20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Nordin

Sider: [1] 2 3 ... 221
1
Hei Thomas og alle andre!
Dette er en viktig problemstilling som jeg setter stor pris på at du tar opp. Her er mine tanker:

1) Vi har gjort en altfor dårlig jobb med rekrutteringen til forumet. Det er forholdsvis enkelt å inkludere en link til aktuelle diskusjonstråder i previews, referater og i innlegg på Facebook. Vi kan også i blant minne folk på FB om at vi faktisk har et forum. Det er sikkert en stor del av våre 2300 følgere som ikke en gang vet at vi har et fourm.

2) Forslagene til Thomas om å premiere årets debattant og nye medlemmer som poster er god. Jeg tenker vi kan finne en premie a la skjerf eller noe til en verdi av feks 200 kr, og gi dette til de første 5 nye medlemmene som når 100 innlegg. En slik premie er bedre enn medlemskap siden at de fleste sikkert er medlem fra før av uansett (og blir trukket automatisk hvert år). Det eneste jeg er litt redd for er at disse kommer til å kommentere på alt mulig med one-linere for å nå 100 snarest mulig. Er det noen annen måte vi kunne ha gjort dette på`?

Er også enig i lgrindes forslag om å ha kamptråder som alltid opprettes, gjerne ved hjelp av en mal. Disse bør publiseres minst 24 (helst 48) timer før kamp.

3) Det eneste jeg er uenig med Thomas med er tanken om å samle all diskusjon på en plass. I teorien høres det logisk ut, men Facebook er rett og slett for stort og viktig for oss. Tidene har forandret seg der folk styrer bort fra "nisjesider" som dette og heller kommenterer om alle mulige interessefelt direkte på Facebook. FB er en viktig markedsføringskanal for oss og vil alltid være den foretrukne kommunikasjonsmetoden til mange av de 2300 som følger oss.

4) Det som imidlertid er interessant er at FB og forumet kan tjene forskjellige formål. Mens FB fortsatt kan være den viktigste kommunikasjons- og markedsføringskanalen, kan vi alltids forsøke å styre til mer dyp debatt her på forumet. FB egner seg helst til å komme med korte kommentarer og enkel kommunikasjon. Kampdiskusjon er feks mye mer egnet til forumet, spesielt mens kampen pågår. I tillegg er det jo umulig for fansen selv å skape debatt på FB i og med at det er en side som vi administrerer og ikke en gruppe. Så jeg tror det er mulig å ha begge to. FB er og kommer nok til å forbli desidert størst, men forumet kan få et massivt boost om vi gjør ting riktig.

5) Jeg tror vi kan ha et bra symbiotisk forhold som holder liv i både forumet og som ikke påvirker det allerede høye aktivitetsnivet på FB i noen grad. Det jeg tenker er at det hadde vært flott om et par representanter her fra forumet fikk editor-rolle på FB der man kan linke til spennende diskusjoner (kamptråder, transfernytt osv), i hvert fall ukentlig. Man kan også feks. ta med sitater fra debatanter for å skape debatt. Feks "lgrinde mener at Newcastle bør gi Gayle en ny sjanse, mens Geordie heller vil at Newcastle skal hente inn en ny spiss. Hva mener du? Bli med i diskusjonen på vårt forum på NewUtd.no". Hva mener dere?

Vi i TAN-styret er for øvrig alltid på leit etter folk som vil bidra, uansett hva det måtte være! Er det noe dere ser som kan forbedres så tar vi imot all mulig hjelp :)

2
Tilbakemeldinger / info / Sv: Spam
« på: 14. Sep. 2018, 18:28 »
Jeg har stilt opp vanskelighetsnivået for nye brukere (CAPCHA) og sikkerhetsspørsmål. For håpe det holder spammerne unna.

3
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Supportertur 2018/19
« på: 14. Sep. 2018, 18:27 »
Dette er under planlegging. Det var lite påmeldte i fjor siden at det var siste kampen, så det blir nok tidligere i år. Forslag?

4
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Hvordan blir jeg medlem av TAN?
« på: 12. Aug. 2018, 19:15 »
Hei Nemiarwen!

Det skal være sikkert å betale, vi bruker Stripe som er anerkjent. Uansett kan du alternativt sette inn 250 kroner på TANs kontonummer 3633.37.44753 og sende oss en epost til tan@newutd.no etterpå :)

5
Kamper / Sv: Stoke (Premier League) - 16.09.17, 16:00 - Sumo
« på: 16. Sep. 2017, 17:54 »
Fantastisk! Samme start på denne sesongen som den i fjor om jeg ikke husker feil? Fra to tap til tre seiere. Fortsetter vi der mon tro?

Med 9 poeng på 5 kamper så har vi faktisk fått en veldig bra start på sesongen. Hvem hadde trodd det etter Huddersfield-tapet? Herlig :D

6
Generelt / Sv: Premier League 2017/18
« på: 20. Juli 2017, 15:42 »
Kjempehandel av Hammers det der!

7
Takk for innspill, Thomas!

Hva synes dere om designet nå?
La til et nytt theme, noen Newcastle-ikoner og nye smileys. Det skal visstnok også være enklere å dele tweets og Youtube-videoer ifølge webutvikleren, men selv ser jeg ikke noe til dette?

Flott med feedback før jeg slipper han løs :)

8
Anders, er det ikke enklere om man får alle de aktive trådene på èn skjerm i stedet for å klikke seg inn på 10 forskjellige underforum?

Det er i hvert fall min personlige preferanse, selv om det selvsagt også er et poeng at det blir mer organisert om vi beholder det slik som i dag.

Flott om andre også kan kommentere ang. dette. Flertallet bestemmer!

9
Til tross for at Facebook tar mer og mer over av den globale debattforum-kaka så har dette forumet klart å holde seg forholdsvis aktivt.

Det er lenge siden vi har gjort noen endringer her og jeg føler at det er på tide med et lite "facelift".

Det jeg tenker er:
- Nytt theme
- Noen nye ikoner/grafikk for å få det litt mer "Newcastle-aktig"
- Gjøre det mer interaktivt slik at man kan dele bilder, YouTube-videoer, Twitter-meldinger osv enklere?

Hvordan høres dette ut?
Er det noe annet dere kunne tenkt dere?
Er foruminndelingen OK som den er, eller skal vi kombinere alt til et "generelt" forum der de nyeste postene kommer høyest uansett kategori? (Se her for å se hva jeg mener)

Håper så mange som mulig kan gi sitt innspill slik at vi kan gjøre endringer som brukerne selv vil ha!

10
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Hvordan blir jeg medlem av TAN?
« på: 20. Juni 2017, 16:21 »
Takk for fine ord, Thomas og Lerbakk!

Allerede har 165 stk betalt kontingenten, noe som lover VELDIG bra i og med at sesongstarten er nesten 2 mnd unna. Blir sjokkert om vi ikke bikker 500 i år :)

11
Generelt / Sv: Championship 16/17
« på: 22. April 2017, 17:42 »
3-2 nå.

12
Generelt / Sv: Championship 16/17
« på: 22. April 2017, 17:05 »
Fantastiske resultater til pause. Holder dette seg så er vi så hodt som sikret PL-billett.

Hudders og Reading snart på negativ målforskjell etter 43-44 kamper.

13
Kamper / Sv: Rotherham vs Newcastle 01/10/16 kl 16.00 FLC
« på: 01. Okt. 2016, 16:54 »
Ikke alltid lett aa spaa lagoppstillingene under Benitez, siden at han liker aa rotere samtidig som han har en enorm stall aa plukke fra. Men at Diame faar starte kamp etter kamp er uforstaaelig, spesielt naar han ikke har vanskelig for aa ta ut andre spillere som leverer slett innsats.

Uansett, vi er naa paa direkte opprykk og har et lettere kampprogram i vente. Det ser lyst ut igjen.

14
Koden skal vaere oppdatert naa!

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 22. Mai 2016, 22:36 »
For noen grusomme kjøp...

Man kjøper en spinkel dverg-ving fra Marseille som naturlig nok flopper i beinharde Premier League.

Der normale mennesker lærer av sine feil, gjør Newcastle akkurat det motsatte: Henter inn ENDA en fransk pingle i SAMME POSISJON fra SAMME KLUBB.

Det er ikke til å tro.

Sider: [1] 2 3 ... 221