20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: VAR  (Lest 3657 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Andymag

  • Kaptein
  • *****
  • Innlegg: 2644
    • Vis profil
Sv: VAR
« Svar #15 p: 25. April 2021, 15:17 »
Det handler ikke om hva VAR gjør rett, men om de korrekte avgjørelsene er verdt alt det styret vi ser nå. Og selvfølgelig har VAR skylden for det røde kortet. Om VAR ikke eksisterte ville det jo ikke blitt blåst og spillet ville fortsatt. Samme med målet til Wilson. Det svekker autoriteten til en dommer om han må revurdere hver eneste store avgjørelse og samtidig får andre meminger på øret.

Før VAR kom inn hadde linjedommerne over 98% korrekte offsideavgjørelser. Er det virkelig verdt det med VAR for å få bort de 1%+ gale avgjørelsene? Når disse likevel utjevnet seg greit gjennom sesongen? I tillegg ser vi jo milimetermarginale offsider som blir tatt og som fjerner mål og spenning fra kamper.

Det er jo en skjønnssak, men jeg tar heller noen feil om det tillater at man igjen kan feire mål uten å måtte drøye i 60 sek for å se an hva VAR sier.

Og mener du virkelig at dommerstanden i LaLiga er bedre enn i Premier League? Der er jeg dypt uenig.
« Siste redigering: 25. April 2021, 15:21 av Andymag »