20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1712
1
Generelt / Sv: Premier League 22/23
« p: 17. Nov. 2023, 21:56 »
Everton med 10 poengs trekk fra PL. Dersom PL ikke er korrupt skal vel da Shitty og Chelski ha 40?

2
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 13. Nov. 2023, 12:32 »
Interessant å lese, mange kloke betraktninger.

Jeg har sett mye Newcastle i høst men har aldri FØLT så lite, selv under Ashley-årene. Har vel kommet frem til det er en kombinasjon av alt: steriliseringen av PL, saudi-oppkjøpet og manglende motstand rundt klubben, FIFA, UEFA. Listen er lang. Internasjonal fotball har mistet bortimot all sjarme for meg. Da jeg før vel var 50/50 Newcastle og mitt norske lag (Brann) er vel prosentandelen nå nærmere 10/90 i fordel Brann. Og her snakker jeg om følelser. For det er tross alt det som alltid har styrt mitt fotballengasjement. Jeg tror absolutt man kan fortsette å heie på laget med et kritisk blikk men for min del har det gått for langt. Kommer alltid til å følge Newcastle men kjærligheten blir neppe den samme igjen.

Helt enig.  Jeg er nok også der per i dag som det du sier i siste setning. Klarer ikke slutte følge klubben, men kjærligheten er ikke den samme.
Veldig god sammenligning jeg lett kan overføre til meg og Glimt vs Newcastle også.

3
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 01. Nov. 2023, 14:53 »
Vi må vel også være ærlige om at fotballfans kanskje er verdens enkleste menneskegruppe å vinne over i starten. Etter Ashley-tiden skal du være svært svak PR-messig om du ikke klarer å gjøre noen endringer som vinner over fanbasen. Bare å møte på kamp er jo nok for sikkert 70% av fanskaren. Ashley ble jo superpopulær han også i begynnelsen da han sto med fansen under kamper.

Vi hadde nok alle her klart dette i begynnelsen, og særlig om man visste at man hadde noen litt dystrere planer i fremtiden som krever at man bygger opp litt "goodwill". Er dette som bekymrer meg. Begynner i det små med treningsturer til Saudi, draktvalg og saudiske sponsorer, så kommer vel som nevnt en endring av stadionavnet etterhvert. Hva som kommer etter det er vanskelig å spå, men at det kan true identiteten til klubben er det vel ingen tvil om?

At de har turt å gjøre noen av disse endringene såpass raskt synes jeg er skummelt. Hadde de annonsert Saudi på St. James etter en uke så hadde vel de fleste reagert kraftig. At de kan gjøre det kun 18 mnd senere uten at noen egentlig reagerer i det hele tatt er et dystert eksempel på hvor effektivt sportsvasking er.

Til slutt svar til deg Oyvind. Neida, Newcastle-fans har ingen makt over geoplitikk, menneskerettigheter eller EUs handelsstrategier. Det vi derimor har makt til å gjøre er å si ifra at man synes dette er feil, uavhengig om det endrer noe eller ikke. Dette er da virkelig ikke bare en rettighet, men en plikt man har som borger i et demokrati, mener da jeg ihvertfall.

Hei Andymag. Jeg er generelt veldig enig i mye av det du skriver her, og for å understreke det som står i feit skrift: Overtakelsen av Newcastle kan vel nesten være et slags bevis på denne oppfatningen om at  fotballsupportere er uintelligente/idioter.

Jeg har gradvis mistet interessen for PL generelt på grunn av den kvalme mengden penger fra shady folk som sprøytes inn i ligaen. Og at Newcastle skulle ende opp med å bli den klubben i verden eid av de jævligst klubbeierne, det sliter jeg maks med å spise. Enda verre er det at det i mine øyne er for mange fans som spiser det rått - og det mest skammelig er den patetiske lokalpressen i Newcastle som faen ikke har skrevet et eneste kritisk ord om nye ledere. Snakk om mangel på ryggrad fra den femte statsmakt. Og her er vi vel med kjernen av problemet med sportsvasking. Folk - til og med det som skal være vaktbikkjene i samfunnet - svelger unna med noen patetiske apologetiske bortforklaringer. Det gjør meg bare trist. Det gjør meg uendelig trist at store helter som Alan Shearer etc ikke har ytret et eneste kritisk ord om dette. Alt er halleluja.

Så er jeg også helt enig i at det ikke tar vekk den imponerende jobben som Howe faktisk har gjort, sammen med spillerne som mange var avskrevet under udugelige Bruce. Så sier da samme Howe til media i dag at et fotball-VM i Saudi Arabia vil være "strukturelt veldig bra". Så han kan strengt tatt bare drite og dra.

5
Kamper / Sv: Man City - Newcastle lør. 19.08. kl. 21.00
« p: 16. Aug. 2023, 13:43 »
Dårlig beskrivelse da. Skulle vel vært kalt "The Derby of evil" kanskje?

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 29. Juni 2023, 11:47 »
Jepp. Frankrike og Italia avanserte. Norge på tredjeplass i gruppa og Sveits sist.

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 29. Juni 2023, 09:47 »
Italia ute av U21 VM! Taper mot norge, med Tonali på banen. Da kan overgangen fullføres. Men er meldt at den kommer etter 1 juli! Så vi må smøre oss med tolmodighet! 8)

Italia gikk videre. Norge røyk.

9
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« p: 03. Juni 2023, 22:48 »
Wood har vel vært skadd i lengre tid, til hans lille forsvar.
Dog litt morsomt har han scora 4 mål mer denne sesongen enn godeste Wout Weghorst  ::)

10
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 01. Juni 2023, 16:57 »
Fantastisk å lese. Vår egne, engelske Kjetil Knutsen.

11
Spillere og ledere / Sv: Callum Wilson
« p: 02. Mai 2023, 11:38 »
Helt rått av Kølla Nilsen. Han har så til de grader bevist hvor god han er siste måneden, etter en liten down etter VM.

12
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« p: 14. Feb. 2023, 09:48 »
Tenker vi må ta en reality check. Vi har overprestert stort ut fra den generelle kvaliteten i stallen. Vi burde absolutt ikke vært topp 4 - så vi ligger langt fremfor skjema. Vi har ikke tapt en forbanna ligakamp siden slutten av august - det er latterlig bra. Og at vi unngår tap på dårlige dager er også bra. Nå lukter det tap mot LFC uten Bruno nå, men allikevel.
Så kan det sies at det er bittert at vi ikke henta inn den kvalitetsspilleren på midten som vi nå mangler - det er jeg ganske sikker på at i prøvde på. Så syns jeg faktisk det er ok at vi ikke kjøper inn nødløsninger som vi i ettertid brenner inne med på lange kontrakter som rett og slett ikke er gode nok. Det har vi slitt stort med, og jeg tipper også daukjøttet vi enda brenner inne med også påvirker hva vi har å rutte med sett opp mot FFP-reglement.

13
Kamper / Sv: Crystal Palace - Newcastle 21.01.23 kl. 18:30
« p: 21. Jan. 2023, 23:29 »
Glemte forøvrig å si at Palace er så jækla drygt lag. Trasig. Slik vi var under Bruce, bare smartere.

14
Kamper / Sv: Crystal Palace - Newcastle 21.01.23 kl. 18:30
« p: 21. Jan. 2023, 23:19 »
Vi satser mye på innlegg, men vi har omtrent ikke en eneste spiller på laget som kan score på hodet.

Midtstopperne våre er fantastiske, men på offensive dødballer bør de bidra med mer mål. Mange sjanser i dag der, men ikke gode nok.

Solid bortekamp, men ikke giftige nok. Syns Trippier er vår beste,  etterfulgt av Longstaff.

15
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 04. Jan. 2023, 08:34 »
Enig. Naivt å tro noe annet.

Sider: [1] 2 3 ... 1712