20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andy35

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Kamper / Sv: Newcastle - Brighton
« på: 25. Sep. 2020, 12:31 »
Det er kanskje feil å skrive denne kommentaren jeg gjør nå på denne tittel, men jeg tenker det at Mike Ashley om han virkelig ville selge så hadde han gjort det. De Grosa som også ville kjøpe fikk nei fra ashley, nå skal han være nær å kjøpe Southampton i stede. så jeg tror det er Ashley som leker med alle og vil være eier i mange år. klubben vår vil være i trøbbel og rykke ned om ashley fortsetter som han gjør og ikke hjelper med å invistere i spillere som kan løfte klubben til ambisjoner. hadde han villet dette hadde han gjort det, men han vil bare kødde med alle. Jeg håper det er mange der ute som kunne tenke seg å drept Mike ashley etter det han gjør.

jeg og alle som er Newcastle supportere og i verden burde demonstrere skikkelig i mot ashley...

Nå er det på tide med nye eiere ellers er klubben i championship neste 10 år... rykker vi ned tror jeg det blir lenge til vi rykker opp igjen. Da må vi ha nye eiere som bryr seg om fotball og klubben sin.

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Sep. 2020, 17:03 »
Ingen salg, og da tror jeg ingen nye spillere kommer.. Callum wilson har fått akseptert bud fra både villa og Newcastle, så da tapte vi den kampen. vi har ingen spisser. Carroll muto og Joelinton.

hadde tro vi skulle få wilson og da hadde vi hatt en målscorer. men nå får vi ingen ny spiss... jobbes med forsvar. Rogerio og Jemal Lewis og holding. ingen kommer pga Ashley..3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 31. Aug. 2020, 10:58 »
Det er kun en eier i Verden som ikke bryr seg om klubben og å hjelpe klubben med penger til nye spillere. Det er Mike Ashley. Alle andre klubber har eiere som bryr seg og ønsker å styrke laget. se på Leeds feks... Rodrigo dette er penger newcastle kunne gjort også bare ashley hadde brydd seg..

alle ser jo hva som skjer... skjønner hvorfor han ikke selger klubben når han ikke bryr seg....

Bare spillere på utgående kontrakter som feks Jordan Ibe og låne spillere...

Vært år og hver gang ashley vil selge blir det bare bullshit... han leker med alle..

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 23. Aug. 2020, 18:12 »
Jeg tror det er bare Ashley som kødder med alle om at han vil selge hver gang. og plutselig kommer det frem at det ikke blir noe av hver gang.. som også denne gangen virker det som... Nå vil han ikke selge til Mauriss eller til denne gruppen fra asia..

eneste håpet er om Saudi og staveley og gruppen er seriøse og kommer med budet og viser muskler og om dem virkelig ønsker å kjøpe...

Blir det ikke noe salg kommer vi til å rykke ned denne sesongen.. jeg er sikker på det.. Leeds vil klare seg og vi kjemper med West Brom og fulham og aston villa... vi kommer ikke til å forsterke laget noe særlig når Feiten ikke vil støtte klubben med nye spillere.  kjønner ikke hvorfor han bare selger hvis han ikke er intressert lenger, eller bare holder han på får å ødelegge klubben fullstendig?

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 16. Aug. 2020, 12:44 »
Disse spillerne som blir koblet til Newcastle nå er spillere som passer Mike Ashley og Steve Bruce... Jeff Hendrick pluss forsvarspiller fra oxford som skal inn å forsterke laget.. alle skjønner vel hva som er på vei til å skje når dette er spillere vi skal hente. Dette går mot null takeover og nedrykk neste sesong...  Jeg blir kvalm og lei meg når jeg ser hva som er på vei til å skje...

Newcastle er en klubb som fortjener nye eiere som kan ta klubben til europa.. det skjer aldri så lenge vi har bruce og ashley...

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 14. Aug. 2020, 17:45 »
Da er vel fakta kommet frem at ingenting av kjøper har vært sant.

Mike Ashley er fremdeles eier og vil bli det, så da går vel veien nedover... Bruce vil ikke få mye midler til å handle for, vi skal forsterkes med Jeff Hendrick SUPERT. dette er veien til at Newcastle rykker ned.

Alle journalister og medier er bare tull.   Dem kommer ut med info om ting så fort man hører ting så publiserer dem bare dritt hele veien.

Jeg tror det blir lenge til en seriøs kjøper vil komme med et bud.  Trodde Staveley var ei seriøs Kvinne og at dette var seriøst... nå blir det ingenting... og denne kyllingen Mauriss som også var interessert.. nei dette blir kjiipt .

7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 10. Aug. 2020, 19:30 »
Men jeg lurer på noe.. nå er overgangsvinduet åpent og spillere linkes osv. En spiller som det snakkes om på free transfer  er Jeff Hendrick og Robbie Brady. dette er spillere som Mike Ashley elsker og da vil jeg tro at en overtakelse ikke vil skje, for tror ikke en ny eier og ny manager vil hente disse.

står at hendrick skal være close. dette er en dritt signering og om dette er en spiller som skal løfte klubben kan vi drømme om. dette er spiller ashley og bruce vil ha.

callum Wilson sier jeg heller ja takk til

samtidig vil jeg bare si når ashley ikke vil gi bruce penger til å handle så kan jeg ikke skjønne annet at et oppkjøp må skje snart, hvis ikke er dette siste sesong i PL tror jeg på en stund...8
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 30. Juli 2020, 17:17 »
Da er det bekreftet nok en gang. Takeover er OFF...

Hva blir neste? hver gang blir det bare oppspinn og tull...

hva med denne Mauriss da?

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 22. Juli 2020, 22:02 »
hva tror dere at takeover er stalled? jeg synes dette er håpløst å si hva som skjer. men blir det en ny sesong med Ashley som eier så blir det nedrykk neste sesong.. jeg tror ikke en sesong til med Bruce og lite midler til nye spillere som ashley ikke vil, så vil det bli en trøblete sesong... disse som vi har lånt Bentaleb(synes jeg ikke er bra nok, vært veldig mye rør og en del useriøse pasninger. Rose ok, men savnet av Willems er merket med stor M. Vil heller ha Willems igjen en Rose... Lazaro har mye i seg, men mener han er bedre i en kantrolle en som back..


Jeg håper Yedlin er ferdig, Krafth er egentlig ikke god nok for denne ligaen har vi sett i flere kamper, brukbar men ikke mer i mine øyne...

Kommer det nye eiere og Saudi så tror jeg det kommer en del nye spillere som vil løfte klubben. Viktig å ikke selge Maximin og Almiron nå, med bedre spillere inn ved siden av seg tror jeg dem vil skinne mye mer...

Jeg håper virkelig vi får nye eiere, hvis ikke blir jeg trist pga neste sesong

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 15. Juli 2020, 13:01 »
Jeg begynner å bli kvalm og lei av dette styret om det kommer en ny eier eller ikke. En dag sier man at det vil skje, neste dag ikke osv.. jeg begynner å bli lei disse journalistene der ute som papler og føyer ut bare vrøvl. Hva vet disse mer enn dem som skal ta over klubben.

Virker som disse vet mer enn hva saudi og staveley vet...

Synes dette virker veldig negativt. Noen sier oppkjøpet vil skje fredag. jeg tror igjen at det ikke blir noe av...


11
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 11. Juli 2020, 15:33 »
Jeg mener flere av newcastle sine spillere ikke er gode nok. Matt Ritchie og Manquillo er begge svake punkter. sistnevnte har fått ny kontrakt noe jeg mener er synd fordi han er en spiller som lager mye trøbbel og samme gjør førstnevnte. Ritchie er treg og ikke god nok lenger. Jeg blir ikke lei meg om han blir borte.

Så spørs det om det kommer nye eiere eller ikke. Får vi nye eiere er jeg optimist, men blir det ingen nye så tror jeg newcastle er ferdige neste år...

12
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 28. April 2020, 11:50 »
Jeg skjønner ikke så mye av hva som skjer egentlig..

Kommer vi til å få nye eiere nå eller er det igjen bare mediene som hauser opp og ashley som igjen vinner.

jeg tenker at hvis partene har blitt enige og signert papirer og at ting skal være i boks, at hvorfor det skal drøye så lenge før man kan bekrefte at dette er i boks?

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 22. April 2020, 10:34 »
Jeg håper dette salget nå går i boks, men frykter at det nå kan gå i vasken etter at flere klubber vil blokkere dette samt disse Qatargreiene.

Nå begynner jeg å tenke hvorfor skal alle andre klubber få inn eiere med mye penger og ikke vi?

hva er forskjellen? Leicester er en mindre klubb en Newcastle og se hva som skjedde med dem.

Man City hadde ikke vært der dem er i dag uten disse eierne som kom inn med penger. jeg synes dette bare virker som at man er misunnlige og tror at newcastle skal ta over alt.

Jeg tror at om dette ikke går i boks så kommer vi aldri til å bli solgt. Får Mike ashley begynner å bli lei av alt tullet og da vil han fortsatt ende opp som eier og newcastle skal kjempe om å overleve. da blir alle andre klubbene fornøyde.

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 15. April 2020, 12:46 »
Jeg mener jeg leste at Amanda Staveley har sett seg ut Massimo Allegri som ny Manager. Han har jo ikke noen dårlig CV han heller. Icardi er også blitt nevnt som en spiss. men dette her blir bra.. om alt går etter planen.


15
Kamper / Sv: WBA
« på: 04. Mars 2020, 10:17 »
Det var gledelig at vi scoret 3 mål, der Almiron var god og scoret 2 flotte mål.

Men det å sleppe WBA inn i kampen igjen å slippe inn 2 mål som vi gjorde det likte jeg ikke.

At wba kommer seg så enkelt til på det 2 målet og forsvaret er helt borte.

jeg synes det er bra vi klarte det, men ikke imponert over siste 25 i kampen...

Joelinton med assist, men ikke mye fra han igjen. Gayle gjør feil når han kommer inn og spiller passning for seint og får dårlig. Danny Rose stort minus mener jeg, savner Willems. 

Sider: [1] 2 3 ... 6