20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - chickenman

Sider: [1] 2 3 ... 340
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 11. Nov. 2021, 07:58 »
Får håpe vi har fått noen seire og klatret over nedrykk til 1. januar.

Finnes en del gode spillere der ute som sliter med spilletid i sine klubber, men samtidig trolig ikke vil ta sjansen på en permanent overgang til Newcastle pr. i dag. Så vil tro det fort kan bli 2-4 lånespillere inn, med klausul om kjøp om vi holder oss oppe? Lingaard er vel hylla vi mest realistisk kan hente fra?

Og jeg nekter å tro stallen vi har pr. i dag er så rævva som de har vist til nå. Det er akkurat samme stallen som endte på 12. plass i fjor, og spilte brukbart på vårparten. Det er så og si det samme forsvaret som spilte meget bra under Rafa. Tror ikke det er noe annet enn dårlig organisering og dårlig trening som gjør at vi er så langt nede som vi er.  Får håpe Howe klarer å få inn en bedre organisering, kondis og selvtillit i den gjengen, så tror jeg nok flere av de eksisterende spillerne vil se adskillig bedre ut mot jul. 

Om dette viser seg å stemme, tror jeg dette er en like viktig signering for klubben på lang sikt, som nye spillere: https://www.nufcblog.co.uk/2021/11/10/saudi-consortium-agree-terms-with-top-sporting-director-announcement-imminent-report/

Veldig enig! Det skal gå an å få mer ut av denne spillergruppa, og med en gang Eddie Howe klarer det så vil selvtilliten nesten komme sigende av seg selv. Som et eksempel så gremmes jeg litt over at Matt Ritchie har vært fast på venstrebacken hele høsten. Når et lag skal ligge og ta imot og forsvare/holde unna så mye som det Newcastle har gjort så man ha en back som er bedre deffansivt enn stakkars Ritchie som egentlig ikke er noen back i det hele tatt.

Spent på om det går i boks med Emenalo, virker jo sånn(?), og det som er litt ekstra moro er jo at Emenalo angivelig er mer en middels begeistret for Eddie Howe og ønsker å jobbe sammen med ham. Emenalo bør vel fortsatt ha noen kontakter etter tiden i Chelsea, og en solid dose med erfaring, så ønsker å se denne i boks fortest mulig.

2
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 11. Nov. 2021, 07:52 »
Det er snakk om en totalforvandling av hele fotballfilosofien vi skal til med her. Selv om det høres positivt ut med bedre fysisk form, mer intensitet og "angrep er det beste forsvar", så er jeg skeptisk til om dette er spillergruppen å få det til med på kort tid. Stallen vår er bygget opp med en defensiv filosofi med Wilson, ASM og Almiron som skal kontre og forhåpentligvis skåre mer enn vi slipper inn. Jeg gruer meg til Clark skal forsere fremover i midtbanen med ball i bena, til å se Shelvey prøve å løpe raskere enn 20km/t og Kraft kjøre høyt press.

Jeg er positiv til Howe, altså, men det er ikke usannsynlig at det kan bli verre før det blir bedre!

Jeg kjenner jeg blir litt klam i panna når Clark skal tildeles ovenfornevnte oppgave, hehe. MEN, vi har jo en veldig spillende midtstopper i Fabian Schär som stort sett har vært begrenset til å holde benken varm i det siste. Mulig han ikke er så god til å forsere, men så høy risiko bør kanskje ikke stopperne spille på heller? Så kanskje det er på tide å få inn igjen Schär? Clark har uansett ikke akkurat overprestert denne sesongen!

Men uansett om jeg ser poenget ditt, og skjønner beymringen, så vil jeg allikevel skyte inn at laget som var bygget opp med en deffansiv filosofi og kreative raske kontringsspillere er tross alt tre år gammelt og bygd opp av Benitez, da også med andre offansive spillere (med unntak av Almiron). Føler at laget de siste to sesongene, pluss starten av denne, har holdt seg oppe på det Benitez bygde opp. Det har gradvis blitt hvisket ut etterhvert som Stiv Brus har holdt på, og det laget Eddie Howe nå overtar har vel ingen klar ide og filosofi. Så omstillingen blir monumental, men hadde den ikke blitt det uansett da? Utgangspunktet tatt i betraktning?

Veldig enig med fluffy i at det Newcastle vi har sett de to siste sesongene må være det svakeste på veldig lenge, og det kjedeligste på veldig lenge. Under Benitez var vi i det minste vanskelige å slå, og score på. Kan ikke akkurat si det samme om prestasjonene denne høsten. Ser man på Guardiola sitt City så er jo de helt ekstremt fokusert på ballbesittelse. I Newcastles tilfelle så føles det som det har vært stikk motsatt, mens jeg tror det faktisk allikevel skyldes mest tilfeldigheter og ikke så mye annet.

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 10. Nov. 2021, 07:44 »
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/man-united-jesse-lingard-solskjaer-25381052?fbclid=IwAR2iYs4ZtlruKyjHx9kohm6EVgZoy1xp-FSIqgWL2nGqmJtMSawn4SqHFA4

Lindgard hadde vært noe. Ikke en posisjon som burde være førsteprio men trenger spillere i den posisjonen også.
Dette er en av mange posisjoner som sårt trenger en forsterkning. Jeg tenker litt sånn at får man muligheten til å signere Lingard, så må man bare ta den muligheten!

Er dog litt i tvil om Lingard virkelig kunne tenke seg  å bytte MænJu med Newcastle slik situasjonen er idag, men vi må jo håpe at det ser bedre ut første januar selvfølgelig.

4
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 10. Nov. 2021, 07:38 »
Finner ikke linken her i farten nå, men ut ifra et intervjuv Howe hadde gitt, FØR han ble ansatt, så var han vist ikke akkurat imponert over den fysiske formen til Newcastle spillerne. Det var ett av tre områder han mente var viktig å forbedre.

Med null seirer på kontoen så valgte jo Stiv Brus å stikke til Portugal mens det var landslagssamling. Til sammenligning så varEddie Howe og trenerapperatet hans var vist tilstede på Benton 06:55 på morningen igår. Liker også det jeg leser om at han har brukt friåret sitt til studere fotball ved å besøke både klubber i Spania og Liverpool. Gleder meg veldig til å se hva Eddie Howe kan få til på St.James Park

Spent på å se hvor mye forskjell vi ser allerede til Brentford kampen i neste runde (om nesten to uker). Mener ikke at vi kan ikke forvente mirakler, men samtidig er det viktig å gjøre det bra i kampene mot Brentfod, Norwich og Burnley før det kommer en ganske utakknemlig rekke med vanskelige kamper. Skulle vi mot all formodning gå inn i juletiden med null seierer så vil det ikke akkurat gange Eddie Howe heller.

5
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 04. Nov. 2021, 12:19 »
Godt oppsummert Kristoffer.

Jeg tenker også litt sånn at Newcastle supporterne har gått ut og sagt at de forventer seg ingen Håland eller Mbappe i Januar vinduet. Og hvorfor? Jo fordi man må prøve å stikke fingeren i jorda og se litt realistisk på hvor klubben er pr dags dato. Vi ligger nede i sumpa der og det blir nok en sesong med en "uphill battle" for å unngå nedrykk.
Og nettop derfor må man også prøve å være litt realistisk og edruelig i forhold til hvilken manager man kan få inn.
Etter å ha tenkt litt på hva Unai Emery måtte gått bort ifra og hva han hadde kommet til, så skjønner jeg hvorfor han ikke ville ha Newcastle jobben.
Når det gjelder Eddie Howe så er han ledig på markedet og har vært det en stund, og vil trolig veldig gjerne komme igang igjen. Ikke mitt førstevalg eller den jeg jubler høyest for heller, men kanskje en av de bedre vi kan håpe på å få til Newcastle akkurat nå.

Så får han heller bli den som redder klubben denne sesongen for så å bygge videre på det han har startet. På et tidspunkt må han trolig byttes ut dersom ambisjonen skal være å kjempe helt i toppen og prøve å komme ut i Europa. Men den manageren/head coachen som kan gjøre det med Newcastle vil ikke til Newcastle pr idag. Så da får vi heller starte med en mann som Eddie Howe, og se hva han klare å utrette.

6
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 03. Nov. 2021, 15:57 »
Får hente Sam Allardyce "to steady the ship" :)

Eller Mark Hughes da…  ;D

Fordelen med Eddie Howe er at han er i det minste tilgjengelig, og burde juble for å få denne muligheten? Men deler også skepsisen til om han er rett mann? Men for å snu litt på flisa da, hvem er det realistisk og tro vil ha jobben og som er bedre kandidater enn nevnte Howe? Når det gjelder Emery så skjønner jeg forsåvidt at han foretrekker å bli i Vilareal når man ser hva han har fått til der og hva som evt. hadde ventet på St. James Park…

7
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 03. Nov. 2021, 09:35 »
Jeg tenker at Unai Emery kan være et OK alternativ. Han kan og sette et forsvar og han kan og bygge klubb. Begge deler er god eegenskaper som Newcastle trenger nå.

Ulempen er selvfølgelig det relativt mislykkede oppholdet i Arsenal. Men fyren føler vel litt at han har litt å bevise i Premier League, og jeg tror det kan bli spennende hvis det blir Emery.

Ender det med at han får 3+1 år og ender med å takke av med å levere Europa League som han er spesialist på (ønsketenkning)?

8
Få inn en venstreback som kan forsvare. Jeg skjønner at vi trenger crosserne til Ritchie, men vi trenger også en venstreback som kan forsvare når vi skal ligge så dypt og ta imot og ta imot hele tiden. Savner også Fernandez i midtforsvaret.

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 11. Okt. 2021, 15:54 »
Amanda Stavely har forlatt Benton etter et 90 min møte med Stiv Brus og spillergruppa. Betyr vel høyst sannsynlig at Bruce ikke får fyken idag.

10
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 11. Okt. 2021, 15:52 »
Tenker egentlig veldig mye det samme.  :)

Spent på hva som skjer de kommende dagene/kommende uken nå.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 21. Mai 2021, 12:41 »
Skeptisk til å hente Willems, ikke spilt denne sesongen og allerede skadeutsatt. Føles som en dårlig match for denne klubben selv om han viste mye bra det lille han kunne spille den ene (halve?) sesongen han var her.

Ritchie har sine klar svakheter deffansivt, men tar mer enn igjen for det på andre områder, spesielt som leder på banen. Jeg tror heller ikke det er tilfeldig at resultatene den siste tiden har kommet med ham i startoppstillingen.
Lewis hadde vel en veldig bra statistikk tidlig i sesongen mtp blokkeringer/bryte motstander og litt sånn statistikk snacks, men har fortsatt en vei å gå før han holder PL nivå. Men alderen tatt i betraktning så tror jeg han kan bli en habil back. Stiv Brus prøvde seg vel også en del på en firemanns backrekke når Lewis spilte? Kanskje han vil passe bedre som vingback i en 3-5-2 formasjon...(?)

12
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 21. Mai 2021, 07:43 »
Vi er stuck med Stiv Brus også neste sesong også nå da...  :-X

13
Kamper / Sv: Newcastle Tottenham søndag 04.04.21 kl 15
« på: 06. April 2021, 09:39 »
Bør være en viss mulighet for at Bruce får fyken på tross av at vi skulle berge plassen. Jobben han har gjort er uansett langt under pari, og det vil være enklere å erstatte Bruce dersom vi spiller PL-fotball og en ny manager får hele sesongoppkjøringa.

Jeg er veldig enig med deg. Men er ikke så sikker på om selveste Mike (C)Ashley er helt enig... :-X

14
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 24. Mars 2021, 18:58 »
Litt off-topic, men er Carroll ute i kulda også, og hvorfor?

15
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 23. Mars 2021, 17:42 »
Veldig godt skrevet Kristoffer!

Sider: [1] 2 3 ... 340