20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Mack

Sider: [1] 2 3 4
1
Kamper / Brigthon - Newcastle United
« på: 20. Juli 2020, 21:03 »
Stusselig førsteomgang. Carroll viser at han vil blø for klubben.

2
Kamper / Manchester City - Newcastle United
« på: 01. Sep. 2018, 14:58 »
Kan vi klare poeng på Etihad?

3
Chit chat / Nyttige og kule programmer
« på: 26. April 2007, 00:19 »
I dag anbefaler jeg Yet anOther Desktop Manager 3D, også kjent som YODM 3D. Som navnet på programmet tilsier trenger vi kanskje ikke enda en slik desktop manager. Men denne er ulik alt annet jeg har testet til Windows. Dette er en ren rip-off av Linux' Beryl. Dette er kanskje ikke så sensasjonelt og flott i seg selv. Ja, du får fire desktoper og kan skifte mellom disse på en kul måte. Sikkert fint for den vanlige fjortisen i gata. Allikevel våger jeg mitt rykte på å anbefale denne. Hvorfor? Jo, den er knøttliten, bruker nesten ikke ressurser og man trenger ikke å installere noe som helst. Allikevel har den svært smidige og elegante bevegelser, selv på maskiner med lite ressurser. Hvorfor klarer disse franskmennene (?) dette, mens andre lager løsninger som krever mye mer ressurser? Det vet jeg ikke. Men kult er det, og det kan kanskje være nyttig for enkelte også. Man kan jo ha en desktop man skjuler for sjefen?

Jeg har også forsøkt å ødelegge for denne med å koble til og fra med terminal services, men den ser ut til å klare dette fint.

Test den ut. Du finner den her.

4
Stan Collymore ønsker seg tilbake til Premier League, og frir til Martin O'Neill.

Den australske fotballklubben Newcastle Jets er den eneste klubben som har et stående tilbud til Collymore. Ble du skremt?

http://www.dagbladet.no/sport/2006/09/19/477193.html

5
Generelt / Ny investor vil kjøpe Sir John Halls aksjer
« på: 19. Juni 2006, 19:36 »
Ny investor vil kjøpe Sir John Halls aksjer

En amerikansk investor, Polygon, har gjort en forespørsel om å få kjøpe Sir John Halls aksjeandel i Newcastle. Sir John Hall eier 28,8% av aksjene til Newcastle United. Nye eiere skaper stor spenning da det kan være store forandringer ved et eventuelt oppkjøp.

Det er Sir John Hall selv som via en pressemelding har meddelt børsen om at noen har vært i kontakt med han for å kjøpe hans aksjeandel. Rykter skal ha det til at det er det amerikanske selskapet Polygon som har vist interessen.

Sir John Hall var styreformann fram til 1997 da Freddie Shepherd overtok. Freddie Shepherd har tidligere sagt at han ville gå av om ikke klubben vant noe. Men det er mer trolig å vente at han vil kjempe om kontrollen over Newcastle United. Freddie Shepherd eier 27,3% av aksjene i klubben. Sist sommer ble også Hall kontaktet av en tredjepart angående disse aksjene, men vi hørte aldri noe mer fra dette. Aksjene i Newcastle United steg 15% på dagen i dag da dette ble kjent.

Klubben har sagt at de vil komme med en ytterligere pressemelding om det skulle være passende og nødvendig.

6
Chit chat / IRC
« på: 11. Mai 2006, 00:30 »
Jeg ser nå at spørsmålet om vi burde hatt en egen irc-kanal stilles gjentatte ganger på en rekke tråder. Dette er kanskje ikke helt heldig. Derfor kan vi diskutere dette her.

Om newutd.com skulle hatt egen irc-kanal, noe som kanskje kunne være en idé, føler jeg for å bruke EFNet eller kanskje UnderNet. Det er i alle fall disse nettverkene jeg har vært delaktig på tidligere. Jeg synes heller ikke vi skal bruke dedikerte nettverk, som f eks QuakeNet.

Så kan vi sikkert diskutere hvilken klient vi anbefaler for disse nettverkene også. Jeg har forsøkt flere klienter, og har mine favoritter selvsagt. Og her kan man sikkert dele erfaringer og la diskusjonene gå høylydt.

7
Kamper / Newcastle - Liverpool
« på: 12. Mars 2006, 18:39 »
Søndag 19. mars kl 1430 sparkes denne kampen i gang. Undertegnede skal derfor til Newcastle fredag, og vil kanskje levere en stemningsrapport før kampen.

Kampen vises direkte på Canal+.

Dette blir tøft, men forhåpentligvis kan vi sikre seier på eget gress.

8
Transfers / Stephen Carr
« på: 03. Jan. 2006, 11:20 »
Alan Oliver sådde i går tvil om Carr egentlig ønsker å spille for Newcastle United. Vil Stephen Carr be om å bli transferlisted?

Ler her

Og her

9
Reiser / Flybilletter Sandefjord - Newcastle t/r
« på: 02. Jan. 2006, 21:24 »
Jeg har flybilletter fra Torp til Newcastle 17. mars. Retur er 19. mars. Disse kan jeg selge til høystbydende. Det koster ca 200 flis å bytte om navn på billettene.

10
Chit chat / Håndball
« på: 13. Des. 2005, 23:00 »
TV2 viser i disse dager konstant en idrett jeg karakteriserer som konstant hands. Det går på TV hver kveld fra et eller annet som jeg tror er et mesterskap i denne idretten. På dette tidspunktet vanligvis sender TV2 morsomme komiserier som Friends, Kongen av Queens og lignende. Nå har de heller bestemt seg for å vise et oppgjør mellom Frankrike og Danmark i hands. Dette kan vel ikke være annet enn en skandale, og at kulturministeren ikke rykker inn likeså.

11
Fotballens verden / Sevilla - Deportivo La Coruña
« på: 04. Des. 2005, 23:22 »
Noen som så denne kampen? Makan til dømming er det lenge siden jeg har sett. Skulle tro dommeren var kjøpt og betalt av ledelsen i Deportivo. Jeg så riktignok bare første omgang. Og så stort sett ikke annet enn skandaledømming. Det var spesielt en straffesituasjon jeg reagerte sterkt på. Deportivo får feilaktig en straffe. Keeper redder skuddet til Tristan, men får ta straffa på nytt ettersom en forsvarsspiller løper for raskt inn i feltet. Greit nok det, men Tristan stopper flere ganger i tilløpet. Det gjør han også på straffe nummer to. En fortvilet Maresca protesterer med litt for sterk ordbruk, og får dermed direkte rødt kort.

Etter denne situasjonen hagler det med gule kort til Sevilla-spillerne. De fleste er riktignok riktig idømt. De fleste kommer nok av at Sevilla-spillere reagerer litt ukorrekt i og med at de er relativt frustrerte.

Kampen endte forøvrig 0-2. Og Sevilla fikk to røde kort.

12
Fotballens verden / Tsjekkia - Norge
« på: 14. Nov. 2005, 22:32 »
Da er det på høy tid å se framover mot kampen som må vinnes for å komme til VM 2006. Det blir utrolig vanskelig, og jeg kan ikke se at viljen til å tørre er på plass i det norske laget.

For dere som kjenner Per Ciljan bedre enn meg. Hvor godt kunne han gjort det som erstatter for Iversen?

13
Fotballens verden / Cupfinalen!
« på: 06. Nov. 2005, 17:41 »
Det er på sin plass å ha en tråd om denne begivenheten i norsk fotball, selv om det kanskje var to kjedelig lag som møttes til dyst i dag. Jeg vet jo at gratulantene står i kø for å hylle Molde. For å nevne noen tror jeg Joakim er overlykkelig over at nettopp Molde er norgesmestere i fotball.

Men selv om det var to kjedelige lag som kjempet i dag, skal Kjell Magne og resten av Moldefansen få gratulasjoner fra Maura. Gratulerer!

14
Chit chat / Trondheim
« på: 09. Sep. 2005, 13:01 »
Jeg er på utkikk etter å leie eller kjøpe et område i Stjørdal (Melhus). Det viktige er at det er en tomt som er relativt flat. Tomta må være ganske stor, men trenger ikke være pen. Tomta må være i nærheten av Værnes.

Det jeg da lurer på er hvilke kanaler som er best egnet for å finne dette området. Og jeg hadde håpet at de som var litt lokalkjent i området kunne bistå i dette arbeidet. Hvilke aviser bør jeg kjøpe? Finnes det noen eiendomsmeglere i området? Kjenner dere til noen passende tomter?

Alle bidrag mottas med stor takk.

15
Chit chat / Trønderhjelp
« på: 14. Juni 2005, 14:03 »
Tro det eller ei. Jeg skal til Trondheim på torsdag!

Egentlig skal jeg bare til Værnes, men jeg skulle gjerne snakka med noen som var litt lokalkjente i området rundt Værnes. Ettersom det florerer med trøndere på dette forumet mente jeg at dette ville være det glimrende stedet å spørre. Er det noen her som er kjent rundt Værnes eller kjenner noen som kjenner området ganske godt?

Sider: [1] 2 3 4