20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - chickenman

Sider: 1 ... 337 338 [339]
5071
Generelt / Albert Luque, er han den rette?
« på: 15. Sep. 2005, 19:03 »
Er fornøyd med at Newcastle fikk Luque. Syns han gjorde en bra deby mot Scum United, det er tross alt en vanskelig kamp å debutere i! Var ikke like fornøyd med det han gjorde mot Fullham, men til hans forsvar skal det jo sies at han desverre måtte gå av altfor tidlig. Kan se ut som han kan bli bedre på å være en lagspiller, men håper han finner seg til rette og blir en bra venstrekant for skjærene våre, evt makker til Owen når Shearer legger opp.

5072
Fotballens verden / Rooney tabber seg ut
« på: 15. Sep. 2005, 18:58 » 8)  :D  :lol:  :D  8)

5073
Fotballens verden / Newcastle-spillere i VM?
« på: 15. Sep. 2005, 18:53 »
Sitat fra: "geordie-olav"
Jeg tipper at vi får se åtte Newcastlespillere i aksjon når VM sparkes igang til neste sommer.

spørs hva som skjer i Januar og (i håp omat det kan bli flere ;) )

5074
Annet / Hvilke drakter har du??
« på: 15. Sep. 2005, 18:49 »
- Newcastle
-- årets Northern Rock med gullskrift, hjemmedrakt
-- NTL, hjemmedrakt (ca 2 meter unna meg akkurat nå)
-- Newcastle Brown Ale, min første, og kanskje det beste Newcastle laget de siste årene?
-- en blå uoriginal (SKAM!) bortedrakt
- Blackburn, fra det året de var seriemester, fordi det står Shearer på den
Landslag:
- Italia
- England
- Frankrike
- Brasil
& sikkert noen jeg har glemt....

5075
Generelt / Newcaslte & forsvarsspill
« på: 15. Sep. 2005, 18:37 »
først: beklager hvis det er en tråd om dette allerede

Så.....
Hvorfor klarer vi ikke å få på føttene et stabilt og strukturert forsvarspill som kan fungere noenlunde? Først kan man spørre seg om spillerne? Gode nok eller ikke, vel.... Faktum er at de fleste fra de som startet i bakre firer'n ifjor er byttet ut. Så neppe spillerne?
Manager'n? Trodde kanskje Souness skulle klare å få til, om ikke skikkelig, et bedre forsvar enn det Robson gjorde. Men nei, det har han etter min mening ikke klart. Særlig etter å ha sett hvordan noen av målene har kommet i år. F.eks mot Bolton i helgen, forferdelig av Taylor, og mener å huske at det var Boumsong som 'dreit på draget' på et av målene mot ManU. Innser at mine 2 eksempler kanskje er litt lite å slå i bordet med, men mener tydelig å huske enn del annet rusk i forsvarsleddet siste sessongen selv om jeg ikke kommer på flere eksempler her og nå.
Så... ikke spillerne, ikke managern (eller managerne?)
Vel ?

5076
Hvem er det som er 'tilgjengelige' på marketdet om dagen egentlig? Er O'Neil ledig? Andre alternativer, utenom Perry eller By Rise fra RBK da.....

5077
Generelt / Souness må ikke gå enda
« på: 15. Sep. 2005, 17:48 »
Sitat fra: "geordie-olav"
Sitat fra: "chickenman"
halla, også en ny mann ombord, gleder meg til å diskutere Newcastle med andre dedikerte fans.


Velkommen forresten, Chickenman :wink:

takk 'manager', ser frem til å diskutere mer Newcastle med andre viking-geordier her  :D

5078
Generelt / Skademarerittet Fortsetter!!
« på: 15. Sep. 2005, 17:30 »
Newcastle har slitt med skadeproblemer de siste årene. Kan jo spekulere i om de trener feil, om det er støtteapperatet, underlaget eller whatever. Tviler på om det har så mye med Souness å gjøre egentlig. Når det er sagt vil jeg understreke at jeg ikke er noen fan av mannen!

5079
Generelt / (C)
« på: 15. Sep. 2005, 17:26 »
Sitat fra: "geordie-olav"
Hvordan i all verden får folk så store avaterer nå for tiden? Jeg prøver med noen bittesmå, men de funker ikke de heller.

fiksa min, nå. Beklager, trodde forum softwaren ordna det der selv, men nå skal den være bedre. Håper dere fortsatt har plass til meg her inne.

5080
Generelt / Re: Solano klar til neste kamp
« på: 15. Sep. 2005, 17:16 »
Sitat fra: "DanMan"
Sitat fra: "Asbjørn"
Souness told the club's official website: "Nobby's got a little problem with his thigh at the moment but this news gives him a little extra incentive to try and get fit for the Blackburn game."


Bare jeg som frykter dette betyr en ny spiller haltende av etter en halvtime? Håper for alt det er verdt at Nobby er 100% klar før han spiller.

Helt enig. Screwness bør ha lært leksa si etter Emre, Dyer & Luque nå....

5081
Kamper / Blackburn - Newcastle
« på: 15. Sep. 2005, 17:11 »
og mens vi diskuterer denne kampen, hvilke spillere er skadede, og hvem er det som faktisk kan spille til helgen? Noby Solano tvilsom? Luque, Emre & Dyer ute, Parker suspendert... ?

5082
Kamper / Blackburn - Newcastle
« på: 15. Sep. 2005, 17:08 »
Blackburn borte er en vanskelig kamp, og vår (Newcastles) bortestatistikk er jo ikke akkurat noe å juble for. Skadeproblemene gjør ikke saken noe enklere, men de jeg så av Blackburn forrige helg (o-o mot Bolton) var ikke veldig imponerende. Håper kanskje at N Zogbias mål mot Fullham kan være en positiv opplevelse som kan få oss igang med å score mål. Løsner det for duoen Owen\Shearer kan de bli giftige!

5083
Generelt / (C)
« på: 13. Sep. 2005, 18:32 »
Given eller Boumsong !

5084
Generelt / Souness må ikke gå enda
« på: 13. Sep. 2005, 18:28 »
halla, også en ny mann ombord, gleder meg til å diskutere Newcastle med andre dedikerte fans.
Uansett er Souness ett av temaene jeg er mest opptatt av. Etter min mening var han (som sagt tidligere i denne tråden) noe av det verste som kunne skjedd oss. Men nå har han fått MANGE penger å kjøpe for, og jeg tror vi må innse at han har gjort noen gode kjøp. Vi har ikke råd til å la ham sitte ut sesongen hvis vi ikke snart ser en radikal forandring, men gi ham noen kamper nå etter at Owen kom, så får vi se  hva som skjer....

Sider: 1 ... 337 338 [339]