20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Andymag

Sider: [1] 2
1
Woodman; Murphy, Schar, Lascelles, Fernandez, Ritchie; Almiron, Willock, Hayden, ASM; Wilson.

Godt fornøyd med lagguttaket. Dette er vår sterkeste XI slik jeg ser det. Om vi viser samme angrepsvilje som vi til tider viste mot West Ham, og Schar og Lascelles kan bidra til mer defensiv trygghet, kan dette fort bli bra!

2
Ny sesong og starter relativt tøft mot fjorårets store overraskelse.

Bruce har bekreftet at lovende Woodman får sin PL-debut. Utenom Dubravka og Darlow er Dummett den eneste på skadelisten, så Bruce har en bred tropp å velge fra. Måtte det vare...

Ønsket XI: Woodman; Murphy, Lascelles, Fernandez, Schaer, Ritchie; Almiron, Longstaff 1, Longstaff 2, ASM; Wilson

Gått utifra at vi starter med 5 bak, hvis ikke ser jeg gjerne Fraser inn. To blad Longstaff er vel ønsketenkning, men merker at gleden over sesongstart ville kjølnet om jeg må se Hendrick spille fotball.

Mitt tips: 1-2 :/

3
Kamper / Brighton - Newcastle United, 22/03/21 21:00.
« på: 20. Mars 2021, 16:36 »
Nok en kamp som må kunne beskrives som Bruce sin største test hittil. Mislyktes in sin første mot WBA hvor vi ikke tok de tre poengene vi trengte, men etter Leeds sin seier i går har vi fått nok en gyllen mulighet. KUN tre poeng holder i denne kampen. Vinner Brighton er de i praksis 5 poeng foran oss (målforskjellen) og blir nok vanskelige å ta igjen.

Om vi ser på kampprogrammet vårt har vi kun fire reelle seiersjanser etter denne matchen, og der tar jeg med West Ham mer ut av håp enn tro. Slik jeg ser Fulham sitt program ser jeg fem hos dem. Brighton på sin side har muligens et enda vanskeligere kampprogram enn oss og tre poeng i kveld kan derfor bety mye.
Naturligvis vil nok alle disse tre ta noen overraskende poeng noen steder, men evnen til å gjøre det ser jeg på som sterkere hos både Fulham og Brighton enn oss pdd.

Håper og ber om at Almiron kommer tilbake og tilbyr litt sårt nødvendig bevegelighet fremover på banen.

JESUS DETTE BLIR SPENNENDE, HOWAY!

4
Dette kan fort bli en kamp vi ser tilbake på som avgjørende etter sesongen. Kun tre poeng er godt nok og det kan fort gjelde for Steve Bruce sin fremtid også etter rapporter om misnøye innad i troppen. Fulham er i siget bak oss og det siste vi trenger er at WBA også begynner å lukte på en mulighet. WBA står med ett tap på sine siste fire.

Store spørsmålstegn til hvordan vi løser vårt offensive skademareritt og kanskje Bruce sin største test hittil. Den gode nyheten bør da være at han har hatt en hel uke på å forberede laget (selv om rapportene tilsier at dette ikke har gått knirkefritt).

Jeg er så gæren at jeg ønsker Carroll og Gayle fra start i et tospann på topp. Tror ikke vi har playmakerne som kan gi Gayle de største sjansene fra midtbanen og da er nok en mer direkte stil løsningen. Høyt opp på Carroll, la han krige og skape kaos i 90 min og så får vi håpe på noe fin nedfallsfrukt som Gayle kan snappe opp. I tillegg vil Carroll være gull verdt på dødballer mot et fysisk WBA-lag. Jeg regner med at ingen ønsker seg Joelinton fra start.

Discuss!

5
Generelt / VAR
« på: 22. Feb. 2021, 16:56 »
Interressant å høre hva folk synes om VAR her inne. Selv mener jeg det har vært en katastrofe og har tatt bort noe av gleden med sporten. Kontroversielle situasjoner har ikke blitt ungått, men snarere eksplodert, samtidig som jeg mener at dommernes autoritet er blitt svekket. En fiasko fra ende til annen med andre ord.
De få gangene systemet gjør det det skal veier ikke på noe måte opp for tiden som brukes, gledesøyeblikkene som frarøves og hele tvilen som er blitt skapt rundt regelverket. Det er rett og slett for mange skjønnssituasjoner i en kamp som ikke løses ved at 2-3 personer skal se på samme situasjon.

Personlig ser jeg helst at hele forsøket aborteres, men det er vel urealistisk. Hva kunne vært gjort for å forbedre det, eller trenger det kun mer tid til å få satt seg?

Jeg har lekt med tanken om et "challenge-system" hvor hvert lag kan utfordre to situasjoner (med andre ord be dommeren gå til VAR). Da tror jeg man får bort klaging på at dommeren ikke ser ting. Hvis en spiller mener han skal ha straffe så ber han manageren utforde situasjonen. Om ikke kan man ikke klage i etterkant liksom. Man må selvsagt utfordre et konkret lovbrudd så man unngår å bruke tid på finkjemme hver scoring etter feil.

6
Transfers / Transfersommeren 2021
« på: 19. Feb. 2021, 09:23 »
Er vel på tide å se fremover til sommerens overgangsvindu og diskutere posisjoner som må forsterkes. Jeg anser backplassene, den sentrale midtbanen og spissplassen som de posisjonene med det mest prekære behovet for forsterkninger. På spissplass gjelder dette selvfølgelig å styrke bredden vår. Som vanlig må vi vel se til free agents, Championship eller kontinentet etter spillere. Har ikke klart å finne en oversikt over PL-spillere på utgående kontrakter noe sted så gjerne supplementer det om noen skulle finne det.

Om vi skulle holde oss oppe klarer jeg ikke helt å se at vi skulle måtte miste noen av våre beste eller mest spennende spillere. Verken ASM eller Almiron har vel hatt noen kanonsesonger, selv om en god sluttspurt selvfølgelig kan endre dette.

Et stort spørsmål blir vel om vi klarer å beholde Matty Longstaff eller om han ser seg om etter bedre spilletid et annet sted. Mener han har tilbragt midtbanen vår noe den har manglet hver gang han har fått sjansen, og jeg ser for meg en ny Armstrong/Toney situasjon om vi lar han gå.

Ellers er jo listen over daukjøtt vi må bli kvitt som alltid lang...

Hva er drømmesigneringen i sommer?

7
Kamper / Manchester City - Newcastle United 26.12.20 kl 21:00
« på: 26. Des. 2020, 07:17 »
For en gangs skyld sier vel formasjon og taktikk seg selv når vi gjester Etihad. Må ligge lavt og kompakt, og håpe på noen kontringer og godt hell. Tror verken Lascelles eller ASM er tilgjengelige enda, men Bruce sa han håpet å kunne starte med Fernandez

Ønsket lagoppstilling:

Darlow
Yedlin - Hayden - Fernandez - Clark - Ritchie
Almiron - Hendrick - Shelvey - Fraser
Wilson

Nok av fart i det laget til å ta kontringer. Om Shelvey helt har løpsskapasiteten som for kan kreves i denne kampen er vel tvilsomt, men han har jo noen potensielt avgjørender pasninger i seg. Blir vel fort Longstaff som tar den plassen om Brus ønsker mer arbeidskraft.

Bare å ønske lykke til og ta med seg det lille håpet at City ikke helt har fått det til å stemme i det siste (men det løsner da sikkert i dag...  :-\)

8
Kamper / Newcastle United - Fulham 19.12.20 Kl 21.00
« på: 19. Des. 2020, 06:56 »
Viktig hjemmekamp som fort kan avgjøre hvilken vei vi kan se på tabellen for resten av sesongen. Spesielt ettersom våre neste 3-4 kamper kommer mot sterke lag.

Fulham har fått opp dampen og selvtilliten litt i de seneste ukene og virker spesielt å ha forbedret seg defensivt.

Ønsket lagoppstilling (med forventning om 5 bak dessverre):

Darlow
Murphy - Hayden - Fernandez - Clark - Ritchie
Almiron - Shelvey - Matty Longstaff - Fraser
Wilson

Garantert noen ønsketenkninger der, men særlig Lewis og Longstaff sr. kunne nok trengt en uke eller to på benken etter deres seneste oppvisninger.

La oss få opp dampen litt i forumet igjen nå! Discuss!

9
Kamper / Leeds - Newcastle
« på: 16. Des. 2020, 20:45 »
Dette er noe av det verre... Brus ut.

10
Transfers / Transfervinduet Januar 2015
« på: 20. Okt. 2014, 09:59 »
Nærmer seg med stormskritt og man får håpe blokka til Carr allerede er proppfull av navn. Slik det ser ut nå så er det vel kun på keeperplass vi ligner på noe topp 10-lag på papiret. De resterende leddene har allerede vist store mangler og det mot relativt svak motstand.

Det største spørsmålet er vel dog om Ashley er villig til å åpne lommeboken etter en relativt løssluppen sommer.

11
Spillere og ledere / Paul Dummett
« på: 20. Aug. 2013, 15:56 »
En nærmest feilfri debut mot en av ligaens skarpeste kanter igår understreker talentet han viste i SPL i fjor. Har alle fysiske forutsetninger som skal til og viste ved to-tre anledninger vilje til å være med fremover også hvilket er gledelig. Bør uten tvil få starte neste match etter min mening da Santon er ute og at man bør gi spillere lønn som fortjent.

12
Etter den siste tidens skuffelser føler jeg meg forpliktet til å avslutte tapsrekken vår ved å endelig starte en kamptråd igjen  :toon:

Vi tar imot et meget sterkt Everton som viste gode takter mot Chelsea sist og som fort kunne fått med seg poeng i den kampen. For vår del så gjelder det å få tettet igjen bakover etter 11 innslupne mål på to kamper. Pardew ymtet at vi har en mulighet for å få Anita tilbake til denne og kanskje har vi fått på plass Debuchy?  ::) :angel:
Hvis ikke kan det bli en skummel kveld med Baines og Pienaar mot Simpson. Everton pleier jo å begynne sine sesonger rundt denne tiden så skal bli spennende å se om vi klarer å få tre etterlengtede poeng her. Et stort pluss får de ved tilbakekomsten av Fellaini  :nervøs: . Men fortvil ikke for vi får tilbake Williamson som nok vil knuse han i samtlige dueller på offensive lompedødballer mot bakerste som heades inn foran mål der Cisse banker dem inn. Dere vet, de vi har sett så mange av  :feiring:

Skal faktisk bli interressant å se om Ba har spilt sin siste kamp for oss, for om hans samtaler med Chelsea blir dypere de neste dagene skal man ikke se bort ifra at Pardew foretrekker å bruke en Cisse med hodet på rett plass. Formasjonen er et annet spørsmål for selv om vårt offensive spill har tatt seg kraftig opp med 4-3-3 så lekker vi jo som en sil bakover så det er fullt mulig at Pardew går tilbake til dette i denne kampen. Hva som er best får vi diskutere her så lenge  :)

Williamson tilbake og da vil vel XI bli noe i nærheten av denne:

Krul
Simpson, Willy, Colo, Santon
Obertan, Anita?/Bigi, Tiote, Marveux
Ba, Cisse

Mulig med 4-4-2 eller samme oppstilling som mot Arsenal.

13
Kamper / Newcastle United - Bordeaux 04.10.12 kl 21.05
« på: 02. Okt. 2012, 16:51 »
Kun tre dager til denne kampen og vår første hjemmekamp i Europa på mange år!!  :toon:

Vi møter et sterkt Bordeaux lag som valset over Club Brugge i første kampen. Vi fulgte Europaoppskriften med uavgjort borte og bør fortsette å følge den med seier hjemme. Ettersom vi har Scum allerede på søndag er det vel tvilsomt at vi stiller med toppet lag, men spillere som Bigirkmana, Tavernier og Ferguson blir nok å se sammen med Shola som har vist veldig flott form i det siste.

Kjør diskusjon!

14
Kamper / Wigan Athletic - Newcastle United 28/04/12 kl 16.00
« på: 22. April 2012, 21:11 »
Gutta drar på lørdag til en meeeget vanskelig bortematch mot Wigan på DW stadium. Wigan har vært i kongeform og selv om de gikk på et tap mot Fulham sist vil dette bli ekstremt vanskelig. Aldri lett å møte bunnlagene på denne tida så her må alle være skjerpa. Er de det har vi selvfølgelig mer enn nok kvalitet til å slå Wigan.

Spilleren å se opp for sier vel seg selv; Victor Moses. Gutten kan gjøre enhver back i PL svimmel og har strålt ekstra etter at Beausejour ble hentet inn og gir ham mer støtte på kanten. Simpson skal få det tøft her...

Ønsket lagoppstilling sier seg selv for min del, samme XI.

15
Står nå med to seiere på to trådstarter så drister meg til å starte også denne!

Gutta drar til Birmingham for å møte et West Brom-lag som har vært i forrykende form den siste måneden, men som viste klare svakhetstegn mot Wigan sist. Skal absolutt være mulig å ta tre poeng her, men Roy Hodgsons mannskap er aldri enkle å slå. De spiller med enorm disiplin og har skummelt med fart på topp som vi virkelig fikk erfare da de gjestet St. James' Park tidligere i sesongen.

For vår del ble det en etterlengtet seier mot Norwich sist og vi kan, med en ny seier her, ha gode sjanser til å hekte oss på i kampen om fjerdeplassen igjen.

Sannsynlig West Brom lag: 4-5-1

Foster, Jones (svakt ledd)-McAuley-Ridgewell-Shorey, Thomas-Scharner-Mulumbu-Morison-Brunt, Long(!)

Ønsket NUFC lag: 4-4-2

Krul, Perch-Simpson-Coloccini-Santon, Ben Arfa-Tiote-Cabaye-Jonas, Ba-Cisse

Satte Simpson so stopper ettersom vi trenger mer fart enn luftstyrke bak når vi møter dette laget. Ellers ønsker jeg å se en klarer arbeidsfordeling mellom Cabaye og Tiote (hvis han starter). Foretrekker heller at Cabaye har enda mer fokus på det offensive og at Tiote har det samme med det defensive og at ikke begge to fokusere like mye begge veier, noe jeg føler har vært status de siste kampene dems sammen. Føler særlig Cabaye sliter med å frigjøre seg offensivt ettersom Tiote ikke er bak om han skulle miste ballen. Tiote er ingen offensiv spiller og trenger heller ikke å involveres i så stor grad som han gjør nå føler jeg. Særlig da dette minsker Cabayes involveringer. Vil heller ikke bli så farlig med balltapene om Tiote er tilbake og får bremset ned kontringene som de knuste oss med sist.

Sikkert mange forskjellige meninger om inngang, formasjon, start XI og taktikk til denne kampen. Discuss!  :boxer:

Edit av Aslak: Kampen starter 17, ikke 16 ;)

Sider: [1] 2