Newutd.no

Newcastle United => Kamper => Emne startet av: Thomas på 27. Mars 2011, 13:04

Tittel: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas27. Mars 2011, 13:04
KANAL: Tv2 SUMO

Årets viktigste kamp. Med seier er vi nesten unna nedrykkskampen. Og jeg trenger vel ikke å si hvor alvorlig tap vil være. Selv om man ikke unner motstanderen alvorlige skader, kommer gårsdagens kneskade på Doyle  (http://www.teamtalk.com/wolverhampton-wanderers/6837055/Doyle-suffers-serious-injury-)veldig beleilig. 

I tillegg er deres midstopper  Zubar ute resten av sesong (http://www.teamtalk.com/wolverhampton-wanderers/6828551/Wolves-star-Zubar-out-for-season)

Når det gjelder oss,  soner Raylor sin siste kamp. Og Tiote starter på sin tokampers karantene. Perch fikk rødt kort i forrige reservekamp, men må ikke sone før neste bortekamp mot Villa.

Alle er vel spente på om Enrique og Best rekker kampen. At Enrique stiller kan være avgjørende. Med ham på banen kan vi faktisk få satt opp en brukbar midtbane. Og spissene våre har ikke vært patente. Best var sårt savnet sist kamp. Håper på dette laget

               Harper

Simpson  -   Williamson  -  Colo   - Enrique

Jonas    -   Barton  -  Nolan  - Ferguson

           Best  -  Løven


Løven har rett og slett vært ræv de siste kampene. Men jeg tror han vil få en lettere jobb hvis Barton spiller sentralt. Vi får mere kreativitet og Løven kommer til å få flere stikkballer å jobbe med. Wolfes er et fysisk lag. Derfor ser jeg ikke vitsen med å starte med Ranger. Men i 2. omgang vil Wolfes merke kjøret. Da vil jeg ha innpå Ranger. Shola på den andre side virker hemmet av masken. Mot stoke trakk han seg fra en hodeduell som kunne ha medført en utligning. Med både Shola og Best på topp er jeg redd at det blir mye poling. Og det vil Wolfes garantert like. De kommer uansett til å gå ut med livet som innstats. Vi må unngå dueller og konsentrere oss om å få ballen til å gå fortest mulig langs bakken slik at Henry og co blir springende i mellom. Klarer vi i tillegg å tre ballen i bakrom og slå stikkere har  vi gode muligheter til å vinne kampen.  Men det aller viktigste er at vi klarer å holde ballen på bakken.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Daniel27. Mars 2011, 13:15
Bare en ting: Wolves, ikke Wolfes :)

Vil ikke ha Løven på banen. Wolves kommer til å ligge lavt, hvilket betyr at det vil bli lite rom for Løven å løpe i. Jeg vil ha Best og Shola på topp.

                    Harper

Simmo - Williamson - Colo - Enrique

Barton - Nolan - Ireland(Guthrie) - Jonas

                Best - Shola
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas27. Mars 2011, 13:26
Godt poeng Daniel. De kommer til å ligge lavt. Med andre ord må vi sørge for å vri spillet raskt, og få til gode innlegg fra kantene som Best og Shola kan ta seg av. Men jeg vil ikke ha Ireland inn fra start. Jonas er ikke god til å legge inn fra sin venstre side. Vi trenger fart og bevegelighet på sidene hvis vi skal stille med både Best og Shola. Derfor tror jeg at Ferguson på venstre og Jonas på høyre vil være en bedre løsning. Så får Ireland komme innpå i 2. omgang. Han bør forøvrig matches forsiktig.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode27. Mars 2011, 16:52
Mye kan skje på 1 uke, men sånn foreløpig vil jeg ikke se Løvenkrands på banen, heller ikke benken. Guthrie er også en spiller jeg aller helst vil slippe å se i startoppstillingen.
Sol Campbell håper jeg har spilt sin siste kamp for NUFC.
Blir disse ønskene oppfylt er det en start.

Wolves sliter med skader på flere av sine viktigste spillere. De fikk sin 2. borteseier for sesongen i sist serierunde mot Villa.
Bør være store sjanser for 3 poeng i denne.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Joakim28. Mars 2011, 13:18
Synes Guthrie har gjort sine saker helt ok, verken mer eller mindre, de gangene han har vikariert for Tiote på midten, så jeg ser ingen problemer med å bruke Danny Guthrie mot Wolves. I hvert fall ikke mot Wolves.

Da er det viktigere at Shola får en bedre makker enn Løvenkrands. Peter har sine sterke og svake sider som alle andre, men han er ikke den som egner seg best mot et så lavt forsvar som det vi kommer til å møte mot Wolves, og han liker generelt ikke å møte fysisk tøftspillende lag. Løven er bedre mot Arsenal enn mot Wolves, hvor merkelig det enn måtte høres ut.

Forhåpentligvis er Best tilbake, og da gjør jeg regning med at han går inn for Løven. Man vet aldri hva Alan Pardew tenker, men jeg blir litt overrasket om han vraker Shola og ikke Løven.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: ElvenKind28. Mars 2011, 13:24
Sitter med skrekkblandet fryd foran denne kampen. Både gruer og gleder meg. Ugh!

Håper faktisk at Colo får overta plassen til Tiote. Har en følelse av at Colo kan være mannen som avgjør kampen slik han har vist at han kan. Eventuelt Ireland (Litt avhengig av hva som er tilgjengelig av spillere da).

Simpson - Williamson - Taylor - Enrique

Barton - Colo/Ireland - Nolan - Jonas

Best - Løven/Ameobi


Også sette på Ranger på ca 65/70 min så han kan rive opp det som er igjen av forsvaret til Wolves de siste 20 min og få sitt første PL mål.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas28. Mars 2011, 13:28
Guthrie kan ikke brukes i denne kampen. Han er for fysisk svak. Henry kommer til å grisedenge ham.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Joakim28. Mars 2011, 13:39
Og hvem skal ta den defensive jobben da? Toppscorer Nolan? Eller høyrekant Barton? Eller skal vi gjøre unødvendige forandringer i forsvaret igjen?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas28. Mars 2011, 13:44
Guthrie er ikke god nok defensivt. Woves kommer til å ligge lavt og satse på kontringer. Men etter Doyles skade, kan jeg heller ikke se hvem som skal fikse overgangene for dem. Med andre ord kommer de til å satse alt på dødballer. I så måte har vi ikke behov for et defensivt anker som tar seg av kontringer, men gode nok boksspillere. Og den jobben fikser Nolan.

Jeg vil som sagt ha Barton inn sentralt og Jonas og Ferguson på hver kant.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Eivind28. Mars 2011, 14:13
Spilte ikke Ireland litt på høyre i shitty?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Joakim28. Mars 2011, 14:16
Er Barton så mye bedre defensivt da? Svært skeptisk til den. Jeg mener vi tjener mest på å bruke Barton på høyrekanten, der han har vært klart best denne sesongen. Dessuten er det ikke usannsynlig at Ferguson må spille høyreback, og da har vi plutselig skaffet oss et nytt problem. Jeg mener det klart beste vil være å beholde så mange som mulig i de posisjonene de vanligvis presterer best i, det er ingen fordel å rokkere for mye på for mange plasser, og heller bare sette inn en ren erstatter for Tiote, ved å bruke Guthrie sentralt. Guthrie er milevis unna Cheick, men han er sannsynligvis likevel - med den stallen vi har per dags dato - den beste erstatteren for Tiote vi kan bruke. I mine øyne trenger vi en forholdsvis ballsikker spiller, som også er i stand til å ta ballen fra en motspiller, uten å lage frispark og som kan fordele ballen videre til en enda mer ballsikker medspiller.

Barton har vært klart best på høyrekanten denne sesongen, og da er det en stor, stor, stor fordel å la han spille der også i denne ekstremt viktige kampen. Han har relasjonen til Simpson, han har klare relasjoner til spissene, og til Nolan. Han kan den rollen ut og inn nå, har gjort den til sin egen. Hvorfor skal vi da begynne med noe helt nytt? Jonas på sin side har en god relasjon til Enrique på venstresida. Han kjenner den rollen godt, han vet hvordan det fungerer. Spiller Enrique er det en stor fordel å ha Jonas på venstre. Spiller Ferguson er det også en stor fordel å ha minst én kjentmann på venstresida, selv om samarbeidet Ferguson-Jonas naturligvis ikke vil være like knirkefritt som samarbeidet Enrique-Jonas.

For som sagt, Enrique er usikker. Vi kan hende måtte klare oss uten han, og da må Fergusonb spille venstreback. Og da kan vi ikke begynne å rote med en helt ny konstellasjon både på høyre og venstre.

Barton-Nolan-Guthrie-Jonas er en konstellasjon vi har prøvd før. Med vekslende hell, riktignok, men det er kjent, og vi vet at det er mulig å få det til å funke.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode28. Mars 2011, 16:14
Synes Guthrie har gjort sine saker helt ok, verken mer eller mindre, de gangene han har vikariert for Tiote på midten,

Som i CH sin siste kamp borte mot WBA, da han ga bort et mål og var rett og slett gørr elendig.
Han var også en av lagets dårligste i 1-5 tapet for Bolton der han også ble førstemann til å bli byttet ut.
Han var heller ikke spesielt god hjemme mot Fulham. Også en kamp han ble byttet ut i. Han spilte også hele kampen i bortetapet for Fulham. I likhet med resten av laget var han dårlig da. Det er også sist kamp han har fått startet. Han kom riktignok inn de siste 10-15 min borte mot Birmingham, men ellers har han vært ubenyttet reserve.

Guthrie er rett og slett ikke god nok, ihvertfall ikke slik han har spilt denne sesongen. Han er ganske treg og ikke noe sterk duellspiller. Styrken hans har vært pasninger, innlegg og dødballer, men når ikke disse heller sitter har han ikke mye å bidra med, desverre.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas28. Mars 2011, 17:05
Var vel en kamp på hjemmebane at Guthrie klarte seg godt. Hans utfordring er fysikk og at han ikke er hurtig. Spiller vi med Nolan og Guthrie sentrat kan det være sannsynlig at Wolves kommer til å spasere gjennom vårt sentralledd uten særlig motstand. Fordelen med å flytte Barton inn er at han a) har bedre ballkontroll b) er tøffere i duellene og c) har bedre blikk og pasningsfot. Han er ikke rask, men i motsetning til Guthrie er han mer plasseringsdyktig og hardere i duellene. At han er en bedre ballfordeler er også viktig. Wolves vil ligge lavt. Skal vi spille med Best og Shola på topp må vi få i gang kantspillet  gjennom  en sentral midtbane i stand til raskt å vri spillet til den siden hvor  wolves er i ubalanse.. Bartons ballfordelingsegenskaper vil gjøre jobben lettere for både Jonas og Ferguson. Vi kan i større grad få i gang begge vingene. Dette står i motetning til tidligere kamper hvor spillet i hovedsak vris fra Bartons høyrekant og over til Jonas, men aldri motsatt vei. Kontinuerlig bevegelse på begge kanter, rask fordeling av ball og null poling  så lenge Wolves er i etablert forsvar er det som må til for å ta denne kampen. . . Alle er vel enige i at Barton er en del bedre enn Guthrie. Da er det lite logisk å bruke den antatt svakere av de to  på den vanskeligste posisjonen, og omvendt.   

Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: torfinn28. Mars 2011, 19:05
Er Barton så mye bedre defensivt da? Svært skeptisk til den. Jeg mener vi tjener mest på å bruke Barton på høyrekanten, der han har vært klart best denne sesongen.

...

Barton har vært klart best på høyrekanten denne sesongen, og da er det en stor, stor, stor fordel å la han spille der også i denne ekstremt viktige kampen.

At Barton har vært best på høyrekanten denne sesongen er i og for seg sant det, men så er det jo også der han har spilt majoriteten av kampene. Det er sentral midtbanespiller han egentlig er, og jeg er ikke i tvil om at han er bedre i den posisjonen bare han får spille der. Håper derfor at vi kan hente en god høyre midtbanespiller til sommeren, dog blir nok det vanskelig før lørdag...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Joakim29. Mars 2011, 13:27
Joda, Barton er sentral midtbane, og det er der han helst skal spille. Men på lørdag anser jeg det som totalt uaktuelt, fordi det vil føre til så mange unødvendige omrokkeringer på laget.

Greit nok at Barton er bedre enn Guthrie, og at han derfor bør spille i den vanskeligste posisjonen, men så er det noe med at spillet vårt involverer kantene i veldig stor grad, og da er vi avhengige av å ha veldig gode spillere ute på kantene også. Jonas fungerer utmerket på venstre, ingen grunn til å flytte han derfra. Spesielt ikke når det knytter seg stor usikkerhet til om Enrique kan spille eller ikke. Barton fungerer utmerket på høyre, og vi har INGEN andre som kan bekle den rollen, annet enn Jonas. Guthrie er kanskje temposvak og ikke den helt store duellspilleren. Men han er hundre ganger verre på kanten, hvor han overhodet ikke greier å involvere seg i spillet. Bartons følsomme pasningsfot fra høyrekanten har vært svært sentral for oss denne sesongen, og så skal vi forandre på det bare fordi vi er uten en defensiv midtbanespiller? Vi har flere alternativer sentralt enn på høyrekanten. Derfor skal Barton spille på høyre mot Wolves!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas29. Mars 2011, 14:40
Som sagt, hvis enrique er frisk er det fullt mulig å slenge Ferguson inn på venstrekant, Jonas over på høyrekant og Barton inn sammen med Nolan. Dette vil bli en mer bevegelig midtbane enn Guthrie, Nolan, Barton og Jonas hvor det er bare sistnevnte som har litt fart. Det vil jo passe Wolves perfekt. Det er jo nettopp Bartons pasningsfot som gjør at vi må flytte ham inn. Guthrie har ikke imponert som sentral midtbane i år, spesielt mot fysiske lag. Hvorfor skal vi da ha ham sentralt mot kanskje det mest fysiske laget av dem alle?  Hadde Guthrie hatt tempo ville saken vært en annen.  Barton sentralt vil sette opp både Jonas og Ferguson i gunstige posisjoner. Begge disse har tempo, og det er nettopp slike spillere Wolves ikke liker å møte.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hughie29. Mars 2011, 18:39
Som sagt, hvis enrique er frisk er det fullt mulig å slenge Ferguson inn på venstrekant, Jonas over på høyrekant og Barton inn sammen med Nolan. Dette vil bli en mer bevegelig midtbane enn Guthrie, Nolan, Barton og Jonas hvor det er bare sistnevnte som har litt fart. Det vil jo passe Wolves perfekt. Det er jo nettopp Bartons pasningsfot som gjør at vi må flytte ham inn. Guthrie har ikke imponert som sentral midtbane i år, spesielt mot fysiske lag. Hvorfor skal vi da ha ham sentralt mot kanskje det mest fysiske laget av dem alle?  Hadde Guthrie hatt tempo ville saken vært en annen.  Barton sentralt vil sette opp både Jonas og Ferguson i gunstige posisjoner. Begge disse har tempo, og det er nettopp slike spillere Wolves ikke liker å møte.

Synes denne kabalen virker til å gå opp på fornuftig vis, støtter den. Må innrømme at jeg har lyst til  se Ferguson fra start på vingen. Ser ikke nødvendigvis på tre omrokkeringer som for mye endringer, selv om spillestilen blir litt annerledes når kremmerhusene til Barton kommer fra midten kontra kanten. Tror at den gjennombruddshissigheten som en slik konstellasjon representerer vil føre til at Wolves ikke tør annet enn å stå lavt, og da blir arbeidsvilkårene bedre for Barton defensivt.

Men dette avhenger jo mye av hvem som er spilleklare så klart! Ideelt blir det uansett ikke da Tio er ute.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: darkshark01. April 2011, 11:10
Alan Pardew has confirmed that Leon Best's ankle problem hasn't improved and he'll definitely miss this game. A visit to a specialist next week will determine whether the striker has a chance of featuring again this season.
http://www.nufc.com/

Enrique er fortsatt usikker. Vi får vel klamre oss fast i håp om et show fra Ameobi og Løven.... Tror neppe denne kampen vil by på særlig underholdning. Men er man i nedrykkstriden betyr tre poeng mer enn noe annet.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde01. April 2011, 11:26
Skeptisk! Dette er ein vanskeleg kamp og alle skadane våre gjer det endå vansklegare. Drøymte i natt at Colo skåra eit mål, men hugsar ikkje mot kven :P

Dette er ein kamp der heile laget må stå fram. Og slik sett skal ikkje tapet av Best vera so stort. Mi skal slå Wolves utan han. Eg vil ikkje at mi brukar ein småskada Enrique, det er ikkje vits.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas01. April 2011, 11:27
Alan Pardew has confirmed that Leon Best's ankle problem hasn't improved and he'll definitely miss this game. A visit to a specialist next week will determine whether the striker has a chance of featuring again this season.
http://www.nufc.com/Kan være aprilsnarr. Nufc.com sin artikkel er som vanlig en omskriving av av avisartikler, denne gangen fra journallive.co.uk  . Med andre ord kan dette være sistnevntes aprilsnarr. I følge NO hadde  Best  en full treningsøkt sammen med resten av laget  i går..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde01. April 2011, 11:28
Alan Pardew has confirmed that Leon Best's ankle problem hasn't improved and he'll definitely miss this game. A visit to a specialist next week will determine whether the striker has a chance of featuring again this season.
http://www.nufc.com/Kan være aprilsnarr. Nufc.com sin artikkel er som vanlig en omskriving av av avisartikler, denne gangen fra journallive.co.uk  . Med andre ord kan dette være sistnevntes aprilsnarr. I følge NO hadde  Best  en full treningsøkt sammen med resten av laget  i går..
;)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde01. April 2011, 11:36
"Kick-off is at 3pm which does mean that Alan Pardew's side have yet another opportunity to end a winless run in that slot that currently extends at 14 games, since a 1-0 victory against Bolton in August 2008."

Reknar med at dette ikkje er aprilsnarr. Dårleg statistikk!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: kø101. April 2011, 11:38
"Kick-off is at 3pm which does mean that Alan Pardew's side have yet another opportunity to end a winless run in that slot that currently extends at 14 games, since a 1-0 victory against Bolton in August 2008."

Reknar med at dette ikkje er aprilsnarr. Dårleg statistikk!

Den statistikken stemmer dessverre. Men skal sies at vi har spilt mange av våre hjemmekamper på søndager + noen er blitt spilt lørdag kveld.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: ElvenKind01. April 2011, 11:46
Skrekkblandet fryd, som nevnt tidligere. Med fyllenerver i morgen kan det bli ulidelig, men optimist til det siste - når kampen først starter :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: torfinn02. April 2011, 11:15
Jeg tør rett og slett ikke se flere kamper nå før plassen er berga. Skal bare prøve å tenke på andre ting til de 90 minuttene er unnagjort. Jeg takler det bare ikke...  :P
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 12:00
Å gå rundt i 90 minutter uten og se kampen med vite at den faktisk går føler jeg jo er mer tortur :P
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 12:09
Kampen skal selvfølgelig sees, ogj eg er spent som bare det. i dag MÅ det bli seier.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: ElvenKind02. April 2011, 12:42
Å gå rundt i 90 minutter uten og se kampen med vite at den faktisk går føler jeg jo er mer tortur :P
Hehe :) Enig der.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde02. April 2011, 13:55
Leon Best, noko nytt?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristian T02. April 2011, 14:19
Dette blir uten tvil en veldig vanskelig kamp, men det er på st. james og denne SKAL vi vinne. Jeg kjenner jeg blir ganske forbannet om vi ikke vinner denne, ett poeng er ikke godt nok. Nå har vi en fantastisk mulighet til å komme oss ut av nedrykksstriden, og dersom ikke gutta tar denne sjansen blir jeg potte sur!

Jeg tror det blir en kjedelig kamp med mye spill på midten og lite sjanser der vi presser mest, men vi vinner kampen 1-0 :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: morgan30302. April 2011, 14:22
I dag må det bli seier! Huff blir en hard fotballdag i  dag! Hjelper ikke at det blei seint i går med poker og whiskey heller...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 15:17
Jeg greier rett å slett ikke tap idag...må ha tre poeng idag! Grugleder meg enormt...noen som vet om links kanskje? Meget dårlig på myP2P.eu idag, bare to crappy alternativ..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode02. April 2011, 15:18
Newcastle (4-4-2): Harper; Simpson, Williamson, Coloccini, Ferguson; Barton, Guthrie, Nolan (c), Gutierrez; Ameobi, Lovenkrands
Subs: Krul, Tavernier, Perch, Campbell, Taylor, Ranger, Kuqi
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 15:20
Oida! Det der var ikke særlig positivt.

Edit: Leste feil! Ikke fult så misfornøyd nå. :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde02. April 2011, 15:26
Newcastle (4-4-2): Harper; Simpson, Williamson, Coloccini, Ferguson; Barton, Guthrie, Nolan (c), Gutierrez; Ameobi, Lovenkrands
Subs: Krul, Tavernier, Perch, Campbell, Taylor, Ranger, Kuqi

Uff...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 15:37
Helvete! Ferguson kommer til å klare seg godt, men jeg skulle gjerne ha sett Enrique på venstreback slik at vi kunne ha flyttet Ferguson opp på venstrekant..

Dette er kampen hvor alt snur til vår fordel!!!Come on!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 15:39
Noen som har stream, btw? Hadde vært kjekt med noen alternativer om noen har. :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 15:48
Jeg bruker vanligvis livesport. Men de har problemer med streamene. Hvis de ikke klarer å løse saken til kampstart kommer jeg til å bruke www.caught-offside.com   . Må betale, men et dagspass koster bare £1.5 og streamkvaliteten er bedre enn hos livesport..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 15:51
Bruker livesport selv, men dety funker jo ikke nå. Surt som faen!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 15:52
Faen, Ireland er ikke på benken heller. Er det mulig å være så forbanna plaget med skader. Til denne kampen mangler vi nå Best, Ireland, Enrique, HBA, og Tiote er suspandert. Det er  halve utespillerne..argh!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 15:54
Bruker livesport selv, men dety funker jo ikke nå. Surt som faen!

Siden du har livesport har du da også paypalkonto..Da er det bare å kjøpe  caught-offside dagspass. Tar 2 sekunder og slipper lagging under kampen..Hvilket jeg hater og derfor gidder jeg ikke p2p
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas Beckheim02. April 2011, 15:57
Hvor er Newcastle kampen på altibox i dag?? Er jo 2 kanaler som viser Everton:(
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 15:58
Er jo ingen av de registrer deg her linkene som virker på caught-offside jo...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 15:59
Bruker livesport selv, men dety funker jo ikke nå. Surt som faen!

Siden du har livesport har du da også paypalkonto..Da er det bare å kjøpe  caught-offside dagspass. Tar 2 sekunder og slipper lagging under kampen..Hvilket jeg hater og derfor gidder jeg ikke p2p

Jeg låner livesport-konto. :P Men ja, har paypalkonto. Men uten at jeg skal sutre så altfor mye, så nedbetalte jeg lånet mitt den uken her og ble nesten 30k fattigere, så nå spiser jeg tørt brød uten vher smør eller pålegg på siden jeg ikke har råd til noe annet før jeg får lønning igjen. Så har dessverre ikke råd til å betale for å se match nå. Haha! Jaja, finner no en løsning! ;)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Aslak02. April 2011, 16:01
Forrige gang vi spilte kamp på bursdagen min så ble Bowyer og Dyer utvist. La oss få en mindre traumatisk kamp i dag. Howay the lads!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 16:02
Stream: http://www.star-sports.eu/channel1.html
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 16:02
Dritt at ikke Ranger skal få sjansen til fordel for Løvenkrands. Faktisk ganske provoserende. Løvenkrands har ikke gjort en dritt for å forsvare en plass i laget.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:03
Hmm, tror siden er nede nå ja..faen..Ikke noe rart..er jo ikke lov:) Stream noen..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Rissen02. April 2011, 16:06
HJELP noen !
Hvorfor får jeg bare kampen på "50%" av Tven ??

Vett en kompis av meg fikk en link av tv2 som gjor at han fikk 100% av tven..

Anyone ???
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:06
Forrige gang vi spilte kamp på bursdagen min så ble Bowyer og Dyer utvist. La oss få en mindre traumatisk kamp i dag. Howay the lads!

Grattis Aslak!

En ting som er bra med Ferguson, kontra Enrique, er at han klarerer ballen når han blir satt under press.
Ellers fryktelig spent. Lykke til, gutta!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:06
Stream: http://www.star-sports.eu/channel1.html

Fungerer ikke
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kesse02. April 2011, 16:07
Ireland kan vi bare sende tilbake til Villa først som sist, trenger ikke en porselens spiller.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:08
http://www.soccertvlive.net/watch/57788/1/watch-newcastle-united-vs-wolverhampton-wanderers.html

Prøv denne, Inspektør. Denne skal funke.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: krybel02. April 2011, 16:10
Stream: http://www.star-sports.eu/channel1.html

Fungerer her. Takk!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:11
Takker hans!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 16:18
Nesten for Nolan der!

Wolves har fått to gule kort på de første 15 min... det er bra
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:22
Helvete Simpson, godt eksempel på at han er for fei
http://www.soccertvlive.net/watch/57788/1/watch-newcastle-united-vs-wolverhampton-wanderers.html

Prøv denne, Inspektør. Denne skal funke.

Denne lagger hele tiden hos meg..

Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders02. April 2011, 16:22
Synes nesten vi skal ha straffe der. Hadde helt klart blitt frispark utenfor 16..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 16:24
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faen så knall!!!!111
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:24
JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 16:24
KEVIN NOLAN :DD
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 16:24
Frekk tunnel av Nolan det der :D  :D  :D  :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kesse02. April 2011, 16:24
Fyfaen Nolan er så sinnsvakt god!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristian T02. April 2011, 16:24
JADDDAAAAAAAA!!!!!! ELSKER DEG NOLAN!!!! <3!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 16:25
Noooooolan!!!! ;D Deilig!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:25
JESS!!Fatty boy! Get in!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders02. April 2011, 16:25
NOBBY!! <3
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:35
Helvete..Tar ikke sjansen på å gå glipp av 2. omgang. benyttet meg av sumogulltilbudet. 3 mnd for kr 399, så da er jeg sikret ut sesongen
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:36
Oppe på 9. plass igjen..:)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 16:39
Faen. STreamen forsvant, og soccertvlive hakker noe sinnsykt.

nvm, oppe igjen gitt.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 16:42
Faen. STreamen forsvant, og soccertvlive hakker noe sinnsykt.

http://www.star-sports.eu/channel1.html

Er oppe igjen nå :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Batty02. April 2011, 16:42
Streamen funker igjen her. Hva synes dere om Ferguson?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 16:42
Takker wiigen!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 16:42
Ferguson spiller jævlig bra idag
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 16:43
Ferguson lukter ny ToonHero lang vei
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:45
Satan, blir ekstremt viktig med seier no. Nolan ute mot Villa og manure.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 16:46
AMEOBI!!!!! GUUUUUUUUD!!!!!!!1
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Chrols8702. April 2011, 16:46
Jada!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:46
JAAAAAAAAA!!!!!!!!! AMEOBI!!!!!!!!! OG takk også til Løven for flott innlegg! Og takk til Wolves for sugent forsvar nok en gang!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 16:46
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! SHOLADINHO!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 16:47
JAJAJAJAJA!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 16:47
JADDA :D:D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 16:50
Bra første omgang. Synes hele laget virker mer positivt og spilleglade i dag. Mer kreativitet og greier.


Shane Ferguson - fy faen for en gutt! ;D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kesse02. April 2011, 16:51
Dersom dette resultatet holder seg er vi 99% trygge :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 16:51
Ferguson er knallgod, ser ikke ut til at det er hans første kamp fra start i PL. Så det er morsomt. Ellers, Løven klarer en assist, men ellers fortsetter han å tape dueller og miste ballen generelt. Men jeg jinxa vel litt med min "rant" i starten der :P
Ameobi er forøvrig veldig god i dag. Veldig fint å se.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 16:53
Ameobi er forøvrig veldig god i dag. Veldig fint å se.

Enig. Får min vote som vår beste til no.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 16:54
Synes Jonas har gjort mye rart i dag, ødelagt mange fine overganger med mange rare løsninger.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode02. April 2011, 16:54
Ellers, Løven klarer en assist, men ellers fortsetter han å tape dueller og miste ballen generelt. Men jeg jinxa vel litt med min "rant" i starten der :P

Løvenkrands skal ha cred for målgivende, men det er også det eneste han har fått til i denne kampen. Utrolig mange slurvete balltap.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 16:56
Hellvette til teknisk trøbbel. Nettet klikket og jeg måtte restarte maskina..Vista måtte i TILLEGG installere oppdateringer..Tror maskina brukte 8 min på å restarte...Argh!

Var redd for utligning da jeg logget meg inn igjen, men så hadde vi jammen meg gått opp i 2-0!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:02
Vista er forferdelig.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 17:04
Får virkelig håpe at Ireland er klar til neste kamp. Fikk nesten ikke sett en skit av 1. omgangen. Men var et godt eksempel på at vi blir for tamme på høyresiden til tider. Var vel Shola som hadde ballen på rundt 20 meter. Hele Wolves venstreside var åpen. Men verken Barton eller Simspon kom på løp. Ergo måtte han avslutte. Barton eller Simpson ville vært helt alene gjennom om de hadde tatt løpet..Dessverre har Barton en tendens til å trekke litt for mye inn. Og SImpson er litt for feigt offensivt.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: darkshark02. April 2011, 17:04
Enig angående Ferguson. Gutten viser definitivt sitt potensial. Midtbanen er solid. Gutierrez løper og løper, men mangler presisjon i innleggene.

To herlige scoringer. Nolan med et godt løp og frekk scoring. Ameobi gir absolutt alt i duellen og header knallhardt i mål. Simpson og Løvenkrands imponerer meg ikke til tider, spesielt i dueller.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 17:07
For en start på andre omgang!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:07
Åhåhåh... fyyy faen!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:08
Herlig sulten stil i andre! GÅ!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 17:08
mulig å bomme der, Barton ? :S
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 17:09
Herregud Barton..Den må hamres opp..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 17:10
EKSPLODERER I LYKKE!!!!!!!!! SÅ JÆVLA DEILIG!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:10
SÅ NYDELIG!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 17:10
MIN DEILIGE, DOG RÆVA LØVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:10
HAHAHAHAHA! JAAAA! LØVEEEEN! SKÅL!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 17:11
JAAAAAAAAAAAAA :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 17:12
Så enkelt kan det gjøres..Raskt spill i lengderetning hvor spillere går på løp i rom..Fantastisk av Colo
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Batty02. April 2011, 17:12
vet ikke om tabellen på vg er oppdatert, men hvor mange poeng har vi om vi drar ilnd denne? 39?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 17:13
Hadde aldri i min villaste fantasi trudd at vi skulle klare å tyne inn tre mål med den startoppstillinga. Enda villare er det at det faktisk skulle vore meir enn tre.

Batty: 39, ja.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode02. April 2011, 17:15
Får virkelig håpe at Ireland er klar til neste kamp.

Det er mot Villa og da kan han ikke spille.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Batty02. April 2011, 17:17
Hadde aldri i min villaste fantasi trudd at vi skulle klare å tyne inn tre mål med den startoppstillinga. Enda villare er det at det faktisk skulle vore meir enn tre.

Batty: 39, ja.

Haha, takk. Sitter og spiller fm mens jeg ser på kampen og jeg skal inrømme at jeg hadde kjent meg tryggere om det var min fm-elver som spilte i dag. Makan til svakt lag på papiret skal man lete lenge etter.

Men dette er herlig. Utrolig mange sterke individuelle prestasjoner i dag. Og for en effektivitet!?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:18
Uffda.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 17:19
Mpl til Wolves, Shane ut og Perch inn. Fy faen!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:19
Møkk...kan vi ikke for en gangs skyld ligge oss bakpå å trygge dette nå...føler meg aldri trygg på dette laget. :-\
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 17:20
Fy faen så elendig av Simpson..Der gjør han det igjen. Han inviterer wolves inn i 16 meteren. Der skal han støte!! Og en bedre keeper hadde tatt det skuddet.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:20
Fyyy faen. Nesten 3-2.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:21
men faen da...Fletcher står jo helt umarkert der..livsfarlig
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 17:21
Helvete ass. Håpte denne omgangen skulle være fri for nervøse sammenbrudd..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: nebur02. April 2011, 17:22
takler ikke dette-.-
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 17:28
Nila Ranger inn, Løven ut
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: nebur02. April 2011, 17:29
flott kamp av løven!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: darkshark02. April 2011, 17:30
Fy faen så elendig av Simpson..Der gjør han det igjen. Han inviterer wolves inn i 16 meteren. Der skal han støte!! Og en bedre keeper hadde tatt det skuddet.
Nærmest blitt et varemerke av Simpson, desverre.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 17:32
Faen. Vi må slutte å gi vekk fullstendig unødvendige frispark. Der er kun der Wolves har vært farlige..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:32
Det her er faen meg fælt!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 17:32
ekkelt å se på kampen nå :s
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:44
skal da ikke være SÅ mye nerver når vi leder med 2, men holder på å tygge i filler Brown Ale`n her... :-\
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen02. April 2011, 17:50
Ranger da, hva er det for en avslutning... åpent mål jo  :P
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J02. April 2011, 17:54
FOR ET PUNKTUM! I KVELD SKAL DET FEIRAST SOM HELVETE.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:54
Spiideeermaaaaan!!!!!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 17:54
For en avslutning! Tårer i øya og frysninger fra topp til tå. Jonas! <3
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 17:55
Sykt deilig feiring av Jonas. LITT glad!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: King_P02. April 2011, 17:56
Faen så deilig.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Martin02. April 2011, 17:56
Satan. Streamen fucket seg rett før målet..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman02. April 2011, 17:57
3 poeng.

DEILIG!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: TegneserieSkjære02. April 2011, 17:57
Jeg har ikke ord, så fantastisk deilig!! Og West Brom banka Pool + 1-1 Chelsea-Stoke. Idag blir det så fest! Gratulerer alle sammen! ;D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 17:58
Det var faktisk helt GRUSOMT viktig. Se på de andre resultatene, det er helt usaklig tett nå! Ahh, gottes jeuzes det var fint. Og for et punktum av Jonas!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Aslak02. April 2011, 17:58
JAAAA! SÅ FORBANNA VIKTIG!

I kveld skal det drikkes noe så grusomt, og briller skal brekkes!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir02. April 2011, 17:59
Bra kamp. Synes Guthrie takler jobben som DM i Tiotes forsvar overraskende greit, Ameobi er klasse og Joey Barton er selvfølgelig fantastisk. Artig å se at vi har marginene litt med oss, men la oss for Guds skyld håpe vi slipper å spille med Perch som venstreback neste kamp.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 17:59
JAAAA! SÅ FORBANNA VIKTIG!

I kveld skal det drikkes noe så grusomt, og briller skal brekkes!

;D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Jonas9902. April 2011, 17:59
Satan så deilig med 3 poeng! Herlig!

Gratulerer alle sammen!   ;D ;D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:00
Mye kreds til sentral midtbane i dag. Danny-boy og Nolan jobber bra og vinner fighten der i dag.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: darkshark02. April 2011, 18:01
Unner Jonas denne scoringen så veldig, veldig mye. Grattis folkens, nyt kvelden :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Rissen02. April 2011, 18:03
Colo & Barton var ENORME idag !!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman02. April 2011, 18:06
Mye kreds til sentral midtbane i dag. Danny-boy og Nolan jobber bra og vinner fighten der i dag.

Viktig med en god kamp for Danny-boy, han får en viktig rolle på Villa Park neste helg også. Spørsmålet er vel heller hvem som skal hjelpe ham sentralt. Jeg tror jeg ville valgt Ryan Taylor som nå har sonet ferdig sine tre kamper hvis jeg ikke tar helt feil?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:07
Ja, Ryan Taylor går inn på høyreving og Barton går inn sentralt. Det er ihvertfall en ganske åpenbar løsning.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Andy02. April 2011, 18:09
Fantastisk bursdagspresang dette!! Lett brilleknusing ikveld!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir02. April 2011, 18:10
Vi er faktisk bare 6 poeng unna 6.plassen etter at Liverpool tapte 2-1 mot WBA.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 18:21
Jonas sprang rett til Kuqi. Sistnevnte må ha lært Jonas å avslutte. Iskaldt.. Ut i fra 2. omgangen var det fortjent seier, men Wolves hadde noen store muligheter.  Etter at Wolves reduserte ble vi åpenbart nervøse og gjorde ting for tungvint. Synes Williamson og Colo var gode. Ferguson også, det lille jeg fikk sett av ham. Etter at Perch kom inn begynte vi å miste grepet siden han bidro null i angrep.

Simpsons prestasjoner på målet var dårlig. Det han gjør er rett og slett en amatørfeil. Samme tabben gjorde han også mot Tham. Man inviterer ikke spillere inn i boksen. Man skal støte og lede utover. Simpson rygget helt inn i egen 16 meter og wolvesspilleren fikk gå helt inn i boksen og legge uforstyrret inn. Han har også hatt gode kamper. Men likevel sitter jeg med en følelse av at det er lite ved ham som tilsier at han kommer til å bli en god høyreback. Det ser nesten ut som han er redd for å gjøre feil. Men dette gjør også at han sjeldent står frem.  Og det skuddet skulle Harper kanskje ha tatt. Det var midt i mål og ikke spesielt hardt.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode02. April 2011, 18:22
Vi er faktisk bare 6 poeng unna 6.plassen etter at Liverpool tapte 2-1 mot WBA.

2 tøffe kamper på rad borte mot Villa og hjemme mot ManU vil nok gjøre det vanskelig å være i like god posisjon etter 33 kamper. Men det er jo like tett oppover på tabellen som nedover, så noen spillere tilbake fra skade og fin flyt i sesonginnspurten kan løfte klubben opp enda noen plasser.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:27
Jeg har stort sett bare et åpenbart mål for resten av sesongen - det er 42 poeng. Etter det kan man starte snakke plassering spør du meg. Vi klarer ikke topp 6 uansett, men vi kan kanskje klare Mackems.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir02. April 2011, 18:28
Vi er faktisk bare 6 poeng unna 6.plassen etter at Liverpool tapte 2-1 mot WBA.

2 tøffe kamper på rad borte mot Villa og hjemme mot ManU vil nok gjøre det vanskelig å være i like god posisjon etter 33 kamper. Men det er jo like tett oppover på tabellen som nedover, så noen spillere tilbake fra skade og fin flyt i sesonginnspurten kan løfte klubben opp enda noen plasser.

Tror også det blir for tøft, men 6 poeng er ikke mye og lagene rundt oss taper jo hele tiden de også. Hvilke lager er det som vinner alle kampene egentlig? :P
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: ElvenKind02. April 2011, 18:32
Jadda! Det var *skikkelig* digg!

Unnet Ranger, som vanlig, et mål, men han har det med å "ville for mye" så det blir litt anspent og rart. Men - en gang *må* da være den første...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:33
Knyter seg rett og slett i de avgjørende øyeblikkene. Men han viser jo hele tiden at han er enormt vanskelig å spille mot, hver eneste gang han kommer inn.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 18:34
Jadda! Det var *skikkelig* digg!

Unnet Ranger, som vanlig, et mål, men han har det med å "ville for mye" så det blir litt anspent og rart. Men - en gang *må* da være den første...

Med tanke på hvor mange skader vi hadde, var seiren imponerende.

Ranger vil mye. Men du ser at han sliter i større grad når han møter midstoppere som matcher hans egen fysikk. Derfor fikk han det ikke helt til i dag. Vil ha godt av en sesong i Wanker..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:36
Med en trepoenger til føler jeg vi vil være sikra. Skulle vi klare sikre oss den i løpet av de neste kampene syns jeg nesten at vi bør matche en spiller som Ranger i større grad, for det vil være gull verdt.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas02. April 2011, 18:42
Han bør matches forsiktig.  Enig at han fortsatt bør komme innpå. Men jeg vil ikke at han skal starte. Løven har vist seg å være god mot de svake lagene (som WH og Wolves) som ikke er så flinke til å holde linja. Så lenge vi evner å gi ham stikkballer så vil han da komme igjennom.

Ferguson imponerer meg stort. I motsetning til Simpson som blir litt for passiv til tider, er ikke Ferguson redd for å prøve seg fremover. Håper virkelig ikke at han er langtidsskadet. Hvis Enrique og Ferguson blir klar til neste kamp tror jeg vi skal ha gode muligheter til å ta villa.

Forøvrig har vi gode muligheter til minst å sikre oss 9 poeng til. Vi har hjemmekamper mot Bham og WBA og bortekamp mot Blackpool
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:45
For min del er Løvenkrands straks en del av klubbens fortid, og det håper jeg jo også blir en realitet i sommer. Da syns jeg ikke det vil være dumt å la Ranger matches fra start etterhvert.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.02. April 2011, 18:54
Jeg synes Ranger var god i dag, noe han som oftest er. Men Ranger jobber hardt og sliter på motstanderenes forsvarere og skaper uro i den bakre fireren dems. Jobber hardt og vil utrolig mye. Med litt mer spilletid så tror jeg den snart sitter for'n.
Rett og slett en gutt jeg virkelig digger. Håper det snart løsner for han!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: NUFranC02. April 2011, 18:55
Noen som har målene. Måtte stikke å handle pils når det var 1 min igjen av kampen. Gleder meg til Jonasgooool... ;D

Jeg er flere tonn lettere etter tre poeng i dag. Gratulerer folkens og ikke minst gratulerer med dagen til en av forums folket:)


Skål!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer02. April 2011, 18:56
Helt klart. Han lager stort sett alltid trøbbel for motstanderforsvaret når han kommer inn, og i dag var intet unntak. Han er veldig sterkt og samtidig lynhurtig. Jeg ønsker å se han få mer matching på dette nivået.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: VepsoO02. April 2011, 19:06
Dette var deilig folkens ;)

Barton er sjef
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Vegard902. April 2011, 19:06
Fantastisk seier! ;D
Etter at Wolves reduserte, var jeg alt for nervøs! Vi gjorde ting vanskelig for oss selv, falt av i press og lot Wolves kjøre fremover. Heldigvis klarte vi å ri av det verste, og sikret oss tre utrolig viktige poeng!

Synes Løven gjør mye bra idag, men jeg tror at han forsvinner i sommer. Han er, som en nevnte tidligere, god mot lag som ikke har en bra linje.
Personlig synes jeg Simpson er en god høyreback. Han er villig med fremover, men virker litt ustabil med ball i beina. I tillegg bør han lære seg å støte på ballfører.
Guthrie og Nolan hadde en god kamp sentralt. Surt at vi mister Nolan mot Villa og Man Utd :-[
Ferguson klarte seg bra og vi får håpe at han ikke er lenge ute. Williamson vinner alt på hodet, og spissene jobber bra. Unner Ranger et mål snart! Gutierrez scorer et nydelig mål og jobber ellers bra.
Coloccini og Barton var meget gode! Barton BB :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Lars Arild Stordal02. April 2011, 19:22
Fantastisk bursdagspresang dette!! Lett brilleknusing ikveld!
Gratulerer med dagen.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Erlend Simonsen02. April 2011, 22:18
 Noen tanker rundt jonas sin mål feiring?? Hvor kom egentlig kuqi inn i bildet?:p jeg nle enormt nysgjerrig:)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders02. April 2011, 22:38
Kuqi er nok populær blant spillere og fans tror jeg. Ikke fordi han er den beste spilleren, men tror han rett og slett er en enormt hyggelig kar :P
Merket det når han begynte å varme opp mot Everton (var på SJP). Spesielt de i Gallowgate applauderte i det han begynte å varme opp. Hver gang han begynte å varme opp, var det noen som klappet.

Hva som er storyen med han og Jonas veit jeg ikke, men mulig at Kuqi har hjulpet Jonas litt med spillet sitt.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir03. April 2011, 00:30
Må forresten nevne hvor god Ameobi var i dag. Binder opp forsvarere, vinner dueller og scorer også mål selv. På sitt beste er han egentlig ganske god til det aller meste, bare synd han viser det så sjeldent.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.03. April 2011, 00:39
Synes Ameobi har vært veldig god opptil flere ganger i år. Er det nok? Nei, kanskje ikke. Men måten han har jobbet på, holdt på ball, spilt som midbannespiller OG spiss i samme kamp osv. har vært svært imponerende. Ikke alltid like god som flere har påpekt, men veldig ofte har han vært en svært viktig brikke på laget i mine øyne.

Ang. feiringen til Jonas. Påpekte det med en gang målet kom, og det gjorde meg glad. Jævlig digg å se sånt!
Har dog lyst til å vite mer rundt det, osv., men satser på at noen tar det opp og at vi får vite det. Hyggelig med sånne ting! :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders03. April 2011, 01:32
Regner med at det kommer noen skriverier rundt det med Jonas/Kuqi. Kanskje på den offisielle siden, eller på NufcTV.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Aslak03. April 2011, 03:25
Kuqi er nok populær blant spillere og fans tror jeg. Ikke fordi han er den beste spilleren, men tror han rett og slett er en enormt hyggelig kar :P
Merket det når han begynte å varme opp mot Everton (var på SJP). Spesielt de i Gallowgate applauderte i det han begynte å varme opp. Hver gang han begynte å varme opp, var det noen som klappet.

Hva som er storyen med han og Jonas veit jeg ikke, men mulig at Kuqi har hjulpet Jonas litt med spillet sitt.
Kuqi er awesoooooooome! Oh yes!


Fantastisk bursdagsgave btw. Det var så jævla bra at jeg holdt på å pisse på meg, men det gjorde jeg ikke, sååååå. UANSETT: FANTASTISK!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 07:58
Artig med Kuqi-monster. Beardsley sa Kuqi var inne på hans topp 10 over de hyggeligste menneskene han har møtt.

Shola var forøvrig stor i går. Mot stoke var han vel smårusten etter et lengre opphold på sidelinja. Men i går var han tilbake i god gammel form. Han har blitt et godt oppspillspunkt. Er i stand til å holde på ballen lenge nok til at resten av laget får flyttet etter. Og i motsetning til før sentrer han til rett tidspunkt når løpene kommer.

Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 09:36
BBC's Match of The Day-analyse for gårsdagens kamp.

KLIKK HER (http://hotfile.com/dl/113103385/5fe80f8/MOTD_-_Newcastle_v._Wolves_-_02-04-11.avi.html)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: GMC03. April 2011, 09:40
Fantastisk kamp og fantastisk seier. Plutselig kunne vi alle puste litt lettere  ;D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 09:55
For dem som er interessert i å se hele MOD..

BITSHARE (http://bitshare.com/files/xbdz0zre/Match-Of-The-Day---2nd-April-2011.avi.html)

FILESONIC (http://www.filesonic.com/file/468872554/Match_Of_The_Day_-_2nd_April_2011.avi)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode03. April 2011, 10:29
Vi er faktisk bare 6 poeng unna 6.plassen etter at Liverpool tapte 2-1 mot WBA.

2 tøffe kamper på rad borte mot Villa og hjemme mot ManU vil nok gjøre det vanskelig å være i like god posisjon etter 33 kamper. Men det er jo like tett oppover på tabellen som nedover, så noen spillere tilbake fra skade og fin flyt i sesonginnspurten kan løfte klubben opp enda noen plasser.

Tror også det blir for tøft, men 6 poeng er ikke mye og lagene rundt oss taper jo hele tiden de også. Hvilke lager er det som vinner alle kampene egentlig? :P

For å sette det litt i det optimistiske hjørnet!
Neste runde skal NUFC hevne nedrykket som skjedde på Villa Park for 3 sesonger siden. Seier der vil være en god "hevn", og da er det Aston Villa som vil være veldig tungt plassert på tabellen foran de 6 siste kampen.
For å se litt oppover på tabellen så får LFC besøk av ManCity, mens Bolton og Everton skal ut i tøffe kamper mot lag som kjemper innbitt for å unngå nedrykk.
Og så kan vi jo håpe at Best, Ben Arfa, Ireland, Enrique, Gosling og Tiotè er klare til de 6 siste kampene. Da vil alt se så mye lysere ut i innspurten av sesongen.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir03. April 2011, 10:38
Neste kamp blir nok tøff i og med at vi mangler både Nolan og Tiote, men om Guthrie spiller like bra som han gjorde i går, kan det være ok. Han har i alle fall en mye bedre pasningsfot enn de andre sentrale midtbanespillerne våre. Vi får virkelig håpe enten Enrique eller Ferguson blir friske nok til å starte, da Perch vel ikke imponerte noen denne gangen heller. Uansett, Villa er ikke fantastisk gode, så det blir veldig spennende.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 10:41
Enig Frode. Også jeg har troen på en sterk sesongavslutning. Vår terminliste er faktisk litt snål: Bortsett fra Villa har vi kun svake og antatt sterkere lag igjen. I den svake gruppa er WBA (h), Bham (H) og Blackpool (B). De antatt sterkere lagene er Lpool (B), Scum (H), Chelsea (H).  Vinner vi mot Villa har vi faktisk muligheten på Europa. Bortsett fra Scum kan vi på en god dag ta 3 poeng mot alle de gode lagene. Vi har alltid slitt mot Scums effektivitet og bevegelighet. Lpool er den nest siste kampen. Da bør ha fått tilbake hele laget. Et toppet NUFC er minst like gode som Lpool, tror jeg.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman03. April 2011, 10:44
Ryan Taylor er heldigivs klar til kamp igjen mot Villa, etter tre kampers karantene. Regner med at han kommer inn på midtbanen, og at enten han eller Barton tar sentralplassen, og den andre tar høyrekanten. Ryan spilte jo faktisk brukbart sist han var i aksjon (var det mot Bolton?) helt frem til den meningsløse taklingen som gjorde at han ble utvist.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman03. April 2011, 10:53
Og så kan vi jo håpe at Best, Ben Arfa, Ireland, Enrique, Gosling og Tiotè er klare til de 6 siste kampene. Da vil alt se så mye lysere ut i innspurten av sesongen.

Jeg tror ikke vi skal forvente oss å få se Ben Arfa i aksjon igjen denne sesongen, og det er vel kanskje like greitt, all den tid jeg nå føler meg langt tryggere på at vi berger plassen. Da har vi tid til å vente til neste sesong med diamanten vår, i stedet for å risikere ham nå i innspurten.

Ireland mener jeg heller ikke skal spille. Fyren har vært her i to måneder nå og enda ikke spilt, derimot så har han allerede flere byturer på samvitigheten. Jeg sliter rett og slett veldig med å se en god grunn til at Ireland skal prioriteres, det er lenge siden han har prestert godt, og så lenge vi har like gode alternativer blant våre egne så er det langt mer fornuftig og gi dem sjansen.

Tioté, José Enrique og Best derimot blir det godt å få tilbake. Savnet av Best blir allikevel litt mindere når Ameobi spilte slik som han gjorde igår.

Med litt flaks på skadefronten (hvis den setningen i det hele tatt kan brukes i sammenheng med Newcastle?) så kan vi være i stand til å hamle opp med Villa neste helg, tre poeng der og jeg tror vi er sikret. Særlig ettersom vi har igjen opptil flere kamper også etter den som vi SKAL vinne, tenker da på Brums og WBA hjemme.

Men first things first, jeg nyter fortsatt den enormt deilige og viktige seieren over drittlaget Wolves igår.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 11:07
Jeg husker Ireland fra sin storhetstid i City, og da var han rett og slett strålende. Han ville vært en klar forsterkning for oss om han finner tilbake til den formen. Jeg mener han er verdt risikoen. Vi må vel ut med ca 4-5 mill for ham. Slår han til er han verdt det femdobbelte. Dvs at han normalt sett er langt utenfor vår prisrekkevidde. En trener i city sa Ireland var ett av de største fotballtalentene han hadde sett. Men han var også en som slet med mentale problemer.  Det er ikke uten grunn flere sa at Villa hadde gjort en latterlig god avtale med City. De fikk Milner for en god slump med penger, pluss at de fikk en bedre spiller tilbake.

Jeg ville vært skeptisk om vi hadde hatt en annen manager, men alle eksspillere intervjuet om Pards har sagt han er flink til å ta vare på spillerne. Med god omsorg og mental forpleining er jeg sikker på at Ireland vil blomstre..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders Nordeide03. April 2011, 11:15
Jeg også nyter en herlig seier, det var utrolig viktig med tanke på egen helse... Orker ikke enda en nedrykksstrid :P Men dog, man skal ikke være så negativ og kritisk etter en 4-1 seier, men jeg greier ikke å tenke på Europa etter denne kampen. Jeg føler at resultatet lyver litt, ettersom kampen fort kunne ha vært annerledes.

Vi møter et ruskete wolves som gir oss gavepakker gang på gang. På målet til Nolan er det en midtbanespiller som bare slipper Nolan og lar han løpe alene igjennom. Katastrofeforsvar. Så har vi den omdiskuterte situasjonen der Nolan feller Hammil som er i posisjon til å få 2-1 overgang. Har sett dommere som har gitt rødt for et sånt, og da hadde kampen plutselig vært annerledes. Likevel klarer vi å få et viktig mål like før pause, grunnet enda en gavepakke av wolvesforsvaret som bare gir ballen til Jonas på 25m... Så er det Bartons tur. Finesse av Colo som gir han rom, men bare se på Elokobi som rett og slett ikke gidder å følge Barton! Helt på trynet :) Gir oss 3-0, men likevel er wolves utrolig nære på å komme inn igjen i kampen etter reduseringen. Målet til Jonas er krona på verket etter at wolves har tømt seg defensivt.

Disse poengene er det som gjør at jeg ikke syns dette var en overbevisende seier nok. Jeg kan ikke se for meg at lag som Villa, United, Lpool og Chelsea vil gi oss disse gavene, og derimot være mer effektive enn wolves. Og DA sliter vi! Likevel er jeg overlykkelig av 3målsseieren og 3 livsviktige poeng, men det er vel litt naivt å tenke Europa på grunnlag av denne kampen...?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 11:27
2. målet viste forøvrig hvor viktig det er å ha bredde i spillet, hvilket har vært en av våre svakheter. Vakkert mål som var resultat av enkel fotball: Jonas fikk ballen etter en dårlig avklarering. I stedet for å driblet, noe han gjør litt for ofte, sentret han ut til Løven som flott holdt bredden. Løven slo et godt innlegg på 1. touch i det rommet Shola kom løpende inn i. Hadde Løven tatt et touch til, kunne han ødelagt bevegelsene i boksen med det resultat at Shola ville blitt tvunget til å heade fra stillestående posisjon, noe som er vanskeligere.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders Nordeide03. April 2011, 11:32
Godt poeng, det var noen lyspunkter! Av og til så sitter det bare, sånn som Colo og Barton. Veggspill på midtbanen, med unntak av en fantastisk tunnel av Colo, klikk-klakk perfekt timet innlegg av Barton, og genialt løp av Løven. Simple as that! Men så begynner jeg å tenke. Dette skjer ALTFOR sjelden! :P Og jeg tror ikke det er veldig tilfeldig at sånne ting plutselig sitter mot Wolves. Det er litt bekymringsverdig, spør du meg, at vi møter et så elendig wolveslag, og at det kan se så skummelt ut til tider :/
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman03. April 2011, 11:41
Enig med deg Anders. Vi er ikke på europacup-nivå bare fordi vi slår Wolves 4-1. MEN vi er heller ikke den heteste kandidaten til å rykke ned. Vi viste igår at vi er bedre enn Wolves, vi har allerede slått West Ham to ganger, og slått Brums og Wigan borte. Selvføglelig har vi litt for mange drittresultater underveis som ødelegger litt for oss, men etter seieren igår er jeg nesten sikker på at vi spiller PL også neste sesong. At vi varierer såpass som vi har gjort syns jeg ikke er så rart, vi er tross alt et nyopprykket lag og har slitt mye med både skader og karantener denne sesongen. Men jeg blir mer og mer overbevist om at vi er gode nok til å berge plassen.

E-cup gir jeg blanke i denne sesongen, vi er som sagt et nyopprykket lag og må ha ambisjoner deretter. Julenissen er jeg for gammel til å tro på. Det er først og fremst tilfeldigheter og en merkelig tabell denne sesongen som har gjort at vi har vært i nærheten av e-cup plass.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders Nordeide03. April 2011, 11:51
Ja, vi er nesten irriterende nærme Europa :P Det er som du sier, en merkelig sesong som gir oss muligheten... Hadde vi bare hatt det vi ikke har hatt siden 1999, kontinuitet og evnen til å bygge på momentum, så hadde det sett bra ut! Men vi taper irriterende kamper som 5-1 mot bolton, 3-1 mot wba og 4-0 mot stoke, som ødelegger... Håper på stabil kurs som middelhavsfarer denne sesongen, så har vi gode muligheter mtp neste sesong :)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Sebastian03. April 2011, 11:54
Orker faktisk ikke å snakke om Europa denne sesongen. Tipper vi taper de neste 4-5 kampene og så blir det neglebiting dei par siste. Villa borte blir i alle fall en vanskelig nøtt, med Tiote og Nolan ute...
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: wiigen03. April 2011, 12:06
Angående ManUtd kampen så er det muligheter for å plukke litt poeng:

1. ManUtd er inne i ett tett program med
- CL-kamp mot Chelsea på tirsdag 12. april
- FA cup semi mot rivalen ManCity på lørdag 16. april
- 3 dager etter, kamp mot Newcastle på tirsdag 19. april

2. De topper skadelisten på physioroom.com, og sliter spesielt i forsvar.
3. Newcastle har hjemmebane.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Hans J03. April 2011, 12:24
Liverpool har hatt en god del marginer og fleire svake kampar etter at "kongen" tok over. Etter rapportane var dei svake i går, spesielt i midtbaneleddet, og kampen mot Sunderland var også svak til tross for et fint resultat.

Ser for meg at vi kan by dei på problem på Anfield, og det hadde vore deilig å ta en dobbel over Lpool. Litt pga Carroll, meir pga Dalglish og aller mest pga den jævla fansen.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman03. April 2011, 12:31
Ettersom det var nærmest umulig å få sett 'castle igår, med livesport247 nede, så fulgte jeg med en del på Liverpool sin kamp og de var langt ifra imponerende. Dessverre så tror jeg ikke vi er gode nok til å ta Liverpool på Anfield, men du verden så morro det hadde vært.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Eivind03. April 2011, 12:34
Bare å sette Williamson som frimerke på Carroll, så er han temmet. Du verden han imponerer i duellspillet!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 12:40
Bare å sette Williamson som frimerke på Carroll, så er han temmet. Du verden han imponerer i duellspillet!

Helt enig. Bortsett fra kampen i går hvor Colo var helt fantastisk, synes jeg Williamson har vært vel så god som sin partner. Mot lag som poler er Williamson viktig å ha. Han vant vel hver duell i går, hvilket gjør det vanskelig for disse lagene å stusse baller inn i bakrom.

Og Lpools resulater har vært mildt sagt flatterende. Som jeg sa tidligere, så lenge Gerrard er ute har ikke Pool spillere til å slå de ballene Carroll liker. Og da sliter han.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: fredd03. April 2011, 12:44
Vinner vi mot Villa har vi faktisk muligheten på Europa.

Etter hva jeg har skjønt så gir kun 5. plassen europa i år så ser umulig ut. Angående Williamson hadde jeg aldri trodd at han skulle imponere slik har gjort og passer veldig bra sammen med Colo.  Ikke lenge siden han spilte for Wycombe.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: boris.03. April 2011, 13:09
Eneste jeg bekymrer meg over når det kommer til Williamson er at han til tider holder og drar altfor motstanderen, og dytten i går kunne også medført kort uten at det hadde vært galt av dommeren å gi kort. Skummelt!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Jon8703. April 2011, 13:14
Deler helt klart din bekymring, Boris. Willy er ganske ekstrem på holding, spesielt defensive dødballer, inne i feltet. Ganske utrolig at vi ikke er blitt straffet hardt for dette, da vi absolutt burde hatt flere straffer imot  :-\

Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 14:03
Vinner vi mot Villa har vi faktisk muligheten på Europa.

Etter hva jeg har skjønt så gir kun 5. plassen europa i år så ser umulig ut. Angående Williamson hadde jeg aldri trodd at han skulle imponere slik har gjort og passer veldig bra sammen med Colo.  Ikke lenge siden han spilte for Wycombe.

Hvis et CL-lag vinner FA-cup'en går europacupplassen til 6.plassen på tabellen..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Anders Nordeide03. April 2011, 14:17
Williamson blir uhyre viktig mot Scouser Scums... Selv om han ikke vil vinne alle duellene mot Carroll, er han i alle fall god nok til å gi Big Andy nok kamp i lufta til at han ikke får briljert som han vanligvis gjør i lufta. Det er bare å holde og rive i Carroll, han legger seg ikke som ei lita pingle :)

Noen som vet hvilke spillere vi kan forvente å ha tilbake til den kampen? Tenker Nolan og Tiote har sonet sine karantener til da?
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 14:21
Det er 1 mnd til Lpoolkampen og 3 kamper skal spilles før den tid. Så vi har gode muligheter til å stille med et fulltallig lag, bortsett fra HBA..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: JcVik03. April 2011, 14:22
Vinner vi mot Villa har vi faktisk muligheten på Europa.

Etter hva jeg har skjønt så gir kun 5. plassen europa i år så ser umulig ut. Angående Williamson hadde jeg aldri trodd at han skulle imponere slik har gjort og passer veldig bra sammen med Colo.  Ikke lenge siden han spilte for Wycombe.

Hvis et CL-lag vinner FA-cup'en går europacupplassen til 6.plassen på tabellen..
Har du link til desse reglane?

Eg meiner nemleg at om laget som vinner FA-cupen allerede er kvallifisert for CL vil tapande finalist få europaligaplassen. Dermed må City gå til finalen og ende på 5.plass i PL for at 6.plassen skal gje europaligaplass.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 14:29
Er rimelig sikker på at reglene er slik som jeg nevnte. Tidligere fikk derimot den tapende fa-cupfinalisten plassen hvis vinneren var CL-klar. Men dette har nå blitt forandret. Var derfor jeg fikk det med meg..
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: lgrinde03. April 2011, 14:35
Og so var det snakk om Europa-spel att! :P Nei, det trur eg mi berre kan gløyma. Tvilar på at mi tek poeng mot Villa, og so har mi heima mot Scums. Desse to utan toppskåraren vår, Nolan.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: JcVik03. April 2011, 14:41
Alt er mulig med Newcastle :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Jon8703. April 2011, 14:41
Temmelig sikker på at du har rett, InspectorC!

Er lov å drømme om Europa, men virker ikke spesielt sannsynlig. At plassen er sikret, er det liten tvil om. Tror faktisk vi vil holde oss, selv om vi skulle tape samtlige gjenstående kamper, noe som i seg selv er urealistisk.

Av gjenstående kamper har vi noen veldig vanskelige, men også noen vi bør kunne vinne. Så mitt mål når sesongen er over, er at vi havner på øvre halvdel, og at vi havner over mackems. Tror vi skal ha gode muligheter for begge deler  :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Geir03. April 2011, 14:54
Nei, Europa er ikke veldig sannsynlig, men det er atskillig morsommere å se oppover tabellen enn nedover.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: fredd03. April 2011, 15:32
Ville ikek satt mye penger på at vi kom på sjette plass, men uansett ville det vært morsomt om det hadde vært slik. Proøvde å søke litt, men vanskelig å finne noen klare regeler. Seriøse liverpool.no skriver hvert fall;

Dagens trekning av semifinalene i FA-cupen ble den verst tenkelige for Liverpool. Manchester City/Reading trakk Manchester United, noe som betyr at det høyst sannsynlig ikke blir Europa League-spill på laget som ender som nummer seks i Premier League.

Det eneste scenarioet som gjør at laget som tar sjetteplassen i Premier League nå får spille i neste års Europa League (om vi ser bort i fra "lotteriet" som heter plass gjennom fair play), er at Manchester City nå danker ut både Reading og Manchester United av FA-cupen, og vinner finalen på Wembley, samtidig som de blir nummer fem i Premier League!

Da vil nemlig City kvalifisere seg til Europa League gjennom sin seier i FA-cupen i stedet for sin femteplass i ligaen, noe som betyr at Europa League-plassen ikke tilfaller tapende finalist, men det sjetteplasserte laget i ligaen.

Skulle imidlertid City vinne FA-cupen og kvalifisere seg for Champions League gjennom å bli blant de fire beste lagene i ligaen, så vil Europa League-plassen tilfalle tapende FA-cupfinalist, som da vil være Stoke eller Bolton. Det samme vil være tilfelle om Manchester United vinner FA-cupen.


http://www.liverpool.no/newspg.aspx?id=28156&zone=1
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: JcVik03. April 2011, 15:45
As well as being presented with the trophy, the winning team also qualifies for the UEFA Europa League (formerly named the UEFA Cup). If the winners have already qualified for the UEFA Champions League via the Premier League, the UEFA Europa League place goes to the FA Cup runners-up.[5] If they also have qualified for the UEFA Champions League, or are not entitled to play in UEFA competitions for any reason, the place goes to the next highest placed finisher in the league table.

http://en.wikipedia.org/wiki/FA_Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/FA_Cup)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 17:22
As well as being presented with the trophy, the winning team also qualifies for the UEFA Europa League (formerly named the UEFA Cup). If the winners have already qualified for the UEFA Champions League via the Premier League, the UEFA Europa League place goes to the FA Cup runners-up.[5] If they also have qualified for the UEFA Champions League, or are not entitled to play in UEFA competitions for any reason, the place goes to the next highest placed finisher in the league table.

http://en.wikipedia.org/wiki/FA_Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/FA_Cup)

Det gjør meg faktisk ingenting. Det er så lite sannsynlig at vi ville havnet på 6. plass uansett. Det vil være mye verre for Pool å ikke få Europa neste sesong.  De har allerede brukt opp pengene fra Torres og sitter ikke igjen med så mye godt etter mitt skjønn. Uten Europa får klubben reduserte inntekter og vil slite i større grad med å få tak i de mest ettertraktede spillerne
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Frode03. April 2011, 17:24
Og so var det snakk om Europa-spel att! :P Nei, det trur eg mi berre kan gløyma. Tvilar på at mi tek poeng mot Villa, og so har mi heima mot Scums. Desse to utan toppskåraren vår, Nolan.

NUFC har 2 tøffe kamper på rad nå, men det er absolutt mulig å hente poeng i disse også. Hjemme mot Manure er ihvertfall Tiotè tilbake fra karantene, og det er vel kansje mulig at Enrique, Best og Ireland også er med.
Liverpool har også 2 tøffe kamper på rappen. Først skal de ut mot ManCity hjemme før de i kampen etter der møter Arsenal borte. Liverpool har også  tøffe bortekamper mot Villa og Fulham samt Tottenham og NUFC hjemme.
Liverpool har et vanvittig tøft kampprogram igjen og sliter med skader i forsvarsrekka. Aurelio og Kelly var ute strekkskader fra før og igår fikk Glen Johnson også en strekk og måtte ut.
En forsvarsrekke med Kyrgiakos, Carragher, Skrtel og Agger (hvor lenge holder han denne gangen?) skremmer ikke mange nå i sesonginnspurten.
Men selvfølgelig, nå har jo LFC 6 poengs forsprang på NUFC og det er jo mye å ta igjen nå på slutten, er nok for mye også, men mulighetene er der.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Thomas03. April 2011, 17:29
Det hadde vært typisk NUFC å klare 6-plassen i siste kamp, til ingen nytte selvsagt.....:)
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Erlhen03. April 2011, 22:06
tror et mer realistisk mål er øvre halvdel av tabellen, og bare det er veldig bra i første sesong i PL! :D
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: chickenman03. April 2011, 23:06
tror et mer realistisk mål er øvre halvdel av tabellen, og bare det er veldig bra i første sesong i PL! :D

Støtter denne!
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Kristoffer04. April 2011, 00:02
Ja. Vi havner ikke på 6. plass. Punktum.
Håper også at 6. plass ikke gir E-cup, slik at LFC ikke får en slik sjanse.
Vi bør fortsette kjempe om plass på øvre halvdel og være fornøyd om vi klarer det. Det som virkelig hadde vært deilig, hadde jo vært dersom vi hadde havnet over Sunderland på tabellen. Det er ingen komplett umulighet.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: darkshark04. April 2011, 01:24
Det viktigste er å berge plassen.

Havner vi på øvre halvdel, er jeg rimelig sikker på at jeg sitter igjen med en god følelse når sesongen 10/11 oppsummeres (mange morsomme kamper og masse mål) og vurderer fremtidsutsiktene.
Mens vi venter på nye kontrakter med Barton og Jose Enrique, kan vi konstatere at Tiote ble en suksess (og skrev ny kontrakt). Vi har Ben Arfa + masse gryn etter salget av Carroll.

I fare for å skrive et milevis langt innlegg kan jeg komme til poenget som er; sikrer vi plassen og havner på øvre halvdel, nye kontrakter med nøkkelspillere + forsterkninger i sommer, kan vi virkelig glede oss til en ny sesong. Jeg sitter ikke å drømmer om deltakelse i Europaligaen neste sesong, for å være ærlig. Jeg ser frem til sommeren med forsterkninger og hvor klubben videreutvikles og bygger på det (fundamentet) klubben har. Som nyopprykket klubb denne sesongen, kan det være like greit med 38 ligakamper + fa cup og ligacup neste sesong også.
Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: gardek04. April 2011, 03:28
Kjempedigg kamp idag. Løven, Ameobi, Barton og Colo best av våre idag. Nolan skal også få stor applaus (elsket måten han tok ned fyren på vei igjennom hehe)

Tittel: Sv: Newcastle - Wolverhampton, lør. 02.04 kl. 16:00
Skrevet av: Andrei08. April 2011, 13:11
Vet ikke om noen har skrvet dette tidligere.
VG skriver Newcastle vant 4-1 etter ekstraomganger.
Står 3-1 i headingen og i oversikten over kampene som ble spilt den helgen.
http://vglive.no/#match=10003160 (http://vglive.no/#match=10003160)