Newcastle United > Kamper

Newcastle - Chelsea lør.12.11.22 kl.18.30 Viasport PL1

(1/2) > >>

Geordie:
Dere får se etter meg, følger denne kampen på St. James! Gleder meg som en unge, tror det er 4 år siden siste Newcastle-tur!

Møter Chelsea, dette blir en god test på hvor vi står. Newcastle med 4-1-0, Chelsea med 2-0-3 på de siste 5. Ikke all verdens form med andre ord, men et lag med udiskutable kvaliteter!

Chelsea sliter med skader, gidder ikke ramse opp. Newcastle mangler Isak, Fraser, Ritchie, Kraft og Dummett.

Tipper vi stiller:

                 Pope

Trippier   Schär  Botman  Burn

   Longstaff  Bruno  Joelinton

     Almiron   Wilson  ASM


Alternativt Willock på sentralt midtbane og Joelinton på venstre kant.

Howay the lads!

Ellers i en liten bisetning: Callum Wilson, Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schär, Bruno Guimarães, Garang Kuol. Alle skal til VM

Eriksen:
Hadde tatt seg ut med skade på Wilson her. :P Vi har ikke råd til å beskytte han av den grunn. Svært viktig kamp. Om vi skulle klare å vinne denne, så vil forhåpningene om topp 4 stige drastisk.

Jonny:

--- Sitat fra: Eriksen på 10. Nov. 2022, 19:38 ---Hadde tatt seg ut med skade på Wilson her. :P Vi har ikke råd til å beskytte han av den grunn. Svært viktig kamp. Om vi skulle klare å vinne denne, så vil forhåpningene om topp 4 stige drastisk.

--- Slutt sitat ---
Trur ikkje me får alle heim frå VM uten at ein eller fleire er skada...... Håper det begrenser seg.

Spennende kamp mot Chelsea til helga, der me garantert får testa oss mot ein av dei beste laga i ligaen.
Er enig i lagoppstillinga din Geordie, men trur vel kanskje Willock startar i staden for ASM. Syntest vel også at Willock er på gang og at han spelar bedre og bedre.
Ser ikkje ut som Eddie skifter noko særlig på laget, og lar samme laget spele så lenge dei vinn.  Og det er gjerne det rette. Savner Targett på laget, etter slik han var på slutten av fjorårs sesongen. Men Burn har vel stort sett vært solid på venstre backplass, sjølv om han egentlig er tenkt som midtstopper.
Chelsea har vel tapt 3 PL kamper på rappen no, og det er vel litt krise for dei. Ser me på statistikken så har dei eit veldig godt tak på oss. Men kampen skal spelast, og på vår ST James Park lar me oss ikkje herse med  8)
Håper formen vår fortsetter og at me haler i land 3 nye poeng!      Howay The Lads !!!

Lykke til Geordie med kampen og opplevelsen :) 

lgrinde:
Fuck, Wilson på benken :( :o

Hmm då vart eg litt meir skeptisk her. Håpar på topp stemning på St James og at me er oppe att på toppnivået vårt øve heile laget.

Howay the lads!⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

laaars:
Ikke hands det der heller nei, forandres vel hele tiden den hansdsregelen! Jeg mener det er 100% straffe, når man ser på hva annet det blir dømt hands på.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning