20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andymag

Sider: [1] 2 3 ... 163
1
En grei avgjørelse mener jeg, så uhell er vel feil ord.

Har vi hatt ett eneste etablert angrep i dag? Ligger jo under fullt fortjent.

VAR var vel knapt i bruk i runde1 pga bruken skulle bli strengere. WH får ein feilaktig straffe uten VAR ser på det. Men i runde 2 så er ein plutselig tilbake med VAR som forrige sesong der en måler opp millimetere. Fernandes var vel ikkje mindre i offside forrige runde enn Wilson var i dag :-\ Umulig å forstå retningslinjer og regler på bruken av VAR men Nufc er ialfall nødt til å ha fått eit par 50/50 imot til no.

Uansett synes Nufc har bedre enn på veldig lenge og kunne med litt marginer stått med 6 og ikkje 0 poeng.

Ser poengene dine ang. VAR. Men jeg mener det ikke er uflaks som gjør at vi har null poeng. Både WH og Villa i dag var bedre over 90 min enn vi var. Særlig i dag hadde vi vel kun 10-15 gode min i starten. I PL må du som regel være best i 90 min. Det er vi ikke, og ikke noe uflaks over at vi har 0 poeng i mine øyne.

2
En grei avgjørelse mener jeg, så uhell er vel feil ord.

Har vi hatt ett eneste etablert angrep i dag? Ligger jo under fullt fortjent.

3
Tåpelig av Murphy. Soleklart gult kort.

4
De der bør jo helst sitte Wilson...

5
Woodman; Murphy, Schar, Lascelles, Fernandez, Ritchie; Almiron, Willock, Hayden, ASM; Wilson.

Godt fornøyd med lagguttaket. Dette er vår sterkeste XI slik jeg ser det. Om vi viser samme angrepsvilje som vi til tider viste mot West Ham, og Schar og Lascelles kan bidra til mer defensiv trygghet, kan dette fort bli bra!

6
Shelvey holder dessverre ikke PL-nivået lengre. Pasningsfotene er strålende, men farten og evnen til å dekke rom er ikke der. Rett og slett en spiller født i feil generasjon.

7
Det negative er så åpenbart at det blir unødvendig å påpeke, men jeg klarer ikke å være så skuffet etter dette, for endelig fikk vi en morsom Newcastle-kamp igjen.

Vi har nok gode offensive spillere og en for ubrukelig manager til at jeg tror at det ikke spiller såå stor rolle om vi har defensiv eller offensiv tilnærming. Taper heller 4-2 enn 1-0 eller 2-1 any day! Så fortsett gjerne å sende like mange spillere frem Bruce! Håper han ikke ble skremt av kollapsen og gjør om noe nå.

8
Hva for noe halvhjerta møkk er det fra Clark!? Kast deg ned og blokk da mann!!

9
Men for en morsom kamp!! Herlig!

10
En ting jeg ikke skjønner. De har nå satt at VAR skal ha høyere terskel for å gripe inn. Samtidig skjer det motsatte her. Linjedommeren hadde rett i at spilleren var i offside,  men feil i at West Ham spilleren var borti ballen. At det ikke var ballberøringen var derimot vanskelig å se. Ergo er det ikke en klar og åpenbar feil fra linjedommeren. Skal ikke da offsideannuleringen stå ?

Tydelig at Soucek ikke var borte i ballen, og Bowen var onside når Cresswell slo ballen. Mål skal vel, og bør, uansett sjekkes, så ikke noe å utsette på der synes jeg. Og jeg er ikke VAR-fan.

De minuttene før andremålet vårt er kanskje den beste sekvensen jeg har sett under Bruce. Vi er så åpenbart bedre når vi tør å presse høyt og spille på litt risiko!

11
Fremover ser det bra ut, men sliter med å komme tett nok på WH defensivt synes jeg. Løpene til Soucek er skumle.

12
Glemte Hayden helt jeg. Han skal selvsagt inn, Hayden - S Longstaff blir vel håpet da.

13
Ny sesong og starter relativt tøft mot fjorårets store overraskelse.

Bruce har bekreftet at lovende Woodman får sin PL-debut. Utenom Dubravka og Darlow er Dummett den eneste på skadelisten, så Bruce har en bred tropp å velge fra. Måtte det vare...

Ønsket XI: Woodman; Murphy, Lascelles, Fernandez, Schaer, Ritchie; Almiron, Longstaff 1, Longstaff 2, ASM; Wilson

Gått utifra at vi starter med 5 bak, hvis ikke ser jeg gjerne Fraser inn. To blad Longstaff er vel ønsketenkning, men merker at gleden over sesongstart ville kjølnet om jeg må se Hendrick spille fotball.

Mitt tips: 1-2 :/

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 13. Aug. 2021, 12:48 »
Godt oppsummert det, Oyvind.

Håper virkelig (og er fort avhengige av) at vi får noen personlige gjennombrudd i år. En av Longstaff gutta og Jacob Murphy hadde virkelig gjort seg. Samt at Willock fortsatt holder et høyt nivå. Kan ikke forvente at han fortsetter der han slapp, men må unngå en ny Kenedy.

Møter kun tre av de seks store i våre første 13 kamper. Tveegget sverd hos oss selvfølgelig, men er lov å håpe på noen gode opplevelser som gir oss en flytt inn i desember.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 12. Aug. 2021, 17:00 »
Vi er jo dessverre ikke blitt styrket i sommer. Eneste positive man kan trekke er jo at vi har beholdt "kjernen", men det hjelper jo lite om den viser seg å ikke være god nok.

I tillegg vil vi igjen være helt ekstremt utsatt for skader i år. Skulle tro vi hadde lært litt av fjorårssesongen der, men neida.

Sider: [1] 2 3 ... 163