20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Nordin

Sider: [1] 2 3 ... 21
1
Til tross for at Facebook tar mer og mer over av den globale debattforum-kaka så har dette forumet klart å holde seg forholdsvis aktivt.

Det er lenge siden vi har gjort noen endringer her og jeg føler at det er på tide med et lite "facelift".

Det jeg tenker er:
- Nytt theme
- Noen nye ikoner/grafikk for å få det litt mer "Newcastle-aktig"
- Gjøre det mer interaktivt slik at man kan dele bilder, YouTube-videoer, Twitter-meldinger osv enklere?

Hvordan høres dette ut?
Er det noe annet dere kunne tenkt dere?
Er foruminndelingen OK som den er, eller skal vi kombinere alt til et "generelt" forum der de nyeste postene kommer høyest uansett kategori? (Se her for å se hva jeg mener)

Håper så mange som mulig kan gi sitt innspill slik at vi kan gjøre endringer som brukerne selv vil ha!

2
Kamper / Newcastle - Tottenham 5-1
« på: 16. Mai 2016, 06:33 »
Vi opplevde problemer med databasen paa forumet i dag. Serverfolka har klart aa faa det opp igjen, men dessverre ser det ut til at flere av dagens siste poster har blitt slettet for godt, noe jeg beklager sterkt.

Oppretter derfor en post-match traad der Newcastles siste opptreden paa minst 15 mnd i PL kan diskuteres!

Hvem var banens beste i dag? Var det noen prestasjoner som fikk deg til aa forandre mening om hvem som boer forlate klubben eller tviholdes paa i Championship?

3
Toon Army Norway (TAN) / Toon Army Norway 2015-16
« på: 26. Juli 2015, 21:21 »
Medlemsblader i posten, plakat, enerett på kampbilletter og hjemmedrakt til Norges beste pris er blant fordelene i denne sesongen. Bli medlem eller forny kontingenten nå!

I fjor satte vi ny rekord med over 400 medlemmer til tross for en dårlig sportslig sesong. I år trenger vi din hjelp til å nå målet om 500 kontingentbetalere! Jo flere medlemmer vi får, desto bedre sjanser har vi for å framforhandle avtaler med NUFC, hoteller, trykkerier, reiseselskaper og så videre.

• Tre medlemsblader i papirform med minst 40 tettpakkede sider med Newcastle-stoff
• Ekslusiv tilgang på kampbilletter til alle Newcastles hjemmekamper
• Ekslusiv tilgang på kampbilletter til utvalgte bortekamper i PL
• Mulighet til å delta på fellestur til Newcastle og lokaloppgjøret mot Sunderland (Vi har 75 billetter!)
• Medlemsrabatt på ny hjemmedrakt til uslåelige 499 kroner inkl. frakt (699 for ikke-medlemmer)
• Fjorårets drakt til sterkt rabattert pris på 200 kroner inkludert frakt (249 for ikke-medlemmer)
• Medlemskort
• Newcastle-plakat med komplett terminliste
• Tilgang til vår sesonglange Fantasy League-konkurranse der topp 5 får flotte premier
• Mulighet til å delta på Supportercupen i Oslo i juni 2016

Bli medlem eller forny kontingenten her  :)

4
Chit chat / Tjeneste: Spar penger på lettvint USA-handel
« på: 15. Jan. 2015, 16:25 »
God dag folkens! Jeg jobber med å få på plass en ny tjeneste som vil gjøre det enklere for nordmenn og europeere generelt å handle fra USA. Den vil ligne mye på JetCarrier og MyUS, men med enkelte justeringer som tar det beste av hver av disse tjenestene og gjør det om til én (pluss litt til).

Det er enda litt arbeid igjen før portalen lanseres, men vi vil gjerne ha noen betatestere til å prøve tjenesten vår.

Er det noen som kan tenke seg å handle noe fra USA? Prosessen er helt gratis i beta-fasen, vi tar ingenting for å gjøre jobben for deg. Du betaler kun for varen og frakt etter postens takster (sammenlignbart med norske takster). Det eneste jeg håper på i retur er en ærlig tilbakemelding om hvordan du opplevde tjenesten :)


  • Vi kan handle for deg på nett
  • Vi kan handle for deg i nesten hvilken som helst fysisk butikk
  • Vi kan hjelpe deg med å undersøke hva spesifikke varer koster, og oppgi uforpliktende tilbud til kostpris

Eksempler på ting som vi kan få tak i:

Klær fra kjente merker som Levis, Lacoste, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren etc.
Sko fra Nike, Adidas osv.
Fotballsko til sterkt redusert pris i forhold til norske priser
PC-deler
Elektronikk
Sportsutstyr
You name it...

Det er mange amerikanske butikker som ikke sender direkte til Norge, og de som gjør det tar ofte ekstreme fraktgebyr. Med oss kan du f.eks. kjøpe to t-skjorter og betale en ca hundrelapp for frakt med vanlig postgang (7 dager), i stedet for 400 kroner med DHL Express.

Fyll ut skjemaet under for et uforpliktende pristilbud eller ta kontakt på PM hvis det er noe du kunne ha tenkt deg :)

Skjema for USA-handel

5
Kamper / 50 kampbilletter til hver hjemmekamp!
« på: 12. Juli 2014, 01:57 »
Vi har nå 50 billetter til hver hjemmekamp. Prisen er enda billigere enn "face value" siden vi får et lite avslag av NUFC.

Kun medlemmer av TAN har muligheten til å bestille. Hvert medlem kan bestille maks to billetter.

Bestill her:
http://newutd.no/supporterklubben/kampbilletter/

En stor takk til leder Audun som har pushet på klubben så mye at de til slutt ga alle Newcastle-supportere i Norge et fantastisk tilbud  :coloccini:

6
Kampbilletter, hotellrabatt, unik pris på hjemmedrakt og medlemsblader for å nevne noe. Høres det fristende ut?

Vi ønsker velkommen til en ny sesong med Toon Army Norway! Supporterteamet er glade for å kunne presentere årets medlemsfordeler for dere.

De siste månedene har vi hatt mye kontakt med Newcastle, og kan nå bekrefte at vi kommende sesong kan tilby billetter til årets hjemmekamper for våre medlemmer.

Skal man først til Newcastle, så trenger man også et sted å bo. I samarbeid med NUFC har vi utarbeidet et unikt hotelltilbud sentralt i Newcastle med rabatt for våre medlemmer, både på overnatting, mat og drikke.

I tillegg jobber vi med å gjenta fjorårets suksess: Supportertur til lokaloppgjøret mot Sunderland. Klubben har lovet oss 50 billetter til oppgjøret, og vi håper så klart å fylle samtlige plasser med våre fantastiske medlemmer.

I fjor fikk de som meldte seg inn sjansen til å kjøpe Newcastles hjemmedrakt til kun 449 kroner inkludert frakt. Vi solgte nærmere 150 drakter, og tilbudet ble så populært at vi gjentar suksessen også i år!

Ellers får du selvsagt våre medlemsblader tilsendt i posten, spekket med nyheter og stoff om klubben i vårt hjerte. Og hva er vel sesongen uten vår eksklusive t-skjorte? Vi lanserer den ferske Toon Army Norway-skjorta, som du får til medlemspris 79 kroner pluss frakt.

Om du ikke har gjort det allerede – meld deg inn her!

PS! Vi gjør obs på at eksisterende medlemmer også må registrere seg på nytt. Dette fordi vi har gått over til et nytt innloggingssystem, samt for å forsikre at alle adresser er oppdatert med tanke på utsending av medlemsblader.

7
Kamper / Google calendar-terminliste?
« på: 02. Juli 2014, 02:40 »
Hei

Er det noen som har tenkt å legge inn alle kampene i Google calendar og oppdatere endringer fortløpende? Mener det var noen som gjorde dette i fjor eller i forfjor.

Hadde vært strålende om noen har tid til dette, eller vet om noen som gjør/har gjort det.

8
Kamper / Morecambe (b) Ligacupens 2. runde 28. aug 20:45
« på: 28. Aug. 2013, 03:20 »
Sesongens tredje obligatoriske kamp går av stabelen på Globe Arena i kveld når Newcastle gjester League Two-laget Morecambe til dyst i Capital One-cupens 2. runde.

Newcastle har hatt en svak start på sesongen og står med ett poeng og ingen nettkjenninger. Et ydmykende bortetap for City ble ikke revansjert forrige helg, da West Ham klarte å holde 0-0 uten særlig til problemet mot et tamt Pardew-mannskap.

I dag venter imidlertid lettere motstand for Newcastle. Morecambe, som ligger på 19. plass på tabellen på Englands fjerde høyeste nivå, er laget som vil stå på motsatt banehalvdel. The Shrimps, som laget kalles, endte på 16. plass i samme divisjon i fjor.

En kjapp titt på rekenes stall viser at Newcastle bør ha lite å frykte, men det er vitkig at Pardews menn ikke tar lett på oppgaven. Det er over 50 år siden forrige pokal, og Newcastle har så absolutt ingen vane for å gjøre det godt i cupene. I fjor ble det exit mot Manchester United i 3. runde i samme turnering, mens Brighton ble for sterke i FA-cupen litt senere i sesongen.

Gutierrez, Ryan Taylor og Haidara er skadde, mens Steven Taylor soner karantene. Dette blir stopperens andre kamp av tre idømte kamper uten å spille. Loic Remy er snart klar igjen, men må vente til Fulham-kampen til helga for å muligens få seg noen minutter som innbytter.

Siden at mange reserver har blitt lånt ut før sesongen, og med tanke på Newcastles dårlige sesongstart, ligger det i korta at Pardew velger å stille med et sterkt lag i kveld.

Kampen starter klokken 20:45 og vises direkte på TV2 Premium.

9
Toon Army Norway (TAN) / Supportercupen 2013
« på: 17. Mars 2013, 21:11 »
SBF arrangerer en fotballturnering for alle supporterklubber 1. juni, og TAN vil naturligvis stille opp med lag i år også. Hvem er med??

Opplegget arrangeres i år som i fjor på Snarøya Sportsklubbs nymoderne anlegg på Fornebu i Bærum kommune.

Alle kan delta i supportercupen, uansett kjønn og alder. Det eneste kravet er at du er medlem av Toon Army Norway, eller at du blir det før turneringen sparkes igang.

Newcastle møter Leeds 2, Cheltenham og fjorårets vinner Blackburn i gruppespillet. Her er oppsettet:

1015: Leeds 2 – Newcastle
1220: Cheltenham – Newcastle
1400: Newcastle – Blackburn 1

Alle kampenevåre spilles på bane 4.

Det er snakk om syverfotball, så vi trenger rundt 10 stykker til å delta. Så langt har kun to personer meldt seg på. Første mann til mølla-prinsippet gjelder!

Meld deg på via dette skjemaet:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHVGRzhlVWxYcUtGRWFlNFNUN0FKZ2c6MQ

10
For å gjøre en lang historie kort så har jeg ikke tid og ressurser til å drive supporterklubben lenger. Med bachelorstudier og to deltidsjobber blir det vanskelig å føre TAN framover slik jeg ønsker, og jeg føler det både er på tide med et lederskifte og en omrokkering i styreformen. Fram til nå har jeg hatt altfor mye ansvar i supporterklubben. Har fått mye hjelp til driften av NewUtd.no (selve nettsiden), men de aller fleste arbeidsoppgavene når det gjelder TAN har vært mitt ansvar. Det er på tide at vi lager et skikkelig styre der flere personer er sammen om arbeidsoppgavene.

Tre-fire personer har allerede meldt seg, og disse vil trolig ta seg av ansvaret for lederstillingen, nettsiden, forumet og medlemsbladet. Men det forutsetter at vi får inn 2-3 til som kan bidra på diverse felt. Det er først og fremst disse postene vi behøver å fylle:

- Ansvarlig for innholdet i medlemspakken/medlemstilbudet
- Økonomiansvarlig (Budsjettering, regnskap, kontooverførsler, rapportering)
- En person som reiser mye til Newcastle og som kan arrangere treff, guidede turer, skaffe dealer på hoteller/restauranter osv.

Jeg er sikker på at det sitter fullt av ressurspersoner her på forumet. Arbeidsoppgavene er såpass oppdelte at det ikke blir mye arbeid per person. Derfor håper jeg at noen av dere kan melde dere til å være med fra og med slutten av denne sesongen.

11
    Denne sesongens medlemstilbud inkluderer blant annet MagZine i papirform, plakat, medlemskort, nedsatt pris på TV2 Sumo-abonnement og mye annet. Bli medlem eller forny kontigenten nå!

    Det er nå mulig å fornye medlemskapet i supporterklubben for sesongen 2012/13 både for gamle og nye medlemmer. For å få adgang til medlemssiden må kontigenten først betales.

Dette får du som medlem:

- Tre medlemsblader i papirform med minst 40 tettpakkede sider med Newcastle-stoff fritt levert i postkassen
- Medlemskort
- Newcastle-plakat med komplett terminliste
- Medlemsrabatt på draktsalg
- Supertilbud på TV2 Sumo Gull til 349,- for 3 måneder (nesten halv pris!)
- Mulighet til å delta på vår sesonglange Fantasy League-konkurranse der topp 5 får flotte premier
- Førsterett til å delta på organiserte fellesturer
- Nedlastning av mål og høydepunkter fra Newcastles obligatoriske kamper på medlemssiden
- Mulighet til å delta på Supportercupen i Oslo i juni 2013[/li][/list]

For eksisterende medlemmer

Sett inn 250 kroner på supporterklubbens kontonummer 9722.31.85227 eller betal med kort i vår supporterbutikk. Da vil vi fornye adgangen til medlemssiden innen 1-4 dager. Klikk på Glemt Passord får å få tilsendt nytt passord.

VIKTIG! Husk å logge inn med brukeren din for å legge inn din adresse. Dette er nødvendig for å motta medlemspakken og medlemsblader.

For nye medlemmer

Betaling via nettbank:  Sett inn 250 kroner på supporterklubbens kontonummer 9722.31.85227 og registrer deg med fullt navn og adresse for å få tilgang til medlemsinfo på nett og medlemsblader i posten.

Betaling med kort: Klikk her. Etter at du har betalt vil du bli tatt videre til registreringen. Access vil gis automatisk.

Medlemspakkene vil bli sendt ut i september. Den vil inneholde plakat, medlemskort og sesongens første MagZine. De to andre medlemsbladene blir sendt ut i desember og mai.

Familie- og barnerabatt
Familiemedlemmer betaler kun 200 kr per medlemskap. Hvis f.eks. to brødre ønsker å melde seg inn trenger de da bare å betale 400 kr. Barn under 12 år får medlemskap i TAN for kun 150kr – uavhengig av om familiemedlemmer er meldt inn eller ikke. Bare sett inn beløpet på supporterklubbens konto, registrer deg som vanlig og send oss en melding om dette via kontaktskjemaet.

E-medlemskap
De som ønsker å få medlemsbladene levert som PDF-form og ikke i papir får medlemskap til 200 kroner.

12
Koden for å delta finnes på medlemssiden! Poengsankingen begynner i 3. runde.

13
Kamper / Monaco - Newcastle 16. juli 19:00
« på: 16. Juli 2012, 15:41 »
Kyrre har fikset et glimrende preview på forsiden, så jeg limer det like greit inn her:

Monaco er motstander i den tyske landsbyen Landsberg am Lech når Newcastle spiller sin andre oppkjøringskamp mandag kveld.

– De rutinerte får sjansen
Forrige kamp mot Chemnizter var en mulighet for de unge spillerene til å vise seg frem for Alan Pardew og hans assistenter. Mandag kveld vil trolig de rutinerte og faste førstelagsspillerene få sjansen. Papiss Cisse, Cheik Tiote og Fabricio Coloccini fikk ikke spilletid sist, mens Ba, Jonas, Santon og Simpson kun fikk korte innhopp. Sannsynligvis får disse muligheten fra start i kveld. Det gjør trolig også Steve Harper – veteranen er tilbake i full trening etter en mislykket fjorårssesong. Forøvrig er Tim Krul tilbake i trening f.o.m i dag, det er dog ikke ventet at han vil få spilletid før Newcastle forflytter seg til Algarvekysten neste uke.

Situasjonen er litt uklar når det gjelder Steven Taylor, Shane Ferguson og Sylvain Marveaux som har slitt med småskader i pre-season. Våre franske landslagsmenn Yohan Cabaye og Hatem Ben Arfa slutter seg til troppen først neste mandag.

- Inne i en tung periode
Vår motstaner satser knallhardt for å komme tilbake til Ligue 1 denne sesongen. Klubben som spilte Champions League finale så sent som i 2004(tapte 0-3 for Porto), gikk på en skikkelig smell og rykket ned i 2010. Klubben har stolte tradisjoner og har fostret stjerner som Thierry Henry, David Trezeguet, Emmanuel Petit, Lilian Thuram. I tillegg har en rekke andre stjerner som Fabien Barthez, Youri Djorkaeff, Glenn Hoddle og George Weah ikledd  seg deres røde og hvite drakter.

Det ser unektelig bedre ut for Monaco nå. Claudio Ranieri er ansatt som manager. En rutinert manager som har erfaring fra blant annet Juventus, Roma, Inter, Valencia og Chelsea. En russisk milliardær har overtatt klubben og vil gjøre det han kan for å få eliteseriespill tilbake til fyrstedømmet. Forøvrig er også norske Tor Kristian Karlsen sportsdirektør i klubben.

Monaco starter sin serie allerede 30. Juli, og det er ingen tvil om at vi kan få oss en tøff kamp i kveld mot et lag som mest sannsynlig er langt nærmere kampformen enn hva våre spillere er. Den store stjernen på dagens Monaco lag er uten tvil Ludovic Giuly – mannen som spilte Champions League finalen sitt Monaco i 2004 før han tok turen videre til Barcelona og ble Champions League mester i 1007.

Tidligere møter
Lagene møttes i UEFA Cupens fjerde runde i 1997. Da røk Newcastle på hodet ut av Europa etter 0-4 tap sammenlagt(0-1 hjemme og 0-3 borte).

Verdt å vite
Kampstart er kl. 19.00 mandag kveld. Kampen spilles i Landsberg am Lech som er en landsby en times tid vest for München. Kampen spilles på Hacker-Pschorr Sports Park, som tilhører byens lag TSV Landsberg.

Når det gjelder eventuelle streamer så har forumet vært ustabilt og tidvis nede siste døgnet – følg med på twitter, hashtag: #newutd eller meg: @kyrreoye26

14
Generelt / Avstemning: Årets debattant på forumet
« på: 23. Mai 2012, 13:55 »
Takker til alle som tok seg tid til å nominere meddebattanter! Disse ble nominert:

Christian
Joakim
Kristoffer
Frode
Daniel
Snkz
Eriksen
Berntsen
Hughie
HansJ
Thomas
lgrinde
Torfinn

Alle har èn stemme, så bruk den godt :-)

Avstemningen avsluttes 30. mai.

15
Generelt / Nominasjon: Årets debattant på forumet
« på: 22. Mai 2012, 00:27 »
Vi ønsker å kåre årets debattant på dette forumet. I den anledning vil vi gjerne at dere nominerer et par brukere som har vært aktive, saklige og først og fremst hevet kvaliteten på forumet denne sesongen. Etterpå blir det avstemning der alle kan gi sin stemme.

Sider: [1] 2 3 ... 21