20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Geordie

Sider: [1] 2 3 ... 156
1
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 29. Nov. 2020, 20:41 »
Krise dette possessionprosenten er latterlig lav. Det hjelper jo lite at ein er foran lag som Arsenal Man Utd og City. Flere scorede mål også. Jaja det er en fattig trøst.

Tja, med en god manager tenker jeg vi fortsatt hadde ligget foran Man Utd og City.... Får vi se med Arsenal?

2
Fotballens verden / Sv: Eliteserien
« på: 23. Nov. 2020, 16:38 »
Gratulerer Kristoffer! :) Alltid moro med en underdog som Glimt!  8)

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 19. Nov. 2020, 19:38 »
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/club-statement-19112020/

Ashley med en bekreftelse for en gangs skyld. Bekreftes salg/ikke salg er blitt advokatmat. Relativt uklart fortsatt hva Ashley egentlig er ute etter her? Presse salget gjennom, kompensasjon for at salget ikke ble noe av??? Tiden vil vise.

Også "artig" å se at Ashley her kommer med en bekreftelse "fordi fansen fortjener å vite"...... Kun fordi han vet at dette vil gi han kred. Heier uansett på han her, PL sin håndtering av dette stinker!

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 18. Nov. 2020, 13:28 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/11/18/leaked-letter-confirms-mike-ashley-is-in-official-saudi-takeover-battle-as-premier-league-slip-up/

Link vedrørende det Kristoffer skriver over. Må si dette er omtrent det eneste jeg interesserer meg for rundt Newcastle om dagen.

5
Kamper / Sv: Wolverhampton - Newcastle 25.10.20 kl 1730
« på: 28. Okt. 2020, 12:37 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/10/27/sky-sports-report-reveals-how-nufcs-15m-man-is-being-held-back-by-steve-bruce/

Sier sitt om rævva taktikk! Bruce out! Men, problemet med det er, hvem med litt kvalitet gidder ta over?

6
Generelt / Sv: "Project Big picture"
« på: 15. Okt. 2020, 23:25 »
Tanken er vel også at det engelske landslaget og spillere i PL skal være bedre rustet til å gjøre gode mesterskap for sine landslag om sommeren.
I tillegg er det vel liten tvil om at ligacupen anses som en tøvturnering blant de bedre klubbene.

Sier meg enig i dette.

9
Generelt / Sv: "Project Big picture"
« på: 14. Okt. 2020, 16:38 »
Hindre en fair konkurranse i PL, vil til slutt bite "top six" i rævva, da kvaliteten på liagen mest sannsynlig vil synke. Da vil de slite både med å hevde seg CL/Europa League, samt sponsorer og TV-selskaper vil etter hvert være mindre betalingsvillige. 

Går dette gjennom, så er det lite poeng å følge PL videre er nå min mening.

https://www.nufcblog.co.uk/2020/10/14/premier-league-clubs-make-decision-on-project-big-picture-in-emergency-meeting-the-times/

Ser det ut til at PL-klubbene har pælma forslaget i søpla, der det hører hjemme.

Det sagt, som jeg skreiv litt lenger opp, det er elementer i dette som er verdt å ta med videre. Som mer penger nedover i systemet, makspris på bortebilletter og kutte ligacupen.

10
Generelt / Sv: "Project Big picture"
« på: 13. Okt. 2020, 12:36 »
Å gi topp 6 klubbene så mye makt, tror jeg rett og slett vil drepe hele PL, samt ødelegge markedsverdien på klubbene utenfor "det gode selskap". Tviler på de "mindre" klubbene i PL er særlig interessert i dette.

Kutt ut liga-cupen, maks pris på bortebilletter, samt strømme noe mer midler nedover i ligasystemet er vel få av tingene jeg er enig i.

Kjenner jeg i bunn og grunn blir drit forbanna på dette forslaget. De minste klubbene i ligasystemet, som sliter med økonomien og selv innser de aldri kommer til å nå PL uansett, vil jo gladelig la seg kjøpe av forslaget og være happy med dette. Mellomstore klubber, som Newcastle, Aston Villa, Leeds m.fl. vil jo ha alt å tape. Eierne til de mellomstore klubbene vil jo og se at markedsverdien forsvinner, da nye pengesterke eiere mest sannsynlig vil bli avslått av de 6 store. Om en eller annen riking vil kjøpe f.eks. Leeds og prøve å gjøre samme som City/Chelsea, vil de store 6 bare le av vedkommende, og nekte oppkjøpet. Korrupt som fy!

Ser flere og nå legger to og to sammen, og påstår dette forslaget er bakgrunnen for at Staveley og Co aldri fikk noen avgjørelse på sin overtakelse av Newcastle? For en gangs skyld heier jeg på Ashley, og håper han knuser hele PL i retten!

Syns Shearer oppsummerer greit her: https://www.nufcblog.com/2020/10/13/373301/

11
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« på: 08. Okt. 2020, 17:26 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/10/08/how-much-mike-ashleys-nufc-spent-this-summer-compared-to-19-other-premier-league-clubs/

Til tross for et ok vindu for en gangs skyld, havner vi langt nede på lista. Brukt langt mindre enn klubber som Aston Villa, Leeds, Wolves og Sheffield United.

Skal det sies at Wolves solgte for store summer også.

13
Bortsett fra manglende mål, syns jeg Murphy var ganske frisk.

Ellers lite samhandling, tregt spill, lite initiativ. Som vanlig.

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 10. Sep. 2020, 08:54 »
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/club-statement-1/

Offisielle pressemeldingen fra klubben.

Sider: [1] 2 3 ... 156