20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - AGB

Sider: [1]
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2011
« på: 11. April 2011, 14:52 »
Taiwo har jo et rått skuddbein i tillegg, noe vi mangler. Aner ikke hva han står for lenger, men husker han var knallgod for ettpar år siden.

Han er fortsatt knallgod han, han har jo alt. I Champions League mot Man Utd i år så lekte han med Nani, tok han på farta og alt som var. Og i Champions League i fjor husker jeg han hadde stålkontroll på Cristiano Ronaldo. Konge om vi hadde fått Taiwo.

Tror dessverre Taiwo forsvinner til AC Milan eller en annen klubb i Italia. Ifølge L'Equipe var han i Milano forrige uke for å diskutere personlige betingelser med Milan. Hadde passet meg bedre hvis Milan vant en eventuell budrunde om Enrique og vi fikk en konkurrent mindre i kampen om Taiwo. Virker uansett som Milan er ganske desperate etter en solid venstreback i sommer...

Sider: [1]