Newcastle United > Generelt

Nedrykkstråden 2021

(1/10) > >>

Thomas:
Har gått gjennom våre siste kamper,  og oppsettet er enda mer brutalt enn jeg trodde.

I morgen er det Tottenham hjemme. Deretter følger denne brutale rekka

Burnley - borte
West Ham - hjemme
Liverpool - borte
Arsenal - hjemme
Leicester- borte
Man City - hjemme
Sheffield United- hjemme
Fulham - borte

Dette er rett og slett et brutalt program.  Jeg tror ikke vi klarer å vinne borte mot verken Fulham eller Burnley. Burnley er jo brukbare bakover,  og har begynt å score noen mål også. Fulham er i bedre utvikling enn oss.  Så da gjenstår det tre poeng hjemme mot Sheff United som vi realistisk kan håpe på.

Fulham, som ligger to poeng bak oss har til sammenligning følgende program

Villa - borte
Wolves- hjemme
Arsenal - borte
Chelsea - borte
Burnley - hjemme
Soton- borte
Manu - borte
Oss - hjemme

For å holde seg trenger da Fulham to seire om vi ikke slår Sheffield United.  De kan klare dem både mot oss og Burnley , og i tillegg er Soton og Villa lettere åpne kamper og for eksempel Villa mangler Greilish ideene kampen.

Så hva tror dere?

Jeg tipper nedrykk
Fluffy:
Slik vi spiller nå så rykker vi garantert ned. Kommer helt an på Wilson og Maximin. Med en bedre manager så vil jeg si at West Ham også er en kamp en bør sikte seg inn på med tre poeng.

Andymag:
Har lenge hatt fokus på vårt vanskelige kampprogram og tror, som deg, at dette fort kan ende i nedrykk. Med de motstanderne vi møter er det også lite håp for at vi skal klare å ta inn målforskjellen til Fulham så er nok på tide å telle den som 1 poeng snart. Blir knalltøft dette her.

Som alltid vanskelig å spå hvor mange poeng som vil holde, men blir ihvertfall ikke overrasket om Fulham tar nok til å nå 36p som har vært nok de tre siste sesongene. Klarer de det må vi ta 9p (forutsatt dårligere målforskjell). Fulham har 12p på sine siste 10, mens vi har 9. Den formen tatt i betraktning + motstanden er jeg redd vi ender opp med ett eller to poeng for lite.

Og så ligger det jo selvfølgelig i kortene at matchen på Craven Cottage blir avgjørende og at Mitrovic sender oss ned.

jonni_e:
Klubben er død allikevel, så et nedrykk blir bare den perfekte glasuren på hvor mye Ashley har klart å rævkjøre klubben.

Kristoffer:
Denne gangen kommer vi ikke opp igjen første gang.

Og det verste - jeg ser for meg at jævla Steve Bruce får fortsette litt ut i neste sesong, slik at vi sementerer plassen godt utafor opprykk.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning