20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - lefsen

Sider: [1] 2 3 ... 55
1
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 13. Nov. 2023, 11:46 »
Interessant å lese, mange kloke betraktninger.

Jeg har sett mye Newcastle i høst men har aldri FØLT så lite, selv under Ashley-årene. Har vel kommet frem til det er en kombinasjon av alt: steriliseringen av PL, saudi-oppkjøpet og manglende motstand rundt klubben, FIFA, UEFA. Listen er lang. Internasjonal fotball har mistet bortimot all sjarme for meg. Da jeg før vel var 50/50 Newcastle og mitt norske lag (Brann) er vel prosentandelen nå nærmere 10/90 i fordel Brann. Og her snakker jeg om følelser. For det er tross alt det som alltid har styrt mitt fotballengasjement. Jeg tror absolutt man kan fortsette å heie på laget med et kritisk blikk men for min del har det gått for langt. Kommer alltid til å følge Newcastle men kjærligheten blir neppe den samme igjen.

2
Annet / Sv: Se kamp i Oslo
« p: 18. Sep. 2023, 17:34 »
Skal se kampen på pub i Oslo om noen er interessert. Send dm!

3
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 14. Aug. 2023, 12:38 »
Om noen vil se sportsvasking i praksis, se den nye Amazon Prime-serien om Newcastle med Alan Shearer som voiceover.

Fy faen for noe ræl. Lenge siden jeg har sett en mer åpenbar puff piece.

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 08. Aug. 2023, 12:28 »
Litt skuffet over at vi ikke får inn en venstreback i så fall, så da er det vel bare å håpe på at Targett stepper opp neste sesong. Burn funker vel greit som en slags deffensiv sideback i Howe sitt system, men synes vi ofte mister ballen når han skal være med å angripe.

Synes likevel det er godt å få inn en stopper, håper dette vil være en yngre stopper med litt fart som kan ta over plassen til Schär etterhvert.

Burde jo være åpenbart at en VB må hentes. DiMarco fra Inter f.eks. Tror det kunne gjort godt for Tonali også, han ser fortsatt veldig trist ut.

5
Kamper / Sv: Brentford - Newcastle United 08.04 kl. 16:00
« p: 08. April 2023, 16:49 »
Haha, den første straffen. Aldri sett noen klarere. Hva driver Botman med?

Elendig omgang

6
Kamper / Sv: Newcastle - Southampton 31.01.23 kl. 21:00
« p: 01. Feb. 2023, 00:04 »
Det var et helt riktig rødt kort. Tullete.

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« p: 25. Jan. 2023, 12:59 »
Det viktigste mtp på topp 4 må vel være forsterkning på sentral midt?

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« p: 19. Jan. 2023, 09:08 »
Fint med bredde, men Wood bidrar minimalt om dagen. Da blir det håpløst. Har ikke noe imot salg heller. Kunne vært fint med en ny spiss inn for breddens skyld, kanskje en som også kan bekle ving? Vi trenger strengt tatt ingen stjerne da vi har Wilson og Isak, så kanskje et talent som kan gjøre en jobb når det trengs?

Ser forøvrig at grunnen til at Chelsea kan bruke så mye penger er fordi de signerer spillere på 8 års kontrakter. Dermed spres overgangssummen til FFP over 8 år, selv om de betaler upfront. Tydeligvis så kan man "jukse" litt med lange kontrakter dersom man er begrenset av FFP.

Jepp, men det er jo en veldig kortsiktig strategi. Siden de må betale på disse spillerne i alle år fremover blir naturligvis budsjettene begrenset neste sesonger. Kan riktignok selge og skrive av summen med en gang. Men stor sjanse for at Chelsea kommer til å få flere Bogarde-saker: spiller som flopper som man ikke får solgt. De har høy lønn så gidder ikke å dra uansett.

Det Chelsea holder på med nå er vel akkurat det man tenkte Newcastle kom til å gjøre. Interessant hvor annerledes strategien har vært.

9
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 19. Okt. 2022, 12:46 »
“I am very aware that I am going to be looked at by millions and millions of people, especially children, and I think you have an expectation to make sure the game is upheld in the right way and with the right spirit.” Howes uttalelser om Klopp.

https://www.nrk.no/urix/amerikansk-statsborgar-fengsla-i-saudi-arabia-1.16144462

Er en en eller annen ironi her et sted

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 24. Aug. 2022, 14:27 »
Alexander Isak kan være på vei. Stort utlegg, bare 22 så kan klart utvikle seg. Men så han en del i La Liga i fjor og virket som han har stagnert litt.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 02. Aug. 2022, 10:47 »
Om det ikke kommer inn en spiss kan vi bare glemme topplassering tror jeg. Wilson kommer til å bli skadet innen noen uker og da er vi stuck med Wood i uoverskuelig fremtid.

Når det er sagt tror jeg vi kommer til å være ganske aktive mot slutten av august. Fortsatt mange klubber som er nødt til å selge spillere og etterhvert må de jekke ned prisen

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 01. Juli 2022, 11:03 »
Leser flere steder i dag at Diaby ønsker å følge Bootman og signere for Newcastle. Har nevnt han tidligere.

Tror nok Pope hadde vært fast inventar på England om han hadde spilt fast i type Topp 6 klubber. Han har hatt en vanskelig jobb i Burnley og fortsatt har han en fremragende statistikk med sine 2 m. I høyde. Imponerende kjøp.

Så er vi vel inne med et kontrakts forslag til Eriksen.

Til sist vil jeg også nevne han Napoli spissen fra Nigeria. (Osimhen). Går rykter om at vi jobber med å få han inn.

Blir vel fort duket for århundrets overgangsvindu dette for oss Newcastle supportere.Om de hadde fått tak i Osimhen hadde det vært ellevilt. Han er så bra han.

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 30. Juni 2022, 11:56 »
West Ham signerer Danjuama for 34 millioner, en spiller jeg VIRKELIG håpte vi kunne gå for. Ett røverkjøp i dagens marked.

West Ham ser fryktelig solide ut og har forsterket bedre enn oss uten tvil.

Jepp. Hadde virkelig lyst på han. Spilt under Howe i Bournemouth og.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 23. Juni 2022, 11:57 »
Hugo Ekitike burde få seg en ny agent. Ser ut til at Newcastle trekker seg fra avtalen, fordi agent og spiller venter på et bedre tilbud fra en toppklubb. Men ingen andre har lagt inn bud. Jeg tenker det er like greit. Han har prestert i en sesong. Hørte på en pod om fransk fotball hvor de var overrasket over at det var så mye interesse rundt han. Mistenker at denne "interessen" i stor grad er luft fra agenten

Ellers starter faktisk pre-season allerede neste uke. Så hadde vært bra med litt flere inn snart.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« p: 02. Juni 2022, 10:39 »
Bruker de 30 mill på et talent får man vel anta det planlegges å bruke store summer i sommer

Sider: [1] 2 3 ... 55