20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - SvampeBoB

Sider: [1] 2 3 ... 27
1
Reiser / Sv: Tyne-Wear derby
« på: 21. Jan. 2016, 09:48 »
takker. :)

Regner med at det er flere av oss som skal på tour. Når tenker dere andre å bestille? Det er visst nok kun på mandag at det er åpent for stadion tour, så jeg tenkte jeg skulle bestille da i alle fall.

Kult om vi kunne fått samlet oss til en tour eller noe.

2
Reiser / Sv: Tyne-Wear derby
« på: 20. Jan. 2016, 23:26 »
Hvor kan man bestille stadion tour? Tenkte jeg skulle bestille det, siden jeg aldri har vært på den før. :)

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 31. Aug. 2015, 07:40 »
Aymen A fra Monaco klar for Valencia.

4
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 15. Aug. 2015, 17:50 »
Igjen takler han en spiller stygt, etter å ha blitt byttet inn. Skjønner at han er giret på å vise seg frem i favorittklubben. Men han må roe seg litt ned virker det som.

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 11. Aug. 2015, 15:02 »
Obertan var slettes ikke ille. Håper vi prøver Aarons på venstrebacken for Haidara en kamp. Han spilte jo litt der i pre season. Verdt et forsøk.

Aarons på back?
(Den mest kreative spilleren vi har offensivt i troppen kanskje?)

Jaja, tror jeg må signere ut fra denne tråden, nå går det over stokk og stein her.

Obertan var søppel i kampen i går i mine øyne, men de er jo tydeligvis ikke normale.

Og de som ikke så at venstresiden vår i går var krise, må ha sett en helt annen kamp enn det jeg så :\

Da er vi enige om at vi har sett forskjellige kamper. Obertan var ganske frisk i helga. Han backen der kunne fort fått rødt på grunn av den hvite, franske E.T. Må selvsagt vise prestasjoner som dette oftere og med MYE hyppigere mellomrom enn tidligere, men holder han seg skadefri og presterer opp mot dette nivået oftere, så bør han faktisk få ny kontrakt.

6
Kamper / Sv: Newcastle - Southampton 9/8-15 kl. 14.30
« på: 09. Aug. 2015, 18:35 »
Haidara var fryktelig, store deler av kampen! Cisse bidro heller ikke nevneverdig, selv om han kom seg litt i 2.omg.. Scorte nå!
Var synd at vi ble tvunget til å bytte inn Tiote, for hadde mye heller sett Ayoze/Aarons istedenfor!

Ellers, surt med tap! Elendig å la dem få stå å prikke innlegg slik! Også dårlig forsvar i boksen.. Men Mbemba var rå! Det samme med Gini og Sissoko!
Men 1 poeng er nå bedre enn 0...

Fryktelig uenig i mye av det du skriver. Haidara var langt fra dårlig i dag. Ikke noen superkamp av han, men Jaanmat var mye dårligere på andre siden. Burde dekket opp mann på BEGGE scoringene. Haidara bidro mye offensivt også, og sammen med Obertan var han nærmere våre beste enn dårligste.

Tiote er jeg helt enig i, så veldig ute av form ut i dag dessverre. Nesten så han har blitt litt chubby. Satser på at våre fysiske trenere får fart på han igjen.

Mbemba og Gini var veldig bra, og gleder meg til å se resten av sesongen. Vi er faktisk 1 poeng i pluss fra forrige sesong. :)

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 09. Aug. 2015, 13:33 »
Obertan fra start. 😃 Nå får vi se hva han er god for. Som sagt villig til å gi han en mulighet til.

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 07. Aug. 2015, 19:29 »
Jeg skjønner hva du mener, han kan være et uromomet med farten sin, men dessverre så er fotballhode og avleveringene hans på nivå med en gjennomsnittelig 5div-spiller. Derfor er han rett og slett ikke god nok i mine øyne :) Og jeg føler jeg har fakta på min side etter å ha sett han fire sesonger i Newcastle-trøya :)

Helt enig i mye av det du skriver. Det avr bare det at rett før lårskaden i vinter, så synes jeg faktisk at han hadde noen farlige innlegg og andre småfarlige involveringer. Derfor er jeg villig til å la han få fornyet tillit, men bare om han presterer i år. :)

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 07. Aug. 2015, 18:45 »
Seriøst? Er det virkelig tema å gi Obertan en ny kontrakt blandt enkelte her? Sjokkerende i mine øyne.

Obertan er en impact spiller, som kan komme inn å forandre en kamp. Dessverre har han vært helt sykt skadeutsatt, noe som taler imot han. Men få han på en pay as you play contract eller noe lignende, så synes jeg faktisk han var frisk i de få kampene han kom inn ifjor. Mulig det var fordi resten av laget var like søppel, men han gjorde noen friske innhopp før lårskaden i alle fall.

Er absolutt ingen Obertan-superfan, men vi kan jo ikke kvitte oss med alt og alle heller, og her føler jeg vi har en spiller som muligens kan forandre en kamp. Derfor ikke helt fremmed for å utvide kontrakten hans, om han får betalt per opptreden med en relativt beskjeden grunnlønn.

Føler ikke vi kan slippe alt av engelske spillere heller, det er en av grunnene til at Taylor burde bli værende. Vil ikke havne i en situasjon der vi må hente overprisede engelske talenter, på grunn av at vi ikke har nok og de andre er jo klar over slike situasjoner. Eks, se City.

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 07. Aug. 2015, 15:55 »
Spillere med siste året av kontrakten:
Ferguson
Williamson
Taylor
Elliot
Abeid
Marveaux
Vuckic
Obertan

Her er det virkelig ikke mye jeg kommer til å savne. Muligens at Vuckic kan bli en bra spiller, men da må det skje fort. Ellers likte jeg det jeg fikk se av Obertan i fjor, så der kan man vel forlenge med ett år og se om han holder seg skadefri.

Jeg liker Steven Taylor jeg altså. Ofrer seg alltid 100 % i duellene. Han kaster seg jo inn med hodet først i noen av duellene.

Men ellers er det søppel alt sammen.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 01. Aug. 2015, 23:13 »
Tayls burde spilt mye mer. Synd han har vært skadet så mye som han har vært. Mannen hopper jo, bokstavelig talt, med hodet først inn i duellene. Har jo faktisk vært i landslagstroppen til england også, og det har ikke Willy vært i alle fall. 😃

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 20. Juli 2015, 20:02 »
En stopper og ving til nå og dette begynner å ligne noe.

Enig, men vil egentlig ha to midtstoppere, en ving og Austin. Da snakker vi brukbart lag. 😃 Skjer det, så må noen sjekke om Ashley har fått slag eller noe.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 19. Juli 2015, 23:55 »
Deilig med en ny midtstopper i så fall. Eneste minuset er at han forsvinner til afrikamesterskapet hvert andre år. Hater at de skal spille midt i sesongen altså.

15
Spillere og ledere / Sv: Ryan Taylor
« på: 22. Nov. 2014, 17:22 »
Håper for guds skyld at Raylor ikke har ødelagt kneet igjen. Grtende av banen kan bety at han er lenge ute.

Sider: [1] 2 3 ... 27