20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - chickenman

Sider: 1 ... 336 337 [338] 339 340
5056
Generelt / Souness VS Rafa Benitez
« på: 26. Sep. 2005, 20:37 »
Sitat fra: "Rolfern"
Hehe. Det hørtes mer fornuftig ut for å si det sånn.

Uansett, så kan en jo se av denne statistikken at Rafael Benitez har til gode å imponere i Premier League. Men, jeg tror det kommer.

Ja, det kan du godt tro, og godt få rett i og. Spørsmålet mitt er alikevel: kan Souness klare å imponere i dagens Premiere League?
Eller på en annen måte:
kan en Premier League klubb med Souness ved roret være med i toppen, evt kjempe om Cup-trofeer ?

det synes jeg er mest interessant nå. Er svaret NEI, foreslår jeg at styret på St.James viser ham veien til døra....

5057
Generelt / Den offesiele treknigs/cup tråden!
« på: 26. Sep. 2005, 20:35 »
Sitat fra: "Joakim"
Håper vi kan slippe å møte PL-lag i de første rundene.
Jeg likte ikke å trekke Chelski så tidlig som vi gjorde i fjor.

de må slås de også.... ;)

5058
Kamper / Newcastle - City
« på: 26. Sep. 2005, 20:31 »
3 nye poeng og jeg håper vi er på vei oppover nå. Leste her at noen mente vi burde satse på Topp-4. Nå kan noen kanskje si jeg er litt urealistisk men er noe høyere kul umulig? Det er ikke jeg sikker. Sannsynligvis blir vi ikke bedre enn topp-4, MEN... Liverpool med bare uavgjort har ikke blitt så kanongode som de og fansen skulle ønske etter CL eventyret, og innledningsvis har Arsenal haltet. Er vi litt heldigere utover med skader og <<stjernene>> våre finner formen er det vanskelig å si hvor begrensningen ligger (annet enn at spenningen i år tydligvis skal knyttes til andreplassen).

5059
Kamper / Portsmouth - Newcastle
« på: 26. Sep. 2005, 20:23 »
Ser frem til helgens kamp mot Poursmoth! To seire nå og forhåpentligvis er vi på vei oppover. En annen grunn til nettop det er vel at flere kvalitetsspillere er på vei tilbake fra skadeavbrekk. Imidlertid så må det jo stilles spørsmål ved hvor lurt det er å endre for mye på en eventuell suksess-oppskrift. På en annen side er en spiller som Emre i form nødvendig for oss skal vi kunne <<leke med de store gutta>>, noe som vi så gjerne vil. Nettop på grunn av det er dette en av de kampene som skal vere en selvskreven 3-poenger!
Hvordan start-oppstillingen blir gidder jeg ikke spekulere i, annen en at jeg konstanterer at det er vel midtbanen det er festet størst spenning rundt. Hvem spilte i bakre firern mot City og hvordan klarte forsvaret seg da? Noen som så opptaket av kampen?
Og: JA, jeg vet resultatet... ;)

5060
Generelt / Den offisielle Souness-tråden
« på: 19. Sep. 2005, 14:42 »
Sitat fra: "Noreng"

jeg driter i landet, bare manageren duger! det er vel alle enig i?

Nei

5061
Kamper / Newcastle - City
« på: 19. Sep. 2005, 14:41 »
Tidlig ute er vi, under 24 timer siden forrige og vi har allerede den neste på agendaen... ;)
Hadde ikke vært meg imot om KE fikk rett ang laget. Litt imponerende egentli hvis det der skulle vise seg å være første 11ern har vi ikke plass til Dyer & Luque i førstelag oppstillingen...

5062
Generelt / Newcaslte & forsvarsspill
« på: 19. Sep. 2005, 11:19 »
Jepp!

5063
Generelt / Den offisielle Souness-tråden
« på: 19. Sep. 2005, 11:16 »
Sitat fra: "Mack"
Sitat fra: "chickenman"
Er også et navn som heller ikke hadde vært meg imot, mener også at det er bra for en engelsk klubb å ha en manager fra øyriket selv om han ikke akkurat er engelsk.


Ja, for managere som Mourinho, Wenger og Benitez er for dårlige.

NETTOP !!!

Neia, men utenlandske managere har en tendens til å anskaffe enda flere spillere fra utenfor øyene i lagene sine, derfor syns jeg det er positivt med managere fra storbritania! All I'm saying.

5064
Ønsker meg deffinetivt en midtstopper av høy kvalitet som makker til Boumsong. Taylor, som i mine øyne er litt oppskrytt (dukker kjapt ned bak sofaen), er ung og lovende men har fortsatt mye å lære. Bramble har i mine øyne aldri vært god nok og det gjorde meg bare enda mer oppgidd igår da jeg fikk høre at han faktisk spilte sin kamp nr 100 for Newcastle.
Er vel heller ikke så dumt å tenke fremover mot neste sessong da Shearer legger opp. Den biffen fiksa jo Robson med Kluivert men vi vet jo alle hva som skjedde der. Hvis Owen i tillegg også går til Liverpool da så...
Selv om det på nåværende tidspunkt virker menigsløst har vi vel bra med midtbanespillere.
Er litt i tvil om Carr er god nok, og hva er egentlig alternativet på venstre hvis babayaro skulle bli skadet, eller evt satt ut av spill av en karantene, det ser det jo ut til å bli nok av fremover.....

bottom line:
- En kvalitetsmidtstopper
- Minst en spiss (dette haster kanskje ikke før til sommeren, men ikke dumt å ha i bakhodet)
- Backer ?

5065
Generelt / Newcaslte & forsvarsspill
« på: 19. Sep. 2005, 09:58 »
Forsvaret var ikke altfor ille mot Blackburn igår. De kom jo til sine sjanser men ingen utpregede forsvarstabber igår, og vi ryddet fint unna flere ganger. Boumsong er ren kvalitet og kanskje inne på Top-5 lista over midtstoppere i Premier League. Baba er også bra på venstreback, dessverre så syns jeg at Carr på motsatt side har tapt seg siden overgangen fra Tottenham. Boumsong kunne vel også trenge en makker....

5066
Generelt / Den offisielle Souness-tråden
« på: 19. Sep. 2005, 09:47 »
Hitzfield har meritter å vise til, å det er i grunnen litt underlig at han er ledig, ville foretrukket ham overfor Souness helt klart. Men spørsmålet er om vi vil at Newcastle skal bli en klubb som spiller kynisk tysk maskin fotball (?)
Real Madrid tapte igjen igår og presset på manageren øker der også. Vanderlei Luxemburgo har jo vunnet VM, det hadde vært no' det også :D

Sitat fra: "Mack"
Jeg synes vi nå bør begynne å arbeide i det stille med å overtale Martin O'Neill til å komme tilbake til fotballen slik at han er klar den dagen Souness må gå.

Er også et navn som heller ikke hadde vært meg imot, mener også at det er bra for en engelsk klubb å ha en manager fra øyriket selv om han ikke akkurat er engelsk.

5067
Kamper / Blackburn - Newcastle
« på: 18. Sep. 2005, 19:45 »
Sitat fra: "djmattis"
når ejg så på kampen nå så var det reklame for newcastle kampen neste helg så de viser den nok...

Ja, men i opptak klokken 00:30...  :?
http://www.canalplus.no/page.asp?guid=A60D42FF-B00F-4440-A84F-A5E9B92CDEF8

5068
Generelt / Given hinter til at Bellamy ikke var godt likt
« på: 18. Sep. 2005, 19:39 »
3 Sterjnespisser på banen idag:
- Shearer
- Owen
- Bellamy
2 av dem fikk nettkjenning:
- Shearer
- Owen


 8)

Syns egentlig det er synd det som har skjedd med Bellamy & Newcaslte og at forholdet mellom klubben og spilleren er blitt slik det er blitt er veldig synd.

5069
Generelt / første seieren iår
« på: 18. Sep. 2005, 19:34 »
Alle 3 var bra mål!!! Godt å se at Shearer endelig scoret igjen, og gratulerer også Owen med hans første Newcaslte mål. Til tross for en forferdelig første omgang synes jeg faktisk at vi spilte brukbart i forsvar idag også. Vet at Blackburn kom til sine sjanser men vi ryddet også bra unna flere ganger og det skal vi også glede oss over!
Man of the match: Charles N'Zogbia

Siste halvtimen var nydelig  8)

5070
Generelt / Nå må vel Souness få sparken?
« på: 18. Sep. 2005, 19:30 »
Hadde chickenman tatt avgjørelsen hadde ikke Souness hatt kontor på St.James lenger, og han hadde vel heller aldri fått det! Er jo et dårlig tidspunkt å si det på etter dagens kamp og resultat. Men jeg velger å ha min mening  om denne saken, og ingen kan nekte meg det. Selv om jeg ikke liker det, for jeg vel aksepetere at noen kan være uenige med meg   :wink:

Sider: 1 ... 336 337 [338] 339 340