20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1700
1
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 16. Sep. 2021, 17:43 »
Han er en forbanna tufs. Skyldte nå sist på at det var Evening Chronicle sin skyld at endel fans har vendt seg mot han.

Nei, det er svake resultater, bedriten fotball og null utvikling.

2
Spillere og ledere / Sv: Luuk de Jong
« på: 09. Sep. 2021, 10:24 »
Sier vel så mye om situasjonen i Barca som Luuk de Jong føler jeg.

3
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 28. Aug. 2021, 20:08 »
Finner det stadig provoserende at der fins noen som mener at Bruce er en like god/bedre manager. De er på to ulike planeter- som å sammenligne Markus Henriksen og Ulrik Saltnes 😉

4
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 02. Aug. 2021, 19:18 »
Ganske sikker på at Jones skal ha myyye av æren for at vi plutselig spilte fotball utover våren. Wilson sier jo egentlig at Bruce er taktisk ute av det  ;D

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 19. Juli 2021, 23:04 »
Saken mellom PL og Newcastle utsatt til 2022.
Nok et år med drit på alle nivåer i klubbens ledelse.

6
Generelt / Sv: Premier League 20/21
« på: 28. Mai 2021, 07:55 »
https://the18.com/soccer-entertainment/worst-player-in-the-premier-league-2021

Uhøytidelig, men grundig kåring av PLs dårligste spillere sesongen som var.

Overrasker vel ingen at Hendrick er verst av alle. Jamal Lewis nr 5, og iflg denne artikkelen statistisk sett svakeste venstreback i PL to år på rad.
Gayle og Joelinton honorable mentions.

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 24. Mai 2021, 00:18 »
Summa Subaru står vi på stedet hvil. Ingen sportslig fremgang eller utvikling, og Bruce har fått greit med midler til å videreutvikle. Siden det stadig dras frem Rafa, så vil jeg påpeke at han tok oss til 10. med Joselu og Gayle som våre spissvalg. Bruce sa før sesongen at målet var topp 10, og har ikke klart å levere på egne mål.

For meg er det åpenbart at vi har et bedre lag offensivt enn på flere år, med individuelle spillere som kan utgjøre en forskjell mot alle. Skader er en del av gamet, og jeg syns kanskje det er påfallende at vi sliter såpass mye mer med skader nå enn for noen år siden.

Så har jo aldri Bruce noe som viser til at han er manageren som tar oss til nye høyder. Dermed vil jeg ha han vekk, og få en mer kompetent manager inn.

Ellers, kudos for at han snudde en tilsynelatende håpløs situasjon. Har tydeligvis enda garderoben med seg.

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 21. Mai 2021, 09:10 »
Hvorfor kvitte oss med dagens beste vingback pdd?
Greit, Jamal Lewis er enda ung, men har over to sesonger ikke vist at han har PL-nivå helt inne. Syns faktisk han har vært tidvis direkte svak.
ASM/Wilson/Willock har stukket av med hovedoverskriftene, men Ritchie er per definisjon vår egentlige kaptein - og jeg tror han også har vært viktig sett opp mot resultatene siden han kom inn i laget. Willems er heller ikke fri for skadeplager, så vil ikke lite på at han skal holde over en hel sesong.
Videre er Manquillo høyreback, og langt svakere på venstre. Hent gjerne Willems, kvitt oss med Krafth og eventuelt Manquillo - og få inn en bedre utfordrer til Murphy.

9
Kamper / Sv: The Entertainers 2 vs Sheff Utd
« på: 19. Mai 2021, 20:36 »
Det er klart, vi har enda mulighet til å tangere de to 13. plassene som to foregående sesongene - så lett å ta av på vegne av en manager som Bruce sitt kaliber da  ;D

10
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 15. Mai 2021, 17:15 »
Flaks at det ikke kåres månedens verste manager da, for da hadde vår sjarmerende manager hatt langt flere trofeer da.

11
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 11. Mai 2021, 11:15 »
https://true-faith.co.uk/bruce-radio-gaga/?fbclid=IwAR33L0dNNW_-aSpjdORq-4njl6qVy8PQXIf4MJOoCXmHfCEBpNCR9L62THU

Steve Bruce må gjerne kalle seg geordie, men tror ikke han noensinne har vært fan av klubben eller skjønner seg på fansen. Ulikt Rafa Benitez, som faktisk skjønte fansen og brydde seg om den.
Nok en gang går han ut i et intervju og maser på urealistiske forventninger fra fansen. Igjen, helt forbanna idiotisk og elendig analysert.

Hadde vi hatt skikkelig eier, så hadde vi sparka Steve Bruce straks sesongen var over, og fått inn en manager som faktisk kan videreutvikle klubben og ta den en plass.

12
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 11. Mai 2021, 09:01 »
Kan hende, men var det noe som tydet på at Armstrong var god nok når han fikk sjansen for oss?
Vi har også vært i posisjoner hvor vi har kjempet om å berge plassen i PL, og da har man gjerne ikke råd til å gi uprøvde spillere såpass med sjanser. Skal også huske på at Armstrong spesielt har brukt noen år i Chmpionship til å bli såpass god på det nivået, som han har.

At talentet var der er jo utvilsomt, men man vet jo selvfølgelig aldri. Men fikk han egentlig sjansen? Fikk en drøy omgang mot Sunderland mener jeg å huske, men utenom det var det jo som regel 4 min her og der. At han ikke fikk sjansen i CC når vi var der er jo synd. Jada, opprykk var pri 1 og det er risiko å spille unggutter, men så er det jo også sånn man utvikler dem da. Carroll var i tilsvarende situasjon, men fikk tilitt, det fikk vi 35 mp av.

Poenget er vel ikke nødvendigvis hva én enkeltspiller har gjort, men alle ser vel et lite spørsmålstegn ved utviklingsfilosofien i klubben når disse to topper toppscorerlisten?

Men for å ta Kane så hadde han jo et dårlig utlån til Leicester da han var 20-21...

Gayle klarte forresten 23 mål for oss når vi vant ligaen (og ble ikke toppscorer, xg på 16 den sesongen faktisk). Armstrong har 28 for 15. plassen. Flere av dem fra vingen.

Ja, jeg er helt enig i at vi over mange år har vært svært svake på å utvikle egne spillere. Ikke bare gjennom begrensa spilletid på eget førstelag, men også svært mange mislykkede låneopphold. Andre klubber er flinke til å utvikle egne spillere gjennom smarte utlån, men der har vi mye å gå på.

Shola Ameobi ble ansatt som sånn utlånssjef nettopp av den grunnen, men vet ikke om vi foreløpig har bært mange frukter av det?

Angående Armstrong, så er han altså nå 24 år, etter flere sesonger med regelmessig spill i Rovers. Først nå virker han til å være aktuell å hente for lag i PL, så spesielt for hans del har det vært en "lang" reise. Så kan en selvfølgelig spørre seg om vi kanskje heller burde gitt han de spilleminuttene Daryl Murphy fikk året vi rykket opp...?

13
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 10. Mai 2021, 19:52 »
Kan hende, men var det noe som tydet på at Armstrong var god nok når han fikk sjansen for oss?
Vi har også vært i posisjoner hvor vi har kjempet om å berge plassen i PL, og da har man gjerne ikke råd til å gi uprøvde spillere såpass med sjanser. Skal også huske på at Armstrong spesielt har brukt noen år i Chmpionship til å bli såpass god på det nivået, som han har.

14
Kamper / Sv: Leichester - Newcastle
« på: 08. Mai 2021, 01:40 »
Er vel beste kampen under Steve Bruce sin ledelse, dette?

Herregud så god Wilson er.

15
Generelt / Sv: Nedrykkstråden 2021
« på: 30. April 2021, 12:36 »
Jeg er ganske sikker på at vi er trygge fra nedrykk.
Honnør til Steve Bruce for å ha klart snu et tilsynelatende søkk lekk skip.
However, dersom vi skal ha ambisjoner om sportslig utvikling så er det bare å sparke Steve Bruce straks sesongen er over og starte arbeidet med å finne en bedre manager, helst allerede nå.

Sider: [1] 2 3 ... 1700