20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andymag

Sider: [1] 2 3 ... 171
1
Kamper / Sv: Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« på: 13. Aug. 2022, 18:05 »
En skikkelig realitetssjekk dette. Rett og slett griseheldige utover i denne kampen. Synes Brighton og Caicedo lykkes i å ta ut Bruno og Joelinton og da sliter vi.

ASM har en dårlig match, men det vil sånne spillertyper alltid ha innimellom, ikke noe å overdramatisere synes jeg. Almiron synes jeg hadde en meget godt første omgang. Stort minus for begge er hvor lett de har for å overdramatisere/filme, flaut å se på.

Botman kom greit igjennom debuten, mom går selvfølgelig til Pope.

Synes forøvrig Trippier viser store svakheter i defensive en-mot-en situasjoner, litt urovekkende.

2
Kamper / Brighton - Newcastle United, 13.08.22 - 16.00
« på: 11. Aug. 2022, 10:45 »
Etter suksess i åpningshelgen starter jeg neste kamptråd også.

Meget interessant møte mellom to lag som begge spilte godt i første runde. Når det er sagt så sto vel Man U og Forest også for de to svakeste prestasjonene, så veldig vanskelig å si hvor mange svar vi egentlig fikk.

Det får vi utvilsomt nå. Brighton er blitt et meget stabilt og godt fotballag under Potter som må være høyt på listen over undervurderte managere.

Hjemmeformen til Brighton var ikke spesielt sterk i fjor, så absolutt lov å håpe på tre poeng her.

Vil overraske stort om ikke begge lag stiller med samme 11 som forrige helg. Mulig Potter ønsker en mer mobil Maupay over Welbeck. Fra vår side er det vanskelig å se Botman få sin debut fra start etter prestasjonene forrige uke, men det er isåfall det eneste spørsmålstegnet jeg kan se rundt vår ellever.

Tipper en 2-1 seier til oss.

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 10. Aug. 2022, 12:29 »
Paqueta hadde vært helt fantastisk, og i dagens marked er £35m et kupp på lik linje med hva Bruno var. Tar han nivået like fort som Bruno? Aner ikke, men er utvilsomt verdt et forsøk. Bruno, Joelinton og Paqueta ville vært en rimelig bananas midtbane.

En brasiliansk trio på midt hadde vært så fett.

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 08. Aug. 2022, 16:03 »
En utkjøpsklausul på Berge på 25mp høres ikke så altfor dumt ut. Fortsatt tro på at han kan bli meget bra. Tror han ville passe fint inn i vårt system nå også.

5
Fin kamp, mer å gå på fremover. Bevegelsen i boks manglet litt for ofte.

Nesten synd at Forest er så begredelig som de er for det er vanskelig å konkludere med noe særlig her egentlig.

Ja, vi spiller dem dårlige, men dette var et helt utrolig svakt lag.

6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 03. Aug. 2022, 09:50 »
Maddison ville vært en enorm signering, og ville helt klart boosta angrepet vårt! Men kor langt er vi villig til å strekke oss? £50, £55, £60mill?🤷‍♂️ Hva tenker folk om en eventuell byttehandel, hvor Dubravka går motsatt vei?

Sies at vi har bydd 40, Leicester vil ha 60. I dagens marked er vel ikke det en helt sinnsyk sum for Maddison (og vi har vel pengene til det) så den der ville jeg bare fått over linja. En type spiller vi mangler akkurat nå og som på papiret virkelig ville komplimentert laget vårt.

Når man ser på troppen vår nå så har vi en topp 10 startellever, men noen få skader på kritiske spillere kan virkelig se oss slite. En spiss er helt nødvendig å få inn, gjerne også en ving og litt bedre dekning på backplassene.

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 02. Aug. 2022, 16:51 »
Maddison ville vært en drøm. Joe, Bruno og Maddison er en knallsterk midtbane.

8
Overtenningen er et faktum og jeg starter sesongens første kamptråd!

Et gledelig PL-gjensyn med Forest blir vår første test for sesongen. Forest har mistet alle hemninger i sommer, kjøpt i vilden sky (Fulham 2.0 noen?) og har absolutt spillere som på papiret vil kunne skape trøbbel for oss. Vi får dog håpe at kjemien ikke sitter helt enda. Lingard er vel den man hovedsaklig skal se opp for her.

På vår side må vi vel tilbake til 2012 for å finne like stor optimisme før en sesong, om det er et bra eller dårlig tegn får vi nå se. Ikke blitt helt den store overgangsbonanzaen man kanskje så for seg, men så har vi heller ikke mistet noen nøkkelspillere.
Kun Shelvey virker å være tvilsom til kampen.

Stort spørsmålstegn for meg blir om vi starter med Pope eller Dubravka i mål. Ellers skal vel Botman etter alle solemerker få sin debut. Hadde også vært morsomt om Anderson får noen minutter.

Tipper følgende lag:

Pope
Trippier - Burn - Botman - Targett
Joelinton - Bruno - Longstaff
Almiron - Wilson - ASM

Bør uvtilsomt bli 3 poeng her, noe annet er en skuffende sesongstart. Tipper 3-0 med to mål fra Wilson og ett fra Big Joe.

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 29. Juli 2022, 15:38 »
Er han ikke mer ving? Men absolutt en god spiller!

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 28. Juli 2022, 16:35 »
Blir linket løst til Timo Werner. Ikke akkurat en målmaskin i PL sålangt, men veldig anvendelig og ville utvilsomt styrket laget.
Om han vil til oss er vel dog heller tvilsomt.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 22. Juli 2022, 15:50 »
Ser ingen grunn til å kvitte oss med Almiron. Gir alltid 100% og en fin spiller å ha i troppen. Samme gjelder for Ritchie.
Vi er langt unna godt nok skodd til å kunne kvitte oss med slike typer enda.

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 15. Juli 2022, 10:10 »
Ryktes at Adama Traore ikke blir i Barca.

Mulig overkill og defensivt suicidalt, men herre jesus vi kunne fått noen morsomme kamper med ASM og Adama på hver sin kant  ;)

Skjer jo aldri, men artig tanke.

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 13. Juli 2022, 13:04 »
Isak har alltid virket veldig overhypet i mine øyne. Helt greit å ikke pushe den for hardt.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 06. Juli 2022, 14:53 »
Har visst kontaktet Everton ang. Anthony Gordon.

Ville jo vært en meget spennende signering! Everton trenger vel penger også.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 01. Juli 2022, 15:20 »
Sitter ikke med noen fasit, og korriger meg gjerne, men pleier ikke spisser som blir hentet fra Serie A til PL å floppe noe helt forferdelig? Sånn 9 av 10 ganger?

Finnes vel ingen større forskjell på spillemåten  topp-5 ligaene i Europa? Shevchenko, Jovetic, Osvaldo, Kean, Morata, Cutrone osv... Blir ikke fylt med håp.

Sider: [1] 2 3 ... 171