Newcastle United > Generelt

Hvor er de nå?

(1/169) > >>

Joakim:
Tenkte det kunne være en finfin idé å ha en samle tråd for samtlige tidligere spillere i Newcastle United. Det kan vel forsåvidt også gjelde managere. Her kan vi oppdatere hverandre på nyheter om gamle helter, og spillere vi gjerne vil glemme. Man kan stiille spørsmål om "hvordan går det med Des Hamilton", eller man kan rett og slett finne ut av det selv, og poste det her.

De fleste har vel fått med seg at Andy Cole har lagt fotballskoene på hylla, antar jeg. Selv om det ikke var forsidestoff i The Sun.
Cole oppsummerer sine highs and lows til BBC Sport, og Newcastle nevnes vel knapt nok med et ord. Det nærmeste vi kommer er vel at han ikke klarer å skille mellom Peter Beardsley og Dwight Yorke som beste medspiller. Kan ikke se at det skulle være noe problem å skille mellom Beardsley og Yorke... Men for Cole er det tydeligvis det.

Ellers kan Evening Chronicle i dag melde at den tidligere klassestopperen Craig Moore har fått testikkelkreft. Legene skal ha fortalt Moore at utsiktene er gode. Newcastle har også sendt sine hilsener om god bedring til stopperen som virkelig herjet i denne klubben. Herjet med klubbens medisinske støtteapparat, that is.
Man får vel bare slenge seg på, og ønske mannen god bedring.

Kristoffer:
Tja. Cole sa at han ikke kunne bestemme seg for om det beste publikummet han hadde spilt for var i Manchester eller Newcastle da...

Aslak:
Den greske klubben Larissa fungerer for øyeblikket som et hvilehjem for tidligere storspillere fra Newcastle. Laurent Robert, Nikos Dabizas og Nolberto Solano spiller alle der. Klubben ligger for øyeblikket på en 8. plass, med 12 poeng på 9 kamper.

bjørni:
Bedre enn oss

Andy:
Hva mener du med det?

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning