20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Andymag

Sider: [1] 2 3 ... 177
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 18. Mai 2024, 02:18 »
Da er jeg korrigert! Støtter poengene dine! Men er vel fortsatt sånn i de fleste klubber at dødballansvar hviler høyt og ofte blir gitt på bakgrunn av erfaring og «standing». Ikke ideelt, men er jo litt menneskelig psykologi oppi alt dette som man nok aldri helt blir kvitt. Å ta fra Trippier dødballer om dette er noe han setter høyt kan jo skape misnøye, og tror ikke Trippier er spilleren jeg ville valgt å gjøre misfornøyd. Har nok mye makt i garderoben. Noen fighter er kanskje verdt å unngå. Før håpe Trippier selv er villig til å la Gordon ta over!

Forøvrig ellevilt i mine øyne at det finnes folk der ute som vil kvitte seg med Howe. Foruten det åpenbare poenget med hvem i all verden vi skulle bragt inn (ikke flust av gode, tilgjengelige managere der ute for øyeblikket, slik jeg ser det) så har han selvfølgelig gjort mer enn nok i år til å fortjene tillit. Et tøft år, men alle som hadde hodet i behold visste jo at det kom det til å bli. Få lag går ut i Europa på første gang på en årrekke uten at det skaper alvorlige problemer for ligaen. Bare å se på Leicester og West Ham. Tror ikke Villa blir noe unntak her neste sesong heller. Sikrer vi Europa med seier på søndag vil jeg si sesongen ikke bare har vært ok, men imponerende. Tippet oss på 8. personlig før sesongen. Vi er nr 9 på lønnslisten som ofte er en god indikator på hva man kan forvente. Alt over det er relativt godt håndverk de fleste sesonger.

Den ekstreme skadesituasjonen synes jeg har vært så bisarr at jeg nesten lurer på om dette bare er ren uflaks, ikke et resultat av treningsmetoder e.l. Klarer ikke å se et tydelig mønster der mtp type skader, men erklærer selvfølgelig ikke full oversikt her. Blir uansett synsing og ikke noe man kan konkludere med etter kun en sesong. Men at det må granskes er helt klart og vil overraske meg stort om ikke denne jobben allerede er i gang.

Howe skal jo få lov å lære han også, i likhet med spillerne og hele klubben som sådan, hva som kreves med Europa-spill. Arsenal viser hva som kan skje om man støtter en ung, lovende manager og lar han tilegne seg erfaring. At dette til tider vil komme gjennom feil er jo ikke til å unngå. Nå må han få lov til å lære dette og samtidig hvordan håndtere det at mange lag virker å ha løst noe av koden når det kommer til oss, ikke uventet etter suksessen forrige sesong. Blir spennende å se om han går for å gjøre plan A bedre, eller om vi ser noen tydelige endringer neste sesong.

Til slutt vil jeg trekke frem håndteringen av Gordon og Hall som to eksempler som jeg mener viser at vi har med en klassetrener å gjøre. Begge var nok til tider misfornøyde med spilletid i starten her i klubben, men Gordon så vi resultatene til i år og Hall har vist mye spennende i det siste. At disse har blitt coachet og matchet bra er nå hevet over enhver tvil selv om mange (meg selv inkludert) ønsket å se mer fra dem tidligere i deres tid her. Ikke alltid lett å være sofamanager! Hele stallen som sådan virker svært fornøyde med Howe og ser ingen tegn til noe misnøye.

Med 2-3 signeringer og litt mer hell (eller dyktighet) på skadefronten neste år kan vi fort etablere oss i topp 6 og kjempe for CL igjen.

2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 17. Mai 2024, 16:46 »
Howe fortjener å prøve igjen neste år med en fit stall. En helt ok sesong alt i alt. Men, det at Trippier kommer inn og automatisk tar over dødballene fra Gordon er et av problemene jeg har med Howe. Trippier har ikke tatt gode dødballer siden starten av sesongen. Dette har Gordon vært svært god på i Trippiers fravær. Hvorfor går vi da tilbake til Trippier? Litt som da vi spillte med Burn fast på venstreback uansett hvor dårlig det gikk, basert på prestasjoner fra sist sesong, eller fysiske attributter. Her synes jeg at Howe er litt for konservativ.

Korriger hvis jeg tar feil, men Trippier har da fremdeles langt flere assists på dødball enn Gordon utifra det jeg kan se (og flere xA generelt om det er noe man vektlegger). Blir kanskje vanskelig å ta fra han dødballer når statistikken viser at vi fort scorer flere.

Trippier koster oss 1-0 og så rusten og unormalt sløv ut ved flere anledninger. Ville allikevel ikke solgt da jeg tror det er en meget god spillertype og leder å ha i stallen.

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« p: 26. Jan. 2024, 01:21 »
Alltid litt skeptisk mtp å selge til Bayern. De er så ekstremt dyktige på markedet at det nok tilsier at Trippier fortsatt bør være en viktig brikke for oss. Se bare hvordan det går med spillere Bayern selger så ser man at de nok fort er den dyktigste klubben i verden på overgangsmarkedet. Vill timing på salg og kjøp.

Egentlig helt utrolig hvor kort hukommelse mange Newcastle-fans har (ikke her inne altså!).
Flere mener altså at det er helt logisk å selge spilleren som har skapt 3. flest sjanser i hele ligaen i år. Kun fordi han har hatt en kort, dårlig periode (egentlig bare tre dårlige kamper vel). Det er så åndsvakt og historieløst atte hjælp. Vi jakter da vitterlig fortsatt en topp 6 plass i år. Gir null mening å slippe vår beste sjanseskaper.

Joda skjønner ffp argumentet, men er minst 15 spillere jeg ville sluppet før Trippier. Har nok enorm status i stallen og er den eneste spilleren vi har med lang fartstid på det aller øverste nivået. Ville beholdt han kun for erfaringen han har.

Legg til at han sjelden er skadet til tross for mange spilleminutter.

4
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 18. Jan. 2024, 07:36 »
Hører jo med her at Howe roterte en god del tidlig i sesongen. Hvilte flere spillere før CL-kamper etc, så litt usikker på kritikken her egentlig.

Må jo også påpekes at de fleste managere (naturlig nok) lytter til rådene fra det medisinske personalet. Manageren har selvfølgelig overordnet makt, men om jeg var manager og legen sa at en nøkkelspiller var klar for å starte så hadde jeg jo startet han (typ Joelinton nå nylig). Om man så er uheldig og han blir skadet igjen så får jo manageren skylden for å ha rushet han tilbake.

Vi hører sjelden hva som skjer i kulissene, men at Howe har gått imot medisinske råd på noe tidspunkt kan jeg aldri tenke meg.

Bare å se på skadetallene til lag som Spurs, som ikke har hatt Europa. Skader kan forekomme og kan være ren uflaks.

Statistikken du viser til kommer jo attpåtil fra en sesong hvor han rykket opp, så stilen hans gikk jo åpenbart greit da.

5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 15. Jan. 2024, 20:15 »
Ja enig i det du skriver der. Hadde helt klart vært fint med litt kontringsstyrke på topp der utover i 2.

6
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 15. Jan. 2024, 05:20 »
Det sier litt når vi er superlettet over at 17 år gamle Miley passerte en late fitness test mot City. Akkurat i dag så måtte vi spille med de eneste 3 på midten som var friske og tilgjengelige. Ingen overraskelse at det snudde etter 70 dog. Det har skjedd mange ganger nå, og det er kanskje ikke så rart når spillerne går tomme for energi etter 60. At City scorte på overtid var nesten mindre overraskende enn om de ikke hadde gjort det.

Snudde vel egentlig fra starten av 2. og ble forverret da KDB kom inn. Har lite tro på at noen av de spillerne vi hadde på benken hadde hatt noen som helst form for positiv påvirkning på matchen.

Sjelden City ligger under med 30 min igjen og man ser noe annet kampbilde enn det vi så, så tror ikke vi skal lese for mye inn i det. De fleste hadde vel tatt 2-2 med 5 min igjen før kampen. At vi så slipper inn et helt magisk mål (perfekt pasning og løp er vanskelig å stoppe alle dager i uka) er sånt som kan skje når man møter verdens beste lag.

Gordon sa jo at Howe ga instruks om å jage 3. målet. At så ikke skjer viser bare hvor gode City var i 2.

Angående statistikken for innsluppne mål så skulle det vært interessant å se hvor stor prosentandel av målene andre lag slipper inn i de samme periodene der.

1/3 er nok i overkant mye ja, men prosentvis så scores det jo klar flest mål i de siste 5 min av kampene. Dette er jo enkelt forklart med at det ikke er 5 min, men 5 + tillegg, så litt misvisende blir jo de tallene.

7
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 14. Jan. 2024, 09:56 »
Miley slet kanskje, men jeg synes han var milevis bedre enn Longsraff (som vanlig). Det må være noe med Longstaff jeg ikke ser, så jeg skulle gjerne sett en taktisk analyse av hva han bidrar med. I mine øyne har han vært direkte patetisk etter skaden, og jeg skulle gjerne sett en taktisk analyse som sagt. Sykes Miley er langt bedre i kamp etter kamp.

Jo for all del, Miley var bedre enn Longstaff. Som du sier er jo det vanlig så legger vel kanskje litt høyere krav for han. Hadde liksom ikke noen enorm forventning om at Longstaff skulle trille ball rundt dette City-laget. Ikke Miley heller egentlig, men har ihvertfall potensialet til det.

Eneste Longstaff gjør meget bra faktisk er å komme seg til mange gode sjanser, men det hjelper jo lite da han som regel blåser dem over mål.

8
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 13. Jan. 2024, 21:26 »
Surt tap, men jøje meg for en morsom fotballkamp. KDB kommer jo inn og gjør som han gjør naturligvis, klarer nesten ikke bli skuffet når man taper for en sånn spiller. Ute i seks måneder og kommer inn og gjør det der. Og fy søren for noen vakre mål i denne matchen også! Samtlige fem kunne blitt nominert til månedens mål.

Midtbanen vår slet tidvis i dag ja. Særlig Miley fikk seg en tung match. Ikke at man kan forvente stort mer mot det city-laget heller. Rodri, Foden og Bernardo var tidvis store i dag.

9
Spillere og ledere / Sv: Joelinton
« p: 12. Jan. 2024, 12:07 »
Korriger meg gjerne om jeg tar feil, men dette var da vel ikke samme muskelskade som han kom tilbake fra? Isåfall bare et uheldig sammenstøt da han fikk en litt ekkel dytt fra Sunderland-spiller (husker ikke hvem).

At han så kommer ut i to min i 2. omgang er da heller ikke så rart da skaden kom rett før pause. Ikke unaturlig å gi behandling i 15 min for så å prøve å gå ut i 2. Gjorde neppe store forskjellen.

Fair å kritisere Howe for å slite ut en del spillere (selv om jeg ikke er enig), men kan da ærlig talt ikke klandres for dette. Muskelskader vil forekomme, alt er ikke unngåelig.

10
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 03. Jan. 2024, 08:54 »
Gordon så veldig preget ut ganske tidlig ut i Liverpool-kampen ja, enig i det. Samtidig var han også den som så farligst/mest skapende ut for oss offensivt og hadde assisten til Isak. Usikker på om Ritchie hadde sett slik ut (tror heller ikke han har helt bena lengre for et sånt kampbilde som vi så).

Om det er verdt den økte risikoen for en skade/slitasje på Gordon er jo selvfølgelig et åpent spørsmål, men der sitter vel Howe og Gordon selv med best info. Som sagt er nok Howe meget sta, og det kan selvfølgelig slå negativt ut noen ganger.

De neste to månedene blir utvilsomt en enorm test for Howe og særlig februar. Der må «comebacket» virkelig starte mot høyst overkommelig motstand.

En ting jeg vil kritisere han litt for var intervjuet etter match. Ga inntrykk av et kampbilde som var noe helt annet enn det alle andre så. Dette er nok ment mot en spillergruppe som er litt lav på selvtillit og er i så måte greit, men bør helst ikke bli en vane (skrekkeksempelet er jo Bruce her). Alltid vært veldig imponert over ærligheten og fokuset Howe har hatt på eget lag etter tap før i år (sier sjelden ting om dommer f.eks.). Håper dette var et engangstilfelle etter det som må ha vært en meget tung kamp for spillerne utpå der.

11
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 02. Jan. 2024, 15:46 »
Men dette er jo som sagt et kjennetegn på mange av de beste moderne managerene. De er sta. Plan B er å gjøre plan A bedre. Man så det med Klopp da Liverpool slet stort i perioder i fjor. De tapte med store sifre mot lag som Napoli, City, Wolves og Real. Klopp ble anklaget for det samme, å ikke endre taktikk i perioder de slet med å opprettholde høyt press.

Så da er jo spørsmålet hva slags manager man vil ha. Jeg vil ha Howe, men forventer da heller ikke at han skal gå bort fra sin fotballfilosofi. Da må jeg også godta at når den ikke funker så blir vi sårbare.

Vi kan slå PSG 4-1 med Howe, men også tape 7-1 for Liverpool (som fort kunne skjedd i går). Tar det any day enn å se oss vinne eller tape med kun ett mål gang på gang som Ten Hag f. eks.

12
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 02. Jan. 2024, 05:27 »
Titter litt på statistikker og det har vært en ganske merkelig sesong for oss til nå. Helt i toppen hva xG angår, skapt flest store sjanser av alle i PL og nær toppen (i negativ forstand) hva xG imot angår, men har da jaggu også flest clean sheets sammen med Arsenal og Pool. Ikke at det er overraskende at vi har vært dårlige defensivt, men var litt overraskende å lese de gode offensive statistikkene vi har, samt flest clean sheets.

Er ikke noen stor fan av å lese for mye ut av statistikk (og enkeltkampen mot Sheff. U. preger vel disse en del vil jeg tro), men er vel lov å si at de underbygger min påstand om at dette forhåpentligvis bare er en «uheldig» formperiode delvis forårsaket av mange skader. Særlig forsvaret vårt var jo ifjor preget av vanvittg kontinuitet og kjemi som skader naturligvis har preget nå i høst.

Heldigvis er det jo generelt lettere å fikse svakt forsvarsspill enn angrepsspill så har troen på at dette kan bli en sterk vårsesong nå som vi får et lettere kampprogram fremover.

13
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 01. Jan. 2024, 22:52 »
Det der fra Jota kan fort bli noe av det pinligste jeg ser i 2024. Kunne jo bare satt den.

Fortjent tap og får satse på at pausen nå bringer spillere, energi og selvtillit tilbake.

14
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 01. Jan. 2024, 22:27 »
At dette er 1-1 nå er jo bare komisk. Hva driver LFC på med foran mål?

For ikke å ta noe bort fra Dubravka!

Nesten som man begynner å få tro på et ran her.

15
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 01. Jan. 2024, 22:24 »
Har aldri sagt at vi ikke ser dårlige ut defensivt. Det er korrekt blitt påpekt hele sesongen. Men det er ikke mot Liverpool borte at jeg helt forventet å se den enorme forskjellen heller.

Tror denne pausen nå vil gjøre mye godt og at Howe kan få laget på gli igjen nå i vår.

Isak sitt mål der symboliserer vel hele problemet til Darwin (unntaket ironisk nok mot oss på SJP).

Er også Dub på vei å slå Krul sin rekord her eller?

Sider: [1] 2 3 ... 177