20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Mats

Sider: [1]
1
Transfers / Transfersommeren 2010
« på: 03. Feb. 2010, 19:40 »
Er en god stund til transfervinduet åpner igjen, men noen som har noen forslag til hva vi burde prøve oss på? Personlig så ønsker jeg meg enda en høyreback, og synes høyrebacken til Toulose, Albin Ebondo, virker spennende, og han er det jo realistisk og signere også. I tillegg til det ønsker jeg en playmaker på midtbanen, med bra teknikk og dribleferdigheter. Feks Diego Buonanotte, talentfull midtbanespiller fra River Plate. Kan også spille ving. Og i og med at vi har to argentinere i klubben fra før av, så kan det jo hende at det hjelper litt hvis klubben hadde prøvd seg på han. Skjer neppe, men dette er bare et par av de jeg ønsker meg til klubben, sammen med MANGE andre. En ny nr 9 hadde heller ikke gjort meg noe.

2
Generelt / Coca-Cola Championship 2009-2010
« på: 19. April 2009, 18:07 »
Jaja, det er vel bare å forberede seg folkens. Håper dette emne kan slettes å glemmes om noen uker, men det tviler jeg på at det kan.
Noen som tror vi rykker opp igjen til PL første sesong?

3
Generelt / Ditt favoritt Newcastle lag.
« på: 09. Mars 2009, 13:12 »
Her er det bare å velge å vrake mellom samtlige av dine favorittspillere som har spilt for Newcastle :)

Her er mitt favorittlag:


                  Given
Beye-Woodgate-Bassong-Bernard
   Solano-R.Lee-Emre-Robert
         Shearer-Martins


S.Harper
N.Dabizas
P.Albert
K.Dyer
G.Speed
L.Ferdinand
D.Ginola


Tenkte å forklare hvorfor jeg tok med franske Olivier Bernard, og det er ikke fordi han scorte et fantastisk mål mot Manchester United og Arsenal,
men enkelt og greit fordi jeg digger mannen. Han er ikke tidenes beste venstreback akkurat, men av en eller annen grunn likte jeg spillerstilen til den mannen. Han får hvertfall en plass på laget mitt :)
Sider: [1]