20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av oyvind 14. Aug. 2022, 09:14 »
Godkjent med 1 poeng i går og MOTM går til Pope. Starter sesongen med 2 clean sheets og ligger på en foreløpig 4 plass, mens Man Utd ligger på 20 plass.  :-X

Vi trenger fortsatt 2 offensive spillere inn. Så på byttene vi gjorde i går. Har en sterk første elver, men en svak benk. Håper Targett er tilbake mot Man City neste helg.
2
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av Geordie 13. Aug. 2022, 20:48 »
0-0 borte mot Brighton er helt kurant. Vi er langt unna City/Liverpool nivå, og en U borte mot et lag som Brighton er godkjent tenker jeg.

Det sagt, vi har en del å gå på, og kommer til å ta tid før vi er stabile. Blir spennende å se hva vi kan få inn av nye spillere, samt se utviklingen med de nye vi har.

Tror vi uansett får en meget bedre sesong enn forrige!
3
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av Andymag 13. Aug. 2022, 18:05 »
En skikkelig realitetssjekk dette. Rett og slett griseheldige utover i denne kampen. Synes Brighton og Caicedo lykkes i å ta ut Bruno og Joelinton og da sliter vi.

ASM har en dårlig match, men det vil sånne spillertyper alltid ha innimellom, ikke noe å overdramatisere synes jeg. Almiron synes jeg hadde en meget godt første omgang. Stort minus for begge er hvor lett de har for å overdramatisere/filme, flaut å se på.

Botman kom greit igjennom debuten, mom går selvfølgelig til Pope.

Synes forøvrig Trippier viser store svakheter i defensive en-mot-en situasjoner, litt urovekkende.
4
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av boris. 13. Aug. 2022, 16:48 »
Pasningene ASM slenger rundt seg er virkelig sjokkerende svake.
5
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av Magpie93 12. Aug. 2022, 14:58 »
Føler de to neste kampene indikerer hvor gode vi faktisk er.

Fjorsesongen har lagt seg og alle starter med blanke ark. To poeng skilte disse lagene i fjor, men Brighton har altså mistet kanskje sine to beste spillere i Bissouma og Cucurella. Hvis fjorsesongen vår er noen indikasjon, så må man få lov til å forvente minst ett poeng her.

Samme med City hjemme neste kamp. Vi tok ekstremt lite poeng mot topp 6 i fjor og fikk tidvis bank. Forventer bedring på det området også.

Denne 11´ren som vi kommer til å stille i morgen med skadefrie Wilson og Trippier, mener jeg skal ha meget gode sjanser mot Brighton, og jeg skjønner ikke helt hvorfor Brighton er oddsfavoritt.

0-2 Wilson og Willock!  :D
6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« Nyeste innlegg av nebur 11. Aug. 2022, 11:00 »
Fabrizio Romano bekreftet nå at Newcastle holder på å gjøre klart et bud på G.Ramos. Blir interessant å se på hvor langt under prisantydning vi byr.

Noen som kan dele kunnskap om hvordan Ramos er som spiller?

Pulisic eller Hudson-Odoi på lån ryktes også. Hadde vært greit å få på plass 1-2 nye spillere snart.   
7
Kamper / Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« Nyeste innlegg av Andymag 11. Aug. 2022, 10:45 »
Etter suksess i åpningshelgen starter jeg neste kamptråd også.

Meget interessant møte mellom to lag som begge spilte godt i første runde. Når det er sagt så sto vel Man U og Forest også for de to svakeste prestasjonene, så veldig vanskelig å si hvor mange svar vi egentlig fikk.

Det får vi utvilsomt nå. Brighton er blitt et meget stabilt og godt fotballag under Potter som må være høyt på listen over undervurderte managere.

Hjemmeformen til Brighton var ikke spesielt sterk i fjor, så absolutt lov å håpe på tre poeng her.

Vil overraske stort om ikke begge lag stiller med samme 11 som forrige helg. Mulig Potter ønsker en mer mobil Maupay over Welbeck. Fra vår side er det vanskelig å se Botman få sin debut fra start etter prestasjonene forrige uke, men det er isåfall det eneste spørsmålstegnet jeg kan se rundt vår ellever.

Tipper en 2-1 seier til oss.
8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« Nyeste innlegg av Andymag 10. Aug. 2022, 12:29 »
Paqueta hadde vært helt fantastisk, og i dagens marked er £35m et kupp på lik linje med hva Bruno var. Tar han nivået like fort som Bruno? Aner ikke, men er utvilsomt verdt et forsøk. Bruno, Joelinton og Paqueta ville vært en rimelig bananas midtbane.

En brasiliansk trio på midt hadde vært så fett.
9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« Nyeste innlegg av Jonny 10. Aug. 2022, 09:00 »
Paqueta eller Maddison hadde vært helt konge. Også enig med Jonny, mtp. Raspadori. Ekstremt spennende spiller, som allerede spiller for det italienske landslaget! Men både Juventus, Napoli og West-Ham har allerede vært i kontakt med Sassuolo, så da blir det nok ikke han heller :-\

Det samme kan jo sies om både Werner og Šeško, som skal være klar for Leipzig. Og Guedes, som bestod den medisinske testen hos Wolves i dag. Hadde faktisk håpet på en av disse.

Ryktes jo i dag at vi kommer til å gå for både Paqueta (Lyon) og Dieng (Marseille), for henholdsvis £33mill+ bonuser, og £15M. Tenker at det hadde vært veldig bra business isåfall. 

I tillegg rapporteres det fra Portugal, at vi kommer til å legge inn bud på Ramos (Benfica). Også utrolig spennende, men mer en nr.9 enn f.eks Dieng, som også kan bekle begge kantene. Ja takk, begge deler? ;D

Ja ser det er fleire spennende alternativer som kan være alternativ til Maddison,Paqueta,Sesko......... Ramos og Dieng kan være smart med spillere som kan bekle fleire plasser på laget. Trur dette kan være avgjørende utover i sesongen med skader. Dette er noko me har erfaring på frå tidligere sesonger, og som sansynlig blir det denne sesongen. Personlig er eg ikkje sikker på om Maddison er det rette valget. Syntes han blir altfor dyr.
Håper dei som har den avgjerande besluttningen tar den rette .
10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« Nyeste innlegg av boris. 10. Aug. 2022, 07:35 »
Paqueta hadde vært helt fantastisk, og i dagens marked er £35m et kupp på lik linje med hva Bruno var. Tar han nivået like fort som Bruno? Aner ikke, men er utvilsomt verdt et forsøk. Bruno, Joelinton og Paqueta ville vært en rimelig bananas midtbane.
Sider: [1] 2 3 ... 10