampene har endt med tap, den dystreste statistikken av de alle. De to foregående kampene før det endte begge 1-1. Newcastle har altså ikke slått Sunderland på åtte kamper. Skulle det forøvrig bli uavgjort, sett pengene dine på 1-1. Åtte av de ni siste uavgjortkampene i disse oppgjørene har endt 1-1.

Norsk Tipping tilbyr 2.00 i odds på H, 3.20 og 3.30 på U og B. I alle dager...

Det har vært poengtert dette med at Sunderland har skiftet manager tre ganger en kamp før disse oppgjørene, hvor utfallet har vært at Sunderland har vunnet 3-0 hver gang (Poyet, di Canio og nå sist Allardyce). Så hvorfor skulle ikke Benitez gjør det samme, nemlig tape først for deretter vinne 3-0? :)

5
Kamper / Stoke City - Newcastle United 02.03.15 kl. 20:45
« på: 28. Feb. 2016, 23:21 »
Så er det igjen kamp for magpies. Siden forrige kamp mot Chelsea har andre lag spilt flere kamper, hvor Tottenham og Man.Utd. har flest med fire kamper. Stoke har kun spilt én kamp, hjemme mot Villa hvor de vant 2-1.

Dommer er Neil Swarbrick. Noen som har vonde minner med han som dommer? Selv hater jeg bare en manns dømming, og det er selvsagt Bob Madley.

Stoke har 6-2-5 hjemme, og er ikke et utpreget hjemmelag. På skadefronten sliter de akkurat som oss med skader i forsvaret. Shawcross, Cameron, Bardsley og Muniesa er alle usikre, Wilson og Johnson er ute. Ellers er det bare Given og Adam som er ute. Jeg forventer at de starter sånn:
Butland-Bardsley, Cameron, Wollschied, Pieters-Whelan, Imbula - Shaqiri, Affelay, Arnautovic - Walters.

Stoke er vriene, og ligger litt i ingenmannsland, og formen er så som så. De har riktignok vunnet to strake, men før det tapte de 3x0-3 på rappen mot bedre motstandere og røk i tillegg ut mot Palace i cupen (og Palace herjes av den ekte Pardeweffekten for tiden).

Hva med Newcastle? Gode nyheter på skadefronten. Mbemba, Dummett, Mbabu, Anita, Coloccini, de Jong, Mitrovic og Haidara kan ALLE være i troppen. Cisse er friskmeldt. :) Da mangler "bare" Krul og Tiote av de vi vil se i en kamptropp (Obertan og Good ikke medregnet).

Ikke mye tilsier at Newcastle skal få med seg noe i denne kampen, men kanskje har det lange avbrekket hatt positiv effekt? Nå MÅ McClaren vise at han kan lappe sammen forsvaret og gi fansen noe å tro på. Jeg tror kampen blir åpen, men sjansefattig. Arnautovic er mannen å stoppe, og begrenses baklengsmålene til max. ett, er det noe å hente. Tipper vi slipper inn to, og taper dermed 2-1.
 

6
Kamper / Everton - Newcastle 03.02.16 kl. 2045
« på: 02. Feb. 2016, 16:36 »
Everton har spilt to kamper siden forrige runde i PL, mens Newcastle har forhåpentligvis fått tid og ro til å mobilisere til denne tøffe kampen. Newcastle har ikke vunnet på Goodison Park siden HBA hamret inn 1-0 fra tusen meter i 10/11-sesongen. Kampene siden den gang har endt 1-3, 2-2, 2-3, og 0-3. Inkluderer vi alle oppgjør har Everton syv seire, en poengdeling og tre seire for Magpies. 3-1-7 favør Everton der altså.

Everton sliter hjemme denne sesongen og har ikke bedre enn 3-4-5. Det er dog bedre enn 2-1-8. Everton har fått nøkkelspillere tilbake fra skade, og kan stille tilnærmet toppet. Eneste signifikante fravær er Besic og Mirallas. Forventer å se Howard-Coleman, Jags, Stones, Baines-Barry, McCarthy-Deu, Barkley, Lennon-Lukaku

Det ser bedre ut også for Newcastle. Doumbia kan bli klar avhengig av at arbeidstillatelsen blir godkjent i tide. Anita, Cisse, SDJ, Haidara, Krul, Mbabu og Tiote er de merkbare fraværene.
Forventer at Dummet starter. Colback er "very close", men føler at Saivet starter. Townsend tror jeg kommer innpå, som betyr at Ayoze starter. Resten sier seg selv.

Må være positiv. Nye fjes på treningsfeltet, det var en ny giv med gode prestasjoner mot Manu og WHU. Tror det blir en særs morsom kamp som ender 2-2.

Hvad tycks?

7
Kamper / Newcastle-Everton 26.12 kl. 18:30
« på: 22. Des. 2015, 10:42 »
Nok en TV-kamp og nok en gang lørdag kl. 18:30. Everton kommer på besøk og dette blir en test for begge lag.

Newcastle er ubeseiret på tre kamper, mens Everton tapte forrige kamp mot sensasjonslaget Leicester. Før det var de ubeseiret siste seks, men fire av disse var uavgjort. Lukaku har scoret i syv kamper på rad og jakter Vardys rekord på 11.

Newcastle møtte Everton i tilsvarende oppgjør i romjula i fjor også. Det var Pardews siste, og etter det har det ikke gått som vi håpet akkurat. Kampen vant NUFC 3-2. Siden opprykket har Newcastle vunnet tre, en har endt uavgjort og Everton har vunnet seks. Everton er et lag Newcastle sliter mot, og det blir ikke enklere denne gangen.

Den bakre femmeren blir med all sannsynlighet Elliot, Janmaat, Mbemba, Coloccini og Dummett. Det store spørsmålet er om Ayoze starter. Cisse er høyst usikker og McClaren ville nok brukt Mitrovic uansett denne gangen. Ayoze ikke bare bør, men må starte mener jeg. Dersom det ikke er formasjonsendring betyr det at Siem de Jong benkes. Har på følelsen av at det ikke skjer. Håper at McClaren finner ut at det er rom for begge to og bruker Wijnaldum sentralt i stedet for Anita. Sissoko på høyre, de Jong i midten og Ayoze til venstre høres brukbart ut i mine ører. Dette gir også rom for at Thauvin kan brukes mer fornuftig, og han må få 20-30 minutter hver kamp til han slår i gjennom mener jeg.

Everton har stilt med stort sett det samme mannskapet kamp etter kamp. Det nå en åpning for to at McCarthy og Mirallas eller Lennon erstatter Cleverly og Kone. Forventet lagoppstilling:
Howard-Coleman, Mori, Stone, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Mirallas - Lukaku

Jeg tror vi har muligheter denne kampen, men på det premiss at sjanser omsettes i mål. Everton er ikke potte tette, men er ditto sjanseskapende. Tips: 1-2.

8
Kamper / Tottenham-Newcastle 13.12.15 Kl. 17:00
« på: 09. Des. 2015, 19:55 »
Borte mot Tottenham er neste kamp for vårt (s)kjære magpies. På samme tid i fjor påførte Newcastle Chelsea sitt første tap for sesongen. Tottenham har ikke tapt siden serieåpningen, kan Newcastle igjen stikke kjepper i hjulene for en storfavoritt? Liverpool fikk begge hjulene sabotert forrige søndag, men Newcastle har ikke vunnet to på rad i serien siden 22. november 2014!

De to forrige sesongene har faktisk begge oppgjørene på WHL endt med borteseier. Alle husker vel Kruls fantastiske kamp i 2013, og hvordan kampen ble snudd fra 0-1 til 2-1 på ett blunk i andre omgang i fjor :)

Innbyrdes siden nedrykket: 3-2-6. På WHL: 2-0-4.

Tottenham skal ut i Europacupen på torsdag hjemme mot Monaco. De trenger ett poeng for å sikre førsteplassen. Det kan ventes noen rokeringer, men de stiller nok med tilnærmet toppet mannskap. Kane ryktes å få hvile.

De stiller trolig tilnærmet samme 11 som mot WBA, men det er mulig Son starter på Lamelas bekostning. Dembele er usikker.
Lloris-Walker,Verthongen,Alderweireld,Rose-Dembele,Dier-Lamela,Alli,Eriksen-Kane.

Dersom Dembele ikke rekker kampen vil trolig Alli trekke ned og Son starte på en kant og Eriksen inntar tierrollen.

Newcastle har muligens Tiote tilbake, men han starter nesten garantert ikke. Det finnes ingen grunn til å ta ut Anita etter en imponerende kamp mot Liverpool. De Jong og Cisse gjorde også sakene sine bra, så veien inn på laget ser tøff ut for Mitrovic og Ayoze. Kanskje er til og med Thauvin nærmere startplass?

Forventet Newcastle 11: Elliot-Janmaat,Mbemba,Coloccini,Dummett-Sissoko,Anita,Colback,Wijnaldum-de Jong-Cisse.

Personlig ville jeg stilt uforandret. Taktisk ønsker jeg egentlig å se Newcastle lavtliggende som mot Liverpool. Tar gjerne 0-0. Håper Sissoko viser seg fra sitt beste og straffer Tottenhams venstreside. Det bør ikke bli noe dans på Rose(r) for Tottenhams venstreback. Om Wijnaldum straffer Walker når han gjør dårlige valg (som da han mista konsentrasjonen mot Lanzini) så kan vi plutselig putte.

Hva tenker folket?

9
Kamper / Crystal Palace - Newcastle 28.11 kl. 16:00
« på: 26. Nov. 2015, 19:01 »
For andre gang møter Pardew sin tidligere arbeidsgiver i år, og nok en gang er det på Selhurst Park. Forrige, og eneste gang jeg laget en kamptråd ble det seier mot B'mouth. La oss håpe det gjentar seg, for vi unner ikke Pardew  denne fjæren. Og ikke minst, Newcastle ligger på 17. med to seire på 13 kamper.

Etter Palace rykket opp til PL i 2013 har klubbene møttes fem ganger. I Premier League har Newcastle vunnet to ganger og to ganger har det blitt poengdeling. I tillegg møttes lagene i ligacupen i fjor hvor Riviere scoret to av de tre målene han fikk for NUFC (skrevet slikt med overlegg). I en av sine siste kamper for Newcastle herjet Cabaye i 3-0 seieren rundt juletider 2013. Siden den gang har det skjedd en hel del, og Crystal Palace har fått både Cabaye og Pardew. Tenk deg at noen fortalte deg det for to år siden (da Pardew hadde sto litt høyere i kurs enn hva tilfelle var for ett år siden).

Crystal Palace tok flere poeng borte enn hjemme i sesongen 2014/15. Hittil viser statistikken 2-1-4 for Palace på Selhurst. Borte har de til sammenligning 4-0-2. Historien ser ut til å gjenta seg. Det kan tolkes som at det er enklere å møte Palace på bortebane, og Newcastle er verken gode hjemme eller borte, så det kan faktisk være fordelaktig for oss.

Palace forventes å stille uforandret fra mandagens kamp mot Sunderland. Bakary Sako er svært usikker meldes det på Twitter fra Ben Dinnery (pålitelig kilde), så da er det grunn til å tro at Puncheon bevarer plassen sin (ble tatt av til pause sist).

Hennessey-Ward,Dann,Delaney,Souare-McArthur,Cabaye-Zaha,Puncheon,Bolasie-Wickham (4-2-3-1)

Hvordan Newcastle stiller er høyst usikkert all den tid McClaren må ha skjønt at 4-4-2 med to svake CMer og med RM og LM som ikke virker og trives særlig på kantene.

Dommer er forøvrig Stuart Attwell. www.premierleague.com/content/premierleague/en-gb/referees/profile.html/stuart-attwell. Han vet jeg ingenting om, men bedre enn Bob Madley er det helt sikkert.

10
Kamper / Bournemouth - Newcastle 07.11 kl. 13:45
« på: 05. Nov. 2015, 20:13 »
Mindre enn to dager til oppgjøret på sørkysten.  For første gang på 23 år møtes klubbene. Forrige gang var i FA Cupen i 1992. Newcastle tapte den kampen, og Bournemouth spilte i det som var tredjedivisjon da. Tapet banet videre vei for at Ardilles fikk sparken et par uker senere og Kevin Keegan kom inn. Kan McClaren lide samme skjebne?

Jeg misliker uttrykket må vinne-kamp så tidlig i sesongen, men hvis vi skal tørre å håpe på en god sesong så brukes det med rette denne gang. Bournemouth tapte 5-1 to kamper på rad før forrige kamp, og så ut som et championshiplag i første omgang i lokalderbyet mot Southampton. I andre omgang var de mye bedre, uten at de skapte allverden mot et lavtliggende Southampton. Bournemouth har som oss mange skadeproblemer. Mings, Elphick, Gradel og Wilson er langtidsskadde.

Trolig lagoppstilling Bournemouth:
Federici (Boruc har slitt med skade, men spilte seg trolig ut av laget etter fadeser mot Spurs, Watford m.fl.)
Francis, Disitn, Cook, Daniels
Surman
Ritchie, Gosling, Arter, Pugh
Murray

Hva tenker folket?

11
Annet / Sesongsammenligning 11/12 - 12/13
« på: 03. Okt. 2012, 20:23 »
  Newcastle hadde en strålende sesong i fjor som kuliminerte ned til en flott 5. plass. Hvordan går det så i år i forhold til i fjor? Bytter ut Wolverhampton, Blackburn og Bolton med henholdsvis West Ham, Southampton og Reading, og sammenligner fortløpende resultatene med tilsvarende resultater fra i fjor.

  • Motstander, bane resultat (resultat 11/12) måldifferanseforskjell poengforskjell
  • Tottenham, h 2-1 (2-2) +1 +2
  • Chelsea, b 2-0 (0-2) -1 -1
  • Aston Villa, h 1-1 (2-1) -2 -3
  • Everton, b 2-2 (3-1) 0 -2
  • Norwich, h 1-0 (1-0) 0 -2
  • Reading, b 2-2 (0-2) -2 -4*(Bolton)
  • Man.Utd, h 0-3 (3-0) -5 -7
  • Sunderland, b 1-1 (0-1) -6 -9
  • West Brom, h 2-1 (2-3) -4 -6
  • Liverpool, b 1-1 (3-1) -2 -5
  • West Ham, h x-x (2-2) Y Z *(Wolves)
  • Swansea, h x-x (0-0) Y Z

12
Transfers / Scouting Euro
« på: 01. Juni 2012, 23:09 »
Cześć! Привіт!

Ovenfor står det hei på henholdsvis polsk og ukrainsk. EM 2012 sparkes som alle vet i gang i de to landene 8. juni. Jeg tenkte det hadde vært fint med en egen tråd der det diskuteres spillere som utmerker seg i mesterskapet og som hadde vært fine tilskudd i vårt kjære Newcastle United. Da slår man to fluer i en smekk, nemlig å diskutere EM-relatert stoff (som er megagøy!) i svarte og hvite rammebetingelser.

Heia Frankrike!

Sider: [1]