Newcastle United > Generelt

St. James' Park

(1/2) > >>

Geordie:
Vært mange planer opp i gjennom om utvidelser av stadion. Her er et artig forslag som løser problematikken med det freda bygningene bak St. James' som hindrer utvidelse av East Stand og Leazes corner.

Kapasiteten kan økes til 70.000, og forslaget ble vist til Amanda Staveley.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/revealed-ingenious-plan-turn-st-16138611

Ikke at dette skjer med Mike Ashley som eier, dessverre.

navimer:
Morro forslag, men med tanke på hvor god tilstanden er på St. James Park enda så vil det nok ta maaange år før det blir bygging av ny stadion.

Leste også noen som hadde regnet på hvor mye mer man hadde tjent på billetter med denne kapasitetsøkningen på ca 17 000 pr kamp, og det var ikke snakk om så veldig mange millioner på ett år. Så lønnsomheten er ikke i nærheten av å være tilstede..  Men den dagen stadion blir utdatert så er dette absolutt ett godt forslag

lgrinde:
Litt usikker kor eg skal legga denna.

Er det rart MA er ein forhatt mann?

«The land was previously owned by Newcastle United until Mike Ashley sold it to himself, and then sold it on again at a significant profit.»

https://www.themag.co.uk/2019/08/last-chance-object-today-online-to-gallowgate-development-that-stops-expansion-of-st-james-park-newcastle-united/

siddis:
Nøff nøff for en skitten gris. Det er en skandale. Fyren tapper klubben for verdier og burde vært kjeppjaget langt inn i jungelen.

Eriksen:
Kan han selge det til seg selv? Er virkelig det lov? Bestemmer han prisen også da?

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning