20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: Sheffield U - Newcastle 12.01.21  (Lest 805 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Lateralus

 • Flaskebærer
 • *
 • Innlegg: 32
  • Vis profil
Sv: Sheffield U - Newcastle 12.01.21
« Svar #15 på: 13. Jan. 2021, 12:07 »
Enig med alt. Burde absolutt gått meir offensivt til verks i denne kampen. Møter tross alt eit lag med 2 poeng på motsatt side. Angående Bruce så endrer jo ikkje ein kamp noke.

Litt usikker på hva du mener med at "en kamp ikke endrer noe" angående Bruce. Dette var det til nå verste eksempelet jeg har sett, men er det kun denne kampen som er uakseptabel?

Jeg mener NEI. Kan nevne:
- Vi hadde flaks som klarte 1-1 mot Newport i ligacupen, etter å ha lagt seg bakpå og latt Newport kontrollere kampen. Banens til da desidert mest uineteressert og dårligste spiller (Shelvey) utligna med en "flash of brilliance". Tydelig mangel på motivasjon og plan om å kjøre over en dårligere motstander.
- Virker totalt random hvilken formasjon som velges fra kamp til kamp. 5-4-1 er forståelig mot Liverpool og City, men hvorfor velge det mot Southampton og Sheffield Utd.
- Virker også litt random hvilke folk som settes i ulike posisjoner og hvem som velges fra start. Mulig det er en tanke bak, men den virker mildt sagt uklar utad. Form, skadehistorikk, kvaliteter/styrker i forhold til valgt rolle osv. Ikke spesielt
- Dødballer: Under Pardew var dette helt utrolig random. Eller feil. Det var konsekvent ræva. Vi gikk nesten to sesonger uten å score på corner, og corner for var 12 ganger så stor sjanse som scoring på kontrring imot. Benitez gjorde en enorm jobb med å gjøre oss gode både på defensive og offensive dødballer, men dette er helt rasert. Vi er igjen ufarlige. I de to siste kampene har man hatt frispark i gode posisjoner hvor trekket har vært å spille ballen på tvers til en spiller som møter press og ballen har havnet hos egen keeper.
- Spillerutvikling... kan noen nevne en spiller som har blitt bedre under Bruce? Jeg kommer på Darlow. Men har Bruce spesielt mye med trening av keepere å gjøre? Han har blitt nødt til å velge han pga skaden til Dubravka.
- Null energi i laget. Hvor er "motivational skills" hen? Finnes det?
- Tydelig uttalt plan for hvordan man ønsker å fremstå. Om det er en plan, er den helt umulig å se ute på banen.
- Vanvittig konstant strekk i laget og null samhandling. Samla press på motstander er helt fraværende. Og Wilson løper stort sett rundt alene på topp, mens resten står igjen på midten.
- And the list goes on.

Bare for å vise at: Nei, dette er ikke snakk om EN kamp.

Eriksen

 • Kaptein
 • *****
 • Innlegg: 6692
  • Vis profil
Sv: Sheffield U - Newcastle 12.01.21
« Svar #16 på: 13. Jan. 2021, 12:21 »
Kan også nevne kampen mot Fulham som forøvrig også fikk en mann utvist. Riktignok noen minutter senere enn det vi gjorde, men det klarte vi ikke å utnytte særlig.
"If Newcastle finish in the bottom three, they will get relegated."

- Michael Owen

Jonny

 • Midtbaneanker
 • ****
 • Innlegg: 577
  • Vis profil
Sv: Sheffield U - Newcastle 12.01.21
« Svar #17 på: 15. Jan. 2021, 10:24 »
Er redd for om Steve Bruce får fortsette særlig lenger utover nå ,så er vi snart undrer streken .......
Ser ikkje ut som han makter å legge planer ut fra motstandere, unntaket var vel Liverpool kampen.
Har vel ikkje ført noen kamper så lenge eg kan huske..... Få inn ein som kan tilføre laget noe og gi spillerne trua tilbake.