20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Thommazz

Sider: [1] 2 3 ... 15
2
Pubtreff / Sv: Oslo
« på: 21. Aug. 2012, 14:53 »
Denne helga skal jeg til Oslo! Tempest, hvor ligger dette?

Rett utentfor Rådehuset! :)

3
Spillere og ledere / Sv: Alan Smith
« på: 29. Jan. 2012, 23:28 »
Greit han er borte, men hva hjelper det? Vi betaler jo lønna hans, kunne så like godt vært i klubben som stallfyll ut sesongen.

Ellers veldig rart valg av Smith selv! Flere CC klubber har vært ute etter han i vinter, deriblandt Leeds og Ipswich. Leeds var jo også villige til å betale mer enn det MK Dons gjør nå, men da var tydeligvis ikke Mike Ashley villig til å betale resten av lønna. ?!

4
Kamper / Sv: Man Utd - Newcastle 26/11 kl.1600
« på: 21. Nov. 2011, 01:14 »
Tingen med Taylor er jo at hver gang han gjør en feil tidlig i en kamp, så tenker han nok veldig nøye over det og blir veldig usikker resten av kampen. Han har spilt veldig bra så langt, frem til City kampen, og bør absolutt gi han sjansen igjen! MEN jeg vil ikke se han i de to neste, da disse også er toppoppgjør! Mye lettere for Rayls og bli usikker og fortsette med tabber mot disse.

Tror og håper på Santon denne kampen. Som flere sier, så har vi absolutt en fin mulighet til å ta poeng og kanskje alle 3 også om vi er heldige og gode nok!


Krul
Simpson - Colo - Steven - Santon

Obertan - Tiote - Cabaye - Jonas
Ben Arfa
Ba

Best kan fort bli en joker for oss mot slutten! :)
Med forbehold om at alle valgte er skadefrie!

5
Generelt / Sv: St.James.Park omdøpt til Sports Direct Arena
« på: 11. Nov. 2011, 15:11 »
Dette er tragisk!

Støtt og bli medlem av Newcastle Supporter Trust!

Ta denne undersøkelsen: http://www.surveygizmo.com/s3/713245/NUST-ground-renaming-survey6
Generelt / Sv: Når blir kamper fastsatt?
« på: 07. Nov. 2011, 11:04 »
Kamper kan flyttes helt frem til det er to uker igjen!

7
Reiser / Sv: NUFC - Chelsea 3 desember
« på: 02. Nov. 2011, 23:50 »
Da er billetter bestillt!

Noen som har prøvd hotellet Sandman Signature Newcastle, rett nedenfor St. James Park?

8
Reiser / Sv: NUFC - Chelsea 3 desember
« på: 26. Okt. 2011, 03:04 »
Planer om å ta turen over til denne kampen jeg også!

Ikke dårlig pris det nei, hvilket hotell valgte du?
Meg og to kamerater kom på ca samme pris, med en snarvisitt innom London først.

Spennende om jeg klarer å få billetter til kampen!

9
Transfers / Sv: Transfertråden sommeren 2011
« på: 01. Sep. 2011, 02:37 »
Se på de andre klubbene!

Adam Johnson skulle leies ut av City, men spilleren selv ville ikke til Stoke! -Hvorfor tok ikke NUFC kontakt?
Peter Crouch reiste til Stoke. Ikke drømmesignering, men han er spiss, også på landslaget! -Hvorfor tok ikke NUFC kontakt?
Bentley ble leid ut til West Ham. Kunne fint blitt leid ut til oss. -Hvorfor var ikke Newcastle der?
Jenas leid ut til Aston Villa. Fin backup på midtbanen det. -Hvorfor prøvde ikke NUFC seg?
Max Gradel fra Leeds ble solgt, fått en god start i Leeds -Hvorfor prøvde ikke NUFC seg?
Kakuta på lån til Bolton. Fin backup på spissplass. -Hvorfor prøvde ikke NUFC seg?
N'Gog til Bolton. Spiss???? -Hvorfor prøvde ikke NUFC seg?
Bendtner til Sunderland, ikke god nok for oss kanskje? - Hvorfor prøvde ikke NUFC seg?

Kunne fortsatt sånn lenge. Er helt klar over at flere av disse ikke er noen klassesigneringer, men flere av de kunne fint ha egnet seg i klubben. Vi mangler spisser, alle vet at Bendtner scorer mål! Adam Johnson på lån hadde ikke vært noen nedtur!

Det som sårer mest, er at NUFC sa allerede 1 time før fristen at de ikke ville hente noen flere, da de fikk avslag på Riuz og Ridgewell!

Skal heller ikke se bort i fra at Smith blir leid ut til Leeds, og da begynner stallen og se tynn ut. Vi har et godt lag, mangelen er spiss, så kan fint være med å kjempe om 6. plassen, etter min mening. Men vi får skader og suspensjoner, og klarer ikke å erstatte de, da ser det dårlig ut på sikt!

Ashley og Llambas må bort før vi kan håpe på noe positivt i klubben!

10
Vil først starte med at jeg synes vi spilte en grei kamp. Vi startet hardt og kom oss til målsjanser. Og som forige gang vi møtte disse djevlene, kunne vi ledet, hadde vi bare fått dette straffesparket. Sier ikke at det var et klart straffespark, men en annen dommer hadde nok dømt det. Hadde det vært de rød som hadde vært i den situasjonen, så hadde det nok blitt blåst straffe. Men det er lite å gjøre med.
Rett etter denne hendelsen så går Man Utd opp i angrep og scorer fordi Zog ikke følger med på Rooney. Dette var starten på flere personlige feil. Smith var skyld i det nest siste, da han ikke fikk klarert godt nok. Men ingen av disse to gjorde det spesiellt dårlig heller. Det var nok en gang laget som sviktet. Vi er på bunnen, går ikke å bli dårligere. Og vi kan ikke skylde på skadene, de rettet Big Sam opp for oss, så vi er ikke lengre det laget med flest skader. Vi er DÅRLIGE! Men alle lag har sånne perioder, uten om Man Utd da, merklig nok. Men vi har ikke klart å få snudd motgangen, noe som må skje snart. Samtidig så var det Man Utd vi møtte, de som banker Arsenal. Skal vi forvente at det snur der? Nei vil jeg si, for det blir for hardt. Jeg har faktisk troen på at vi tar poeng i neste kamp! Jeg håper det vil snu da.

Rykke ned? Kanskje dere som håper på det ikke følger med så mye i Championsship, men der er det ikke lett. Der er det nok hardere enn i PL. Der kjemper alle for opprykk, play-off og nedrykk. Og dere som tror det, rykker vi ned, så beholder vi ikke laget i dag. Da mister vi nok 80% av laget. Ingen av dem vil spille i nest høyeste divisjon, når flere klubber i den høyeste gjerne vil ha dem. Given, Taylor, Barton, Duff, Enrique, Milner, Owen, Martins, Smtih, Viduka er bare noen av de som helt sikkert forsvinner ved et evt. nedrykk. Og det er ikke bare å bygge opp et lag.


Et godt eksempel er jo Leeds. De rykket ned, så var de i Play-off finalen, og året etter, minimalt med forandringer, så lå de blandt de 3 siste, og til slutt rykket ned.

Charlton og WBA ligger i dag godt ann fordi de kun var et middels lag i PL. De hadde ikke så mange stjerner som vi har. Se på papiret! Vi skal være med i toppen, spille jevnt med lag som Man Utd, laget koster massevis av penger. Alle, og da mener jeg alle, disse spillerne går om vi skulle rykke ned. Og da må vi bygge opp et helt nytt lag, og hvor skal vi få spillerne fra?! Vi får jo så klart de spillerne på "middels-nivå", men skal vi rett opp igjen må vi ha de på nest/3. øverste nivå.

Jeg tror ved et nedrykk så blir vi det "nye Leeds". Går ikke konk så klart, men vi må starte på nytt. Helt på nytt. Færre tilskuere på kamper. De større profilene velger andre alternativer. Glemmes i Europa. ++
Plusset ved å rykke ned er at vi nettopp får startet et nytt lag, men det vil ta veldig lang tid å få det opp i den standaren det er i dag. Talentene i Newcastle vil også få kommet mer frem, det vil jo vær positivt. Sikkert mer også, men ikke som jeg komemr på nå.

The Magpies er nødt til å holde seg i PL, forbedre plassen sin. Så kan vi se frem til sommeren da KK får åpne lommeboken til Ashley.
 

11
Annet / Sv: Supportercupen 2007
« på: 09. Juni 2007, 18:02 »
Hadde fortjent bedre! Kommer sterkere tilbake neste år! Bra spilt alle som spilte! Surt å gå ut på den måten, men vi kom gjennom UTEN tap og som Eivind sa, med bare et baklengs!

12
Transfers / Sv: Scott Parker eller Joey Barton?
« på: 04. Juni 2007, 11:11 »
Jeg takker ja til begge jeg! De to på midten sammen med Emre som kommer når Parker er suspandert etter mange gule kort.

Parker blør for drakten! Det håper jeg Barton også vil gjøre hvis en overgang skal skje i fremtiden.

Butt håper jeg selges! Sunderland og Keane kommer nok til å gi en del for han!

13
Transfers / Sv: West Ham kupper Barton?
« på: 04. Juni 2007, 11:07 »
Nå skal Barton snart være klar til sin nye klubb-karriere, og han skal ifølge ha en klausul i kontrakten som sier at han går frigis om han må sitte i fengsel for det han gjorde med sin lagkamerat i City.

Kilde: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/england/article1087405.ece

14
Annet / Sv: Supportercupen 2007
« på: 03. Juni 2007, 12:19 »
Så ekle og usympatiske arrangører kan ikke hindre deg i å melde deg på og spille sammen med de folka i en cup hvis hjertet ditt virkelig tilhører Newcastle?

Så hvis man har valget mellom å spille under Weiseth, så må man gjøre det fordi han har valgt at den supporterklubben han styrer er Newcastle?

Jeg mener ihvertfall at det er en veldig god grunn til å holde seg unna Supportercupen.

Tror faktisk jeg så det Supportercup-laget da jeg var med noen kompiser i Oslo og spiste is. Var ihvertfall noen folk som kom opp fra T-banen i Newcastle-drakter. Veltrente! ;D

Cupen er ikke før neste lørdag da..
Weiseth styrer HELT sikkert ikke laget! Han sitter vel et sted å teller pengene han ranet os Newcastlesupportere for!

15
Annet / Sv: Supportercupen 2007
« på: 30. Mai 2007, 22:56 »
Jeg stiller også;)

Man er ingen god supporter om man ikke stiller til en sånn cup, pga at man ikke liker lederne i supporterklubben.

Ka forklarer du det med?


Jeg mener bare at hvis du lar være å melde deg på cupen, bare pga at det er NUSSC som er den offisielle supporterklubben til Newcastle i Norge, så er det noe galt.
Greit at NUSSC ikke er som andre supporterklubber, og personlig er jeg for at NewUtd skal bli den nye, men uansett så bør du stille hvis du kjenner det kribler i beina etter å spille i Newcastle drakt, uansett om det er NUSSC eller NewUtd som stiller med laget.

Mente ikke at man ikke var noen god supporter hvis man ikke meldte seg på den cupen, for cupen er for morro skyld!

Hjalp det deg?  ;)

Sider: [1] 2 3 ... 15