20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - chickenman

Sider: 1 [2] 3 4 ... 339
16
Generelt / Sv: Manager etter Bruce
« på: 28. Jan. 2021, 12:02 »
Ville foretrukket Eddie Howe over Frank Lampard basert på PL erfaring, men begge er gode kandidater, dagens situasjon tatt i betraktning.

Man kan jo alltids håpe at ansettelsen av Graeme Jones er for å lokke Eddie Howe til Tyneside? Har ikke de to jobbet sammen i Bournemouth før?

17
Kamper / Sv: Newcastle- Leeds tirsdag 26.01 kl 19
« på: 28. Jan. 2021, 11:51 »
Argumentasjonen din er jo helt på viddene enkelte ganger. Så du sammenligner Norge på 90-tallet der Norge hadde lite possession, og var nr. 2 på FIFA rankingen med Bruce sitt nufc som topper så og si alle negative statestikker, og spiller den mest bedritne fotballen klubben har sett i sin PL historie? Nesten like håpløst som Bruce sine uttalelser i media i det siste.

Sier du her ar Drillo ikkje spelte drittfotball,men at Bruce gjør det ? Isåfall utrolig godt gjort.

Drillo fikk resultater. Syns du Bruce gjør det?

Hadde Bruce/nufc leda Premier League hadde du vert fornøyd da ?
Ja da hadde jeg vært fornøyd. Nå har jeg svart på ditt spørsmål, så da prøver jeg igjen: syns du Stiv Brus får resultater?

18
Kamper / Sv: Newcastle- Leeds tirsdag 26.01 kl 19
« på: 27. Jan. 2021, 23:26 »
Argumentasjonen din er jo helt på viddene enkelte ganger. Så du sammenligner Norge på 90-tallet der Norge hadde lite possession, og var nr. 2 på FIFA rankingen med Bruce sitt nufc som topper så og si alle negative statestikker, og spiller den mest bedritne fotballen klubben har sett i sin PL historie? Nesten like håpløst som Bruce sine uttalelser i media i det siste.

Sier du her ar Drillo ikkje spelte drittfotball,men at Bruce gjør det ? Isåfall utrolig godt gjort.

Drillo fikk resultater. Syns du Bruce gjør det?

19
Generelt / Sv: Premier League 20/21
« på: 22. Jan. 2021, 12:11 »
Enig i at Sheffield United ser veldig fortapt ut. Deretter er jeg enig i at jeg tror Burnley klarer å ungå nedrykk. West Brom har en lang vei å gå, men Big Sam har vel aldri rykket ned(?), så de klorer seg fast til det håpet tenker jeg. Videre er jeg veldig usikker på Fullham. Av det jeg har sett av laget til Scott Parker så gjør de mye rett, og spiller tidvis bra, men får fryktelig dårlig betalt for det.

Pr nå så ser det ut som Newcastle, og lagene under er de som skal kjempe om å unngå nedrykk. Jeg tror Sheffield er fortapt, så da er spørsmålet hvilke to klubber som skal slå følge med dem. Ut ifra formkurven akkurat nå å dømme, så ser Newcastle ut som et lag som rykker ned, men halve sesongen gjenstår jo fortsatt.

Det er ikke sikkert at løsningen er å sparke Stiv Brus, men slik spillet ser ut nå, og slik spillerne ser ut utpå der, så må det skje noe. Og da er det ikke til å unngå at Stiv Brus må ut. I en annen tråd her inne spurte noen om vi kom til å klare oss om Stiv Brus ble sparket, og jeg tror i alle fall sjansen øker da. Det ser jo ikke ut som spillerne vil spille for ham. Det er ikke sikkert Ashley og Charnley klarer å få inn noen som er mye bedre, men samtidig er det vanskelig å se at det kan bli mye verre nå også....

20
Kamper / Sv: Arsenal - Newcastle United
« på: 19. Jan. 2021, 18:36 »
Ja for nedrykk er utelukket om ein fjerner Bruce..  ::)
Hva tror du? Har Newcastle størst sjans for å overleve i PL med eller uten Stiv Brus ved roret?

21
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 18. Jan. 2021, 23:06 »
Jo men sånn det ser ut nå så er det bare en ting som kan redde PL kontrakten hvis Stiv Brus får fortsette, og det er at de stakkars lagene under Newcastle ikke tar flere poeng, og det tror jeg er skummelt å gamble på. Nå tror jeg det handler om å stoppe at alt «råtner på rot» først, ved å sparke Stiv Brus. Så får man ta opp igjen eier diskusjonen igjen senere. Her må det til brannslukking først, så får man ta det store og langsiktige problemet senere.

22
Spillere og ledere / Sv: Karl Darlow
« på: 18. Jan. 2021, 22:57 »
Legger han inn transfer request nå i januar?

23
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 18. Jan. 2021, 22:56 »
5-4-1 borte mot Sheffield U, men når man møter et Arsenal som er virkelig på gang nå, nei da skifter Stiv Brus til 4-4-2 og starter med tre spisser utpå der. Sku likt å få litt mer insight i den tankegangen....  :P

24
Kamper / Sv: Arsenal - Newcastle United
« på: 18. Jan. 2021, 22:53 »
Ynkelig sier Semb.

Og Semb har rett.

25
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 18. Jan. 2021, 18:00 »
Apropos dette med uttalelser, leste et sted i etterkant av Sheffield U. kampen at Stiv Brus sa noe sånn som «thank god for our centerbacks performing like that game after game» og noe ala at de redder denne sesongen for Newcastle. Sikkert motiverende for Darlow hvis han har fått det med seg.

Tenk på hva Ranieri av alle(!) klarte å få til med Leicester, og til sammenligning se hvordan klubben vi heier på synker stadig dypere og dypere.

26
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 15. Jan. 2021, 12:30 »
Bomkjøp vil vi alltid oppleve, der var ikke Benitez helt plettfri selv heller. Det var vel han som ville ha Jacob Murphy, til var det £10 eller £13 mil.? Ser ut som det sitter langt inne og få en pen revenue på den også for å si det mildt.

Rundt 40mil. euro for Big Joe (som Stiv Brus kaller ham) ser foreløpig også ut som et bomkjøp, og jeg tror ikke det kommer til å endre seg heller. Men til gjengjeld ble han vel satt til å spille en annen rolle i NUFC enn den han hadde i Hoffenheim (her er det rom for et sarkastisk "Godt jobba!" igjen).

Men jeg leste akkurat denne: https://www.nufcblog.co.uk/2021/01/14/brutal-stuff-as-sheffield-utd-fan-discusses-delusional-steve-bruce-var-nufc-flops-in-1-0-win/
Denne er Spot-on fra en Sheffield U supporter: når du kommer til Bramall Lane og setter opp en så deffansiv formasjon som det Stiv Brus gjorde, da spiller det i bunn og grunn liten rolle hvem du kjøper.

Vi har alle sett at Callum Wilson scorer når han blir foret med baller og muligheter. Men jeg tror vi alle samtidig klarte å skjønne hvorfor han ble helt hjelpesløs mot Sheffield U!

Nei, drittlei hele Stiv Brus og hva enn det er han prøver å få til med Newcastle United. Til gjengjeld så jeg litt på Arsenal mot Palace igår kveld, og Roy Hodgsons Palace ser ut som et Champions League lag sammenlignet med Stiv Brus sitt Newcastle.  :-[

27
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 14. Jan. 2021, 21:13 »
Og så er det også et poeng at Rafa aldri har fått så mye midler etter opprykket til PL som det Bruce har hatt til disposisjon. Bruce handlet for nær 40 mill euro i sommer uten at det kom inn noen store salgssummer. Deriblant endelig en god spiss som Rafa aldri fikk kjøpe etter opprykket. Forrige sesong handlet Bruce for netto nesten 40 mill euro medregnet salget av Perez og Joselu. Vi har dermed faktisk netto brukt betraktelig mer penger enn hva Ashley normalt sett gjør når vi er i PL. Uten at det har ført til noen form for fremgang (dog kan det sies at de individuelle ferdighetene til Wilson og ASM har holdt oss flytende).

Til sammenligning brukte Rafa 8 mill euro netto 18/19-sesongen og 25 mill 17/18 hvor vi reetablerte oss etter nedrykk og faktisk havna topp 10. Rafa i PL betyr da net spend ca kr 33 mill euro vs Bruce med sine 80 mill. Altså har Bruce hatt dobbelt så mye midler til rådighet.

Så kan vi videre spørre oss hvorvidt Bruce har evnet viderutvikle både egne talenter og spillere vi har kjøpt inn slik at vi kan oppnå meravkastning. Det synes jeg virker hele tvilsomt - og da rakner jo hele forretningsmodellen vår.
Akkurat dette med hvor mye spenn Rafa fikk bruke, og hvor mye Stiv Brus har fått bruke, virker som om det henger litt sammen med hva de selv ville. Rafa var f.eks negativ til Joelinton (og vi skjønner jo alle nå hvorfor), og ville i stedet ha Rondon. Det gikk IKKE (C)Ashley med på. Den godeste Stiv Brus takket ja til Joelinton og da syns (C)Ashley det var greit å splash the cash, rett og slett fordi det var et kjøp som passet inn i forretningsmodellen. Tror rett og slett Rafa og (C)Ashley var litt for stae for hverandre.

Vi kan gjerne spørre oss hva Stiv Brus har klart å videreutvikle både av talenter og spillere. Og det er fort gjort å svare på, for det er fint lite.

Før kunne den godeste Stiv Brus forsvare seg med at han fikk resultater, og det var jo faktisk sant, kan alltids diskutere hvordan han fikk resultater (merkelig nok). Men det som ikke er diskuterbart er at nå får han IKKE resultater lenger. Alle piler beveger seg i feil retning. Jeg bare håper og ber på mine knær at Mike (C)Ashley lærte av tabben det var å ansette Steve McLaren, og at han denne gangen tar grep og sparker Stiv Brus før det er for sent. Men jeg setter ikke penger på det...

28
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 13. Jan. 2021, 12:08 »
Jeg er helt enig med dere Andymag og Kristoffer.

Dagens Newcastle er verre enn det Stoke var. Jeg så hele kampen igår (igjen, dum som jeg er), og det er absolutt ingenting som stemmer ute der, eller noe posetivt å bite seg merke i. Det er langt i mellom de tynne stråene man kan klore seg fast til og håpe på fornyet PL kontrakt neste sesong.

Karl Darlow er den eneste som får godkjent igår igjen, Wilson gjorde sikkert ikke så mye gærnt, men han fikk heller ikke hjelp og støtte til å kunne utrette stort -dessverre.
Sesongens Newcastle avhenger av Darlow, Saint Maximin og Wilson sine evner til å utgjøre den lille forskjellen.

Stiv Brus er laaaaangt på overtid, han har aldri vært i samme liga som Benitez som manager. Og det virker litt som om det som reddet Newcastle ifjor var det fundamentet som hang igjen som Benitez hadde bygd opp. Dessverre så hviskes det gradvis ut nå, og Newcastle ser mer og mer ut som en reell nedrykkskandidat. Og tro noe annet er som å tro på julenissen.

Det eneste posetive med gårsdagens tap er at Stiv Brus er enda en kamp nærmere slutten på sin karriere som Newcastles head coach. Det er smått fantastisk og komme til denne kampen i 5-3-2 med åtte deffansivt anlagt utespillere fra start.

29
Kamper / Sv: Wolverhampton - Newcastle 25.10.20 kl 1730
« på: 28. Okt. 2020, 18:22 »
Brus klarer endelig å plukke ut et brukbart lag, men makter ikke å plassere de rett. Forferdelig taktikk og kampplan, nok en gang..

Hayden må inn sammen med Hendrick/Longstaff på midten til neste kamp, slik at de tre andre på midten kan assistere Wilson når/hvis vi får tak i ballen. Shelvey kan bare holde seg unna. (Skriker dog etter bedre spillere sentralt på midten)

Faen det er drit å se laget vårt spille fotball for tiden😪😴

Hayden gikk jo av med skade mot MænJu, og var såvidt jeg skjønte "touch and go" før denne kampen? Jeg er ikke fan av å kaste spillere utpå igjen for tidlig, så sånn sett kan jeg godta at Stiv Brus ikke brukte Hayden mot Wolves hvis det var årsaken til at han satt på benken...

30
Kamper / Sv: Wolverhampton - Newcastle 25.10.20 kl 1730
« på: 28. Okt. 2020, 18:20 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/10/27/sky-sports-report-reveals-how-nufcs-15m-man-is-being-held-back-by-steve-bruce/

Sier sitt om rævva taktikk! Bruce out! Men, problemet med det er, hvem med litt kvalitet gidder ta over?

Montro om Eddie Howe ville vært interessert i NUFC jobben om den var ledig?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 339