Newutd.no

Newcastle United => Kamper => Emne startet av: smiro på 27. Feb. 2021, 12:54

Tittel: Newcastle- Wolves. 27 februar 2021
Skrevet av: smiro27. Feb. 2021, 12:54
Dette er vel en kamp man bør vinne, har god tro på laget i dag, håper Dubravka er i mål igjen,

Skrevet av: Thomas27. Feb. 2021, 15:26
Skal ikke forvente at vi tar med oss poeng mot topplagene vi har spilt mot i det siste,  men dette er derimot en motstander vi må slå hjemme. Seier og jeg har tro på at dette kan ordne seg. Tap, og nedrykket kommer nærmere og nærmere.
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 20:55
Er det noe liv her!!!!?  :)

Lenge siden jeg har vært innom. Fortsatt sår etter at oppkjøpet gikk duken. Sesongen har vært som spådd/trodd. Grå og kjedelig. Tror vi vinner i dag.
Skrevet av: Benson27. Feb. 2021, 21:33
Nei, lite liv her uten deg TooN :(
Skrevet av: Benson27. Feb. 2021, 21:38
65% poss og 4 skudd på mål første 30 min. Hadde nok vært ein god kamp for Wilson dette.
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 22:06

😂👍
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 22:07

Veldig positivt overrasket over 1. omgang. Spiller jo veldig bra og burde hatt minst 1 mål.
Skrevet av: Thomas27. Feb. 2021, 22:47
Vi har ikke spilt dårlig nå synes jeg, men vi brenner enorme sjanser. Vi har bommet på to 'straffer  i åpent spill.  Det skal ikke være mulig å bolle på den siste som Joseliton fikk. Gud.
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 22:51

Skjønner ikke annet enn at det er straffe og rødt kort.. går jo i mål den om den ikke går i neven hans.. ufattelig spør du meg
Skrevet av: Eriksen27. Feb. 2021, 22:56
Bra utnytta den siste sjansen der!
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 22:58

Joe Willoch med helt lik sjanse i 1. omgang også. Almiron i stolpen. Burde vunnet denne kampen. Heldigvis er det 3 dårligere lag i ligaen. Fulham har sjanse mot palace, men etter det taper de 3-4 i rad
Skrevet av: Eriksen27. Feb. 2021, 23:01
Tenkte på kontringa som endte med å spille ballen tilbake i forsvar, så utover sidelinja når det var 20 sekund igjen.
Skrevet av: TooN27. Feb. 2021, 23:03
Aha trodde du mente Joelintons mulighet.
Tror Fulham får 10 poeng til. Altså ender på 32.. så vi bør klare oss greit.. Fulham har veldig vanskelig program igjen. Men møter oss hjemme i siste runde😎
Skrevet av: Fluffy27. Feb. 2021, 23:05
Kunne fint ha vunnet her, men vi står ikke kamper ut. Er Almiron og Maximin ute en stund så kan det bety krise for oss. Must win neste mot West Brom, men den blir knallhard uten nevnte spillere. Backene våre må være de letteste å spille mot i hele ligaen. Rundingsbøyer begge to.
Skrevet av: Eriksen27. Feb. 2021, 23:44
Er ASM ligaen mest skadeskutte spiller? Klarer jo ikke halve sesongen engang. 4 kamper mellom hver skade
Skrevet av: Eriksen28. Feb. 2021, 15:04

Ikke ment som kritikk selvsagt, men litt morsomt å lese denne nå. ;D
Skrevet av: Benson02. Mars 2021, 13:26
ASM og Almiron bekrefta skada og ute i måneder. Krise at frontrioene er ute når kamprogrammet framover tilsier at det er denne perioden nufc bør/må ta poeng.
Skrevet av: Jonny05. Mars 2021, 11:16
Tipper dette betyr at West Brom tar 3 poeng mot oss på søndag. For Joelinton på topp er krise. Gayle kan være
den vi må stole på til Wilson er på plass igjen. Vi mister det meste av offensiv kreativitet med ASM og Almiron ute av laget. Og med lange høye baller mot Gayle og Joelinton er så godt som døfødt.
I verste fall betyr dette nedrykk for oss i mai......     Vi mangler fortsatt poeng til å holde oss.   Krise ???